Modelism - RHC Forum: Constructie Easy Star la scara - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Constructie Easy Star la scara indraznesc sa visez

#31 Useril este offline   MLGore 

• Dream Team Forever
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2332
  • Inregistrat: 08-March 04

Postat 06 April 2010 - 08:01 PM

Vad ca nu pricepi, dar iti explicam:

Mingea de fotbal care cade nu are o elice care se invarte cu 250 km/h la varful palei si nici un con relativ ascutit. Ca o analogie, un flex mare cu diametrul discului de 230mm are 6000 RPM, poate p-asta il consideri periculos. Inca nu am auzit pe nimeni care sa aibe capul spart de la o minge de fotbal, nici macar in cazul incasarii unui sut direct. Fotbalul se joaca in locuri special amenajate numite stadioane unde riscul mai mare e sa iei bataie de la suporteri si de aceea nu ne place ca sport. E adevarat ca se joaca fotbal si in parc, dar alea-s miute prietenesti, sau la malai, sau diri-diri si , in general, nu se trag suturi puternice deoarece parcu-i mare si mingea e rotunda si nu ne place sa alergam inutil dupa ea. Acum vreau sa pun un pariu cu tine: eu stau, legat la maini, si te las sa sutezi cate mingi vrei tu spre mine; dupa ce obosesti, te alerg si eu putin cu EZ Glider-ul... te bagi?

PS. Cand au aparut pocnitorile de an nou, se vindeau oricand si la orice colt de strada. Au fost suficiente cateva accidente pt. a fi interzise. Cum modelismul nu e un sport national precum fotbalul, cam ce crezi ca se va intampla dupa doua trei accidente care sa se lase cu spitalizare?

Edit: Acum vad ca era vorba de Easy Star, dar imi mentin parerile.

Aceasta postare a fost editata de MLGore: 06 April 2010 - 08:03 PM

Modelism = 10% zbor + 90% lipici
Cand o zbura A.R.C.A.! © 2010 All rights reserved.
0

#32 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 19177
  • Inregistrat: 28-April 05

Postat 06 April 2010 - 10:24 PM

Mai bine plictisit decat inconstient...
... cu picioarele pe pamant ...
0

#33 Useril este offline   draude80 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 273
  • Inregistrat: 25-August 09
  • Interests:Aero, FPV

Postat 09 April 2010 - 06:28 PM

Vezi postareadramida, la Apr 6 2010, 07:31 PM, a spus:

Acesta este un film cu EZ-ul pierdut. Avea o greutate de 650g , marea majoritate spuma. O minge de fotbal de piele loveste poate mai puternic cand pica de la inaltime. Vi se pare periculos? EU cred ca trebuie sa fi plictisit teribil sa spui ca avionul asta este un pericol public.

em

Nu spunem noi cei care avem pasiune pentru modelism ca un avion de spuma cu o greutate de 650 gr este un pericol.
Este suficient un incident prin care sa ajungi la aterizare in conacul unui frustrat cu sindrom de libertate total ca sa ai parte de un scandal!!
In privinta survolarii unor zone de interes strategic sau care fac parte din structurile de securitate a statului......hmmm..imi pare teribilism de prost gust!!!
Sunt multe incidente minore ce pot fi transformate in adevarate catastrofe........de ce sa avem cei pasionati de zbor astfel de probleme?????

multumesc,
0

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu