Cred ca mi s-a stricat telecomanda de la Lama . Led-ul ala rosu de pe ea se aprinde , sta vre-o doua secunde apoi incepe sa clipesaca . E vorba de telecomanda , nu elicopter , el se comporta normal , fara telecomanda nu face nimic :D . Conectata la calculator telecomanda functioneaza .
A mai patit careva asa ceva ? Nici macar nu am terminat prima pereche de motoare ...
Pagina 1 din 1
Telecomanda E-sky 2.4
Postat 21 August 2009 - 07:47 PM
Ahernar, la Aug 17 2009, 03:36 PM, a spus:
Cred ca mi s-a stricat telecomanda de la Lama . Led-ul ala rosu de pe ea se aprinde , sta vre-o doua secunde apoi incepe sa clipesaca . E vorba de telecomanda , nu elicopter , el se comporta normal , fara telecomanda nu face nimic ;) . Conectata la calculator telecomanda functioneaza .
A mai patit careva asa ceva ? Nici macar nu am terminat prima pereche de motoare ...
trimite-o la mine. incerc sa o repar, daca nu se ofera cineva din zona ta. vezi sa fie serios, ca nu e chiar jucarie...
Postat 03 September 2009 - 12:39 PM
adi55, la Aug 21 2009, 08:47 PM, a spus:
trimite-o la mine. incerc sa o repar, daca nu se ofera cineva din zona ta. vezi sa fie serios, ca nu e chiar jucarie...
Multumesc , dar era in garantie si l-am trimis inapoi in Moldova la S . Sa vedem cum se va termina . Am mai intalnit problema descrisa pe net dar rar (am gasit 2 astfel de incidente) si nici o rezolvare , doar recomandare pt a face RMA
HK500GT ,EZGlider twin ,Mini Tricopter
Postat 04 September 2009 - 08:26 AM
Ahernar, la Sep 3 2009, 01:39 PM, a spus:
Multumesc , dar era in garantie si l-am trimis inapoi in Moldova la S . Sa vedem cum se va termina . Am mai intalnit problema descrisa pe net dar rar (am gasit 2 astfel de incidente) si nici o rezolvare , doar recomandare pt a face RMA
OK. Succes. Sper sa te rezolve aia... La mine serviciul era gratuit, sunt radioamator si ma ocup de placere si curiozitate si de alte scule...hi. Da-mi te rog un mail cu date despre firma aceea,
multumesc, yo6cva@yahoo.com .
Arata acest topic
Pagina 1 din 1