Modelism - RHC Forum: Parasute!!! (la propriu) Si parapante. - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

Parasute!!! (la propriu) Si parapante. Descrieri, comentarii, sugestii, preturi

#1 Useril este offline   aeryal 

• Nou venit
  • Pip
  • Grup: Members
  • Postari: 2
  • Inregistrat: 09-September 04

Postat 09 September 2004 - 12:53 AM

:) :( Orice fel de carpe, mici, mari, noi, vechi, de inceparetzi, avansati, de skydive, BASE, parapanta. Ma intereseaza aripi de sarcina 50-80 kg. Oricum, sa vorbim despre!!!
Posibil sa cunosc relatii despre aripi de salt, cu resursa consumata de ~300 salturi, deci noi, de incepatori, asemanatoare cu Merrit sau Manta. Completul cuprinde capota, principala (aripa), rezerva (aripa).
Apropo, vreau sa aflu despre echipamente aditionale - altimetre, variometre, dyttere, casti, manusi, combinezoane, selete etc., descriere, pret, mod de procurare. Astept. :( :D
0

#2 Useril este offline   abu 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 196
  • Inregistrat: 23-September 04

Postat 23 September 2004 - 10:48 PM

salut ,ceva parasute de salt din avion mai am eu,toate sunt aripa inclusiv rezervele ,dar daca-mi esti din aia care au vazut triple x (cum mi-a mai venit unul,de vazuse filmul de atatea ori ca era convins ca el jucase in film)nu-ti trebuie parasuta ,se gasesc si restul de echipamente ,daca iti doresti cu adevarat asta ,se poate si sari legal cu parasuta(150 eur la mare,tandem) de zburat altfel ...e plina tara de parapantisti si nu numai ,numai sa vrei sa te pui pe treaba.Daca vrei de povesti stai sa vina intai iarna.
Albert Malaxa
www.aerial.ro
0723196944
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu