Citeaza
SE INTAMPLA ca una din 10 sa iasa buna
Dom' Space, se vede ca esti plecat demult din tzara, dar oricum cred ca te-ai straduit sa-i gasesti si pe nemultumitzii aia... Poate au Dacii 1400 sau SuperNova si tu nu stii. Uite link cu pareri intre clientzi, posesori, amatori si mecanici
aici
Citeaza
si ce masini din clasa Logan stii Silfax...??? ca nu o pot bgaga decat intre Renault Clio, fiat secento si ford fiesta.
Pai la ce ghiveci faci tu intre clase, nu mai conteaza, macar asa in mare sa stii ca Logan este un sedan iar Peugeot 206 este hatchback. Iar dupa caracterizarea NCAP - Logan= large family car iar Peugeot = superminis. Pai numai volumul portbagajului te poate facae sa-ti dai seama de faptul ca sunt masini de la clase diferite...
Citeaza
La asta m-am interesat eu noua: 8000 fara taxe cu benzina si pe motorina, noua, e 9500. cat despre intretinere, ceva imi zice ca tot mai greu se strica mai greu ca o dacie.
Tu nu te lua dupa ce scrie... sunt lucruri de care ei nu pomenesc pe site-uri si dai de ele abia cand sa semnezi contractul... iti spun din experientza pt. ca m-am trezit de mai multe ori cu asa ceva (la Skoda si Peugeot)
Citeaza
De asta dau eu, si mai multi, importanta masinilor din vest daca un tip este de o anuimita calitare.. pai toate care ies din fabrica aia au aceasi calitate
In legatura cu asta uite un site pertinent, care are date si despre Solenza... si poate te va ajuta sa te decizi ce masina vei cumpara:
aici
Citeaza
Eu cred ca sa-ti iei masina de la pitesti un un fel de LOTO(cum a mai zis cineva) o nimeresc sau nu o nimeresc.. si asta nu se face!!!
Poate ca ai dreptate, dar acum la Loto se castiga mult mai bine :D!!! Si fara gluma, sa stii ca defectele sunt minore, cel putin cele legate de cutie, motor sau hayon au fost eliminate inca de la SuperNova.
Citeaza
ma vivi ma faci sa-mi iau dacie.
Daca tu-ti vei lua Dacie, atunci Vivi merita sa-si deschida reprezentantza, caci 'i va convinge si p'altzii :D!!!