Modelism - RHC Forum: Baja 5b SS cu lumini, instalatie de fum si toate nebuniile posibile. - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Baja 5b SS cu lumini, instalatie de fum si toate nebuniile posibile. Kit Review

#31 Useril este offline   AG-74-HESS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3574
  • Inregistrat: 04-February 08

Postat 26 September 2010 - 06:12 PM

Cumperi LED-uri ultra light alb sau albastru, cum iti place. Legi cate 3 leduri in serie. Vor fi 4 ramuri a cate 3 legate in serie. Fiecare ramura se alimenteaza direct la 12V printr-o rezistenta de 56 ohm. Deci iti trebuie 4 rezistente de 56 ohm si 12 LED-uri pt fiecare far. LED-uri de fi 5mm ca sa-ti intre in locasuri. Daca le pui sa lumineze continuu pui rezistentele de 82ohm. Daca le folosesti flash pui de 56.

P.S.Nu trebuia sa te repezi sa asamblezi masina asa cum vine la kit-ul standard. Are cateva lacune de proiectare/realizare, sau poate costul a fost motivul real. Vei vedea pe aici cateva din ele. De aia eu mai intarzii.
De unde ai cumparat roti de asfalt pt Baja???

Aceasta postare a fost editata de AG-74-HESS: 26 September 2010 - 06:17 PM

0

#32 Useril este offline   marian.dumitru74 

• ENID
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3965
  • Inregistrat: 13-December 09
  • Interests:RC-ul

Postat 26 September 2010 - 08:17 PM

Vezi postareaAG-74-HESS, la Sep 26 2010, 06:12 PM, a spus:

Cumperi LED-uri ultra light alb sau albastru, cum iti place. Legi cate 3 leduri in serie. Vor fi 4 ramuri a cate 3 legate in serie. Fiecare ramura se alimenteaza direct la 12V printr-o rezistenta de 56 ohm. Deci iti trebuie 4 rezistente de 56 ohm si 12 LED-uri pt fiecare far. LED-uri de fi 5mm ca sa-ti intre in locasuri. Daca le pui sa lumineze continuu pui rezistentele de 82ohm. Daca le folosesti flash pui de 56.

P.S.Nu trebuia sa te repezi sa asamblezi masina asa cum vine la kit-ul standard. Are cateva lacune de proiectare/realizare, sau poate costul a fost motivul real. Vei vedea pe aici cateva din ele. De aia eu mai intarzii.
De unde ai cumparat roti de asfalt pt Baja???

Salut rotile le-am cumparat de pe forum ,cat despre defectele de asamblare uita-te pe youtube si cauta teamfasteddy iar tipul iti arata pas cu pas asamblarea inclusiv de problema jocului prea mare al rotilor si ideea de a pune distantieri , iar la diferential ar trebui pusa cate o saiba de bronz in interior iar tipul a pus rulmenti in locul saibelor iar eu am facut acelasi lucru si am cumparat un set de 10 rulmenti .
Referitor la alimentare unde gasesc eu sursa de curent pe masina de 12v pentru alimentarea ledurilor? Daca urmezi sfatul tipului nu gresesti cu absolut nimic in asamblarea masinii , si el urmeaza pasii din carte pagina cu pagina dar vei vedea ca este altceva
Cu stima
0

#33 Useril este offline   AG-74-HESS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 26 September 2010 - 08:43 PM

Daca ai facut deja modificarile e OK. Deasemenea eu nu voi folosi clopotul de ambreiaj din kit, nici carcasa rulmentilor ambreiajului de plastic + etc. Cat despre sursa de 12V, eu voi mai avea un lipo de 12V/2,5A pe ea, sub acel scut de Al. Vei vedea pe parcurs cum va evolua mestereala si deasemenea la ce voi folosi acel acumulator. Usurel ca eu sunt mai lenes din fire. :D

Aceasta postare a fost editata de AG-74-HESS: 26 September 2010 - 08:45 PM

0

#34 Useril este offline   Al3xandru239 

• Membru somnambul
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1877
  • Inregistrat: 11-August 08

