Modelism - RHC Forum: Conversie Kyosho inferno - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

Conversie Kyosho inferno Nitro to Electric

#1 Useril este offline   andr3yup 

• Incepator
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 26
  • Inregistrat: 08-January 08

Postat 17 July 2010 - 08:15 AM

Vreau sa fac conversia modelului meu Kyosho Inferno mp7.5 sports MK4 1/8 din nitro in electric. Dar nu am piesele necesare partii electrice. Care ma poate ajuta cu ceva, fiind criza as fii foarte recunoscator. Am nevoie de baterii, esc, motor, orice care sa apartina partii electrice. Accept orice taxa de transport pana la Oradea. Multumesc anticipat!!!

Imagine atasata: 22062010116.jpg
0

#2 Useril este offline   raoul_bvand 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1676
  • Inregistrat: 16-December 08
  • Interests:MODELISM
    FILATELIE
    PESCUIT
    NUMISMATICA

Postat 17 July 2010 - 01:28 PM

Nu am inteles,din anuntul tau.Vrei sa cumperi sau sa ti se ofere electronica pentru modelul tau.
Totusi este un model 1:8....
Tot ce-ţi provoacă plăcere este ilegal, imoral sau îngraşă !
0

#3 Useril este offline   off-road 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 355
  • Inregistrat: 27-September 08
  • Interests:sportul cu motor

Postat 17 July 2010 - 02:06 PM

un sistem brushless pt 1/8 chiar si folosit trece usor de 100$,iar pe langa sistem ai nevoie si de 2 bateri ca sa alimentezi sistemu.Cine crezi ca este dispus sa-ti faca un asemenea cadou?este un topic de "moca" la care unii useri mai doneaza lucruri de care nu au nevoie,dar sa deschizi tu topic in care sa ceri....hai sa fim seriosi
Drive them like you hate them!!!

0

#4 Useril este offline   daniel_hnatec 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 698
  • Inregistrat: 09-August 09

Postat 17 July 2010 - 02:16 PM

Vezi postareaoff-road, la Jul 17 2010, 03:06 PM, a spus:

un sistem brushless pt 1/8 chiar si folosit trece usor de 100$,iar pe langa sistem ai nevoie si de 2 bateri ca sa alimentezi sistemu.Cine crezi ca este dispus sa-ti faca un asemenea cadou?este un topic de "moca" la care unii useri mai doneaza lucruri de care nu au nevoie,dar sa deschizi tu topic in care sa ceri....hai sa fim seriosi

Are dreptate, poate reusesti sa gasesti pe cineva care sa fie dispus pentru un schimb: partea nitro contra a ceea ce iti trebuie pentru conversia la electric. Asa ar fi mai plauzibil. Putin probabil sa gasesti moca un sistem complet, si eventual performant.
Daca se gaseste cineva as vrea si eu sa imi cumpar pentru un monster truck.....platesc transportul si......cutia....
Acum serios....un kit cat de cat ieftin vrea sa isi cumpere @cristiguli pe la hobbyking, motor si esc pe la 240 lei parca. Vorbeste cu el;)

Bafta ,
Nu lua viata in serios, oricum nu scapi viu din ea

Schumacher Mi4LP
Hobao Hyper Competition ST
Hobao Hyper 7
LRP S8BX team X 2
LRP S8BX
Traxxas Revo => crawler
Hpi Wheely King
Sanwa M11X
0

#5 Useril este offline   bolocang 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 800
  • Inregistrat: 13-July 09

Postat 17 July 2010 - 05:27 PM

ziceati ceva de ceva moca? vreau si eu
XRAY XB 4
XRAY T4
XRAY T3 2012
XRAY T3 2012
XRAY NT1
XRAY XB808e
XRAY M18 PRO
SCHUMACHER CAT SX 3
SCHUMACHER Mi4Lp
Team Durango DESC 410
Team Durango DESC 410
SERPENT S120LT
0

#6 Useril este offline   ovidiugm 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1031
  • Inregistrat: 02-September 09

Postat 17 July 2010 - 05:46 PM

Va rog, si pentru mine, fie-va mila de un modelist sarman, vreun MBX6, o TRF dar numai 416, SXX ceva, sau macar un Tekin Rx8 dar sa fie in stare impecabila ca altfel nici nu discut. Va dau eu adresa sa mi le aduceti acasa, sunt tot timpul acasa si va astept.

---------- LE -----------
Mi se pare foarte amuzant, omu' vrea sa-si faca si el o conversie 1/8 asa, de distractie, ca si cum asta ar fi cel mai ieftin lucru din lume. Si are si el nevoie, asa, de diverse, gen LiPo de macar 30C, un ESC teapan de vreo 150 de amperi...mizilicuri din astea de le arunca toata lumea la gunoi...

Aceasta postare a fost editata de ovidiugm: 17 July 2010 - 05:54 PM

Masinute de jucarie. Pe bani adevarati.
0

#7 Useril este offline   andr3yup 

• Incepator
  • PipPip

Postat 18 July 2010 - 08:41 AM

ce piese ar fii bune pt conversie? la un pret cat de cat uman, datimi un site dupa care leas putea cumpara cu cardu direct!!!
0

#8 Useril este offline   bogdan luben 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Postari: 417
  • Inregistrat: 28-August 08

Postat 18 July 2010 - 10:10 AM

Eu zic sa o lasi balta. Te va costa inter 3-500EUR distractia si crede-ma ca nu merita efortul.
Ai nevoie de kit de conversie (suport motor, baterii); acc lipo minim 4S si 30C, combo brushless. Toate astea sunt mult ma scumpe decat modelul tau. Si nu-ti va da nimeni gratis.
Eu pot sa-ti ofer kitul de conversie si un ESC de 150A cu senzor, ambele pentru 100EUR.
Mesaj privat pentru detalii.
Hormonu' bate neuronu'
0

#9 Useril este offline   bolocang 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 800
  • Inregistrat: 13-July 09

Postat 18 July 2010 - 01:16 PM

Vezi postareaovidiugm, la Jul 17 2010, 05:46 PM, a spus:

Va rog, si pentru mine, fie-va mila de un modelist sarman, vreun MBX6, o TRF dar numai 416, SXX ceva, sau macar un Tekin Rx8 dar sa fie in stare impecabila ca altfel nici nu discut. Va dau eu adresa sa mi le aduceti acasa, sunt tot timpul acasa si va astept.

---------- LE -----------
Mi se pare foarte amuzant, omu' vrea sa-si faca si el o conversie 1/8 asa, de distractie, ca si cum asta ar fi cel mai ieftin lucru din lume. Si are si el nevoie, asa, de diverse, gen LiPo de macar 30C, un ESC teapan de vreo 150 de amperi...mizilicuri din astea de le arunca toata lumea la gunoi...

esti carcotas. daca omu vrea moca tu ce problema ai cu asta?

P.S. imi doneaza si mie careva un bidon de combustibil 25 %? rog seriozitate

Aceasta postare a fost editata de bolocang: 18 July 2010 - 01:17 PM

XRAY XB 4
XRAY T4
XRAY T3 2012
XRAY T3 2012
XRAY NT1
XRAY XB808e
XRAY M18 PRO
SCHUMACHER CAT SX 3
SCHUMACHER Mi4Lp
Team Durango DESC 410
Team Durango DESC 410
SERPENT S120LT
0

#10 Useril este offline   porcofon 

• -==-
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 961
  • Inregistrat: 26-October 08
  • Interests:Automodelism

Postat 18 July 2010 - 10:07 PM

Vezi postareabolocang, la Jul 18 2010, 02:16 PM, a spus:

esti carcotas. daca omu vrea moca tu ce problema ai cu asta?

P.S. imi doneaza si mie careva un bidon de combustibil 25 %? rog seriozitate

unul pe luna? ca sa stiu daca ma bag :))

.....::i'm a joker. assume that when you read me::......
0

#11 Useril este offline   radu022003 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 48
  • Inregistrat: 17-September 06

Postat 20 July 2010 - 03:31 PM

off topic:

Banuiesc ca andr3yup urmarea niste piese care erau aproape de sfarsitul vietii si care sa-i ofere un plus de experienta.
Dar nu a gasit cuvintele potrivite.

on topic:

Dar distractia nu se opreste aici, andr3yup, eu am facut o conversie de la brushed la brushless si am probleme de temperatura (esc si motor) asa ca... daca totul e ok la masina ta (doar ca scoate fum si zgomot)... continua cu nitro.

Parerea mea.

Aceasta postare a fost editata de radu022003: 20 July 2010 - 03:31 PM

0

#12 Useril este offline   off-road 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 355
  • Inregistrat: 27-September 08
  • Interests:sportul cu motor

Postat 20 July 2010 - 04:48 PM

Vezi postarearadu022003, la Jul 20 2010, 04:31 PM, a spus:

on topic:

Dar distractia nu se opreste aici, andr3yup, eu am facut o conversie de la brushed la brushless si am probleme de temperatura (esc si motor) asa ca... daca totul e ok la masina ta (doar ca scoate fum si zgomot)... continua cu nitro.

Parerea mea.

Problema ta se rezolva foarte usor,pune un pinion cu dinti mai putini,incearca mai multi pinioni pana-ti convine temperatura!Nimic mai simplu
Am o intrebare,asa din pura curiozitate:de unde sti tu cand o piesa este"aproape de sfarsitul vietii" avand in vedere ca e vorba de un sistem electronic.La nitro iti dai seama,nu mai are compresie,bateriile care se apropie de moarte nu mai iau atat curent in ele si un incarcator mai destept iti arata samd,dar cand e vorba de un motor si un variator?
Drive them like you hate them!!!

0

#13 Useril este offline   andr3yup 

• Incepator
  • PipPip

Postat 02 August 2010 - 07:17 AM

Problema este ca la modelul meu Inferno pe nitro motoru are vreo 3-4 piese stricate: incepand cu con-rod, piston, clutch bell pt motoru meu gx 21, si stateam si ma gandeam daca merita, ideea ii ca cu un model electric ieseam mult mai ieftin tinand cont de pretu nitroului, adevarat ii ca nu poti compara adrenalina unui model nitro cu un electric dar fac si chestia asta daca trebuie, doar sami vad modelul inapoi pe roti

Aceasta postare a fost editata de andr3yup: 02 August 2010 - 07:17 AM

0

#14 Useril este offline   b30mrn 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 38
  • Inregistrat: 25-September 09

Postat 02 September 2010 - 09:27 AM

pentru conversie, desi e putin cam scump, cauta pe ebay.... am gasit un e-shop pe-acolo care dezmembreaza kyosho noi, iar de vreo 2-3 luni dezmembreaza si inferno VE... dar numai kitul de motorizare costa vreo 2-300 de euro... adica motor si variator... la care iti mai trebuie spur central metalic, pinion de 12-13 dintzi pentru motor, radiobox (ca nu se pupa cu ala de nitro), acumulatori si suportul de acumulatori... grosso modo cred ca te va duce undeva spre 400 de euro cu totul, dar sunt numai piese originale kyosho (plasticele) iar motorul, variatorul si acumulatorii sunt Orion
Robert Negulescu
Y: negoro2002
0763 700 838
Bucuresti - Vatra Luminoasa
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu