Buna Ziua!Sunt nou pe aria de aeromodelism si de asta am nevoie de niste sfaturi pentru a construi un planor .
Am googalit si am gasit ceva numit Pizza GLider dar ma gandeam daca planorul acesta este bun la ceva si daca se merita sa-i pun elice cu banda de cauciuc,voi de ziceti?
Pagina 1 din 1
Pizza Glider
Postat 16 July 2010 - 09:37 PM
Senzoor, la Jul 16 2010, 07:08 PM, a spus:
Mai bine faci un avion din hartie...l-au testat mai multi :unsure:...sau mai bine te apuci de ceva mai serios...o sa iti placa..crede-ma :) Succes.
Sincer as vrea sa fac un planor dar imi trebuie niste planuri cat de cat simple dat fiind faptul ca nu am freza sau chestii de astea,am doar ce se gaseste de obicei in casa unui om cat de cat "mester".
Iar daca ai avea vreun plan iti multumesc din suflet. :lol:
Postat 16 July 2010 - 10:43 PM
ma ce oameni rai.... da nici cu tine nu ma rusinez... auzi pizza glider! si in poze este si cutia de pita din care a fost decupat!
deci om bun, daca vrei sa zbori, nu ai nevoie de freza si ce mai ziceai tu acolo, doar de indeminare, bun simt tehnic, ceva cunostinte de traforaj, enorm de multa rabdare, si disponibilitate financiara.
asadar in primul rind gindeste-te ce spatiu de lucre ai disponibil, si cit te tine bugetul, si in functie de asta alegi tinta: ai un colt de masa in bucatarie si salariu de bugetar, facem ceva simplu de aruncat din mina simbata in parc. ai toata sufrageria la dispozitie si esti patron evazionist fiscal? fooate tare, facem o zburatoare sa moara raii astia care te-au trimis sa faci avioane de hirtie. daca-mi lasi o adresa de mail o sa aleg niste planuri de incepator sa le ai ...
deci om bun, daca vrei sa zbori, nu ai nevoie de freza si ce mai ziceai tu acolo, doar de indeminare, bun simt tehnic, ceva cunostinte de traforaj, enorm de multa rabdare, si disponibilitate financiara.
asadar in primul rind gindeste-te ce spatiu de lucre ai disponibil, si cit te tine bugetul, si in functie de asta alegi tinta: ai un colt de masa in bucatarie si salariu de bugetar, facem ceva simplu de aruncat din mina simbata in parc. ai toata sufrageria la dispozitie si esti patron evazionist fiscal? fooate tare, facem o zburatoare sa moara raii astia care te-au trimis sa faci avioane de hirtie. daca-mi lasi o adresa de mail o sa aleg niste planuri de incepator sa le ai ...
Postat 17 July 2010 - 08:09 PM
meshgheru_andu, la Jul 16 2010, 10:37 PM, a spus:
Sincer as vrea sa fac un planor dar imi trebuie niste planuri cat de cat simple dat fiind faptul ca nu am freza sau chestii de astea,am doar ce se gaseste de obicei in casa unui om cat de cat "mester".
Nu ai nevoie de freza. Ca sa construiesti un model, nu ai nevoie de unelte electrice (in afara de letcon si fierul de calcat folie, care merge inlocuit foarte bine cu un fier de calcat mai vechi).
Ai nevoie de cuttere (unul de 18 mm si unul de 9), pile, glaspapir, traforaj, foarfeca.
incearca asta: http://www.rcgroups....ad.php?t=840763
Arata acest topic
Pagina 1 din 1