Postat 26 September 2010 - 08:46 PM

Vezi postareaAG-74-HESS, la Sep 26 2010, 09:43 PM, a spus:

Daca ai facut deja modificarile e OK. Deasemenea eu nu voi folosi clopotul de ambreiaj din kit, nici carcasa rulmentilor ambreiajului de plastic + etc. Cat despre sursa de 12V, eu voi mai avea un lipo de 12V/2,5A pe ea, sub acel scut de Al. Vei vedea pe parcurs cum va evolua mestereala si deasemenea la ce voi folosi acel acumulator. Usurel ca eu sunt mai lenes din fire. :D

Hesuleeee !!!! HAI CU JUCARIA ODATA ,ca vreau sa ma dau si eu cu ea :D!!!
Ps:am terminat si eu cu amea :D !!!!
Associated SC8E on 4S
Hpi E-firestorm Novak on 2s MaxAmps
Membru retras!
0

#35 Useril este offline   AG-74-HESS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 26 September 2010 - 08:53 PM

Cum adica ```ai terminat cu a ta``??? In sfarsit ai o masina serioasa? Hai sambata la Geamana sa ne tavalim ca mi-am luat roti noi. Am si de strada si off. Asta desigur daca scoate si a ta fum si galagie; daca nu, ma voi da doar cu Mihai Red. Nu te bagam in seama daca NU mergi pe zemuri. :D Nu ne place curentul electric! :D

Aceasta postare a fost editata de AG-74-HESS: 26 September 2010 - 08:56 PM

0

#36 Useril este offline   AG-74-HESS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 27 September 2010 - 08:10 PM

Vezi postareamarian.dumitru74, la Sep 26 2010, 09:17 PM, a spus:

Salut rotile le-am cumparat de pe forum ,cat despre defectele de asamblare uita-te pe youtube si cauta teamfasteddy iar tipul iti arata pas cu pas asamblarea inclusiv de problema jocului prea mare al rotilor si ideea de a pune distantieri , iar la diferential ar trebui pusa cate o saiba de bronz in interior iar tipul a pus rulmenti in locul saibelor iar eu am facut acelasi lucru si am cumparat un set de 10 rulmenti .
Referitor la alimentare unde gasesc eu sursa de curent pe masina de 12v pentru alimentarea ledurilor? Daca urmezi sfatul tipului nu gresesti cu absolut nimic in asamblarea masinii , si el urmeaza pasii din carte pagina cu pagina dar vei vedea ca este altceva
Cu stima

Imi poti vinde si mie 4 buc rulmenti de diferential din aia?
0

#37 Useril este offline   marian.dumitru74 

• ENID
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 02 October 2010 - 08:48 PM

Vezi postareaAG-74-HESS, la Sep 26 2010, 09:53 PM, a spus:

Cum adica ```ai terminat cu a ta``??? In sfarsit ai o masina serioasa? Hai sambata la Geamana sa ne tavalim ca mi-am luat roti noi. Am si de strada si off. Asta desigur daca scoate si a ta fum si galagie; daca nu, ma voi da doar cu Mihai Red. Nu te bagam in seama daca NU mergi pe zemuri. :rolleyes: Nu ne place curentul electric! B)

Pai sa inteleg ca ai terminat de montata '' masinuta '' ,si cu rodajul cum faci ? , ca eu ma chinui de cateva zile sa dau gata macar doua rezervoare cu masina la mers usor macar acum , dar ea consuma mai putin decat ma asteptam iar cu timpul in cursul saptamanii nu prea ma impac ,doar astazi am reusit sa merg vreo 40 minute sa dau gata un rezervor dar tot nu am reusit . cum ai rezolvat faza cu vopsitul caroseriei ? eu am vreo doua tuburi cu vopsea pentru lexan dar parca nu am curaj sa ma apuc , am o culoare rosie metalizata si un albastru metalizat , dar parca m-ar tenta si un portocaliu.
0

#38 Useril este offline   AG-74-HESS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 02 October 2010 - 09:03 PM

Mai am un buggy nitro 1/8; la aia ma refeream. La baja nu am mai lucrat. Oricum, motorul il rodez pe banc, nu pe masina. Si eu tot albastru metal o fac. fara brizbrizuri. Poti pune o poza cu baja ta? Si te intrebam daca-mi vinzi si mie 2 sau 4 rulmenti daia mici de interior de tunat diferentialul...

Aceasta postare a fost editata de AG-74-HESS: 02 October 2010 - 09:05 PM

0

#39 Useril este offline   marian.dumitru74 

• ENID
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 03 October 2010 - 09:43 AM

Vezi postareaAG-74-HESS, la Oct 2 2010, 09:03 PM, a spus:

Mai am un buggy nitro 1/8; la aia ma refeream. La baja nu am mai lucrat. Oricum, motorul il rodez pe banc, nu pe masina. Si eu tot albastru metal o fac. fara brizbrizuri. Poti pune o poza cu baja ta? Si te intrebam daca-mi vinzi si mie 2 sau 4 rulmenti daia mici de interior de tunat diferentialul...

Salut ,daca ajungi prin bucuresti pot sa iti dau si 4 rulmenti cu 20 lei ,eu prin pitesti ajung cam rar deci pot spune ca te-as incurca , iar cu posta nici atat.
Cu stima
0

#40 Useril este offline   AG-74-HESS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 16 October 2010 - 11:17 PM

Ploaia nu ne-a lasat sa zburam azi, deci am mai mesterit la baja. RC, acu si servo cele de mai sus care am spus ca le iau. Electronica:
0

#41 Useril este offline   AG-74-HESS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 16 October 2010 - 11:22 PM

Deasemenea mi-am dat seama ca orice as face, solutia standard cu E-clips la fuzete nu e fiabila. le-am taiat cu traforajul in zona canalului, le-am luat la pila pana le-am adus capetele plane iar apoi le-am filetat cu M5. Le bag suruburi ingropate cu saiba conica si nu vor mai fi probleme cu pierderea rotilor.Solutia 2 din poza.
0

#42 Useril este offline   marian.dumitru74 

• ENID
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 22 November 2010 - 08:41 PM

Vezi postareaAG-74-HESS, la Oct 17 2010, 12:22 AM, a spus:

Deasemenea mi-am dat seama ca orice as face, solutia standard cu E-clips la fuzete nu e fiabila. le-am taiat cu traforajul in zona canalului, le-am luat la pila pana le-am adus capetele plane iar apoi le-am filetat cu M5. Le bag suruburi ingropate cu saiba conica si nu vor mai fi probleme cu pierderea rotilor.Solutia 2 din poza.

Salut , ai terminat de asamblat masina , am pentru tine un set de shock tower support silver din aluminiu daca te intereseaza sa ma anunti, produsul este nou si il dau la pretul de achizitie, vine foarte misto pe masina ,mi-am pus si eu pe masina mea
0

#43 Useril este offline   AG-74-HESS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 22 November 2010 - 11:18 PM

Baga o poza cu masina sa vad ce si cum, si un pret. Deocamdata mai bag aero. Masina o tunez din mers la prim montaj, cum mai fac rost de piese, ca nu am timp s-o mai fac iar bucati.

Aceasta postare a fost editata de AG-74-HESS: 22 November 2010 - 11:22 PM

0

#44 Useril este offline   AG-74-HESS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 23 November 2010 - 08:29 PM

Fiind a doua oara cand te rog sa pui o poza cu masina ta, si nimic, trag concluzia ca proiectul tau este secret. Inteleg, probabil vede concurenta din orasul tau. :D Problema este ca eu nu ma pricep deloc si nu stiu ce e chestia care vrei sa mi-o vinzi si nici unde se pune. De aceea ti-am cerut poza sa vad cum iti sta tie cu dracia respectiva. Deci multumindu-ti frumos, zic Pas.
Strang fiare in continuare.... Va fi putin diferita.

Aceasta postare a fost editata de AG-74-HESS: 23 November 2010 - 08:33 PM

0

#45 Useril este offline   marian.dumitru74 

• ENID
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 23 November 2010 - 08:48 PM

Vezi postareaAG-74-HESS, la Nov 23 2010, 09:29 PM, a spus:

Fiind a doua oara cand te rog sa pui o poza cu masina ta, si nimic, trag concluzia ca proiectul tau este secret. Inteleg, probabil vede concurenta din orasul tau. :lol: Problema este ca eu nu ma pricep deloc si nu stiu ce e chestia care vrei sa mi-o vinzi si nici unde se pune. De aceea ti-am cerut poza sa vad cum iti sta tie cu dracia respectiva. Deci multumindu-ti frumos, zic Pas.
Strang fiare in continuare.... Va fi putin diferita.

Salut ,nu este nici in categoria top secret nici in categoria nu vreau sa iti arat dar nu prea am timp sa incarc poze cu masina dar o sa il rog pe Ovidiu sa imi puna se site pozele pe care le-a facut cand m-am intalnit cu el acum vreo 3 saptamani ocazie cu care am si facut cateva poze deci nu am nimic de ascuns , iar ca si produs il poti vedea pe site-ul de unde ai facut cateva comenzi si iti poti da seama ca un accesoriu din aluminiu este mult mai rezistent si fiabil decat unul din plastic, eu cel putin nu am prea multa experiaenta in modelism comparativ cu alti colegi de suferinta. O alta informatie ar fi ca am facut niste ferestre in jurul filtrului de aer comparativ cu cele de pe alte site-uri cu produse de tuning dedicate , si daca ti mortis sa vezi masina eu voi fi joi ( nu stiu ora ) in trecere prin Pitesti deci la o adica ne putem intalni. In pozele de care pomeneam nu este montal tower-ul din aluminiu caci el mi-a sosit abia luni seara , oricum ca si produs nu tin neaparat sa il ei tu dar am auzit de la Ovidiu ca esti de incredere deci asta a si fost motivul , anuntul referitor la shock tower nici nu il vei gasi pe forum fiindca nu as vrea sa il trimit oriunde, deci este alegerea ta dar ar fi bine sa te uiti pe site si cu ajutorul imaginatiei it dai seama cum va arata.
Cu stima
0

#46 Useril este offline   AG-74-HESS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 23 November 2010 - 09:07 PM

Oh doamne! Daca iti e mai usor sa vi cu magaoaia la Pitesti, eu voi fi unde si cand vrei tu ca sa vad minunea. Eu credeam totusi ca iti era mai simplu sa imi pui o poza sa vad ce si unde montez dracia. Daca nu am si imi place, cumpar. Ma intereseaza si ferestrele alea. Ce rol au?

Aceasta postare a fost editata de AG-74-HESS: 23 November 2010 - 09:08 PM

0

#47 Useril este offline   marian.dumitru74 

• ENID
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 23 November 2010 - 10:03 PM

Vezi postareaAG-74-HESS, la Nov 23 2010, 09:07 PM, a spus:

Oh doamne! Daca iti e mai usor sa vi cu magaoaia la Pitesti, eu voi fi unde si cand vrei tu ca sa vad minunea. Eu credeam totusi ca iti era mai simplu sa imi pui o poza sa vad ce si unde montez dracia. Daca nu am si imi place, cumpar. Ma intereseaza si ferestrele alea. Ce rol au?

Pai ferestrele au rol de a proteja pe cat posibil murdarirea filtrului de aer si implicit protejarea motorului iar de poze da-mi adresa de email si iti trimit exact ce mi-a trimis si mie Ovidiu, iar pozele sunt facute inainte de a monta schok tower-ul din aluminiu in locul celui de plastic deci nu prea ai ce vedea dar gandeste-te ca in partea din fata in loc de plastic ai aluminiu cel putin in lucul schok tower-ului iar rezistenta si stabilitatea se maresc destul de mult pentru a nu te uita la cateva zeci de lei pe care te asigur ca nu ii arunci , mai nou am montat si sistemul de directie din aluminiu ( partea care vine de la hub pana sistemul de servo ) care momentan a ramas din plastic, totusi te poti uita pe site si vei vedea acolo cum arata piesa da oricum iti dau eu codul piesei T6812SILVER
Cu stima
0

#48 Useril este offline   marian.dumitru74 

• ENID
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 23 November 2010 - 10:09 PM

Pai ferestrele au rol de a proteja pe cat posibil murdarirea filtrului de aer si implicit protejarea motorului iar de poze da-mi adresa de email si iti trimit exact ce mi-a trimis si mie Ovidiu, iar pozele sunt facute inainte de a monta schok tower-ul din aluminiu in locul celui de plastic deci nu prea ai ce vedea dar gandeste-te ca in partea din fata in loc de plastic ai aluminiu cel putin in lucul schok tower-ului iar rezistenta si stabilitatea se maresc destul de mult pentru a nu te uita la cateva zeci de lei pe care te asigur ca nu ii arunci , mai nou am montat si sistemul de directie din aluminiu ( partea care vine de la hub pana sistemul de servo ) care momentan a ramas din plastic, totusi te poti uita pe site si vei vedea acolo cum arata piesa da oricum iti dau eu codul piesei T6812SILVER
Cu stima

Cu stima
0

#49 Useril este offline   ovidiugm 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1031
  • Inregistrat: 02-September 09

Postat 23 November 2010 - 11:54 PM

Baja lui Marian, fotografii mai vechi:

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: Image00001.jpg
  • Imagine atasata: Image00002.jpg
  • Imagine atasata: Image00003.jpg
  • Imagine atasata: Image00004.jpg

Masinute de jucarie. Pe bani adevarati.
0

#50 Useril este offline   marian.dumitru74 

• ENID
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 24 November 2010 - 07:40 AM

Vezi postareaovidiugm, la Nov 23 2010, 11:54 PM, a spus:

Baja lui Marian, fotografii mai vechi:

Multumesc Ovidiu
0

#51 Useril este offline   marian.dumitru74 

• ENID
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 24 November 2010 - 08:40 AM

Hess-ule ce parere ai de geamurile home made ? din pacate tower-ul nu era montat la vremea respectiva deci imi pare rau ca nu iti pot arata,dar cu imaginatia ta trebuie sa iti faci o idee cum arata pe masina
numai bine
0

#52 Useril este offline   AG-74-HESS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 24 November 2010 - 06:14 PM

Panourile din ce material sunt. Ce grosime? Panoul din fata, ala de carbon, sau imitatie de carbon vine aiurea, strica aspectul. Alea transparente sunt OK.Vreau si eu cleme din alea de plastic in care vin prinse panourile.

Aceasta postare a fost editata de AG-74-HESS: 24 November 2010 - 06:24 PM

0

#53 Useril este offline   Alex-T 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 556
  • Inregistrat: 28-July 09

Postat 24 November 2010 - 08:56 PM

Adevarat Mariane, zi-ne si noua cum ai facut geamurile la Baja. Baga la sectiunea "N-am avut, deci mi-am facut". Arata belea :wacko: !
0

#54 Useril este offline   marian.dumitru74 

• ENID
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 25 November 2010 - 08:23 PM

Vezi postareaAlex-T, la Nov 24 2010, 09:56 PM, a spus:

Adevarat Mariane, zi-ne si noua cum ai facut geamurile la Baja. Baga la sectiunea "N-am avut, deci mi-am facut". Arata belea :o !

Salut Alex , o sa iti arat cum arata acum , am refacut geamul din fata + cele laterale, si arata muuuuuult mai bine ( spun eu ) probabil atunci cand ne vom intalni sa imi dai ciorapei de amortizoareo sa vin cu masina , iar vorba lui hess ,geamul din fata are imitatie de carbon pus pe el nici mie nu mi-a placut ( era dintr-un plastic cu o reclama vopsita pe el si din cauza asta am pus folia asta pe el )din cauza asta am refacut intregul sistem de protectie , iar acum am pus si folie pe sasiu pentru a mai proteja pe cat posibil de zgarieturi , ramane valabila in continuare faza cu shock tower-ul din aluminiu argintiu ( primul venit primul servit )
Cu stima
0

#55 Useril este offline   Ady. 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1141
  • Inregistrat: 06-May 09

Postat 26 November 2010 - 10:06 AM

Geamurile la baja sunt facute dintr-un plastic de 2-3mm grosime. iar apoi prins cu soricei. Cel putin asa am vazut intr-un
videoclip pe youtube, il puneam pe forum dar nu am mai dat de el :)

Ca tot sunteti atati cu benzinare, ma intrebam: nu este unul care se pricepe mai bine la motoarele pe benzina? Ca am si eu o baja si nu ma pricep sa o rodez. Eu as crede ca e o problema cu motorul,ori e spart ori nu face alimentare...

Care ma poate ajuta sa imi spuna aici ori in pm. Si celui care mi-o repara il platesc.
0

#56 Useril este offline   marian.dumitru74 

• ENID
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 26 November 2010 - 04:27 PM

Vezi postareaAdy., la Nov 26 2010, 10:06 AM, a spus:

Geamurile la baja sunt facute dintr-un plastic de 2-3mm grosime. iar apoi prins cu soricei. Cel putin asa am vazut intr-un
videoclip pe youtube, il puneam pe forum dar nu am mai dat de el :unsure:

Ca tot sunteti atati cu benzinare, ma intrebam: nu este unul care se pricepe mai bine la motoarele pe benzina? Ca am si eu o baja si nu ma pricep sa o rodez. Eu as crede ca e o problema cu motorul,ori e spart ori nu face alimentare...

Care ma poate ajuta sa imi spuna aici ori in pm. Si celui care mi-o repara il platesc.

Nu este prins cu soricei decat sa il fac asa mai bine ma impuscam, se poate demonta in 2 secunde de pe masina toate geamurile inclusiv '' parbrizul '' . iar de masina are vreo simptoma de spui ca are motorul spart ?
0

#57 Useril este offline   AG-74-HESS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 30 November 2010 - 06:59 PM

E ok, daca veniti cu poze, sugestii sau diferite solutii practice pe care le-ati aplicat voi, ca sa ma inspir si eu sau altii, dar se pare ca devine ``jurnal de dat cu baja`` sau ``ce mi s-a mai rupt``......
Va astept cu idei si poze vis a vis de immbunatatiri homemade sau tuning.
0

#58 Useril este offline   Ady. 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1141
  • Inregistrat: 06-May 09

Postat 01 December 2010 - 09:53 AM

Vezi postareaAG-74-HESS, la Nov 30 2010, 06:59 PM, a spus:

E ok, daca veniti cu poze, sugestii sau diferite solutii practice pe care le-ati aplicat voi, ca sa ma inspir si eu sau altii, dar se pare ca devine ``jurnal de dat cu baja`` sau ``ce mi s-a mai rupt``......
Va astept cu idei si poze vis a vis de immbunatatiri homemade sau tuning.

Daca reusesc sa o repar, fac din ea un mic bolid :rolleyes: am eu o idee cu o caroserie albastra ringuri albe si o teava de esapament, dar intai sa mearga.

Se mai avanta azi careva la pista? Presupun ca nu, ca este o vreme urata rau :( .
0

#59 Useril este offline   AG-74-HESS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 01 December 2010 - 07:40 PM

Timpul oribil ne-a tinut la sol azi de ziua Romaniei. Am mai mesterit un strop la Baja. Deci fuzetele prinse cu suruburi. Directia mutata in Al si mai vreau. http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/cool.gif

Aceasta postare a fost editata de AG-74-HESS: 01 December 2010 - 07:45 PM

0

#60 Useril este offline   AG-74-HESS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 01 December 2010 - 07:41 PM

Incepe sa arate fata. Firul ala care e lasat asa la intamplare deocamdata este CH3 si va fi pt lumini si alte bazaconii.

Aceasta postare a fost editata de AG-74-HESS: 01 December 2010 - 07:47 PM

0

Arata acest topic

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu