Modelism - RHC Forum: HOBBYCONSTRUCT AIR SHOW 6-8 AUG 2010 SACELE - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 9 Pagini +
  • « Prima
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

HOBBYCONSTRUCT AIR SHOW 6-8 AUG 2010 SACELE

#181 Useril este offline   motzu 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 776
  • Inregistrat: 23-August 08

Postat 08 August 2010 - 07:06 PM

Vezi postareaszaszsebespaul, la Aug 8 2010, 07:49 PM, a spus:

Maine o sa le dau organizatorilor un CD cu pozele facute de mine

Giro multumim pentru chemare si organizare !

Saru-mina doamna capra !

Si lu' Dorin !

Sunt bronzat ca un tractorist inca curg apele pe mine !

Sa ne vedem sanatosi si la anul !
0

#182 Useril este offline   ALLEN 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3004
  • Inregistrat: 11-May 08

Postat 08 August 2010 - 07:40 PM

neatza, ca acu m-am trezit. mutumiri Giro & Co pt eveniment si organizare si mai ales pt gulas.
de zburat n-am zburat ca deh, dupa ce am vazut cum tac motoarele in aer, nu am mai avut curaj sa ridic modelul sus, dar mi-am revazut prieteni dragi, ceea ce a contat mult.

o sg observatie, sper sa nu-mi fie luata in nume de rau: 3 modele in aer, fie ele si apume, ii cam mult, plus trecerile in full peste oameni iar nu-i OK.

in rest, numai de bine si sa ne revedem cu bine la urmatoarele intalniri.

PS: tare rau imi pare ca nu am luat aparatul cu mine (am plecat in graba si l-am uitat).
_______________________________________________________________________________________
Alaturi de hidrogen, prostia e cea care se gaseste in cea mai mare cantitate in univers. La fel si idiotii.
_______________________________________________________________________________________
0

#183 Useril este offline   Phineas 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 49
  • Inregistrat: 24-June 09

Postat 08 August 2010 - 08:44 PM

Mai intai si mai intai multe multumiri lui Giro si tuturor celorlalti organizatori pentru pregatirile facute, pentru pista care deja nu mai seamana a portavion si pentru nelipsitul gulas cu gusturi vanatoresti intr-insul.

A fost un weekend excelent petrecut cu prietenii, asa cum ne sade bine.

Va pun mai jos cateva poze facute din quadrocopter cu preacinstita adunare campeneasca.

Imagine atasata: IMG_2294.JPG Imagine atasata: IMG_2308.JPG Imagine atasata: IMG_2314.JPG
0

#184 Useril este offline   Phineas 

• Incepator
  • PipPip

Postat 08 August 2010 - 08:47 PM

Imagine atasata: IMG_2317.JPG Imagine atasata: IMG_2320.JPG Imagine atasata: IMG_2322.JPG
0

#185 Useril este offline   Phineas 

• Incepator
  • PipPip

Postat 08 August 2010 - 08:48 PM

Imagine atasata: IMG_2325.JPG Imagine atasata: IMG_2331.JPG
0

#186 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 4092
  • Inregistrat: 01-January 09

Postat 08 August 2010 - 09:40 PM

Salut prieteni!La sectiunea6/#155HYperyon ne-a rezumat printr-o poza tot acest eveniment minunat:chipul senin dar ,altfel,plin de griji al lui Zoli Giro,omul care,chiar daca traieste din si pentru aeromodelism ,a avut muntele de bun simt sa nu faca din aceasta intalnire comert! Eu,care ma consider prieten cu Zoli,stiam ca asa va face si pentru acest gest ,ma plec cu respect si spun doar: Multumesc Zoli! Dupa "visul de la Siria" unde Zozo a ridicat baremurile de calitate
ale acestor intalniri, imi doream ceva la fel la Brasov.Acum,cu trupa de la Sacele,se poate.Noi ,cei care am pus umarul,cat am putut,la acest eveniment ,stim cu cat efort a pastrat si ingrijit acest om "portavionul" petecul nostru de fericire .Probabil in curand terenul nu va mai fi(urbanismul ne doboara incet si sigur) :va ramane insa, taria omului de a rezista sortii si de a invinge, profilata pe amurgul acestui inceput dement de secol in care multi copii nu vor sti niciodata ce e fiorul
construirii unui model.
Bine ca zboara si....insectele !
0

#187 Useril este offline   casper20 

• Lifetime Beginner
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3630
  • Inregistrat: 09-June 07

Postat 08 August 2010 - 10:07 PM

Chiar daca din nou sunt pe drum am reusit sa opresc si sa scriu si eu ceva aici.
Multumire multa domnului GIRO si restului echipei de la Brasov, niste oameni cu suflet, deh doar sunt ardeleni <_< .
Eu m-am simtit super bine mai putin cand am ramas fara comenzi la Mustang si se indrepta spre multime dar am reusit sa il controlez in ultimul moment si am trecut la fir peste multime. O jumate de ora am tremurat de sperietura trasa si nici pina acuma nu inteleg ce sa intamplat acolo ca zburam in 2.4Ghz.
Cu aceasta ocazie imi cer scuze pentru cele intamplate de la toata lumea prezenta si mai ales domnului care a cazut pe spate si pe care nu il cunosc.

Bafta in continuare si va las ca mai am de batut mult drum pina la Timisoara.
Prabusirea este o aterizare necontrolata..................sau nu?

FPV is not a crime!

Hitec Optic 6 Spectra 35MHz sinteza
FrSky 2.4GHz modul
Easy Glider BL
FW 190 A8
P 51D Mustang
IAR 80
ME 163

Tel: 0741-931.767
0

#188 Useril este offline   firedragon 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 502
  • Inregistrat: 04-January 09

Postat 09 August 2010 - 06:46 AM

daca mai tine minte cineva planorul care a trecut foarte jos inverted, camera e de pe el.Foarte buna a fost termica langa nor. Filmul e aici
Videoclipurile mele Spektrum DX8

elicoptere:blade msr, t-rex450sev2, t-rex 600esp si o jumate de t-rex 500esp

planor multiplex cularis

)Imagine postata
0

#189 Useril este offline   Teo-Costin 

• T.C.I.
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1399
  • Inregistrat: 13-June 07

Postat 09 August 2010 - 08:28 AM

Am si eu o mica intrebare, cine este posesorul acelui Extra 260 27% de la Hangar 9?
Take the first step in faith. You don't have to see the whole staircase, just take the first step.
0

#190 Useril este offline   roby1986us 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 97
  • Inregistrat: 16-February 09

Postat 09 August 2010 - 08:38 AM

Vezi postareaTeo-Costin, la Aug 9 2010, 09:28 AM, a spus:

Am si eu o mica intrebare, cine este posesorul acelui Extra 260 27% de la Hangar 9?

djandrey este fericitul posesor al aeromodelului.
0

#191 Useril este offline   florin100% 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2685
  • Inregistrat: 20-June 06

Postat 09 August 2010 - 08:46 AM

Multumim Giro&Co. pentru organizare ! Pentru mine a fost o editie mai putin reusita din cauza incidentului cu Zbahu, dar e bine ca nu a fost mai rau, avionu e reparabil nu necesita mai mult de 2 zile de lucru. Si un scurt rezumat al crashului: Aer mai masol ca ala nu am vazut de cand ma stiu... Parca ne facea in ciuda. Foarte mare umiditate, temperatura ridicata, tulburente incredibil de violente. 9 din 10 motoare au tacut in aer !!! Eu cel putin am zburat de doua ori cu SU lui Gore si de fiecare data mi-a murit motoru in aer. Toate avioanele se infundau in aer, parca au zburat in vid, nu prindeau viteza suficienta, balanganeau rau in aer etc. La mine dupa decolare am presimtit ceva dar am zis ca oi fi eu nebun. Vedeam cum avionu e lovit rau de tulburente si desi ma chinuiam sa il tin drept am continuat zborul. Dupa cateva linii, un hover de 10 secunde (motorul incepea sa faca figuri si am degajat) intr-un zbor pe spate motoul a tacut, la 4-5m de sol intr-un inceput de herrier. L-am intors pe fata, i-am dat panta, avionul nu a prins viteza, am fost nevoit sa dau High Rate si sa plachez la jumatate de metru de pamant altfel putea fi mai rau. Oricum e reparabil, panou de tren rupt si o gaura in fiecare aripa din pricina carenajelor de la roti. Motorul dupa crash avea dupa mine peste 130 de grade. Toate motoarele se incingeau peste limita chiar si dupa repetate incercari de reglaj ! Mi-a paraut rau pt ca nu am reusit sa fac macar un zbor cu fum, stiu ca era foarte asteptat dar asta este, la anu poate o sa avem mai mult noroc <_< . Ma bucur ca am avut ocazia sa intalneesc si alti membrii ai forumului pe care nu ii cunosteam, spre exemplu Liviu FireDragon, care e un om de nota 10!

Aceasta postare a fost editata de florin100%: 09 August 2010 - 08:50 AM

"Odata ce ai gustat din mirajul zborului, nu vei mai putea merge pe pamant decat cu ochii ridicati spre cer"

Team Aeropower

0

#192 Useril este offline   Gerula 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Postari: 381
  • Inregistrat: 09-September 08

Postat 09 August 2010 - 12:18 PM

Felicitari organizatorilor. :lol:

Imi pare rau ca n-am mai ajuns, eu plecasem cu familia si in noaptea de vineri spre sambata am dormit in Brasov. Cand am vazut in ce hal a plouat noaptea, am zis ca n-are rost sa mergem la bai de namol si am luat-o spre Harman, Prejmer, Sighisoara etc.

Mea culpa :lol:. Inteleg ca totusi s-a putut zbura, chiar daca in anumite momente si modelele de 2m dansau Lambada prin aer. Asa, am plimbat modelele pe la cetatile sasesti :D (am zburat un pic T-rexul pe un tapsan de dinainte de Viscri sa nu se cheme ca l-am carat degeaba :unsure: )
Align T-rex 450 SE V2, Gaui Hurricane 200 V2 FES, Blade MSR,
Starmax He-162, V-Mar Do-335, Parkzone P-51D ultra-micro
Spektrum Dx7
0

#193 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 09 August 2010 - 01:56 PM

Florin draga,noi te iubim oricum.Simpla prezenta a ta a adus calitate evenimentului.Considera ca aducerea jos a Edge-ului "purcel galben"lansat de-a proasta de
mine fara a verifica strangerea accu rezerva ,este mai mult decat tot fumul din lume.Sacele e situat la 610m/altitudine deci presiunea aerului e cu 50-60mm/hg
mai mica decat la Bucuresti;in plus umiditatea relativa a aerului a fost de 85-90% mai mare cu 25% decat normal.Eu sunt "papagal" la zbor insa cu Wilga am patit la fel:a inghitit CRRC-ul atata apa ca s-a inmuiat in 3 secunde(si ca fraerul ma dadeam mare in zbor pe spate).Motoarelor le trabuiau aer-amestecul bogat ajuta dar nu la 90% umiditate.Extra lui Andrei a zburat bine pentru ca a fost reglata si testata de zeci de ori in aceste conditii.
Am in fisiere si postez acum cea mai draga poza a mea:noi doi fericiti si un Edge salvat!Sa fi vesnic iubit!
Il stigmatizez cu un voodoo greu pe tembelul care a arat degeaba brazdele din lungul terenului sa-si delimiteze terenul de cretin nemernic,proprietar de rahat
care n-o sa fie fericit in veci pentru ca este un nimeni.
0

#194 Useril este offline   Laur73 

• fotograf aerian
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 1855
  • Inregistrat: 26-September 06
  • Interests:Filmari si fotografie aeriana

Postat 09 August 2010 - 03:02 PM

am si eu o poza de simbata

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: P1290227.JPG

Fotografie Aeriana
0

#195 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 09 August 2010 - 04:50 PM

Salut Shogi! Am uitat sa te salut duminica la plecare.Ma bucur ca ne-am cunoscut.Noteaza 0744532747.Sa nu cumva sa ai interese la Brasov si sa nu apelezi la mine.Uita cati ani am eu;gandesc cam ca la varsta ta! Ce conteaza ca zbor ca o pluta.Zbor!!!!!
0

#196 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 09 August 2010 - 06:10 PM

Tehnica ecologica,Motzu face ordine,Sbach-ul viziteaza trupa Flypol

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: DSCF2651.jpg
  • Imagine atasata: DSCF2655.jpg
  • Imagine atasata: DSCF2656.jpg

0

#197 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 09 August 2010 - 06:23 PM

Adyc respirand 95% umiditate,doi vanatori la odihna

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: DSCF2648.jpg
  • Imagine atasata: DSCF2659.jpg

0

#198 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 09 August 2010 - 06:29 PM

Maestrul si.....un ucenic mai in varsta.Poza de suflet:Flypol,Florinel si "purcel"
Modele de top si...afurisita de brazda

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: DSCF2661.jpg
  • Imagine atasata: DSCF2657.jpg

0

#199 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 09 August 2010 - 06:33 PM

Uitati de comercianti ,e mai important Shogi pe fundal de camp verde
Zoli,Zefir,Adyc,Zozo si Zozutza,Motzu,Vasile si 3 experti F3J

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: DSCF2645.jpg
  • Imagine atasata: DSCF2643.jpg

0

#200 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 09 August 2010 - 06:36 PM

Hurricanu a zis ca "portavionul"e prea scurt
"Lordul"incercand umiditatea:"Cazan nene!'

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: DSCF2647.jpg
  • Imagine atasata: DSCF2652.jpg

0

#201 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 09 August 2010 - 06:38 PM

Big Foot in focuri si...evantai de frumuseti

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: DSCF2653.jpg
  • Imagine atasata: DSCF2658.jpg

0

#202 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 09 August 2010 - 06:48 PM

Si cum zice englezu' I did it!!! Trebuie sarbatorit.Sunt primele poze postate de Flypol de cand "ezista forumu".Am transpirat ca sa le pun mai tare decat pe "Portavion".
Scuzati calitatea,iertati cantitatea....apreciati efortul! Banzai !...si ce ne facem ca datorita insolatieihipertensive au ramas JD-urile in congelator.PROPUNERI !!!!!!!!!!!!!!
0

#203 Useril este offline   ALLEN 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3004
  • Inregistrat: 11-May 08

Postat 09 August 2010 - 07:08 PM

@Flypol: Adyc are o vorba: SA FII DE RAS! asa ne zice de cate ori facem cate o tampenie, sau cine mai stie ce. asa ca-l citez si eu (dar si in numele colegilor): sa fii de ras, ca noi te-am asteptat sambata seara la Darste, cu JB-ul rece si multa gheatza. asta pe langa niste carnaciori gustosi facuti de marele maestru in ale gratarelor (adicatelea Adi).

frumoase poze dar si comentariile is pe masura.

Aceasta postare a fost editata de ALLEN: 09 August 2010 - 07:09 PM

Alaturi de hidrogen, prostia e cea care se gaseste in cea mai mare cantitate in univers. La fel si idiotii.
0

#204 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 09 August 2010 - 09:31 PM

Nu ma amara! Chiar daca eu sunt ca ......coloana lui Brancusi(o strang buna,o fac lata s.a.m.d) fofilangiu sigur nu sunt iar sa fiu cu trupa voastra e o onoare,un premiu deosebit castigat dupa o zi grea.
Dragilor,nu va suparati !Pe bune ca,pe la ora 19, mi-a fost rau de la soare;ma dau eu tanar dar am depasit de mult 57 ani si am si un pic de 15cu12.Unde mi-a stat capul sa zbor duminica nu stiu.
Am troncanit Wilga rau de tot(tembel :zbor pe spate la 8m,creer neoxigenat,dat in stamba ,show pentru babele iesite de la biserica).Ce e sigur a iesit expresia : "Daca te doare capul joaca-te cu galetuse si lopatele nu re...gula aeromodele". "Nasoala sefa" a fost corul de dojenitori:saracu domnu' cred ca-i tare ofticat;mai trebuiau sa zica "mama ce o sa-l bata nevasta-sa acasa".
Martor Adyc:am promis un lucru-premiu pentru Florin(daca se insoara) si mai promit sa vin cu JD in lada frigorifica oriunde si oricand ma chemati.Parol si....sa fiti iubiti.Mai jos o "pozuca"
0

#205 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 09 August 2010 - 09:42 PM

Cum canta Margineanu:"wilga nu e moarta,wilga se transforma"

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: DSC00316.jpg

0

#206 Useril este offline   daniel_gaftoi 

• Nou venit
  • Pip
  • Postari: 7
  • Inregistrat: 27-January 07

Postat 09 August 2010 - 09:44 PM

Ma bag si eu in seama ca sa multumesc organizatorilor pentru invitatie si pentru intalnire.
Desi am fost mai mult in trecere m-am simtit foarte bine

As avea un mic anunt de facut : Duminica la Darste a ramas un scaun verde cu alb pe care scrie Fishing. Daca cineva ii simte lipsa il poate recupera de la mine.
0

#207 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 10 August 2010 - 08:15 AM

Cine a gasit set chei inbus in suport portocaliu sa le pastreze fericit sau sa le returneze la Flypol.Obiecte de colectie
cu autograf de la Bill Hempel.
0

#208 Useril este offline   CONSTANTIN-MIHAI 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 43
  • Inregistrat: 21-July 09

Postat 10 August 2010 - 12:44 PM

Buna ziua,
Cu o mica intarziere transmit si eu multumirile mele d-lui GIRO pentru gazduirea pe camp si pentru organizarea excelenta al acestui eveniment aeromodelistic .
Deasemeni si tuturor celor care au muncit ( de doua ori la instalatul corturilor , pe motive de vijelie ) , domnisoarelor de la secretariat si celor care au mestecat in cazanele cu gulas ( foarte bun ).
Incurajari celor care au avut incidente cu aeromodelele si mai multa bafta pe viitor.
Celor care au fost foarte aproape , dar nu au venit macar sa vada cat de bine arata terenul de zbor dupa ploaie , fiindu-le frica de " bai de namol " si de un pic de vant ...problema lor .
Cu stima si cu speranta ca va mai fi si anul viitor
Costel Zavalescu
0

#209 Useril este offline   worms 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1345
  • Inregistrat: 20-November 06

Postat 10 August 2010 - 04:06 PM

zborul lui Florin 100% http://www.youtube.c...h?v=R3algFRR6NU
0

#210 Useril este offline   worms 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1345
  • Inregistrat: 20-November 06

Postat 10 August 2010 - 04:32 PM

un quatrocopter fpv, al amicului Phineas cred . cu ocazia asta i-l invit sa posteze mai multe la rubrica fpv ca mi-a placut la nebunie jucarica :D. http://www.youtube.c...h?v=tCAV3uUqKR4

se pare ca mai trebuie asteptat ca prelucreaza greu pe youtube. materialele sunt brute, neprelucrate , exact cum sunt pe card.

Aceasta postare a fost editata de worms: 10 August 2010 - 04:34 PM

0

Arata acest topic

• 9 Pagini +
  • « Prima
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi