HOBBYCONSTRUCT AIR SHOW 6-8 AUG 2010 SACELE
Postat 08 August 2010 - 03:25 PM
A fost bine. Cam mult vant dupa parerea mea. am reusit si eu sa dau un zbor cu T-rex 450 se v2 de dimineata si Multiplex Cularis mai pe dupamiaza. Ceva ture cu Blade Msr pe deasupra pistei. T-rex 500 Esp nu l-am mai ridicat din cauza vantului. Oricum Serban a demonstrat destul de bine la capitolul Hely.
Pozele de la mine se gasesc aici
pe planor am avut sony bloggie asa ca va veni si filmul un picut mai incolo.
Ma bucur ca am cunoscut multi din membrii forumului.
Pozele de la mine se gasesc aici
pe planor am avut sony bloggie asa ca va veni si filmul un picut mai incolo.
Ma bucur ca am cunoscut multi din membrii forumului.
Aceasta postare a fost editata de firedragon: 08 August 2010 - 03:31 PM
Videoclipurile mele Spektrum DX8
elicoptere:blade msr, t-rex450sev2, t-rex 600esp si o jumate de t-rex 500esp
planor multiplex cularis
)
planor multiplex cularis
)

Postat 08 August 2010 - 03:34 PM
Bai deci a fost SUPER TARE.Imi pare foarte rau de ziua de ieri cand au cazut multe modele.Florinache nu fi demoralizat pt sbach,cine a avut ce a avut cu tine ieri o sa i se intoarca roata.Multumim organizatorilor,Dl. giro un om super de treaba,Dl. flypol fara de care gulasul nu ar mai fi fost la fel si tuturor celor ce s-au mai ocupat.Acu intru in refacere dupa nebuniile de aseara...cred ca am mai mult alcool in mine decat sange.Sanatateeeeeee !!!!
Aceasta postare a fost editata de shogi: 23 June 2011 - 10:29 AM
Postat 08 August 2010 - 03:59 PM
shogi, la Aug 8 2010, 04:34 PM, a spus:
Bai deci a fost SUPER TARE.Imi pare foarte rau de ziua de ieri cand au cazut multe modele.Florinache nu vi demoralizat pt sbach,cine a avut ce a avut cu tine ieri o sa i se intoarca roata.Multumim organizatorilor,Dl. giro un om super de treaba,Dl. flypol fara de care gulasul nu ar mai fi fost la fel si tuturor celor ce s-au mai ocupat.Acu intru in refacere dupa nebuniile de aseara...cred ca am mai mult alcool in mine decat sange.Sanatateeeeeee !!!!
Ce a patit Florinel ??? -_-
ADOR VITEZA!!!
Postat 08 August 2010 - 04:08 PM
A fost misto, dar m-am dat mai mult cu spuma. Din cauza caldurii si a umiditatii benzinarele se incingeau groaznic, chiar si cu amestec mai bogat. Multumim Giro&Co pt. organizare iar lui Flypol pt. capra care a desavarsit gustul gulasului.
Modelism = 10% zbor + 90% lipici
Cand o zbura A.R.C.A.! © 2010 All rights reserved.
Cand o zbura A.R.C.A.! © 2010 All rights reserved.
Postat 08 August 2010 - 04:30 PM
TUROK, la Aug 8 2010, 03:59 PM, a spus:
Ce a patit Florinel ??? -_-
pai ... a aterizat cu motorul oprit cam 2..3m deasupra pistei. ...apoi modelul s-a asezat rapid in aratura...si apoi a oftat..bine ca nu a fost mai rau
Videoclipurile mele Spektrum DX8
planor multiplex cularis
)
planor multiplex cularis
)

Postat 08 August 2010 - 06:38 PM
Acum am ajuns si io acasa si dupa binemeritatul dus, vreau sa va zic:
Multumesc pentru organizare, primire si gazduire, intregii echipe Giro&Co: Zoli, fetelor de la inscrieri, fochisti-bucatarilor de la ceaunele 1,2 si 3, (in special celui de la 3 ca mi-e prieten vechi :unsure: ) celor de la duba cu modele si nu in ultimul rand sponsorului care a adus un plus de condiment la gulas si tuturor care au mai fost implicati in desfasurarea acestui eveniment.
Va multumesc, m-am simtit bine am revazut prieteni vechi, mi-am facut prieteni noi, am schimbat impresii (ca de obicei).
Sa ne vedem si la anu' si la multe alte intalniri!
Sal!
Multumesc pentru organizare, primire si gazduire, intregii echipe Giro&Co: Zoli, fetelor de la inscrieri, fochisti-bucatarilor de la ceaunele 1,2 si 3, (in special celui de la 3 ca mi-e prieten vechi :unsure: ) celor de la duba cu modele si nu in ultimul rand sponsorului care a adus un plus de condiment la gulas si tuturor care au mai fost implicati in desfasurarea acestui eveniment.
Va multumesc, m-am simtit bine am revazut prieteni vechi, mi-am facut prieteni noi, am schimbat impresii (ca de obicei).
Sa ne vedem si la anu' si la multe alte intalniri!
Sal!
Fly Extreme! __EXTREME FLIGHT