Modelism - RHC Forum: sfaturi in privinta unui navomodel... - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

sfaturi in privinta unui navomodel... nou veni in branse

#1 Useril este offline   aero 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 150
  • Inregistrat: 09-October 08

Postat 17 March 2010 - 12:01 AM

sunt absolut nou-nout in acest domeniu...de ani buni ma joc cu avioane, insa acum am zis sa incerc si o barcuta. ma tenteaza modelul Volvo V 24(Jamara) si de aceea ii rog pe cunoscatori/posesori sa-mi spuna parerea lor despre acest model, mai ales in configuratia standard(pretul de achizitie nu este unul chiar mic, motiv pt care daca va avea nevoie de upgrade, va mai dura oleaca)
am vazut multe topicuri lansate si nediscutate...sper sa am noroc si sa primesc raspunsuri...
bafta tuturor!
toti iti vor binele...nu-i lasa sa ti-l ia!
0

#2 Useril este offline   CornelP 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 538
  • Inregistrat: 13-June 09

Postat 17 March 2010 - 01:27 PM

Uita-te la postarile lui Shumica din iesirile pe balti bucurestene sau:
http://www.rhc.ro/fo...showtopic=23749
Nu e chiar cea mai stralucita idee... ca sa o faci calumea s-ar putea sa te coste cam mult...
Mai curand incearca aici:
http://www.rhc.ro/fo...showtopic=25399
0

#3 Useril este offline   aero 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 17 March 2010 - 11:59 PM

@cornelp am aruncat un ochi peste linkurile mentionate de tine. am vazut ca se discuta despre versiuni de upgrade...acum nu stiu ce sa cred: ori in versiunea standard navomodelul este praf, ori baietii sunt pretentiosi si vor sa scoata din ea un produs de competitie. pe mine ma intereseaza un produs cu care sa ma dau sa vad daca intradevar sunt atras de navomodelism si daca merita ca pe viitor sa investesc in modele/componente performante.
0

#4 Useril este offline   CornelP 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 18 March 2010 - 08:02 AM

Ideea e simpla: barca are ceva potential, dar necesita modificari destul de mari (schimbat din elice submersa in elice de suprafata). Asta inseamna ca s-ar putea sa fii dezamagit de ea la inceput...
Poate ar fi mai bine sa incerci cu ceva gen SV27, are Zue unul de vanzare la bursa... asta merge foarte bine si in varianta stock.
0

#5 Useril este offline   aero 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 18 March 2010 - 10:39 PM

am vazut anuntul...modelul arata foarte fain, iar in privinta echiparii tind sa cred ca e ok(nu sunt priceput la componentele navo), insa nu sunt adeptul second hand(mai ales in cazul tranzactiilor pe nevazute)
te-as ruga sa-mi spui care e treaba cu elicea submersa...de ce trebuiesc facute modificari si in ce fel ajuta acestea. multumesc.
0

#6 Useril este offline   CornelP 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 18 March 2010 - 11:48 PM

Din ce am vazut la barca lui Shumica, cu un motor mai puternic ar merge sigur o elice mai mare, altfel degeaba invarti.... dar nu ai loc, axul e deja prea aproape de fundul barcii. Daca renunti la asta si scoti un tub sau un flex cu o elice de suprafata, poti jongla mult mai bine cu dimensiunile elicii. Mai sunt cateva conversii reusite pe diferite forumuri, dar au fost cu multe peripetii. Varianta facuta de Graupner e cea mai populara pentru ca are deja elice de suprafata.
https://shop.graupner.de/webuerp/servlet/AI...=2135&PIC=1
0

#7 Useril este offline   aero 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 19 March 2010 - 01:11 AM

vazut...frumos lucrata si cea de la graupner, insa dupa parerea mea cei de la #$%&%#$$ aduc varianta jamara(parerea mea). ai idee cine comercializeaza graupner? sau alte siteuri cu navomodele de pe la noi?
0

#8 Useril este offline   CornelP 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 19 March 2010 - 07:44 AM

Poti comanda codul Graupner tot de la ei, aduc in 2-3 saptamani. Da-le un telefon si intreaba cand vine urmatoarea comanda, de obicei e ok...
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu