Pagina 1 din 1
Membri exclusi de pe forum
Postat 27 January 2003 - 01:14 PM
da am inteles ca lai sters
dar ce a facut in acest timp ca nu am vazut nici un subiect de a lui
:)
dar ce a facut in acest timp ca nu am vazut nici un subiect de a lui
:)
#7 Guest_Webmaster_*
Postat 11 November 2003 - 09:56 AM
HAT SHAT are accesul restrictionat pe timp nelimitat deoarece a ignorat in mod repetat atentionarile trimise de mai multi membri si a incalcat regulamentul!
Cand vom avea dovada ca a inteles REGULAMENTUL forumului interdictia va fi ridicata.
Cand vom avea dovada ca a inteles REGULAMENTUL forumului interdictia va fi ridicata.
Postat 18 November 2003 - 03:32 PM
Asa bre. Eu sunt de acord cu regulamentul vostru ca doar acest forum este casa voastra si eu sunt un musafir bine primit aici.
Mai sunt cativa nu spun cine care zic "da pe alte forumuri nu este un regulament atit de strict" si daca nu le convine sa-si caute alt birlog.
Eu pina acum nu m-am lovit de nici o restrictie si cand folosesc un cuvint putin iesit din comun il adresez persoanelor care le cunosc personal si ne acceptam cate o gluma stiind ca fata aia zimbitoare care urmeaza dupa text nu este numai sa mascheze gluma proasta sau incalcarea regulamentului.
Eu va urez numai bine si sa tineti cat mai mult forumul asta ca fara el sunt tare plictisit.
Mai sunt cativa nu spun cine care zic "da pe alte forumuri nu este un regulament atit de strict" si daca nu le convine sa-si caute alt birlog.
Eu pina acum nu m-am lovit de nici o restrictie si cand folosesc un cuvint putin iesit din comun il adresez persoanelor care le cunosc personal si ne acceptam cate o gluma stiind ca fata aia zimbitoare care urmeaza dupa text nu este numai sa mascheze gluma proasta sau incalcarea regulamentului.
Eu va urez numai bine si sa tineti cat mai mult forumul asta ca fara el sunt tare plictisit.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1