Modelism - RHC Forum: CopterX CX 450AE V2 - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2

CopterX CX 450AE V2

#31 Useril este offline   Zeus 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2455
  • Inregistrat: 15-January 09

Postat 04 September 2009 - 08:33 AM

Superb zbor, din cate am inteles ai folosit un mini-titan cu servouri sg90, niste pale acceptabile, cat despre celelalte parti electronice ce poti spune ce anume ai folosit? As vrea sa stiu cum se comporta un heli de genul Copterx sau o alta copie cu servouri sg90 eventual pui un servo mai bun pe coada, un gyro 401b, tot o copie, normal, un motor si un esc ..., nu poti pune chiar niste panarame totale. Dar ma intereseaza cum se comporta un gyro 401b cu servourile mai slabe. Pt un incepator eu cred ca sunt de ajuns ptr a invata sa tina heli-ul in hover, pe multi nici nu ii intereseaza altceva la inceput.
Interesante testele, mai testeaza, dar ai grija de heli ca e superb.
Why Drink and Drive,When you can Smoke and Fly?
0

#32 Useril este offline   takeoff 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1029
  • Inregistrat: 25-July 08
  • Interests:Elicoptere,elicoptere,elicoptere si apoi tot ce zboara...

Postat 04 September 2009 - 09:11 AM

Ok,deci pentru incepatori sunt bune.Felicitari pilotului si cameramanului,de asa ceva avem nevoie,nu de certuri si contraziceri interminabile.
0

#33 Useril este offline   nen77 

• --tadadam--
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1567
  • Inregistrat: 08-March 06

Postat 04 September 2009 - 10:58 AM

Vezi postareaZeus, la Sep 4 2009, 09:33 AM, a spus:

Superb zbor, din cate am inteles ai folosit un mini-titan cu servouri sg90, niste pale acceptabile, cat despre celelalte parti electronice ce poti spune ce anume ai folosit? As vrea sa stiu cum se comporta un heli de genul Copterx sau o alta copie cu servouri sg90 eventual pui un servo mai bun pe coada, un gyro 401b, tot o copie, normal, un motor si un esc ..., nu poti pune chiar niste panarame totale. Dar ma intereseaza cum se comporta un gyro 401b cu servourile mai slabe. Pt un incepator eu cred ca sunt de ajuns ptr a invata sa tina heli-ul in hover, pe multi nici nu ii intereseaza altceva la inceput.
Interesante testele, mai testeaza, dar ai grija de heli ca e superb.

hxt 900 sunt am inteles de la alexvid ca sunt idem sg90 dar difera lungimea cablului.

duc bine la prima vedere pastreaza centrul, sg-90 pun acum si pe un biplanel de la sebart.

cum am mai zis am testat demult o tona de gyro-uri, singurul dintre copii care a fost ultra oki e jy 401 care la prima vedere tine coada la fel de bine ca un gy 401 fara urma de drift.Pe coada pe toata clasa 450 am pus doar futaba 9650 si 9257,altceva nu am sa fie digital ..si rapid.Chiar pe coada nu as risca alt servo daca pe platoul te mai descurci fara un servo (scapi mai usor la crash).

celalt lucru care n u e de firma sunt palelel care le folosesc de ceva timp si sunt multumit.Specificatile lor sunt ca ar fi carbon insa nu e chiar asa dar se comporta foarte bine.

acum ceva timp am facut test cu ele si cu altele dar doar la clasa 450 .cu radix la un zbor economiseai 300 mah din pack pe locul 2 fiind saab ,palele astea nu au randament maxim dar sunt oki .

Motorul de v2 e oki am initial un head speed de 2900 rpm dar nu e deloc bine sustinut in tic toc imi cade turatia destul de mult , in flip nu pot sa il sustin(nici nu stiu eu suficient dar de aia e bun un motor foarte puternic sa compenseze lipsa managementului de pas colectiv)

o sa il rog pe florin sa imi dea jy 401 sa il pun odata pe minititan si sa il filmez . Desi la vremea respectiva eram ultra incantat de el in tic-toc clar sustinea coada fara sa ma chinui sa compensez eu
West Hobby Team
Van kit conversie T-rex 250e in 700Nitro
0

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2

Raspuns rapid

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu