Modelism - RHC Forum: Truggy PRO Kit - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

Truggy PRO Kit Optiuni

#1 Useril este offline   marian.dumitru74 

• ENID
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3965
  • Inregistrat: 13-December 09
  • Interests:RC-ul

Postat 09 August 2010 - 08:00 PM

Salutam toti impatimitii pentru automodelism , un sfat va rog pentru achizitionarea unui truggy preferabil kit undeva ca si valoare pe la 1200 lei ,si un motor pentru acesta undeva ca si valoare pe la 500 lei. In legatura cu motorul am tot cautat si am gasit ceva , dar astept in continuare sfaturi , eu am gasit ceva pentru fondul pe care as dorii sa il aloc achizitionarii motorului, acestea ar fi

GX-7 R
Motor Termic Specificatii: Capacitate cilindrica: 3.5 cc (.21) Putere: 2.7 cp Performante: 6000-44000 rpm. RPM 40000 Carburator: 8 mm Alezaj: 16.26 mm Cursa: 16.8 mm Porturi: 7 + 2 Evacuare: spate Tip bujie: Turbo (nu este inclusa) Bujie recomandata: T5...

GX-5 R
GX-5 R
Motor Termic Specificatii: Capacitate cilindrica: 3.5 cc (.21) Putere: 2.6 cp Performante: 6000-44000 rpm. RPM 38000 Carburator: 8 mm Alezaj: 16.26 mm Cursa: 16.8 mm Porturi: 5 + 2 Evacuare: spate Tip bujie: Turbo (nu este inclusa) Bujie recomandata: T5...

HoBao Mach 28 Engine

New for all 1/8th truck and buggies is this new .28 from HoBao. Following on from the popular Hyper 21 engine that has been the mainstay of HoBao\'s range for a number of years, this new engine is sure to add the extra ponies to your vehicle without extra expense. Attractively priced the Mach.28 is an ideal upgrade and now comes standard in HoBao Pirate Sport Monsters and Dominators.

Nitro Engine ARNE-28 Force Motor

Capacitate 4,6 ccm
Putere 2,93 PS
Turatii 33.000/min

DAca aveti alte propuneri va rog sa-mi sugerati cate ceva.
Va multumesc anticipat
0

#2 Useril este offline   justbart2002 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 121
  • Inregistrat: 14-February 09

Postat 09 August 2010 - 09:24 PM

LRP .28 Spec 3 Nitro Engine

Number of ports 8+1
Exhaust Rear
Bore 18.5mm
Weight 450g
Glow Plug standart style
Cubic capacity .28 (4.59ccm)
Piston CNC machine
Crank case 28 Heavy Duty
Crank shaft 13.0mm
Cylinder sleeve ABC
Max. RPM 33500
Max.Power 3.89 PS
Carburetor 9.0 mm ventur

Personal nu l-am folosit dar altii sunt foarte multumiti de el si se afla in gama ta de preturi
Savage X 4.6
1/16 Revo
0

#3 Useril este offline   diesel1.4 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 661
  • Inregistrat: 13-March 08

Postat 09 August 2010 - 10:10 PM

Daca crezi ca esti interesat de un truggy X-ray XT8 SH, dar in stare absolut excelenta, cu o gramada de bani bagati in tuning (suspensii, amortizoare ofna, batiu motor, suport batiu in 5 suruburi, placute de frana, legaturile dintre shock-towere si sasiu din aluminiu, cu o gramada de piese de schimb (bascule superioare, carcase de diferential, capete de bara, bascule inferioare, suport servo-uri(radio plate) cutie de electronica, etc. etc. etc. + vreo 4 seturi de roti + carcasa aproape noua, fara nici o crapatura) da-mi un mesaj.
MOTOSPORT RACING TEAM
XRAY XT8, GRP .28 truggy Mario Rossi tuned, Hitec HV servos, Panther Gator tires, Spektrum DX3R, Jammin Big Bores
HoBao Hyper 8.5 PRO
Traxxas Slash 4WD
0

#4 Useril este offline   marian.dumitru74 

• ENID
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 15 August 2010 - 10:47 AM

Multumesc , dar totusi sugestiile pe care le-am primit nu ma poit face sa iau o decizie in ceea ce priveste achizitia unui truggy , mai astept sugestii din partea celor mai experimentati si care probabil au trecut prin aceleasi '' probleme '' in alegerea unui automodel cat mai performant ( nu as dorii ca peste o luna sa imi dau seama ca un alt truggy ar fi mai performant )
Multumesc
0

#5 Useril este offline   porcofon 

• -==-
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 961
  • Inregistrat: 26-October 08
  • Interests:Automodelism

Postat 15 August 2010 - 11:44 AM

Vezi postareamarian.dumitru74, la Aug 15 2010, 11:47 AM, a spus:

Multumesc , dar totusi sugestiile pe care le-am primit nu ma poit face sa iau o decizie in ceea ce priveste achizitia unui truggy , mai astept sugestii din partea celor mai experimentati si care probabil au trecut prin aceleasi '' probleme '' in alegerea unui automodel cat mai performant ( nu as dorii ca peste o luna sa imi dau seama ca un alt truggy ar fi mai performant )
Multumesc

La X-ray si Mugen doar tu stabilesti limetele performantelor.

.....::i'm a joker. assume that when you read me::......
0

#6 Useril este offline   neataticu 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1428
  • Inregistrat: 25-October 07
  • Interests:Aero - auto - moto - velo - sport
    Multi roto !

Postat 16 August 2010 - 12:10 PM

Daca vrei ceva performant, foarte rezistent si IN LIMITA BANILOR iti sugerez sa-ti iei un Thunder Tiger ST1-Pro. Am avut 2 ani aceasta masina si nu am reusit sa distrug nimic la el in afara de carcasa ! Trebuie sa ai in vedere si banii care o sa-i bagi in masina si disponibilitatea pieselor. Daca mai vrei detalii da-mi un PM.
Ca motor mai ieftinut si bunicel merge un LRP .28
12CM Records

Freestyle - Armattan Rooster /T-motor f40 pro II - 2400kv motors / Kiss 32A ESC / Kiss V2 FC / Foxeer Pedator / FrSky Taranis x9d+ on TBS Crossfire / TBS Unify Pro V3
DJI Mavic Pro
0

#7 Useril este offline   marian.dumitru74 

• ENID
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 17 August 2010 - 08:45 PM

Salut , am tot auzit de la diversi automodelisti cu mai multa experienta ca LRP.28 nu ar fi prea reusit, iar de motorul GO 5 , nu prea a auzit nimeni deci s-ar putea sa il scot din lista preferintelor , o alta optiune ar fi

Capacitate 4,6 ccm
Putere 2,93 PS
Turatii 33.000/min

Performanta fara limite!

Fabricat din materiale de calitate superioara si ansamblat perfect.

Motorul fiind fabricat de nemti banuiesc ca este destul de fiabil si probabil ar fi ok si pentru un truggy.
Multumesc pentru sfaturi si astept in continuare sugestii la fel de interesante
0

#8 Useril este offline   diesel1.4 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 17 August 2010 - 09:49 PM

Vezi postareamarian.dumitru74, la Aug 17 2010, 09:45 PM, a spus:

Salut , am tot auzit de la diversi automodelisti cu mai multa experienta ca LRP.28 nu ar fi prea reusit, iar de motorul GO 5 , nu prea a auzit nimeni deci s-ar putea sa il scot din lista preferintelor , o alta optiune ar fi

Capacitate 4,6 ccm
Putere 2,93 PS
Turatii 33.000/min

Performanta fara limite!

Motorul fiind fabricat de nemti banuiesc ca este destul de fiabil si probabil ar fi ok si pentru un truggy.

Nu, nici asta nu e un motor bun (nemtii aia sunt genul de nemti chinezi)
MOTOSPORT RACING TEAM
XRAY XT8, GRP .28 truggy Mario Rossi tuned, Hitec HV servos, Panther Gator tires, Spektrum DX3R, Jammin Big Bores
HoBao Hyper 8.5 PRO
Traxxas Slash 4WD
0

#9 Useril este offline   porcofon 

• -==-
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 961
  • Inregistrat: 26-October 08
  • Interests:Automodelism

Postat 17 August 2010 - 10:13 PM

Capacitate 4,6 ccm
Putere 2,93 PS
Turatii 33.000/min

Performanta fara limite!

Stiu ca vrei sa iei ce e mai bun. Ai totusi in vedere faptul ca un motor performant iti va "misca" radical diferit masina fata de unul mediu. Lipsa de experienta alaturata motorului performant duce la un dezastru.
Parerea mea e sa iei un kit bun si un motor mediu. Pana iti faci mana se termina si cu motorul si atunci ai deja experienta necesara sa alegi motorul care ti se potriveste.

Capacitate 4,6 ccm
Putere 2,93 PS
Turatii 33.000/min

Performanta fara limite!

