Modelism - RHC Forum: CopterX CX 450AE V2 - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2

CopterX CX 450AE V2

#1 Useril este offline   GST 7.7 

• Sky isn't the limit
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1074
  • Inregistrat: 13-August 07
  • Interests:Programare, IT, Modelism

Postat 01 September 2009 - 06:14 PM

Astazi am intrat si eu in randul celor cu ventilatoare. Astazi am ridicat coletul de la vama. Coletul frumos ambalat fara nici o urma pe cutie.

Imagine atasata: Picture_020.jpg

Nu am facut prea multe poze in timpul constructiei. Am fost prea entuziasmat sa il termin cat mai repede chiar daca constructia a durat cam 4-5 ore. Mai pun cateva poze.
In cutie erau 3 cuti mici. Mi sa parut cam ciudat atatea piese in 3 cutiute.
Imagine atasata: Picture_021.jpg
Imagine atasata: Picture_025.jpg
In cele 3 cutiute se aflau 9 pungi cu bucati din el.
Imagine atasata: Picture_026.jpg
Imagine atasata: Picture_027.jpg
The GST 7.7 is over 30% larger than a Revo 3.3. Park the GST 7.7 next to a Savage, and the Savage doesn't look so tough anymore.

VISTA = Virus Inside Switch to Apple
0

#2 Useril este offline   GST 7.7 

• Sky isn't the limit
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 01 September 2009 - 06:18 PM

Main frame-ul scos din punga si pregatit sa primeasca restul de piese pe el.
Imagine atasata: Picture_028.jpg

Si complet asamblat.
Imagine atasata: Picture_029.jpg
Cu trenul de incepatori pus provizoriu.
Imagine atasata: Picture_030.jpg
Una mai aproape.
Imagine atasata: Picture_032.jpg
Ceva ce mi-a placut a fost ca au pus destul de multe suruburi de rezerva.
Imagine atasata: Picture_034.jpg
The GST 7.7 is over 30% larger than a Revo 3.3. Park the GST 7.7 next to a Savage, and the Savage doesn't look so tough anymore.

0

#3 Useril este offline   GST 7.7 

• Sky isn't the limit
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 01 September 2009 - 06:27 PM

O sa urmeze sa cumpar electronica, dar din motive financiare nu prea curand.
Bun acuma urmeaza si ceva intrebari.
Ce motor si regulator ar fi bun? Motorul asta ar fi bun?.
Ca esc ma gandeam ceva tot de la hk de vro 40A cred ca e suficent.
Ca bateri din cate am citit astea ar fi cele mai recomandate 3-4 bucati aici.
Gyro aici e partea mai problematica nu am bani de un 401 de la futaba desi ar fi mers perfect, in schimb am gasit ceva asemanator cred tot la cinezi aici.
Si ultimele dar nu de neglijat servo-urile. Aici am nevoie de ceva pareri (nu numai aici si la cam tot ce vreau sa cumpar ca sa il echipez). Tot in hk am gasit astea am citit ca uni le lauda dar si pareri de rau despre ele. Nu stiu cat sunt de rezistente rotile de plastic.

Cam in total am planuit sa cumpar cam tot cu 100-150 de dolari avand in vedere ca kitul a costat 60$.

Numai bine,
Adrian

0

#4 Useril este offline   alexvid 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1494
  • Inregistrat: 30-April 08

Postat 01 September 2009 - 07:10 PM

Din experienta, ma pronunt pe ce am testat :

- packurile Zippy excelente, atat cele de 20C cat si cele de 25C
- Gyro Telebee...am fost super incantat de ce face avand in vedere ca este piezo...cu asta am reusit si eu sa zbor prima data
- servo HXT900 sau TowerPro SG90 aceeasi mancare de peste...foarte bune pentru hover. Daca o sa ajungi la figuri mai dibace, trebuie sa te gandesti la altceva...

Sunt ok si pentru platou si pentru coada, dar repet hover si viraje linistite.
E adevarat ca daca il busesti sunt mari sanse sa se strice pinioanele...dar mai bine iti faci mana pe un servo ca asta decat de zeci de dolari bucata.
In zbor nu te lasa fara motiv.

In filmuletul de mai jos, este un elicopter HK450zburat de mine in sufragerie cu telebee si servo SG90 asa cum ziceam, identice cu HXT900....singura diferenta intre cele 2 servo-uri este ca SG90-ul are cablul cu cativa centimetrii mai lung...

http://www.youtube.c...h?v=mW601TWS4Os
http://www.youtube.c...h?v=tGj2GY-y9eI

iar in asta alt elicopter pe care aproape l-am busit, dar tot cu servo SG90 si gyro telebee....acolo servo-urile au rezistat foarte bine, dar mi-ar fi frica sa fac ceva care sa aplice o forta mai mare pe ele.
Invartirea, nu a fost generata de gyro ci de mana mea proasta...la prima incercare de a face un viraj...

http://www.youtube.c...h?v=pgMDGEer3oY
0

#5 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 8341
  • Inregistrat: 25-September 06

Postat 01 September 2009 - 07:25 PM

Arata foarte bine, multam de poze. Clona de la HK a avut un efect de domino. Pana acum un CopterX cu cap metalic costa bine peste 100 USD. Si eu sunt mare fan de HXT900 dar dupa vreo 20-30 zboruri fara incidente cu MiniTitanul unul s-a blocat si heli a luat-o in freza urat.

Dar la cat de mult a fost kitul tot asta as pune si eu daca l-as cumpara, gyro bun pare sa fie si clona de 401, costa vreo 22 USD cu tot cu shipping.. Se pare ca vor apare curand clone de Pro si Sport si chinezii vand la pret redus stocurile de clone vechi. Mare bucurie pentru toata lumea, inclusiv pentru mine.

Stefan
0

#6 Useril este offline   firedragon 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 502
  • Inregistrat: 04-January 09

Postat 01 September 2009 - 09:14 PM

problema care ma doare la cumparat nu e kitul de heli. Electronica buna costa mult si daca bagi electronica buna nu merita sa iti strici distractia cu o copie...asa gandesc eu. Mie nu imi plac copiile. Multi iau copter x apoi baga piese de align. Si piesele sunt de 2..3 ori mai scumpe decat luate in kit. Nu e mai bine sa iei un kit calumea decat sa bagi aceeasi bani si sa ai o copie si cu piese originale?? Sa vad cu ce argument ma contraziceti.
Videoclipurile mele Spektrum DX8

elicoptere:blade msr, t-rex450sev2, t-rex 600esp si o jumate de t-rex 500esp

planor multiplex cularis

)Imagine postata
0

#7 Useril este offline   alexvid 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 01 September 2009 - 09:42 PM

contra argumente ?

Incepator sa fii, il busesti cat e el de align!

Pe scurt! Ai busit align, ai busit 150USD cel putin si bagi bani in piese align cat or costa ele.
Ai busit o copie de align care costa 50USD, iti mai iei 2 copii fata de cat ai dat pe un align original sau bagi piese align!
Ce alegi ? Calitatea ALIGN pe care ca incepator nici nu apuci sa o vezi? Sau calitatea blamata numai de posesori Align a unei copii ?
Diferentele de calitate sunt foarte mici ca si jocuri in piese, mai mari la calitatea suruburilor, dar pe scurt, comentariile astea ar trebui facute cu ambele elicoptere in fata!

Align-ul fata de copiile de align, este ca berea carlsberg fata de Becks! Diferenta o vad doar cei carora le place berea si au baut o gramada pana vad diferenta!

Mai bine vezi daca poti esti capabil sa zbori un elicopter fara o paguba prea mare decat sa te
arunci sa dai banii pe care ii vei plange nu stiu cat timp de acum in colo pe motiv ca nu ai reusit
si ti se pare imposibil sa zbori un elicopter!

Nu toti vor sa investeasca o avere intr-un hobby care il fac din an in pasti si ale caror pretentii se limiteaza la un hover si niste viraje cuminti!
Daca vezi ca poti mai mult si chiar iti face placere ca macar odata la 2 weekenduri sa pierzi o zi pe camp cu baietii, atunci merita!

Nu toata lumea ajunge sa bage piese originale de align intr-o copie Align.
Lumea baga piese originale pentru ca alea se gasesc peste tot.
Nu cred ca exista vre-un magazin local in Romania care sa aiba lista completa de piese de copie.
In italia nu stiu cum e la nivel de piese CopterX, dar banuiesc ca de align se gasesc in orice loc unde scrie magazin de modelism.

Nu ma interpreta gresit...sunt oameni carora le place ieftin si suficient ce primesc si oameni care tind spre perfectionism indiferent de costuri...

Eu sincer prefer sa imi tapetez casa cu plasme sau sa beau banii aia cu prietenii la terase decat sa dau peste 3000RON pe un elicopter care imi va aduce cateva ore de fun pe luna.
0

#8 Useril este offline   GST 7.7 

• Sky isn't the limit
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 01 September 2009 - 09:50 PM

Un align ca asta e 17 mil sau cat o mai fi la bt asa ca eu zis ca merita sa te distrezi cu un 60$ decat cu 17 mil. Fiecare cu parerea lui, daca vrei poti pune orce electronica pe el, daca aveam bani cum am mai si zis puneam un g401 cu servo-ul aferent.
Dupa ce invat sa il zbor calumea o sa urmeze si un align

Aceasta postare a fost editata de GST 7.7: 01 September 2009 - 09:55 PM

0

#9 Useril este offline   nen77 

• --tadadam--
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1567
  • Inregistrat: 08-March 06

Postat 01 September 2009 - 10:02 PM

Vezi postareaalexvid, la Sep 1 2009, 10:42 PM, a spus:

contra argumente ?

Incepator sa fii, il busesti cat e el de align!

Pe scurt! Ai busit align, ai busit 150USD cel putin si bagi bani in piese align cat or costa ele.
Ai busit o copie de align care costa 50USD, iti mai iei 2 copii fata de cat ai dat pe un align original sau bagi piese align!
Ce alegi ? Calitatea ALIGN pe care ca incepator nici nu apuci sa o vezi? Sau calitatea blamata numai de posesori Align a unei copii ?
Diferentele de calitate sunt foarte mici ca si jocuri in piese, mai mari la calitatea suruburilor, dar pe scurt, comentariile astea ar trebui facute cu ambele elicoptere in fata!

Align-ul fata de copiile de align, este ca berea carlsberg fata de Becks! Diferenta o vad doar cei carora le place berea si au baut o gramada pana vad diferenta!

Mai bine vezi daca poti esti capabil sa zbori un elicopter fara o paguba prea mare decat sa te
arunci sa dai banii pe care ii vei plange nu stiu cat timp de acum in colo pe motiv ca nu ai reusit
si ti se pare imposibil sa zbori un elicopter!

Nu toti vor sa investeasca o avere intr-un hobby care il fac din an in pasti si ale caror pretentii se limiteaza la un hover si niste viraje cuminti!
Daca vezi ca poti mai mult si chiar iti face placere ca macar odata la 2 weekenduri sa pierzi o zi pe camp cu baietii, atunci merita!

Nu toata lumea ajunge sa bage piese originale de align intr-o copie Align.
Lumea baga piese originale pentru ca alea se gasesc peste tot.
Nu cred ca exista vre-un magazin local in Romania care sa aiba lista completa de piese de copie.
In italia nu stiu cum e la nivel de piese CopterX, dar banuiesc ca de align se gasesc in orice loc unde scrie magazin de modelism.

Nu ma interpreta gresit...sunt oameni carora le place ieftin si suficient ce primesc si oameni care tind spre perfectionism indiferent de costuri...

Eu sincer prefer sa imi tapetez casa cu plasme sau sa beau banii aia cu prietenii la terase decat sa dau peste 3000RON pe un elicopter care imi va aduce cateva ore de fun pe luna.

asa e ai dreptate.

din fericire plasme am , si alcool nu beau asa ca EU PREFER sa imi iau align.

Ce ai uitat sa subliniezi:
Desi la capitolul mecanica sunt superiori unele piese de clona au caracteristici mai bune:Trenul de aterizare de clona -ala elastic e o alegere mai buna decat originalul align , Cabinele sunt moca si poti sa iti exersez pe ele talentele la airbrush.Mai nou au aprut si pale am luat ceva de la un shop direct din romania cu 9 oiro care sunt peste cele align balsa care costa mai mult(si culmea rezista si la 3300 rpm)

Un coleg din timisoara are o clona care zboara chiar foarte bine , cu minore imbuntatiri de la align.un alt coleg a pus p[e un 450 head de copie si ii zboara de asemenea surpinzator de bine.

p.s. ce nu am vazut inca e un motor puternic pe o copie sa vedem cum se comporta si ce uzura apare cand incepi sa tragi putin de el.
West Hobby Team
Van kit conversie T-rex 250e in 700Nitro
0

#10 Useril este offline   nen77 

• --tadadam--
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 01 September 2009 - 10:09 PM

Stire de ultima ora:

am vorbit cu un amic din state care la randul lui a vorbit cu amciul lui din china (caragiale pe fata)
daca fac o comanda de minim 30 kituri le primesc personalizate nu o sa mai fie copter x sau ce o mai fi scriind pe ele , mi le face direct "nen heli" sau ce vreau eu.

p.s. urmeaza sa intreb daca nu mi le poate vopsi roz bombon.
West Hobby Team
0

#11 Useril este offline   GST 7.7 

• Sky isn't the limit
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 01 September 2009 - 10:22 PM

Interesanta stirea, daca vroiam asa ceva vorbeam singur cu cinezi. Totusi as dori ceva pareri legate de electronica, orce parere este binevenita.

P.S. Ma abonez si eu la unu roz bombon. :rolleyes:. Neaparat vreau sa aibe si buline.

Aceasta postare a fost editata de GST 7.7: 01 September 2009 - 10:24 PM

0

#12 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru

Postat 02 September 2009 - 10:56 AM

Ok, lasand la o parte filizofia clone vs. Align uite ca am folosit eu:

- servo HXt 900 inclusiv pe coada. HXT pe coada are viata scurta. Pentru coada sunt mai bune:
GWS Park HPX Servo 19g/.05sec/3.6kg - e ieftin sau
MKS DS480 Digital Servo 1.85kg / .068sec / 10.9g - e mai scump dar foarte bun, merge si cu gyro in mod DS

- Motor, eu il am pe asta si e OK:
KD KA450H 3200kv brushles Heli Motor
cel de 4000 KV cred ca e prea hot pentru un incepator, oricum acum HK are mai multe motoare de heli clasa 450, cred ca oricare a bun.

- ESC, aici eu am avut probleme, cele ieftine de HK, nu au mers cu receptoare Spektrum, scadea tensiunea, pierdeam legatura, crash. Au mers foarte bine cu receptoare FM. Nu am testat decet pe cele mai ieftine. Problema tuturor acestor ESC e ca au un BEC slab care se incinge tare la 3s cu 4 servo. Daca vrei un ESC beton cumpara asta:

TURNIGY Sentry 40amp Speed Controller - este singurul care are BEC in comutatie, duce 3A fara sa tuseasca si merge pana la 6s. Eu il am si este foarte bun, il poti folosii la orice vrei mai tarziu, inclusiv pe avioane mari. E mai scump dar merita. Atentie toate ESC ieftine de la HK au un soft start foarte prost si governor absent. Asa ca tre sa faci soft startul din manuta. Altfel sunt liniare si nu se incalzesc.

- Gyro. Toata lumea zice de bine de "clona" de GY401 numita 401b si vanduta de dealextreme la un pret excelent. Eu il am dar inca este in cutie. acest 401b merge si in modul DS.

In final singura experienta prosta am avut-o cu un HXT900 care s-a intepenit in zbor si am avut crash. Dar dupa tot ce am citit despre HXT900 tot pe el l-as pune, cred ca a fost un incident izolat. Orice servo poate sa se duca.

Baterie - cred ca orice baterie de 2200-2600 mah de la HK e buna, eu am luat-o pe cea mai ieftina de curand si este excelenta, nu se incinge, perfect echilibrata, bla-bla.

Spor la achizitii, Stefan
0

#13 Useril este offline   nen77 

• --tadadam--
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 02 September 2009 - 11:15 AM

desi sunt fan electronica de cea mai buna calitate .

fac un experiment sa vedem ce iese :

Dupa ce am dat jos cabina de pe minititan mi-am adus aminte ca acum un an l-am"jefuit" de servouri motor si regulator.

am primit de la un amic servouri hxt900 sau cum le-o zice, le-am montat deja pe heli , motor am folosit unul de 450v2,regulator am primit un pentium (chiar asa ii zice de 40 amperi cu mod de heli)

pe coada gy 401 ca am din belsug si 9650 futaba .
sunt curios daca tine cand tragi de el cu servourile astea mai ales ca nu au mg.

ar fi pacat sa nu tina mai alea ca minitianul are o mecanica super oki head kasama , rulmenti kasama , upgardeuri pe coada full de la micro heli,etc
West Hobby Team
0

#14 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru

Postat 02 September 2009 - 12:21 PM

Pai e un experiment destul de periculos. Faci praf heli de peste 300 USD (numai mecanica). Una e sa faci un heli care cu totul costa 100 USD cu servo de 3 USD si alta e sa pui astfel de servo pe un heli scump. Daca e sa dai asa o tura de 2 pak-uri pe camp trebui sa fii tare ghinionist sa pice servo. Dar pe termen lung, sute de zboruri, e un risc serios. Si tocmai tu care nu vanezi chilipiruri ca mine :unsure:

Culmea e ca aceste HXT900 vin turnate pe MiniTitan, in timp ge Hitec 65mg nu.

Eu si firedragon avem opinii diferite dar sunt de acord cu el la un lucru: daca bagi bani multi fa-o pana la capat. Si opusul la fel, daca bagi bani putini, fa-o pana la capat. Si cum spune alexvid, e un hobby, scopul final e unul singur, sa ne simtim bine (si sa schimbam opinii pe forum)

Stefan

Vezi postareanen77, la Sep 2 2009, 12:15 PM, a spus:

Dupa ce am dat jos cabina de pe minititan mi-am adus aminte ca acum un an l-am"jefuit" de servouri motor si regulator.

am primit de la un amic servouri hxt900 sau cum le-o zice, le-am montat deja pe heli , motor am folosit unul de 450v2,regulator am primit un pentium (chiar asa ii zice de 40 amperi cu mod de heli)

sunt curios daca tine cand tragi de el cu servourile astea mai ales ca nu au mg.

ar fi pacat sa nu tina mai alea ca minitianul are o mecanica super oki head kasama , rulmenti kasama , upgardeuri pe coada full de la micro heli,etc

0

#15 Useril este offline   nen77 

• --tadadam--
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 02 September 2009 - 12:54 PM

Nu prea ma mai dau cu titanul headul kasama isi merita din plin bani si pentru rezistenta e un tanc , cam greu dar ultra rezistent.(mecanica mia ajuns nu 300 usd ci vreo mult mai mult sau mai bine 160 cap+200 si ceva kit stoc+60 upgrade rlmenti +120 upgrade coada )

o sa filmez sa vedem ce se intampla si asa a trecut ceva de la ultimul crash .

am mai pus pale china de carbon alea ce le-am testat si merg bine.

gyro e ascuns in frame sper ca scapa, pentru 9650 am mecanica de scimb si carcasa.
cabine am vreo 4 deci sunt dispus sa vad cum merge si cu "china shit", restul pieselor plin sertarul
West Hobby Team
0

#16 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru

Postat 02 September 2009 - 06:16 PM

Inca o mica parere. Tocmai ce am luat niste servo MKS si am mai studiat oferta. Am gasit aceste servo-uri ieftine, se potrivesc la CopterX si nu sunt HX900:

MKS-S301 - MKS S301 FET Micro Servo 7.98g - 10 USD

au si unele digitale la 14 USD. Merita incercate, calitatea MKS (Taiwan) nu are nici o legatura cu cea china.

Stefan
0

#17 Useril este offline   GST 7.7 

• Sky isn't the limit
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 02 September 2009 - 07:20 PM

Multumesc de ajutor Stefan daca poti un link pe pm ar fi de ajutor ;).

Nen daca poti sa imi recomanzi ceva servo-uri de la firme consacrate dar ceva mai ieftin adica sa fie nu chiar la limita ar fi excelent

Numai bine,
Adrian

Aceasta postare a fost editata de GST 7.7: 02 September 2009 - 07:22 PM

0

#18 Useril este offline   takeoff 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1029
  • Inregistrat: 25-July 08
  • Interests:Elicoptere,elicoptere,elicoptere si apoi tot ce zboara...

Postat 02 September 2009 - 08:07 PM

Vezi postareanen77, la Sep 2 2009, 12:15 PM, a spus:

Daca faci un flip,un roll mai lent ar putea sa tina,dar nu mult timp,4/6 zboruri,insa daca faci un ciocan,pa.In primul rand nu sunt concepute pt. asa ceva,doi daca ar functiona mult si bine nu ar mai exista alti producatori de servo.Insa la cat costa isi fac treaba destul de bine.Personal am cumparat un singur servo de genul acesta,dar am o caciula de sg90 si htx..din multele upgradeuri,le folosesc prin alte parti,spume,deproane...

spor la test
0

#19 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru

Postat 02 September 2009 - 08:07 PM

Tot ce am recomandat este de la hobbyking cu exceptia gyro pe care l-am luat de la dealextreme, unde se pare ca nu mai e. O sursa buna de gyro ieftin e ebay.

Sunt un mare fan hobbyking, am avut numai experiente bune cu ei, nu tot ce vand este perfect, sunt cei care au schimbat acest hobby si l-au facut accesibil.

Stefan
0

#20 Useril este offline   nen77 

• --tadadam--
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 02 September 2009 - 10:05 PM

Vezi postareaGST 7.7, la Sep 2 2009, 08:20 PM, a spus:

Multumesc de ajutor Stefan daca poti un link pe pm ar fi de ajutor :(.

Nen daca poti sa imi recomanzi ceva servo-uri de la firme consacrate dar ceva mai ieftin adica sa fie nu chiar la limita ar fi excelent

Numai bine,
Adrian

recomandarea mea sun hitek hs65 mg in timp dar au avut si multe crashuri , la ambele s-au ars motorasele dar le-am folosit foarte mult timp.

daca tot te-ai bagat eu zic ca merita investitia nu se strica la crash au parametri de functionare excelenti , probabil vor supravietui pana o sa iti mai iei si alte elicoptere.
decat sa dai bani pe mai multe servouri care se vor duce la primul crash sau chiar din senin cum zic uni ...

intre timp daca nu te deranjeaza ca iti stric topicul am continuat experimentul cu minititanul.
West Hobby Team
0

#21 Useril este offline   GST 7.7 

• Sky isn't the limit
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 02 September 2009 - 10:12 PM

Nu ma deranjaza continual sunt curios daca ajunge bucati sau rezista :(. O sa ma interesez de hitec sa vad cam pe la ce pret sunt. Sunt compatibile cu Futaba? Cu stati ma refer?

0

#22 Useril este offline   nen77 

• --tadadam--
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 02 September 2009 - 10:21 PM

am montat servourile hxt-900 in timp record fara sa imi pese de nimic , nu am setat nimic in heli , un link l-am improvizat fara manual-asa din ochi , am montat regulatorul am facut o curba de gaz in 3 puncte 100-98-100 .
motorul e cel de align 450 v2 -3700 kw pinion de 13t., pack zyppy flightmax 2200 30 c.
-nu am masurat pasul curba de pitch am facut-o fara nici o masuratoare , platoul ciclic sa fie la ochi drept , receptorul se incapatana sa nu stea pe model asa ca l-am prins cu un elastic.Pe servoul de coada nu am pus surub la echie(asta chiar am uitat am vazut doar dupa).
West Hobby Team
0

#23 Useril este offline   nen77 

• --tadadam--
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 02 September 2009 - 10:23 PM

Vezi postareaGST 7.7, la Sep 2 2009, 11:12 PM, a spus:

Nu ma deranjaza continual sunt curios daca ajunge bucati sau rezista :(. O sa ma interesez de hitec sa vad cam pe la ce pret sunt. Sunt compatibile cu Futaba? Cu stati ma refer?

sunt compatibile cu futaba sigur.

filmul cu primul zbor se proceseaza in curand il urc si pe youtube

Aceasta postare a fost editata de nen77: 02 September 2009 - 10:24 PM

West Hobby Team
0

#24 Useril este offline   GST 7.7 

• Sky isn't the limit
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 02 September 2009 - 10:35 PM

Il astept de asemenea daca ai putea face un test si cu cele de la hitek sa vedem diferenta:) daca exista sau ceva pareri.

Numai bine,
Adrian

0

#25 Useril este offline   nen77 

• --tadadam--
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 03 September 2009 - 09:55 AM

ASadar:

primul zbor cu servourile astea: par sa mearga oki destul de rapide o sa mai dau cateva ture insa intai trebuie reglata mecanica am zburat vreo 2 minute si atrebuit sa aterizez din lipsa de pas negativ.. cred ca aveam -4-5 l-am ajustat din statie si am terminat packul.

Am zburat 5.30 minute si packul e "flufy" cu motorul stoc de v2 un zippy de 22000 30 c care duce un motor scorpion timp de 5 minute, e doar caldut dupa.
Acum era usor umflat si foarte fierbinte.

Regulatorul are un soft start prea scurt si foarte violent am pornit heliul direct in faza de zbor motorul s-a turat la 100% in 2 secunde , coada heliului a fugit la 90 grade.Din faptul ca a consumat foarte mult trag concluzia ca timingul de si e setat corect cu card de programare nu is face treaba cum trebuie.e posibil ca si trackingul sa fi contribuit putin la consum dar voaim sa vad cum se comporta.

O sa reglez mecanica si o sa mai dau niste zboruri de test .

http://www.youtube.c...h?v=5Z9s0TsVgCs asta e filmul cu servourile respective.

inca un filmulet de acum cateva luni cu un align 450 care avea servouri hs65 mg insa avea o copie de gy 401 "jy 401" care dupa parerea mea tine excelent coada.

http://www.youtube.c...h?v=C82umS_Pa-M.
West Hobby Team
0

#26 Useril este offline   alexvid 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 03 September 2009 - 11:23 AM

:() nu te-ai abtinut cu acrobatia... :D
Se pare ca rezista la mai mult de hover :rolleyes:
0

#27 Useril este offline   nen77 

• --tadadam--
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 03 September 2009 - 11:29 AM

Vezi postareaalexvid, la Sep 3 2009, 12:23 PM, a spus:

:() nu te-ai abtinut cu acrobatia... :D
Se pare ca rezista la mai mult de hover :rolleyes:

il bilesc putin si ii pun scorpion sa vedem cum tin servourilke cand trag calumea de el
West Hobby Team
0

#28 Useril este offline   takeoff 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1029
  • Inregistrat: 25-July 08
  • Interests:Elicoptere,elicoptere,elicoptere si apoi tot ce zboara...

Postat 03 September 2009 - 08:36 PM

Vezi postareanen77, la Sep 3 2009, 12:29 PM, a spus:

il bilesc putin si ii pun scorpion sa vedem cum tin servourilke cand trag calumea de el

Deci concluzia este ca servourile isi fac treaba,dar te rog nu mai continua experimentul,este asa de frumos helicopterul..........
0

#29 Useril este offline   nen77 

• --tadadam--
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 03 September 2009 - 10:01 PM

Vezi postareatakeoff, la Sep 3 2009, 09:36 PM, a spus:

Deci concluzia este ca servourile isi fac treaba,dar te rog nu mai continua experimentul,este asa de frumos helicopterul..........

sunt prea incapatanat azi am mai bagat 2 packuri cu el convertesc filmul si il urc pe youtube
West Hobby Team
0

#30 Useril este offline   nen77 

• --tadadam--
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 04 September 2009 - 01:16 AM

Am reglat mecanica mai sunt inca multe de rglat la el dar incep sa ma obisnuiesc cu el . Desi e aceasi clasa cu t-rexul 450 zboara total diferit

Pe wekend cand ma obisnuiesc cu el o sa trag mai tare de el sa vedem cat tine.

Filmul e facut din 2 zboruri lipite.
http://www.youtube.c...h?v=d9n0aSzbnso
West Hobby Team
0

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2

Raspuns rapid

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi