stiganas, la Jun 2 2010, 09:01 PM, a spus:
As trage 2 comcluzii:
- unii invata mai usor altii mai greu - in mod surprinzator sunt destui cu foarte putine crashuri, ca incepator nu ai cum sa stii dinainte in ce categorie o sa intrii.
- activi pe acest forum sunt vreo 35-50 de useri. Nu foarte multi. Nu e de mirare ca la heli termice sunt cateva posturi pe luna.
Cu invazia clonelor ieftine si a originalelor beton sper sa ne inmultim. Un benzinar de 50cc e mai scump decat un Trex 700. Stefan
Inca ceva ..in romania toti suntem fresh in treaba asta , experienta la heli nu o acumulezi usor de la hover la circuite e de progresat apoi mai greu la ture pe coada , la fel de la inverted la ture pe spate , si alte manevre mai complexe
am crashuit si eu vineri dupa mult-mult timp din eroare de pilotaj..bruiaj intre urechi . am facut tonouri in cadere pe coada tot mi-au esit ..pana la ultimul (de aia a fost ultimul)cand evident nepregatit pentru asta am gresit si am facut zob un heli. Este foarte greu sa progresezi fara sa risti si cand risti apar si greselile.Atasat crashurilor ar trebuia sa spunem si cate ore de sim bagam ,mi se pare sec simul nu cred ca bag 30 minute pe luna, insa recunosc ca fiecare lucru nou il invat il incerc prima oara pe sim.
Pe langa numarul de crashuri trebuiesc raportate si la cat zbori cat de mult perfectionezi o figura sau manevra.
Eu as avea o sugestie ..sa avem kit review in forumul de heli..nu la "kit rewiew al mare' nu stiu daca e buna dar eu acolo intru rar si cred ca nu numai eu ar fi mai placut sa o vede, in zona de heli.