ddalcu, la Jun 9 2010, 07:20 PM, a spus:
Mda... pai atunci voi continua cu Diamond, eventual poate voi merge cu cineva la urmatorul zbor. Eu am incredere ca o sa reusesc!
Nu exista metoda de a invata universala. Dar cred cu tarie ca sunt niste lucruri care te pot incurca la invatat sau care pot grabi procesu de invatare.
E musai sa ai pe cineva care se pricepe langa tine. Cum am mai zis.. poti invata si singur dar mult mai greu.
Cu privire la avionu perfect.. e ala pe care il ai la dispozitie. Un planor de orice fel e bun pentru ca e iertator si poate zbura la viteze mici (plecand de la premisa ca nu e cine stie ce turbaciune).
Personal eu cred ca un zagi ar fi cel mai bine. Unu facut cu cap ... Aseara pe bezna m-am distrat cu niste prieteni si am facut posta zagi-ul meu.. Si-a luat tranta pe toate partile..nu a avut nevoie de niciun fel de reparatie.. are doar 2 servouri, motoare gasesti foarte ieftine acum, Cu motorul ales bine si un management al turatiei corect te poti da cu 1 pac de 1000 mah 3s si 20-25 minute. Te invata ideea de eleron de la inceput. Daca ai comenzi mici e foarte cuminte.. daca ai si pe cineva langa tine care sa te ajute si faceti rost si de un cablu elev profesor.. garatat NU vei rupe nimic si vei invata repede si peste asta e FOARTE FUN ... dupa 6 ani de frecat avioane .. tot am un zagi in casa.. Si nu sunt singuru..(zozo stieeee) Teoretic daca stapanesti bine zagi poti trece la orice alt avion foarte repede fara mari eforturi de invatare.
Asta e doar parerea mea nu trebuie sa o iei ca lege.. Totusi avem un punct comun toti.. nu mai incerca singur.
Si cu asta am inchis.. s-a spus.. din nou.. tot ce era de spus.