HOBBYCONSTRUCT AIR SHOW 6-8 AUG 2010 SACELE
Postat 27 August 2010 - 10:08 PM
cum am putut sa uit ?!?! Una dintre cele mai tari poze de la HC. Ady cu catelul cu allen pe post de poseta
"Odata ce ai gustat din mirajul zborului, nu vei mai putea merge pe pamant decat cu ochii ridicati spre cer"
Team Aeropower
Postat 28 August 2010 - 08:39 PM
florin100%, la Aug 27 2010, 11:08 PM, a spus:
cum am putut sa uit ?!?! Una dintre cele mai tari poze de la HC. Ady cu catelul cu allen pe post de poseta
genial!
absolut genial :rolleyes:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
/------------------------\ |~~\_____/~~\__ | | Hash84 |______________ \______====== )-+ | | ~~~|/~~ | \------------------------/ ()
Postat 28 August 2010 - 09:07 PM
Tanti care a pus pisica in pubela este un copil in pantaloni scurti. Aici se cuvine pedeapsa capitala. Capul lui Motzu il vrem.
Aceasta postare a fost editata de dan_mitea: 28 August 2010 - 09:11 PM
Postat 29 August 2010 - 07:06 AM
baaa. va sparg. mi-ati terorizat cainele!!!!!
_______________________________________________________________________________________
Alaturi de hidrogen, prostia e cea care se gaseste in cea mai mare cantitate in univers. La fel si idiotii.
_______________________________________________________________________________________
Alaturi de hidrogen, prostia e cea care se gaseste in cea mai mare cantitate in univers. La fel si idiotii.
Postat 29 August 2010 - 06:42 PM
Gata, prea mult.
Anunt WSPA, pun fotografia pe internet si deschid o lista de semnaturi pentru a sprijini cerea: ''capul lui Mutzu il vrem''.
Anunt WSPA, pun fotografia pe internet si deschid o lista de semnaturi pentru a sprijini cerea: ''capul lui Mutzu il vrem''.
Postat 29 August 2010 - 07:52 PM
dan_mitea, la Aug 29 2010, 07:42 PM, a spus:
Gata, prea mult.
Capul lui cutzu poate ! Da ?!!
Gratarul suna bine, da' pute nasol parlitul javrei ! Pas , mai bine poseta si minusi ca vine iarna !
Preferam micii de la Siria ! Stropiti cu JD ! :rolleyes:
Postat 29 August 2010 - 08:18 PM
dan_mitea, la Aug 29 2010, 07:42 PM, a spus:
Gata, prea mult.
.....aveti grija la ceea ce va doriti, nu lasati loc de interpretare ca motzu nu e dus pe la biserica ... :rolleyes: