Am primit zilele trecute 2 servo ciudate care au 5 fire fiecare,am desfacut capacul unuia si nu prea imi dau seama daca se pot adapta la un receptor clasic.
Stie careva daca se poate?
pe ele nu scrie nimic,2 fire alimenteaza motorul si 3 duc la un fel de intrerupator care citeste end point cred....
[attachment=74561:Picture_009.jpg]
Pagina 1 din 1
servo 5 fire se poate adapta?
Postat 21 February 2010 - 07:27 PM
RAPTOR, la Feb 21 2010, 08:16 PM, a spus:
Am primit zilele trecute 2 servo ciudate care au 5 fire fiecare,am desfacut capacul unuia si nu prea imi dau seama daca se pot adapta la un receptor clasic.
pe ele nu scrie nimic,2 fire alimenteaza motorul si 3 duc la un fel de intrerupator care citeste end point cred....
Asa cum sunt, nu le poti folosi cu un receptor obisnuit, adica din acela care are 3 pini pe canal. Trebuie adaugata placuta electronica cu puntea H ptr comanda motorului si circuitul de reactie. S-ar putea sa il poti folosi daca ii pui placuta dintr-un servo cu mecanica stricata.
Cirip
Teorie este atunci cand stii totul, dar nu merge nimic.
Practica este cand toate merg, dar nu stii de ce.
Montajele mele imbina teoria cu practica: nu merge nimic si nu stiu de ce.
Postat 22 February 2010 - 01:50 AM
RAPTOR, la Feb 21 2010, 07:51 PM, a spus:
sa inteleg ca pot pune electronica de la alt servo,insa trebuie sa fie standard?
Teorie este atunci cand stii totul, dar nu merge nimic.
Postat 06 March 2010 - 10:52 PM
Din lipsa de ocupatie si mai ales din cauza vremi de afara,am reusit sa fac unul din cele 2 servo cu 5 fire functional.Am luat de la servo micro "donator" electronica si am implementato celui cu 5 fire,rezultatul....merge si chiar foarte bine,daca ar fi fost un servo mai pricopsit probabil ca era mai rapid dar oricum....merge bine si ma bucur ca nu le-am aruncat,acuma o sa mai astept sa imi mai moara mecanica sau motorul la un alt servo ca sa il fac si pe al doilea,bafta
[attachment=75813:Picture_015.jpg]
[attachment=75814:Picture_016.jpg]
[attachment=75815:Picture_017.jpg]
[attachment=75813:Picture_015.jpg]
[attachment=75814:Picture_016.jpg]
[attachment=75815:Picture_017.jpg]
Arata acest topic
Pagina 1 din 1