Modelism - RHC Forum: Concursuri pe IOR-Neoficiale - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 12 Pagini +
  • « Prima
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12

Concursuri pe IOR-Neoficiale Hidro, Mono dar si Eco

#271 Useril este offline   bogdan_minitehnicus 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1275
  • Inregistrat: 20-April 07

Postat 16 July 2010 - 09:13 PM

Vezi postareaRC1, la Jul 16 2010, 09:55 PM, a spus:

Daca primiti cat si pe 8s poate ma apuc si eu de lucru :unsure:

da hai 10S sa fie rotund :)
Valoarea unui modelist adevarat nu se masoara in numarul de posturi ci in realizarile sale...
0

#272 Useril este offline   Zue 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1495
  • Inregistrat: 05-January 07

Postat 16 July 2010 - 09:49 PM

atunci daca vreti facem o sectiune separata pt. OPEN SAW...si fiecare se da cu ce are si cite celule vrea...
tel.0745026562
0

#273 Useril este offline   Shumica 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 831
  • Inregistrat: 22-May 06

Postat 17 July 2010 - 01:52 PM

Eu daca particip la saw ma bag cu maxim 4 celule, m-as baga si la micro daca se tine, la mono deocamdata nu am cu ce, iar cat despre open saw daca sunt concurenti din partea mea no problem, va fi foarte interesant.
Si ieri va fi o zi !
0

#274 Useril este offline   amd 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 731
  • Inregistrat: 25-March 08

Postat 17 July 2010 - 02:09 PM

as intra si eu la micro, dupa ce voi face cateva modificari ce au dus "dezastrul" de la concursul trecut ;)

bafta la organizare
0

#275 Useril este offline   dily 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1383
  • Inregistrat: 03-September 06

Postat 18 July 2010 - 06:48 AM

Eu cred ca nu ar trebui sa existe limitari la cursa de saw.....practic sunt "liniute" si fiecare incearca sa scoata cat mai mult in cele 2-3 secunde. Degeaba ai o barca rapida de 70cm, cu un motor bun pt. viteza daca o limitezi la 3-4 s .....nu vad rostul. Sau ramanem pe limitare 3s barci pana in 50 cm, o categorie de concurs, si alta clasa 4 s , 5s, 6s....8s, barcile mari 60cm - 100cm dar pt. asta ne trebuie un poligon mai mare decat canalul pe care ne am dat data trecuta....nu cred ca in 40-50m poti scoate viteza de 120 km/h de la un catamaran de 70cm....Pe IOR acolo unde am organizat concursul de mono s ar putea desfasura o asemenea runda , dar numai sa fie luciul de apa in conditii bune.....fara crengi, gunoaie altfel nu mi as risca modelul .....plus ca o barca de recuperare este f. necesara....se stie ca la probele de saw caturile isi iau zborul destul de des...
Eu, CornelP, RC1 ,si cred ca mai sunt si altii, avem in constructie asemenea barci, dar din pacate , nu prea avem unde sa ne dam cu ele, in conditii de siguranta pe lacurile din Bucuresti, necuratate de crengi, plancton si gunoaie.....Banii investiti in ele sunt f. multi si nu prea imi vine sa ma las in seama hazardului....

Aceasta postare a fost editata de dily: 18 July 2010 - 06:51 AM

nr. de telefon......
0744.35.25.89
0727.88.75.46
0

#276 Useril este offline   Shumica 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 18 July 2010 - 01:44 PM

Vezi postareadily, la Jul 18 2010, 07:48 AM, a spus:

Eu cred ca nu ar trebui sa existe limitari la cursa de saw.....practic sunt "liniute" si fiecare incearca sa scoata cat mai mult in cele 2-3 secunde. Degeaba ai o barca rapida de 70cm, cu un motor bun pt. viteza daca o limitezi la 3-4 s .....nu vad rostul. Sau ramanem pe limitare 3s barci pana in 50 cm, o categorie de concurs, si alta clasa 4 s , 5s, 6s....8s, barcile mari 60cm - 100cm dar pt. asta ne trebuie un poligon mai mare decat canalul pe care ne am dat data trecuta....nu cred ca in 40-50m poti scoate viteza de 120 km/h de la un catamaran de 70cm....Pe IOR acolo unde am organizat concursul de mono s ar putea desfasura o asemenea runda , dar numai sa fie luciul de apa in conditii bune.....fara crengi, gunoaie altfel nu mi as risca modelul .....plus ca o barca de recuperare este f. necesara....se stie ca la probele de saw caturile isi iau zborul destul de des...
Eu, CornelP, RC1 ,si cred ca mai sunt si altii, avem in constructie asemenea barci, dar din pacate , nu prea avem unde sa ne dam cu ele, in conditii de siguranta pe lacurile din Bucuresti, necuratate de crengi, plancton si gunoaie.....Banii investiti in ele sunt f. multi si nu prea imi vine sa ma las in seama hazardului....

@dily parerea mea ca la saw ar trebui sa exite categori ... 4s, 6s, Xs, cum se intampla si la cursele de masini si barci reale.
Este disproportionat sa vina cineva cu o barca de 30 cm si sa concureze cu cineva cu o barca sa zicem de 1 metru cu 8s si 2 motoare pe ea. (nu discut de conditiile de pe IOR).
In aceste conditii hai sa amestecam si termicele cu electricele sau hai sa trantim pe barci si ceva motore racheta just for fun :blink:
Foarte bine ca lucrati la barci care sa prinda 120 km la ora dar in acest fel ii descurajati pe ceilalti care poate nu au timpul si nici banii necesari sa construiasca asa ceva.
Concursul pe IOR a fost un succes dar pe muchie de cutit deorece in afara, sa zicem de noi, care ne vedem saptamanal nu a mai participat nimeni iar premiile s-au impatit frateste :D
Ca sa inchei, ideea mea este sa atragem si alta lume pentru a nu cadea in pacatul de a deveni un cerc exclusivist.
Scenariu: Concurs
Participanti si castigatori - Zue, Dily, CornelP, RC1, probabil si eu.
Iar concurs:
Participanti si castigatori: CornelP, Dily, RC1, Zue, probabil subsemnatul.
etc
No offence daca ce am scris eu vi se pare aiurea puteti sa imi spuneti ca nu ma supar :D

Astept poze de azi de pe IOR :D
Si ieri va fi o zi !
0

#277 Useril este offline   Adistul 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1490
  • Inregistrat: 26-September 09

Postat 18 July 2010 - 02:14 PM

Salutari dragilor.

Azi pe IOR am fost eu Amador si inca 2 baieti de la voi de la viteza... unul cu o termica... Oricum Jetul meu a facut fata si a recuperat cu brio barcutele de pe lac: si pe a lui Doru care a avut probleme cu regulatorul la inceput... si termica ce s-a oprit ca a plecat cu socul tras. :blink: A fost frumos azi... ar fi fost si mai frumos daca veneati si voi. Ma gandesc sa-i fac un sistem barcutei mele ( un gen de furca ) pe care s-o atasez in fata pe barcuta... lipit bine cu scotch si s-o fac de recuperare... insa eu vin destul de rar. Poate il fac in asa fel incat sa fie pus pe orice barcuta. Vi-l donez si il "montati" daca/cand aveti nevoie. Eu mi-am uitat camera acasa si nu am facut poze. Poate le pune yyulyyan ca el parca avea o camera.
CornelP si Zue am inteles ca si-au luat "concediu" saptamana asta ca sa vina la concurs next week.

Aceasta postare a fost editata de Adistul: 18 July 2010 - 02:15 PM

Cand esti mort, nu stii ca esti mort: e greu doar pt ceilalti.
La fel e si cand esti prost.

tel: 0771 088 207

adistul@yahoo.com
0

#278 Useril este offline   dily 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 19 July 2010 - 08:22 PM

Vezi postareaShumica, la Jul 18 2010, 02:44 PM, a spus:

@dily parerea mea ca la saw ar trebui sa exite categori ... 4s, 6s, Xs, cum se intampla si la cursele de masini si barci reale.
Este disproportionat sa vina cineva cu o barca de 30 cm si sa concureze cu cineva cu o barca sa zicem de 1 metru cu 8s si 2 motoare pe ea. (nu discut de conditiile de pe IOR).
In aceste conditii hai sa amestecam si termicele cu electricele sau hai sa trantim pe barci si ceva motore racheta just for fun :)
Foarte bine ca lucrati la barci care sa prinda 120 km la ora dar in acest fel ii descurajati pe ceilalti care poate nu au timpul si nici banii necesari sa construiasca asa ceva.
Concursul pe IOR a fost un succes dar pe muchie de cutit deorece in afara, sa zicem de noi, care ne vedem saptamanal nu a mai participat nimeni iar premiile s-au impatit frateste :)
Ca sa inchei, ideea mea este sa atragem si alta lume pentru a nu cadea in pacatul de a deveni un cerc exclusivist.
Scenariu: Concurs
Participanti si castigatori - Zue, Dily, CornelP, RC1, probabil si eu.
Iar concurs:
Participanti si castigatori: CornelP, Dily, RC1, Zue, probabil subsemnatul.
etc
No offence daca ce am scris eu vi se pare aiurea puteti sa imi spuneti ca nu ma supar :)

Astept poze de azi de pe IOR :D

Shumica.....si eu sunt de acord cu tine....din pacate nu sunt multi "vitezisti" poate si din cauza ca viteza costa f.mult.....sa spunem cinstit.....dar nu cred ca a venit cineva cu o barca pe IOR si nu a fost ajutat, sfatuit, bine primit.....plus ca sa nu mai vorbim ca, CornelP repara gratuit barci lovite, ajuta cu piese si elici atunci cand e nevoie.....lucru pe care cred eu ca il facem toti cei din Team IOR ( daca gresesc rog sa fiu contrazis).... la concursul organizat anterior nu s a cerut nici o taxa de participare, am suportat noi toate cheltuielile.....si totusi....ce putem face mai mult ca sa atragem o participare mai numeroasa?....nu cred ca daca vine cineva cu o barca mai "puturoasa" e luat la misto sau i se spune "nu ai nici o sansa"...... De altfel eu nu stiu pe nimeni din Team IOR care sa vina sa se laude ca a dat "j'demii de euro" pe o barca si ca el nu e nimeni.....
Gandeste te la prioectul adus de Cornel.....wasabi (castigatoare la editia precedenta)....un proiect care a prins f. bine.....si f. convenabil ca pret.....eu am reusit sa scot barca mea RTR undeva la 600 ron maxim......deci exista posibilitatea sa faci cu manutele proprii o barca de viteza (65-70 km/h ....masurat pe GPS la barca lui Cornel) ) , stabila performanta, care sa ti dea satisfactii.....si dupa cum stii planurile sunt oferite gratuit, balsa, placaj gasim peste tot, deci .....? .....se poate....
Cat despre concursul de saw si eu sunt de acord sa se descasoare pe categorii.....numa concurenti sa fie....
nr. de telefon......
0744.35.25.89
0727.88.75.46
0

#279 Useril este offline   Shumica 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 19 July 2010 - 11:11 PM

Vezi postareadily, la Jul 19 2010, 09:22 PM, a spus:

Shumica.....si eu sunt de acord cu tine....din pacate nu sunt multi "vitezisti" poate si din cauza ca viteza costa f.mult.....sa spunem cinstit.....dar nu cred ca a venit cineva cu o barca pe IOR si nu a fost ajutat, sfatuit, bine primit.....plus ca sa nu mai vorbim ca, CornelP repara gratuit barci lovite, ajuta cu piese si elici atunci cand e nevoie.....lucru pe care cred eu ca il facem toti cei din Team IOR ( daca gresesc rog sa fiu contrazis).... la concursul organizat anterior nu s a cerut nici o taxa de participare, am suportat noi toate cheltuielile.....si totusi....ce putem face mai mult ca sa atragem o participare mai numeroasa?....nu cred ca daca vine cineva cu o barca mai "puturoasa" e luat la misto sau i se spune "nu ai nici o sansa"...... De altfel eu nu stiu pe nimeni din Team IOR care sa vina sa se laude ca a dat "j'demii de euro" pe o barca si ca el nu e nimeni.....
Gandeste te la prioectul adus de Cornel.....wasabi (castigatoare la editia precedenta)....un proiect care a prins f. bine.....si f. convenabil ca pret.....eu am reusit sa scot barca mea RTR undeva la 600 ron maxim......deci exista posibilitatea sa faci cu manutele proprii o barca de viteza (65-70 km/h ....masurat pe GPS la barca lui Cornel) ) , stabila performanta, care sa ti dea satisfactii.....si dupa cum stii planurile sunt oferite gratuit, balsa, placaj gasim peste tot, deci .....? .....se poate....
Cat despre concursul de saw si eu sunt de acord sa se descasoare pe categorii.....numa concurenti sa fie....

@dily ai dreptate in ce spui si intradevar eu unul am primit ajutor de la voi (UL1 facut varza si reparat) si eu am ajutat cu ce am putut pe altii.
Ideea este sa pastram acelasi spirit deschis si sa nu ne lasam dominati de ambitii de genul "eu sunt cel mai tare am barca cea mai rapida, nimeni nu se pune cu mine".
Cat despre concurs de noi depinde sa adunam cat mai multa lume. :)
Cu respecte maxime din leaganul civilizatiei, Atena, Grecia transmite al dvs Shumica :D

P.S. astia pe aici sunt tot timpul in greva :)
Am ajuns la urmatorea concluzie:
O parte din greci sunt pe strazi bantuind aiurea, cine nu este pe strada este in carciuma, cine nu este in carciuma este la manifestatie ... se pare ca muncesc doar scutierii si politia care pazesc manifestantii. :) ... a ca sa nu uit si fetele care stau pe la colt de strada non stop. :D

Aceasta postare a fost editata de Shumica: 19 July 2010 - 11:12 PM

Si ieri va fi o zi !
0

#280 Useril este offline   mandealucian 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 291
  • Inregistrat: 06-December 09

Postat 20 July 2010 - 05:35 PM

Asa este Dily...Si eu am primit ajutorul vostru inca din prima zi pe I.O.R. Cat despre concurs ;) venim cu ce avem ..eu vin cu Portocala ca atata am . :)
0

#281 Useril este offline   dily 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 20 July 2010 - 10:34 PM

....vino cu portocala ca ai sanse mari la mono....vei concura cu "monstrul" Pursuit al lui RC1....si cu celebrele wasabi ( eu ,zue, Cornel). Speram ca vor fi mult mai multi concurenti ca data trecuta. Cu logistica pe apa se ocupa Scorpia.
nr. de telefon......
0744.35.25.89
0727.88.75.46
0

#282 Useril este offline   dily 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 20 July 2010 - 10:39 PM

Cat despre un concurs de micro ar fi pacat sa nu facem.....ar fi f. distractiv....desi sper sa nu mai avem problemele de data trecuta cand toate "micutele" s au stricat in primele 30 sec.... :(
nr. de telefon......
0744.35.25.89
0727.88.75.46
0

#283 Useril este offline   Zue 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 20 July 2010 - 11:52 PM

Vezi postareadily, la Jul 20 2010, 11:39 PM, a spus:

Cat despre un concurs de micro ar fi pacat sa nu facem.....ar fi f. distractiv....desi sper sa nu mai avem problemele de data trecuta cand toate "micutele" s au stricat in primele 30 sec.... :(

sper sa fie timp, totul va fi intr-o singura zi
tel.0745026562
0

#284 Useril este offline   ronnyn 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 64
  • Inregistrat: 22-February 09

Postat 21 July 2010 - 06:38 PM

Chiar daca deviez de la subiect......desi este vorba tot de un concurs , adica Campionatul National de Navomodele evolutie si viteza F1,F2,F3,ECO , care se va desfasura in perioada 28 iulie-1 august langa Hotel Aurora in TIMISOARA.
Poate cine stie .....unii dintre voi doresc sa vina. Dupa parerea mea cred ca anul acesta au ce vedea.
Inca odata imi cer scuze daca deranjez cu acest post , dar cred ca acest topic este vizitat de de majoritatea celor interesati de competitie navo.
0

#285 Useril este offline   Zue 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 21 July 2010 - 09:05 PM

Vezi postarearonnyn, la Jul 21 2010, 07:38 PM, a spus:

Chiar daca deviez de la subiect......desi este vorba tot de un concurs , adica Campionatul National de Navomodele evolutie si viteza F1,F2,F3,ECO , care se va desfasura in perioada 28 iulie-1 august langa Hotel Aurora in TIMISOARA.
Poate cine stie .....unii dintre voi doresc sa vina. Dupa parerea mea cred ca anul acesta au ce vedea.
Inca odata imi cer scuze daca deranjez cu acest post , dar cred ca acest topic este vizitat de de majoritatea celor interesati de competitie navo.

Cred ca este prea aproape ca data si un pic cam departe dar am zis sa facem o demonstratie de mono si hydro la Navomodele de curse FSRV, FSRE pe 26-29 august si asta daca se tine in Buresti si poate de la anul(sunt un optimist acum) am avea prima competitie oficiala din Romania la mono
tel.0745026562
0

#286 Useril este offline   dily 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 21 July 2010 - 11:03 PM

Vezi postareaZue, la Jul 21 2010, 10:05 PM, a spus:

Cred ca este prea aproape ca data si un pic cam departe dar am zis sa facem o demonstratie de mono si hydro la Navomodele de curse FSRV, FSRE pe 26-29 august si asta daca se tine in Buresti si poate de la anul(sunt un optimist acum) am avea prima competitie oficiala din Romania la mono

Nu deranjezi stai linistit.....stiam de concurs....dar din pacate eu unul nu pot merge.....nu am timp iar distanta pana la TM. e mare....daca s ar fi tinut mai prin centrul tarii.....poate, poate...
nr. de telefon......
0744.35.25.89
0727.88.75.46
0

#287 Useril este offline   Adistul 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1490
  • Inregistrat: 26-September 09

Postat 22 July 2010 - 06:45 AM

Salutari dragilor.

Postez ultima filmare de duminica trecuta pe IOR:

http://www.youtube.c...h?v=2IAJgspkqyk
Cand esti mort, nu stii ca esti mort: e greu doar pt ceilalti.
La fel e si cand esti prost.

tel: 0771 088 207

adistul@yahoo.com
0

#288 Useril este offline   cata2 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 643
  • Inregistrat: 05-November 08

Postat 22 July 2010 - 07:51 AM

Mda si cand te gandesti ca puteam sa fiu si eu acolo mai ales ca ma astepta Liviu si cu Iulica .Dar vin eu ....
tel . 0765940409

Nu te certa niciodata cu un prost!
Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!
0

#289 Useril este offline   Zue 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 10 August 2010 - 03:49 PM

cine se inscrie? anuntati participare ca sa putem face tabelele....

Prenume/ Nume:.......
Grupa/Clasa......
Frecventa:..........
Nr de tel( daca nu este trecut la semnatura se poate da pe privat sau pe email )

Taxa va fi calculata in functie de nr de participanti pe fiecare grupa, se poate achita si inainte de cursa.
Am reusit de a avea un sponsor, poate mai putem atrage si altii sponsori. Balize sunt de la editia anterioara.

O sa incep inscrierea cu mine

Adrian Brailoiu
SAW si MONO
2.4GHZ
0745026562
tel.0745026562
0

#290 Useril este offline   CornelP 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 538
  • Inregistrat: 13-June 09

Postat 10 August 2010 - 03:52 PM

Cornel Porcoteanu
SAW si MONO
2,4GHz
0744575777
0

#291 Useril este offline   adrian82 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 143
  • Inregistrat: 07-August 09
  • Interests:eletronica-aeromodelism-masini

Postat 10 August 2010 - 05:49 PM

Poate se ia astia de voi ca speriati ratele :) in rest e super misto cea ce faceti voi !
0

#292 Useril este offline   RC1 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 453
  • Inregistrat: 25-July 08

Postat 10 August 2010 - 10:31 PM

Raoul Cojocaru
saw mono
2.4
0

#293 Useril este offline   fulgerica 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2235
  • Inregistrat: 31-July 07
  • Interests:vintage

Postat 11 August 2010 - 02:50 PM

Sorin Dragoi
saw / mono
2.4

ps: mai pot da pt cineva un set mono / saw RTR

Aceasta postare a fost editata de fulgerica: 11 August 2010 - 02:51 PM

Laser frate!
"Drona este pt modelism exact ce este maneaua in muzica" - Epicur
0

#294 Useril este offline   mandealucian 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 291
  • Inregistrat: 06-December 09

Postat 11 August 2010 - 03:08 PM

Velicu Lucian

saw /mono
35.
0722559855
0

#295 Useril este offline   claus_fm 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 46
  • Inregistrat: 18-May 10

Postat 12 August 2010 - 12:38 AM

Sal o intrebare:eu cu eco meu unde ma incadrez am loc? sau vin si va fac poze ca de mine nu scapati. 8)
Si pe ce data e sigur concursul?Va pup si astept raspunsul. :)
0

#296 Useril este offline   CornelP 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 538
  • Inregistrat: 13-June 09

Postat 12 August 2010 - 08:01 AM

Duminica 22, din pacate nu cred ca tinem si ECO...

Aceasta postare a fost editata de CornelP: 12 August 2010 - 08:01 AM

0

#297 Useril este offline   claus_fm 

• Incepator
  • PipPip

Postat 12 August 2010 - 08:45 AM

Mmmmmm imi pare rau ca nu particip nu ca as fi reusit o tura cu aia mica a mea doar pt participare dar asta e,care ai un mono inplus?oricum vin sa va fac poze nu scapati de mine,asa ca trecetima pe lista. :)
0

#298 Useril este offline   Zue 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 18 August 2010 - 03:57 PM

ultima strigare la inscrieri ..... accumulatorii la incarcat ca duminica asta la ora 10.00 se da startul
tel.0745026562
0

#299 Useril este offline   cata2 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 643
  • Inregistrat: 05-November 08

Postat 18 August 2010 - 04:05 PM

Desi m-am pregatit temeinic , duminica sunt prea departe ca sa ajung......Poate sa fie un motiv de bucurie pt multi dintre voi , pt ca nu am invatat decat virajul la stanga .
tel . 0765940409

Nu te certa niciodata cu un prost!
Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!
0

#300 Useril este offline   claus_fm 

• Incepator
  • PipPip

Postat 19 August 2010 - 12:08 AM

Asta imi place la toata lumea se pregatesc tot anul si nu se prezinta la cele doua concursuri pe an.tare mias dori o barcuta cu care sa concurez la concurs de dragul de a fi acolo sa simt acel tremurat de picioare al emotiilor.nu stiu daca intelege cineva sentimentele pe care le simt.o sa fiu prezent sa filmez.
p.s.Scuze de rautacisme,dar nu vad prezenta celor care oasteptam sa fie. :rolleyes:
http://www.youtube.c...h?v=TNnr7mUk7rc
0

Arata acest topic

• 12 Pagini +
  • « Prima
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12

2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi