are cineva foamwork + cadworks? full version?
Pagina 1 din 1
foamworks
Postat 26 February 2010 - 01:21 AM
La ce ti-ar folosi?
Adresa email: bitex25@yahoo.com
Telefon: 0721 385365
Postat 05 March 2010 - 01:49 PM
bitex, la Feb 26 2010, 01:21 AM, a spus:
La ce ti-ar folosi?
tie la ce-ti foloseste sa faci pe desteptu' ? ca esti moderator sau ce *&% mea esti tu aici iti da dreptul asta? am pus o simpla intrebare si ar trebui sa-ti vezi de treaba ta si sa lasi pe altii sa raspunda.Sau daca poti sterge-mi contul.Si asa e forum de retardati fomisti(marea majoritate) cu burta lipita de sira spinarii si care au impresia ca daca vor spune ceva vor muri de foame.M-au ajutat oameni care n-o sa-i cunosc vreodata personal.Si le multumesc celor care au avut intentii onorabile si mi-au raspuns altor intrebari.Cat despre carnati ca tine, vezi-ti de treaba daca ai vreuna.Daca nu, poate vi si te angajez la relatii cu clientii ca esti bun la comunicare.
Aceasta postare a fost editata de SILVIU66: 05 March 2010 - 03:51 PM
Postat 05 March 2010 - 02:03 PM
Era doar o intrebare. Daca nu stii sa raspunzi nu-i problema mea. Il am eu full (cu licenta). Te ajutam in continuare daca aveai intrebari legate de soft sau utilizare si nu de procurarea ilegala a lui.
Speram sa pricepi ca in functie de raspuns, subiectul urma sa fie inchis sau lasat in continuare. A fost lasat deschis doar in ideea ca poate cineva iti spune ca-l are si continuati discutia in privat, desi nu incurjam nici macar asta.
Spor la treaba!
Ramane intrebarea: la ce iti foloseste ca cineva il are full?
Speram sa pricepi ca in functie de raspuns, subiectul urma sa fie inchis sau lasat in continuare. A fost lasat deschis doar in ideea ca poate cineva iti spune ca-l are si continuati discutia in privat, desi nu incurjam nici macar asta.
Spor la treaba!
Ramane intrebarea: la ce iti foloseste ca cineva il are full?
Aceasta postare a fost editata de bitex: 05 March 2010 - 02:08 PM
Adresa email: bitex25@yahoo.com
Arata acest topic
Pagina 1 din 1