Stiu ca vrei sa iei ce e mai bun. Ai totusi ai in vedere faptul ca un motor performant iti va "misca" radical diferit masina fata de unul mediu. Lipsa de experienta alaturata motorului performant duce la un dezastru.
Parerea mea e sa iei un kit bun si un motor mediu. Pana iti faci mana se termina si cu motorul si atunci ai deja experienta necesara sa alegi motorul care ti se potriveste.

Aceasta postare a fost editata de porcofon: 17 August 2010 - 10:14 PM

.....::i'm a joker. assume that when you read me::......
0

#10 Useril este offline   marian.dumitru74 

• ENID
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 18 August 2010 - 07:26 AM

Salutam toti modelistii, in legatura cu achizionarea unui motor pentru un truggy va cer din nou sfatul si anume am gasit asta pe un site din RO si as dorii sa stiu ce parere aveti despre el ,este destul de fiabil , aveti vreunul dintre voi modelul acesta s-au cel putin ceva similar tot de la AXIAL.

Axial 28RR-2 Engine (Black) 740 lei

credeti ca este mai performant decat un lrp, anssman etc.
0

#11 Useril este offline   Ady. 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1141
  • Inregistrat: 06-May 09

Postat 18 August 2010 - 09:09 AM

Mai bine mai strangi putin si iti iei un motor pe la 1000 ron ...
Cat despre buggy, este foarte bun Thunder Tiger st-1 pro

Aceasta postare a fost editata de Ady.: 18 August 2010 - 09:21 AM

0

#12 Useril este offline   X-tra 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 533
  • Inregistrat: 27-February 07

Postat 18 August 2010 - 09:58 AM

Vezi postareaAdy., la Aug 18 2010, 10:09 AM, a spus:

Mai bine mai strangi putin si iti iei un motor pe la 1000 ron ...
Cat despre buggy, este foarte bun Thunder Tiger st-1 pro

Draga colegule,

in loc sa dai sfaturi din burta nu ai vrea sa te informezi inainte ???, decat sa sfatuiesti lumea din non-experienta ta mai bine taci, citeste si invata, Thunder Tiger st-1 pro nu e buggy decat daca-i facem operatie estetica cu flexu', dealtfel majoritatea modelelor pot fi deosebite relativ usor dupa litera care o intalnim asociata modelului :

B=buggy - rc8B, xB8, eB4......
T=truggy - rc8T, xT8, sT1 ....
ST=stadium truck........
SC=short course........

Look left =========================================================================---> LEFT u moron !
HoBao Hyper 8.5 Pro > RB WS7
HoBao Hyper ST Pro > OS V-Spec
0

#13 Useril este offline   Ady. 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1141
  • Inregistrat: 06-May 09

Postat 18 August 2010 - 02:34 PM

Vezi postareaX-tra, la Aug 18 2010, 10:58 AM, a spus:

Draga colegule,

in loc sa dai sfaturi din burta nu ai vrea sa te informezi inainte ???, decat sa sfatuiesti lumea din non-experienta ta mai bine taci, citeste si invata, Thunder Tiger st-1 pro nu e buggy decat daca-i facem operatie estetica cu flexu', dealtfel majoritatea modelelor pot fi deosebite relativ usor dupa litera care o intalnim asociata modelului :

B=buggy - rc8B, xB8, eB4......
T=truggy - rc8T, xT8, sT1 ....
ST=stadium truck........
SC=short course........

Intradevar am scris in loc de truggy, buggy asta e se mai intampla, in ultima perioada am tot cautat pe internet un buggy care doresc sa il iau, si pur si simplu mi-a intrat in reflex acest cuvant. Totusi nu sunt un membru atat de "tanar" pe acest forum incat sa nu pot face diferenta!
0

#14 Useril este offline   cataWRC 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1486
  • Inregistrat: 27-December 02

Postat 18 August 2010 - 06:21 PM

@marian.dumitru74

Recomandarea mea este pentru Mugen sau XRAY in egala masura. In locul tau, daca diesel1.4 vinde masina (cam asa reiese din postul lui) as lua-o din mai multe motive (e o masina de top in domeniu, e bine intretinuta si gasesti piese in tara).

Ca si motor, asa cum am recomandat masina de mai sus iti pot recomanda un Novarossi P3XS sau RB Killer10 (sau alte modele RB) care le gasesti in stoc la magazinele din tara. INSA! Avand in vedere ca debutezi la aceasta clasa, pentru inceput ar fi bine sa iti iei acel ARNE-28. Chiar daca este cel mai slab dintre cele mentionate, te va ajuta sa inveti mai usor sa controlezi masina pe pista. Daca incepi cu un motor performant iti vor scapa din vedere unele ipostaze din comportamentul masinii pe pista. Dupa o vreme de acomodare iti poti lua un motor performant, iar ARNE-28 fie il vinzi, fie il tii de rezerva. Daca vei veni la concursuri alaturi de noi vei intelege mai clar aceste aspecte.
0

#15 Useril este offline   marian.dumitru74 

• ENID
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 18 August 2010 - 09:14 PM

Vezi postareacataWRC, la Aug 18 2010, 07:21 PM, a spus:

@marian.dumitru74

Recomandarea mea este pentru Mugen sau XRAY in egala masura. In locul tau, daca diesel1.4 vinde masina (cam asa reiese din postul lui) as lua-o din mai multe motive (e o masina de top in domeniu, e bine intretinuta si gasesti piese in tara).

Ca si motor, asa cum am recomandat masina de mai sus iti pot recomanda un Novarossi P3XS sau RB Killer10 (sau alte modele RB) care le gasesti in stoc la magazinele din tara. INSA! Avand in vedere ca debutezi la aceasta clasa, pentru inceput ar fi bine sa iti iei acel ARNE-28. Chiar daca este cel mai slab dintre cele mentionate, te va ajuta sa inveti mai usor sa controlezi masina pe pista. Daca incepi cu un motor performant iti vor scapa din vedere unele ipostaze din comportamentul masinii pe pista. Dupa o vreme de acomodare iti poti lua un motor performant, iar ARNE-28 fie il vinzi, fie il tii de rezerva. Daca vei veni la concursuri alaturi de noi vei intelege mai clar aceste aspecte.

Multumesc Cata,am avut un thunder tiger st1 pe care cred ca mi l-ai reglat chiar tu undeva prin toamna ,masina pe care am vandut-o cu gandul ca imi iau tot ST1 dar varianta PRO ( in kit ),Sincer as inclina spre o masina noua, in momentul asta nu stiu ce sa mai cred, iar ca motorizare am gasit ceva de la Axial.cateva posturi mai sus , imi poti spune daca motorul este ok ,adica peste anss,lrp in ceea ce priveste performantele si fiabilitatea.CAt despre Mugen care varianta crezi 5 s-au 6 , iar xray am vazut ca este facut pe undeva prin slovenia crezi ca este mai fiabil decat cele ale unor firme consacrate ( thundr tiger ,Asociatii etc )
Multumesc
0

#16 Useril este offline   cataWRC 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1486
  • Inregistrat: 27-December 02

Postat 18 August 2010 - 10:51 PM

Daca zici ca ai avut deja un truggy inseamna ca ai trecut de inceputul inceputului. Acel motor Axial 28RR este unul bun. Vei fi multumit de el, e stabil, trage bine insa sunt si alte variante de luat in calcul cam la aceeasi suma.

ST1 PRO este o masina buna, iar plusurile fata de varianta RTR nu le vei simti in comportamentul masinii pe circuit ci mai mult in rezistenta in timp.
Mugen....atat 5 cat si 6 sunt masini reusite insa...6 e mai bun, mai evoluat
Xray este un producator consacrat care produce exclusiv automodele de competitie si nu pentru joaca. Despre faptul ca se face in Slovacia....jos palaria pentru ca au reusit.

Toate masinile de mai sus sunt competitive, fapt ce s-a putut observa in concursurile locale si nationale. Alegerea e a ta.
0

#17 Useril este offline   daniel_hnatec 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 698
  • Inregistrat: 09-August 09

Postat 22 August 2010 - 04:18 PM

Vezi postareamarian.dumitru74, la Aug 18 2010, 09:14 PM, a spus:

Multumesc Cata,am avut un thunder tiger st1 pe care cred ca mi l-ai reglat chiar tu undeva prin toamna ,masina pe care am vandut-o cu gandul ca imi iau tot ST1 dar varianta PRO ( in kit ),Sincer as inclina spre o masina noua, in momentul asta nu stiu ce sa mai cred, iar ca motorizare am gasit ceva de la Axial.cateva posturi mai sus , imi poti spune daca motorul este ok ,adica peste anss,lrp in ceea ce priveste performantele si fiabilitatea.CAt despre Mugen care varianta crezi 5 s-au 6 , iar xray am vazut ca este facut pe undeva prin slovenia crezi ca este mai fiabil decat cele ale unor firme consacrate ( thundr tiger ,Asociatii etc )
Multumesc

Salut, ai mesageria plina! Am eu un Thunder Tiger daca te intereseaza!
Am motorul LRP .28 si pana acum s-a comportat foarte bine, si nu este foarte scump....deci cred ca merita, in ceea ce le priveste pe celelalte nu le cunosc.
Nu lua viata in serios, oricum nu scapi viu din ea

Schumacher Mi4LP
Hobao Hyper Competition ST
Hobao Hyper 7
LRP S8BX team X 2
LRP S8BX
Traxxas Revo => crawler
Hpi Wheely King
Sanwa M11X
0

#18 Useril este offline   marian.dumitru74 

• ENID
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 23 August 2010 - 07:24 AM

Vezi postareadiesel1.4, la Aug 9 2010, 11:10 PM, a spus:

Daca crezi ca esti interesat de un truggy X-ray XT8 SH, dar in stare absolut excelenta, cu o gramada de bani bagati in tuning (suspensii, amortizoare ofna, batiu motor, suport batiu in 5 suruburi, placute de frana, legaturile dintre shock-towere si sasiu din aluminiu, cu o gramada de piese de schimb (bascule superioare, carcase de diferential, capete de bara, bascule inferioare, suport servo-uri(radio plate) cutie de electronica, etc. etc. etc. + vreo 4 seturi de roti + carcasa aproape noua, fara nici o crapatura) da-mi un mesaj.

Salut , sunt interesat.Un pret te rog .
Multumesc
0

#19 Useril este offline   diesel1.4 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 23 August 2010 - 10:00 AM

Ti-am dat PM
MOTOSPORT RACING TEAM
HoBao Hyper 8.5 PRO
Traxxas Slash 4WD
0

#20 Useril este offline   marian.dumitru74 

• ENID
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 23 August 2010 - 05:45 PM

Vezi postareadiesel1.4, la Aug 9 2010, 10:10 PM, a spus:

Daca crezi ca esti interesat de un truggy SH, dar in stare absolut excelenta, cu o gramada de bani bagati in tuning (suspensii, amortizoare ofna, batiu motor, suport batiu in 5 suruburi, placute de frana, legaturile dintre shock-towere si sasiu din aluminiu, cu o gramada de piese de schimb (bascule superioare, carcase de diferential, capete de bara, bascule inferioare, suport servo-uri(radio plate) cutie de electronica, etc. etc. etc. + vreo 4 seturi de roti + carcasa aproape noua, fara nici o crapatura) da-mi un mesaj.

Salut , am o nelamurire este vorba despre XRAY XT8 2009 spec ? s-au de X-ray XT8 am inteles ca sunt ceva deosebiri intre ele .
0

#21 Useril este offline   diesel1.4 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 23 August 2010 - 08:08 PM

Este XT8, cu upgrade-uri de 2009 (in afara de carbon) si in plus cu niste upgrade-uri care nu vin stock nici pe 2009.
MOTOSPORT RACING TEAM
HoBao Hyper 8.5 PRO
Traxxas Slash 4WD
0

#22 Useril este offline   marian.dumitru74 

• ENID
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 31 August 2010 - 06:31 PM

Vezi postareacataWRC, la Aug 18 2010, 11:51 PM, a spus:

Daca zici ca ai avut deja un truggy inseamna ca ai trecut de inceputul inceputului. Acel motor Axial 28RR este unul bun. Vei fi multumit de el, e stabil, trage bine insa sunt si alte variante de luat in calcul cam la aceeasi suma.

ST1 PRO este o masina buna, iar plusurile fata de varianta RTR nu le vei simti in comportamentul masinii pe circuit ci mai mult in rezistenta in timp.
Mugen....atat 5 cat si 6 sunt masini reusite insa...6 e mai bun, mai evoluat
Xray este un producator consacrat care produce exclusiv automodele de competitie si nu pentru joaca. Despre faptul ca se face in Slovacia....jos palaria pentru ca au reusit.

Toate masinile de mai sus sunt competitive, fapt ce s-a putut observa in concursurile locale si nationale. Alegerea e a ta.

Multumesc pentru sugestie , am posibilitatea de a achizitiona un mugen 5 s-au un thunder tiger st1pro ambele noi cu preturi asemanatoare,deci pe care credeti ca ar trebui sa o aleg ?
Multumesc
0

#23 Useril este offline   diesel1.4 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 01 September 2010 - 08:05 AM

Sunt curios de unde iei Mugen 5 nou....
MOTOSPORT RACING TEAM
HoBao Hyper 8.5 PRO
Traxxas Slash 4WD
0

#24 Useril este offline   marian.dumitru74 

• ENID
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 01 September 2010 - 06:02 PM

Vezi postareadiesel1.4, la Sep 1 2010, 08:05 AM, a spus: