Mingea de fotbal care cade nu are o elice care se invarte cu 250 km/h la varful palei si nici un con relativ ascutit. Ca o analogie, un flex mare cu diametrul discului de 230mm are 6000 RPM, poate p-asta il consideri periculos. Inca nu am auzit pe nimeni care sa aibe capul spart de la o minge de fotbal, nici macar in cazul incasarii unui sut direct. Fotbalul se joaca in locuri special amenajate numite stadioane unde riscul mai mare e sa iei bataie de la suporteri si de aceea nu ne place ca sport. E adevarat ca se joaca fotbal si in parc, dar alea-s miute prietenesti, sau la malai, sau diri-diri si , in general, nu se trag suturi puternice deoarece parcu-i mare si mingea e rotunda si nu ne place sa alergam inutil dupa ea. Acum vreau sa pun un pariu cu tine: eu stau, legat la maini, si te las sa sutezi cate mingi vrei tu spre mine; dupa ce obosesti, te alerg si eu putin cu EZ Glider-ul... te bagi?
PS. Cand au aparut pocnitorile de an nou, se vindeau oricand si la orice colt de strada. Au fost suficiente cateva accidente pt. a fi interzise. Cum modelismul nu e un sport national precum fotbalul, cam ce crezi ca se va intampla dupa doua trei accidente care sa se lase cu spitalizare?
Edit: Acum vad ca era vorba de Easy Star, dar imi mentin parerile.
Aceasta postare a fost editata de MLGore: 06 April 2010 - 08:03 PM