sugestie pentru achizitionarea unei statii in 2,4 Ghz
Postat 15 April 2010 - 08:34 PM
Spektrum DX6i 6 canale cu receptor ar 6200
Eclipse 7 2,4 GHZ + rc Optima 7, Mode 2
Nu am gasit nicaieri raza maxima de actiune in siguranta in aer / sol a nici unei dintre aceste statii,Va rog daca aveti cunostinta de asa ceva sa ma ajutati in decizia mea ( nu as dorii ca la anu' sa imi schimb statia deoarece nu mai este competitiva)
Din ce am gasit pe ''gugle'' si am comparat functiile fiecarei statii se pare ca Eclipse poate face mai multe dar nu stiu mai nimic despre ea ( cine o face in primul rand )Ati avut probleme cu statiile voastre similare cu cele din topic( pierdut semnal etc )
Multumesc anticipat
Cu stima
Postat 15 April 2010 - 08:58 PM
- toate statiile de la toti producatorii au raza de actiune suficienta. Tu si noi toti nu vrem sa pierdem legatura radio indiferent de distanta fie ca e 10m fie ca e 500m, toate statiile de la producatorii cu nume nu au probleme din astea.
Eclipse 7 e foarte veche, e depasita. Dx6i e din noul val. Eclipse are mai multe canale/functii.
Amandoua sunt bune. Depinde si ce vrei sa faci si cate modele o sa ai. Stefan
elicopterele mele http://www.rhcforum....-mele-stiganas/
Postat 15 April 2010 - 10:12 PM
@stignas nu sunt de acord cu tine, Eclipsul nu este o statie veche ci a avut upgradeuri dealungul timpului si adaugiri de noi functii. Multe statii din generatia noua sunt mult mai slabe decat ea.
Eu am avut un Graupner MX 16 si am renuntat la ea si am luat un optic 6 tot de la hitec.
FPV is not a crime!
Hitec Optic 6 Spectra 35MHz sinteza
FrSky 2.4GHz modul
Easy Glider BL
FW 190 A8
P 51D Mustang
IAR 80
ME 163
Tel: 0741-931.767
Postat 15 April 2010 - 10:39 PM
http://www.hitecrcd.com/support/hitec-usa-...io-systems.html
si Optic 6 este in aceeasi situatie, mai mult ca sigur vor scoate alta statie cu 6 canale ieftina adusa la zi.
O statie veche nu e o statie proasta. Si Graupner MX16 e veche.
Statii noi:
Spektrum DX6i, Futaba 8FG, Hitec Aurora, Aitronics SD10, JR11x, poate mai sunt si altele ca nu le stiu pe toate.
casper20, la Apr 15 2010, 11:12 PM, a spus:
@stignas nu sunt de acord cu tine, Eclipsul nu este o statie veche ci a avut upgradeuri dealungul timpului si adaugiri de noi functii. Multe statii din generatia noua sunt mult mai slabe decat ea.
Eu am avut un Graupner MX 16 si am renuntat la ea si am luat un optic 6 tot de la hitec.
elicopterele mele http://www.rhcforum....-mele-stiganas/
Postat 16 April 2010 - 08:21 AM
marian.dumitru74, la Apr 15 2010, 09:34 PM, a spus:
Nu am gasit nicaieri raza maxima de actiune in siguranta in aer / sol a nici unei dintre aceste statii,Va rog daca aveti cunostinta de asa ceva sa ma ajutati in decizia mea ( nu as dorii ca la anu' sa imi schimb statia deoarece nu mai este competitiva)
Din ce am gasit pe ''gugle'' si am comparat functiile fiecarei statii se pare ca Eclipse poate face mai multe dar nu stiu mai nimic despre ea ( cine o face in primul rand )Ati avut probleme cu statiile voastre similare cu cele din topic( pierdut semnal etc )
Multumesc anticipat
Cu stima
Mai intai se pleaca de la bugetul alocat pentru aceasta investitie.Apoi ce vrei sa faci cu statia,care sunt nevoile,cate avioane vei zbura?Asa cum a zis si Stefan statiile cunoscute au o raza destul de mare,macar sa vezi tu avionul cat pot avea ele raza.Conteaza sa fie cat mai sigure adica sa nu piarda semnalul.Deci mai intai spune-ne bugetul alocat si poi poate iti putem recomanda si altceva in afara celor mentionate de tine.Daca te prinde microbul si probabil vei dori mai multe avioane si mai complexe ar trebui sa respecti o regula care circula pe forum:ia-ti cea mai scumpa statie pe care ti-o permiti,adica cea mai buna.
toate bune,
Radio:
Multiplex Royal Pro 16 2.4GHz
Aero:
BADAN Kit - Yak55M 2.8m; MVVS116NP; Rezo RE2 MTW
EXTREME FLIGHT - Extra 300 2.3m; MVVS58 Prosport; Rezo -MVVS
MULTIPLEX - Funcub;Parkmaster;Funjet Ultra2
FREEWING - F22 Xicoy X45 Jet
ROBBE - Mistral 2.0m
F22 depron
AERONAUT - Triple RES 2.0m
Auto:
TRAXXAS - E Revo 1/16
ARRMA - Typhon 6S
Postat 16 April 2010 - 09:13 AM
casper20, la Apr 15 2010, 11:12 PM, a spus:
iti pare mx16 mai slaba decat optic 6?
Postat 16 April 2010 - 09:28 AM
vlad1, la Apr 16 2010, 09:38 AM, a spus:
Singurul meu repros este ca nu stie CAMPAC, in rest este ireprosabila.
Adica extinderea memoriei ? A rezolvat-o un polonez, dar ai chef sa lipesti chipuri in ea ? Pentru detalii, PM sa nu incarcam topicul.
Postat 17 April 2010 - 05:01 PM
marian.dumitru74, la Apr 15 2010, 08:34 PM, a spus:
Multumesc anticipat
Cu stima
ce zici de Hitec Optic 6 2.4 GHz cu receptor Optima 7?