Modelism - RHC Forum: 5 secunde de zbor - AVIZ INCEPATORILOR! - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3

5 secunde de zbor - AVIZ INCEPATORILOR!

#31 Useril este offline   ddalcu 

• Nou venit
  • Pip
  • Grup: Members
  • Postari: 5
  • Inregistrat: 14-May 10

Postat 09 June 2010 - 01:09 PM

Vezi postareadan_mitea, la Jun 9 2010, 02:00 PM, a spus:

Daca ai adunat toate bucatile...lucru primordial...poti incerca sa refaci botul prin metoda arheologica. Une iti lipseste o bucatica o adaugi. Ca adeziv este perfect cel poliuretanic. Expandeaza si umple golurile. Aspectul nu-i atat de important. Unde ti se pare prea fragil foloseste cu incredere scobitori si betisoare pentru frigarui. Cred ca poti salva fuselajul.
Baftaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Sunt sigur ca ai dreptate, dar la experienta mea.... Poate in timp o s-o iau asa incet, incet si o sa incerc sa-l refac, macar asa ca material didactic :) Nu stiu cum o sa prind motorul sa die stabil si la unghiul la care trebuie...

Aceasta postare a fost editata de ddalcu: 09 June 2010 - 01:10 PM

0

#32 Useril este offline   dan_mitea 

• nick anterior:Se poate si asa
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 9331
  • Inregistrat: 26-October 03

Postat 09 June 2010 - 01:16 PM

Stramosii nostri s-au gandit, deja, la asta. Sunt tehnici ancestrale, verificate in practica. Daca unghiul motorului nu-i perfect se pun saibe sub urechile de prindere pentru a-l indrepta. Iar ca plan B, nu uita ca ai trimuri pe telecomanda. Mai ajustezi, in zbor, ceea ce nu ai reusit la sol...dar minimul posibil.
Baftaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
0

#33 Useril este offline   shogi 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 2753
  • Inregistrat: 08-March 06
  • Interests:pussy

Postat 09 June 2010 - 01:29 PM

Asa arata dupa ce m`am incapatanat sa zbor eu fpv cu el : http://www.rhc.ro/forumrhc2/index.php?s=&a...st&p=390663

Asa arata acum : http://www.rhc.ro/forumrhc2/index.php?s=&a...st&p=392284 (11 piese am avut la bot)

Deci,cu multa rabdare se poate,asta daca ai adunat toate piesele.

Aceasta postare a fost editata de shogi: 09 June 2010 - 02:11 PM

0

#34 Useril este offline   ddalcu 

• Nou venit
  • Pip

Postat 09 June 2010 - 01:48 PM

Vezi postareashogi, la Jun 9 2010, 02:29 PM, a spus:

Asa arata dupa ce m`am incapatanat sa zbor io fpv cu el : http://www.rhc.ro/forumrhc2/index.php?s=&a...st&p=390663

Asa arata acum : http://www.rhc.ro/forumrhc2/index.php?s=&a...st&p=392284 (11 piese am avut la bot)

Deci,cu multa rabdare se poate,asta daca ai adunat toate piesele.

FOARTE TARE! Da, eu le-am adunat... acuma na, sa vad ce-o sa pot face. Tubul ala din plastic in care e sustinut motorul de unde l-ai luat? Sau ce l-ai inlocuit?
0

#35 Useril este offline   shogi 

• MEGA Membru
  • Postari: 2753
  • Inregistrat: 08-March 06
  • Interests:pussy

Postat 09 June 2010 - 02:10 PM

Cu toate ca s`a infipt in pamant de la vreo 40 de metrii am avut noroc si nu a crapat.Tu il poti refolosi tot pe ala si il imbraci in altceva ca sa il rigidizezi urmand apoi sa`l bagi la locul lui.
0

#36 Useril este offline   gabyshor 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 80
  • Inregistrat: 03-October 07

Postat 09 June 2010 - 02:29 PM

poti sa mergi la aeroportul salcea. si acolo mai dai de omuleti pasionati. la fel, aeroclubul suceava. il gasesti in incinta fostului cmj suceava, unde se faceau recrutarile pt armata.
nu te crampona pe modelul asta. un easy star e mult mai ieftin si mai docil. am inceput sa zbor de unu singur, fara ajutor. mai fac prostii si acum, dar repar si zbor din nou. e orasul mic si suntem putini, asta e.
easy staru are motor in spate si daca dai cu el de pamant nu strici mare lucru. uita-te si pe net la niste preturi si fa-ti calculele. nu zic sa arunci modelu actual, dar poti amana o perioada refacerea lui.
bafta!
0

#37 Useril este offline   alexandru0690 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 50
  • Inregistrat: 16-March 10

Postat 09 June 2010 - 03:50 PM

trist....trebuia sa-l dai is tu in vant sa vezi cum se comporta...te-ai bagat exact la ce nu trebuia din prima.nu-ti pierde elanul aeromodelismul consta in 10% zbor si 90% lipici...bafta si fii mai atent pe viitor.salutare
0

#38 Useril este offline   pistolaSHNIKOV 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 221
  • Inregistrat: 09-March 07

Postat 09 June 2010 - 04:12 PM

Repara-l !
Nu de alta, dar si urmatoarele zboruri se pot solda cu crash... si de cate ori o sa-ti permiti sa cumperi model nou dupa fiecare crash ?
Trebuie sa acorzi atentie la unghiul pe care-l face motorul cu fuselajul, sa se apropie de cel original sau macar sa fie zero...
"Misiunea mea este sa imi omor timpul, a lui - sa ma omoare pe mine. Ne intelegem bine, ca intre asasini."
Emil Cioran

0

#39 Useril este offline   ddalcu 

• Nou venit
  • Pip

Postat 09 June 2010 - 04:13 PM

Da, cred ca m-am hotarat. Imi voi achizitiona pentru moment un WING-DRAGON III ca sa ma invat pe al. Colegul de mai sus ( http://www.rhc.ro/forumrhc2/index.php?show...mp;#entry392284 ) mi-a dat sperante ca pot repara ce am stricat, asa ca intre timp o sa ma apuc incet, incet sa repart Diamond-ul.
Ce parere aveti, e o alegere buna Wing-Dragon III -ul?
Pe site scrie ca mai am nevoie de "Radiocomanda ETB42 in 2.4GHz". Voi putea folosi telecomanda mea Futaba T6EX?

Aceasta postare a fost editata de ddalcu: 09 June 2010 - 04:15 PM

0

#40 Useril este offline   ZOD 

• Flightaddicted member
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2766
  • Inregistrat: 12-March 03

Postat 09 June 2010 - 04:25 PM

Vezi postareaddalcu, la Jun 9 2010, 05:13 PM, a spus:

Da, cred ca m-am hotarat. Imi voi achizitiona pentru moment un WING-DRAGON III ca sa ma invat pe al. Colegul de mai sus ( http://www.rhc.ro/forumrhc2/index.php?show...mp;#entry392284 ) mi-a dat sperante ca pot repara ce am stricat, asa ca intre timp o sa ma apuc incet, incet sa repart Diamond-ul.
Ce parere aveti, e o alegere buna Wing-Dragon III -ul?
Pe site scrie ca mai am nevoie de "Radiocomanda ETB42 in 2.4GHz". Voi putea folosi telecomanda mea Futaba T6EX?

Tu incepuse-i bine.. de ce te prostesti cu wingdragon III . Nu inveti nimic din ala. Dupa ce o sa te joci cu el .. o sa treci increzator la planor din nou si o sa constati ca n-are nicio legatura.

Planorul tau e super ok de invatat dar NU singur. Ti-l regleaza cineva il urca sus si incepi incet incet sa dai de sticuri .. Dupa 4-5 zboruri vei vedea ca o sa poti sa incepi sa il tii in aer.. Dupa 10 zboruri vei incerca o aterizare.. si asa mai departe.. Depinde cat de dibaci esti. Dar .. wingdragon ....

Statia ta e de ... 100 de ori mai desteapta si mai tare decat ETB42 .. care presupun ca e varianta imbunatatita de la ETB41 ....

Repara ala.. cumpara fuselaj.. ia un Easyglider citeste tutorialul ... si du-te cu cineva care stie.
DT
0

#41 Useril este offline   ddalcu 

• Nou venit
  • Pip

Postat 09 June 2010 - 05:06 PM

Hmm... Acuma chiar nu mai stiu ce sa fac... :-S S-ar putea sa ai si tu dreptate, sa nu ma prea ajute Wing Dragon-ul, poate doar asa sa-mi mai ridice moralul cat timp il repar pe astalalt... Nu stiu ce sa zic...

Aceasta postare a fost editata de ddalcu: 09 June 2010 - 05:07 PM

0

#42 Useril este offline   Maverick 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 719
  • Inregistrat: 10-October 08

Postat 09 June 2010 - 05:26 PM

Daca iti trebuie neaparat model de ridicat moralul sigur gasesti ceva mai bun ca Wing Dragon. Ala e o mizerie.. cum zicea si ZOD nu inveti nimic.

SAU.. ca sa iti ineci amarul la modul productiv baga simulator.. e cel mai ieftin, e educativ si te ajuta si cu deprinsul pilotajului. Mai bagi juma de ora de simulator, mai lipesti o bucatica la model.. si cand e gata modelul vei fi si tu gata sa-l pilotezi. My 2 cents
Both optimists and pessimists contribute to our society. The optimist invented the airplane and the pessimist the parachute. ~Gil Stern

If you can't fix it with a hammer you have an electrical problem.
0

#43 Useril este offline   ddalcu 

• Nou venit
  • Pip

Postat 09 June 2010 - 05:31 PM

Vezi postareaMaverick, la Jun 9 2010, 06:26 PM, a spus:

Daca iti trebuie neaparat model de ridicat moralul sigur gasesti ceva mai bun ca Wing Dragon. Ala e o mizerie.. cum zicea si ZOD nu inveti nimic.

SAU.. ca sa iti ineci amarul la modul productiv baga simulator.. e cel mai ieftin, e educativ si te ajuta si cu deprinsul pilotajului. Mai bagi juma de ora de simulator, mai lipesti o bucatica la model.. si cand e gata modelul vei fi si tu gata sa-l pilotezi. My 2 cents

Simulator am tot bagat si ma descurcam chiar destul de bine, tocmai de aia mi-e si asa de ciuda ca n-am apucat deloc sa vad cum e si cu modelul real :D , pentru ca eu sunt convins ca m-as fi descurcat...

Aceasta postare a fost editata de ddalcu: 09 June 2010 - 05:34 PM

0

#44 Useril este offline   Maverick 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 719
  • Inregistrat: 10-October 08

Postat 09 June 2010 - 05:53 PM

Atunci ai nevoie doar de cineva cu experienta :D
Both optimists and pessimists contribute to our society. The optimist invented the airplane and the pessimist the parachute. ~Gil Stern

If you can't fix it with a hammer you have an electrical problem.
0

#45 Useril este offline   dan_mitea 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 09 June 2010 - 06:08 PM

Daca imi permiti un sfat, asculta-l pe Zodel. El si Florin sunt mutanti care zboara ca nimeni altii. Ok, nu vom zbura ca ei...asta este...dar sa avem incredere in sfaturile lor este mai mult decat indicat.
Baftaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
0

#46 Useril este offline   ddalcu 

• Nou venit
  • Pip

Postat 09 June 2010 - 06:20 PM

Vezi postareadan_mitea, la Jun 9 2010, 07:08 PM, a spus:

Daca imi permiti un sfat, asculta-l pe Zodel. El si Florin sunt mutanti care zboara ca nimeni altii. Ok, nu vom zbura ca ei...asta este...dar sa avem incredere in sfaturile lor este mai mult decat indicat.
Baftaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Mda... pai atunci voi continua cu Diamond, eventual poate voi merge cu cineva la urmatorul zbor. Eu am incredere ca o sa reusesc!
0

#47 Useril este offline   ZOD 

• Flightaddicted member
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 09 June 2010 - 09:04 PM

Vezi postareaddalcu, la Jun 9 2010, 07:20 PM, a spus:

Mda... pai atunci voi continua cu Diamond, eventual poate voi merge cu cineva la urmatorul zbor. Eu am incredere ca o sa reusesc!

Nu exista metoda de a invata universala. Dar cred cu tarie ca sunt niste lucruri care te pot incurca la invatat sau care pot grabi procesu de invatare.

E musai sa ai pe cineva care se pricepe langa tine. Cum am mai zis.. poti invata si singur dar mult mai greu.

Cu privire la avionu perfect.. e ala pe care il ai la dispozitie. Un planor de orice fel e bun pentru ca e iertator si poate zbura la viteze mici (plecand de la premisa ca nu e cine stie ce turbaciune).

Personal eu cred ca un zagi ar fi cel mai bine. Unu facut cu cap ... Aseara pe bezna m-am distrat cu niste prieteni si am facut posta zagi-ul meu.. Si-a luat tranta pe toate partile..nu a avut nevoie de niciun fel de reparatie.. are doar 2 servouri, motoare gasesti foarte ieftine acum, Cu motorul ales bine si un management al turatiei corect te poti da cu 1 pac de 1000 mah 3s si 20-25 minute. Te invata ideea de eleron de la inceput. Daca ai comenzi mici e foarte cuminte.. daca ai si pe cineva langa tine care sa te ajute si faceti rost si de un cablu elev profesor.. garatat NU vei rupe nimic si vei invata repede si peste asta e FOARTE FUN ... dupa 6 ani de frecat avioane .. tot am un zagi in casa.. Si nu sunt singuru..(zozo stieeee) Teoretic daca stapanesti bine zagi poti trece la orice alt avion foarte repede fara mari eforturi de invatare.

Asta e doar parerea mea nu trebuie sa o iei ca lege.. Totusi avem un punct comun toti.. nu mai incerca singur.

Si cu asta am inchis.. s-a spus.. din nou.. tot ce era de spus.
DT
0

#48 Useril este offline   9unuunu 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 802
  • Inregistrat: 07-July 08
  • Interests:flying, skydiving,snowboarding,paragliding

Postat 09 June 2010 - 11:12 PM

Vezi postareaddalcu, la Jun 8 2010, 11:23 PM, a spus:

Aerodrom? Unde e asta? Te referi la aeroportul de la Salcea?

Unde e aeroclubul?

aerodromul face parte din aeroportul salcea...si e cam strict cu accestul
mai bine tragi o fuga pan la aeroclub ,langa piata mare
uite o harta :)

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: asasdfsa.JPG

FLYING IS AN ART
0

#49 Useril este offline   sebi_p 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 156
  • Inregistrat: 18-June 08

Postat 10 June 2010 - 11:50 AM

Vezi postareaddalcu, la Jun 9 2010, 06:06 PM, a spus:

Hmm... Acuma chiar nu mai stiu ce sa fac... :-S S-ar putea sa ai si tu dreptate, sa nu ma prea ajute Wing Dragon-ul, poate doar asa sa-mi mai ridice moralul cat timp il repar pe astalalt... Nu stiu ce sa zic...

Wing dragonul il consider foarte potrivit pentru incepatori (si nu numai) . Avantajele ar fi: aripa sus , motor pusher , un pic de diedru ,poti face sau pune si aripa cu eleroane ,este foarte rezistent la crashuri , fuzelajul de plastic e mai rezistent ca spuma si protejeaza mai bine electronica in cazul unui crash . Ii pui un motor brushless si poti face multe cu el.

Aceasta postare a fost editata de sebi_p: 10 June 2010 - 11:55 AM

0

#50 Useril este offline   ZOD 

• Flightaddicted member
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 10 June 2010 - 02:38 PM

Vezi postareasebi_p, la Jun 10 2010, 12:50 PM, a spus:

Wing dragonul il consider foarte potrivit pentru incepatori (si nu numai) . Avantajele ar fi: aripa sus , motor pusher , un pic de diedru ,poti face sau pune si aripa cu eleroane ,este foarte rezistent la crashuri , fuzelajul de plastic e mai rezistent ca spuma si protejeaza mai bine electronica in cazul unui crash . Ii pui un motor brushless si poti face multe cu el.

Stai sa ghicesc.. tu ai wingdragon :rolleyes: si faci multe cu el.
DT
0

#51 Useril este offline   sebi_p 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 10 June 2010 - 04:20 PM

Da , ai ghicit , esti foarte perspicace :sunt un incepator posesor de wing dragon.
0

#52 Useril este offline   dan_mitea 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 10 June 2010 - 06:16 PM

Daca imi permiteti sa ma bag in seama as spune asa:
Ani de zile m-am contrazis cu Zodel...dar eu tot tin la el...si am recomandat ca prim avion ratusca cea urata. Deoarece cu ea am reusit sa zbor de unul singur. Dar procesul a fost laborios si am pierdut mult timp. Daca eram un pic mai putin incapatanat, poate, renuntam. Acum ii dau dreptate lui Zodel. Trebuie un model mai solicitant. Doar asa poti progresa rapid. Dar musai cu meseriasul langa tine. La club modelul de inceput este clasicul trainer cu motor de .40ic. Nu electric, nu planor, etc. Copii, fete, tot ce misca, zboara din prima asa ceva. Dar legat de instructor. Nici macar Telemasterul cu motor de .40ic nu a fost bine privit. Zbura prea bine, deci, prea putin solicitant.
0

#53 Useril este offline   Marian S 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 27
  • Inregistrat: 06-March 10
  • Interests:Avioane,Elicoptere RC

Postat 11 June 2010 - 10:13 AM

Ma bag si eu,daca-mi permiteti

Parerea mea:Cred ca e mai bine sa-ti construiesti un trainer rezistent din depron(Polistiren extrudat) Daca-l trantesti il,poti repara foarte usor,si repede.
Eu am zburat piperul din depron, de vreo 8 ori pana acum :) ,sa rupt o elice,sa mai fisurat aripa,La-m carpit cu banda adeziva.Acum zboara ca,cand era nou.

Va doresc,Aterizari linistite! :)

Aceasta postare a fost editata de Marian S: 11 June 2010 - 10:18 AM

''Dă-i la inimă ce 'ti cere,Astăzi ești mâine nu ești!''
0

#54 Useril este offline   ZOD 

• Flightaddicted member
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 11 June 2010 - 04:56 PM

Vezi postareasebi_p, la Jun 10 2010, 05:20 PM, a spus:

Da , ai ghicit , esti foarte perspicace :sunt un incepator posesor de wing dragon.

Jucaria aia e foarte draguta.. nici nu trebuie sa o comanzi de pe net se gaseste la alimentara intre biberoane si mingii de baschet fix dupa raionul cu zahar . Din fericire pentru unii zboara singura .. nu prea bine, dar zboara. Asta e de ajuns pentru unii.
In afara de glumele mele fix faptul care te incanta pe tine cel mai mult il face foarte prost pentru incepatori. Zboara singur. Ce inveti tu din ala daca ala zboara singur ? Da.. pt unii e de ajuns... In cazul de fata omu vrea sa invete sa se dea cu planorul ala ... Daca fryingdragon ala nu prea se angajeaza si daca se angajeaza isi revine singur.. cand se da cu planorul cum isi da seama de zborul limita.. cum iesi din el.. cum vii la aterizare cand la aripa dragon daca tai motorul vine singur la picior ? Degeaba ii pui tu eleroane ca nu o sa faca nimic.. doar o sa se incline un pic.. poate reusesti sa il rastorni ...dar cam atat. Apropo i-ai pus tu eleroane si ai reusit sa faci un tonou ?

Daca nu doresti prea mult de la modelism si te multumeste wingdragon frying chiken atunci nu merita sa iti iei altceva pentru ca ai arunca banii pe geam. Poti la fel de bine sa experimentezi aeromodelismul aruncand cu avioane de hartie.. e mult mai eftin...

Nu te supara pe mine ca am glumit asa.. ia-o ca pe o gluma.. prefer sa glumesc cand ma 'nervez.. dupa ce mi-ai recomandat wingdragon (ai zis tu ca e bun pt incepatori si nu numai) .. mi-am permis sa iti raspund si io..
DT
0

#55 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru
  • Postari: 8341
  • Inregistrat: 25-September 06

Postat 11 June 2010 - 06:19 PM

Am fost zilele trecute intr-unul din turnurile Asmita (pentru cine nu le stie 7 bucati superinalte pe malul Dambovitei) la un amic. Din plictiseala am facut un avion din hartie si l-am aruncat de la et.11 (achivalent et.20 la un bloc comunist).

A prins o termica intre turnuri de nu mai cobora deloc. Cred ca vre-un minut s-a invartit pana a scapat si a aterizat lin, fara crash. Am avut o mare satisfactie. Nu am continuat ca sigur iesea cu scandal ca au agenti de paza.
0

#56 Useril este offline   Cirip 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 732
  • Inregistrat: 07-January 05

Postat 12 June 2010 - 04:59 PM

Salut ddalcu si bun venit in lumea modelismului.

Spui ca ai experienta pe simulator, dar nu este clar daca pe simulator pilotezi din carlinga sau de la sol. Diferenta este semnificativa.

Pace si rulmenti tuturor!
Cirip
Teorie este atunci cand stii totul, dar nu merge nimic.
Practica este cand toate merg, dar nu stii de ce.
Montajele mele imbina teoria cu practica: nu merge nimic si nu stiu de ce.
0

#57 Useril este offline   sebi_p 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 12 June 2010 - 08:49 PM

Vezi postareaZOD, la Jun 11 2010, 05:56 PM, a spus:

Jucaria aia e foarte draguta.. nici nu trebuie sa o comanzi de pe net se gaseste la alimentara intre biberoane si mingii de baschet fix dupa raionul cu zahar . Din fericire pentru unii zboara singura .. nu prea bine, dar zboara. Asta e de ajuns pentru unii.
In afara de glumele mele fix faptul care te incanta pe tine cel mai mult il face foarte prost pentru incepatori. Zboara singur. Ce inveti tu din ala daca ala zboara singur ? Da.. pt unii e de ajuns... In cazul de fata omu vrea sa invete sa se dea cu planorul ala ... Daca fryingdragon ala nu prea se angajeaza si daca se angajeaza isi revine singur.. cand se da cu planorul cum isi da seama de zborul limita.. cum iesi din el.. cum vii la aterizare cand la aripa dragon daca tai motorul vine singur la picior ? Degeaba ii pui tu eleroane ca nu o sa faca nimic.. doar o sa se incline un pic.. poate reusesti sa il rastorni ...dar cam atat. Apropo i-ai pus tu eleroane si ai reusit sa faci un tonou ?

Daca nu doresti prea mult de la modelism si te multumeste wingdragon frying chiken atunci nu merita sa iti iei altceva pentru ca ai arunca banii pe geam. Poti la fel de bine sa experimentezi aeromodelismul aruncand cu avioane de hartie.. e mult mai eftin...

Nu te supara pe mine ca am glumit asa.. ia-o ca pe o gluma.. prefer sa glumesc cand ma 'nervez.. dupa ce mi-ai recomandat wingdragon (ai zis tu ca e bun pt incepatori si nu numai) .. mi-am permis sa iti raspund si io..

Reply-ul , daca citesti postul http://www.rhc.ro/forumrhc2/index.php?show...st&p=401240 , nu iti era adresat tie deci nici vreo aluzie ca iti recomand tie WD . Si in rest dupa cum te aprinzi, nu cred ca are sa mai zic ceva.
0

#58 Useril este offline   ddalcu 

• Nou venit
  • Pip

Postat 12 June 2010 - 09:02 PM

Vezi postareaCirip, la Jun 12 2010, 05:59 PM, a spus:

Salut ddalcu si bun venit in lumea modelismului.

Spui ca ai experienta pe simulator, dar nu este clar daca pe simulator pilotezi din carlinga sau de la sol. Diferenta este semnificativa.

Pace si rulmenti tuturor!
Cirip

Pai in RealFlight nu pot pilota decat de la sol (cel putin eu asa stiu si nici n-am fost interesat de altceva), deci...
0

#59 Useril este offline   bogdan_minitehnicus 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1275
  • Inregistrat: 20-April 07

Postat 12 June 2010 - 09:09 PM

Vezi postareaddalcu, la Jun 12 2010, 10:02 PM, a spus:

Pai in RealFlight nu pot pilota decat de la sol (cel putin eu asa stiu si nici n-am fost interesat de altceva), deci...

salutare iti fau si eu o idee incearca easystar de la multiplex, se zboara singur, motorul e pe aripa, elicea ferita de sol, si marele avantaj e ca orice s-ar rupe dai cu superglue si activator si zboara ca nou. Am si eu ceva din aceeasi gama easyglider si are mai bine de un an de zbor : :(
Valoarea unui modelist adevarat nu se masoara in numarul de posturi ci in realizarile sale...
0

#60 Useril este offline   pccdtk 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1747
  • Inregistrat: 09-June 02
  • Interests:Aeromodelism ; Simulatoare RC ; Modelare 3D

Postat 12 June 2010 - 09:12 PM

Eeee !!! Daca schimbi aeroportul-locatia poti modifica unghiul de vedere ( camera ) fie din cockpit fie proiectie ortografica din spatele avionului .
0

Arata acest topic

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu