Modelism - RHC Forum: Noutati auto .... - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 5 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Noutati auto .... si nu numai.

#91 Useril este offline   Vivi 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 665
  • Inregistrat: 06-June 02

Postat 12 August 2004 - 03:32 PM

Silviu66

Citeaza

ios de acord cu tine.da vezi ca o sa te razboiesti  cu vivi ca e mare fan dacia

Mai mai Silviule cum stii tu sa torni cherosen pe foc. Vivi nu e mare fan Dacia, ci doar nu e de acord cu faptul ca voi faceti marca asta de cacao. De fapt problema e ca voi nu reusiti sa va desprindeti de trecut si traiti in continuare cu impresia ca Dacia e aceeasi masina pe care o repara toata lumea si se strica la orice colt. Am zis-o si mai repet: nu masina e problema ci soferul. Daca stii sa ai grija si te porti cum trebuie, o sa fii multumit si cu un trabant (numa sa nu te prinda SPP-ul sa-ti traga o batuta buna http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/rolleyes.gif ), iar daca nu, o sa ti se strice orice mercedes.
0

#92 Useril este offline   LEXXRDM 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 473
  • Inregistrat: 03-December 03

Postat 12 August 2004 - 03:39 PM

Vivi, la 12 Aug 2004, 16:32, a spus:

Silviu66

Citeaza

ios de acord cu tine.da vezi ca o sa te razboiesti  cu vivi ca e mare fan dacia

Mai mai Silviule cum stii tu sa torni cherosen pe foc. Vivi nu e mare fan Dacia, ci doar nu e de acord cu faptul ca voi faceti marca asta de cacao. De fapt problema e ca voi nu reusiti sa va desprindeti de trecut si traiti in continuare cu impresia ca Dacia e aceeasi masina pe care o repara toata lumea si se strica la orice colt. Am zis-o si mai repet: nu masina e problema ci soferul. Daca stii sa ai grija si te porti cum trebuie, o sa fii multumit si cu un trabant (numa sa nu te prinda SPP-ul sa-ti traga o batuta buna http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/rolleyes.gif ), iar daca nu, o sa ti se strice orice mercedes.

Nu au treaba conducatori auto cand produsul lasa de dorit. http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/unsure.gif

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate. .
0

#93 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 6867
  • Inregistrat: 03-February 04
  • Interests:Flying

Postat 12 August 2004 - 04:13 PM

Vivi, la 12 Aug 2004, 15:32, a spus:

. Vivi nu e mare fan Dacia, ci doar nu e de acord cu faptul ca voi faceti marca asta de cacao.

nu o fac de cacao.am zis doar ca nu se compara cu masinile produse in vest. http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/cool.gif
flying is my life...
0

#94 Useril este offline   LEXXRDM 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 12 August 2004 - 04:56 PM

SILVIU66, la 12 Aug 2004, 17:13, a spus:

Vivi, la 12 Aug 2004, 15:32, a spus:

. Vivi nu e mare fan Dacia, ci doar nu e de acord cu faptul ca voi faceti marca asta de cacao.

nu o fac de cacao.am zis doar ca nu se compara cu masinile produse in vest. http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/cool.gif

Se intrevede un "Local Kombat" http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/sleep.gif

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate. .
0

#95 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 12 August 2004 - 05:26 PM

LEXXRDM, la 12 Aug 2004, 16:56, a spus:

Se intrevede un "Local Kombat" :lol:

nicidecum.
numai ca la scurtele intalniri pe care le avem d-abia avem timp sa ne vorbim un pic si bineantzeles discutzia se refera strict la "aero" :D
flying is my life...
0

#96 Useril este offline   LEXXRDM 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 12 August 2004 - 05:55 PM

SILVIU66, la 12 Aug 2004, 18:26, a spus:

LEXXRDM, la 12 Aug 2004, 16:56, a spus:

Se intrevede un "Local Kombat"  :D

nicidecum.
numai ca la scurtele intalniri pe care le avem d-abia avem timp sa ne vorbim un pic si bineantzeles discutzia se refera strict la "aero" :D

Reformulez:un "LOGAN KOMBAT". Asa suna mai bine? :lol:

0

#97 Useril este offline   MrSpace 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1079
  • Inregistrat: 16-May 02

Postat 12 August 2004 - 07:29 PM

vivi eu nu zic ca noile modele nu sunt mai bune cu siguranta sunt. dar daca vreau sa dau niste bani seriosi (si sunt fie 5000 fie 9000euro) nu pot sa nu ma gandesc la garantia pe care marca o da
Si poate exagerez
Ce motor vor sa puna pe dacia asta
Din cate am auzit (recunosc ca nu am verificat) motorul de solnita e departe de a fi grozav!?
Cum e cu asta?
Iar pretul.. si aici am o problema 6000euro mai pun 10%-20% si-mi iau fiat secento sau poate si ford fiesta iar ford nu-i ca dacia cum vara nu-i ca iarna
Efectiv e scumpa din punctul meu de vedere. Pentru garantia marcii mai mult de 4000 nu cred ca o dacie merita. sper ca nu aberez ca nu am mai consultat piata auto de ceva timp

Aceasta postare a fost editata de MrSpace: 12 August 2004 - 07:31 PM

0

#98 Useril este offline   Vivi 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 13 August 2004 - 09:07 AM

@MrSpace

Citeaza

Ce motor vor sa puna pe dacia asta
Din cate am auzit (recunosc ca nu am verificat) motorul de solnita e departe de a fi grozav!?
Cum e cu asta?

Motorul de pe SuperNova si Solenta este acelasi cu cel de pe Clio, 1400cc, 75CP si este foarte bun. Iti poate spune oricine.
Loganul va avea doua motorizari: unul de 1400cc si 75 de cai (acelasi de care vorbeam mai sus) si unul de 1600 si 90 si ceva de cai.

Citeaza

Iar pretul.. si aici am o problema 6000euro mai pun 10%-20% si-mi iau fiat secento sau poate si ford fiesta iar ford nu-i ca dacia cum vara nu-i ca iarna

Logan-ul cu toate optiunile si motor de 1600 costa 8000 de euro. In plus are 3 stele la crash-test (ca o comparatie, Cielo are jumate de stea) si 6 ani garantie la tabla.

Citeaza

sper ca nu aberez ca nu am mai consultat piata auto de ceva timp

Daca merita sau nu este decizia fiecaruia, si poate fi mai mult sau mai putin buna in functie de cat de documentati suntem :D
0

#99 Useril este offline   Silfax 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1450
  • Inregistrat: 15-April 04

Postat 13 August 2004 - 09:30 AM

Cum am lipsit un pic, cum atzi inrosit subiectu'!!!

Citeaza

...pun 10%-20% si-mi iau fiat secento ...

Sa-l caut pe un coleg de la o firma de distributzie k sa-ti transmita "respektul" lui pt. seicento Space! Zici ca Dacia nu-i buna? Macar n-o compara cu Fiat-ul si in nici un caz cu Seicento, fa si tu comparatie cu Tico... si tot pierzi!
Poate unii isi permit masini mai benga', dar asta nu inseamna ca la raportul pretz-calitate, Dacia nu a inceput sa stea bine... Stiu replica:"cu 5500eur iei una de afara", este adevarat, dar joci Loto, nu orice masina cu 100.000 la bord, te mai duce inca pe atat fara sa bagi lovele in ea!
Si hai s-o spunem p'aia dreapta, de ex. la modelul de "Solnitza" ce este de reprosat? Dotarile? Faptul ca este asa mai spartana de felul ei? Am condus Solentza si pot spune ca sunt multumit de comportamentul la drum sau in oras. Am vorbit si cu un taximetrist, care are regim infernal de exploatare a masinii si pana acum (cel cu care am discutat avea 70.000km pe bord) nu inlocuise nimic la masina.
Cat despre Logan vindem pielea ursului din padure si pro si contra.... pe mine ma dispera mentalitatea ca "tot ce este romanesc este de proasta calitate" si revin; macar sa barfim dupa ce apare in oras si apuca sa ruleze o tzara... nu ar fi mai "raison" asa?

PS.1. Space, da-l dreaq de Seicento... uita-te pe NCAP crash test si ti se va face pielea gaina!
PS.2 Vivi, zuntem si pe acelasi time si pe aceeasi frecventza! Oare de ce ne batem capu' cu Toma?

Aceasta postare a fost editata de Silfax: 13 August 2004 - 09:35 AM

...audaces fortuna iuvat...
0

#100 Useril este offline   MrSpace 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 13 August 2004 - 10:19 AM

Sa aibe Loganul mai multe stele la cresh test decat clio...!!! e ceva serios atunci. Dar si pretul ala.. ajunge aproape de un peugeot 206 acum cu asta sa-l comparam...
Nu as zice ca e neaparat prost tot ce-i romanesc (exceptia intareste regula), dar cateodata m-i se par prea scumpe.
Mai vedem dupa ce apare pe strada
0

#101 Useril este offline   Vivi 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 13 August 2004 - 10:58 AM

Citeaza

Dar si pretul ala.. ajunge aproape de un peugeot 206 acum cu asta sa-l comparam...

Din cate am vazut eu, un Peugeot 206 din 2002-2003, adica SH costa cam 10.000 de euro. Unul nou nu stiu cat e. Stie careva?
Si inca ceva: sa nu uitam de intretinere care este o parte importanta...cel putin pentru unii care nu au chiar atat de multi bani.
0

#102 Useril este offline   Silfax 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 13 August 2004 - 11:30 AM

MrSpace @

Citeaza

Dar si pretul ala.. ajunge aproape de un peugeot 206 acum cu asta sa-l comparam...

Pai ce facem... comparam clase de masini sau asa numai pretzuri? Uitati-va la preturile masinilor din clasa Logan si daca gasitzi sub 10.000 eur (cu tot cu taxe!!!) si cu minim de dotari sa-mi datzi un MI!!!
0

#103 Useril este offline   MrSpace 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 13 August 2004 - 11:33 AM

La asta m-am interesat eu noua: 8000 fara taxe cu benzina si pe motorina, noua, e 9500. cat despre intretinere, ceva imi zice ca tot mai greu se strica mai greu ca o dacie.
Daca Logan isi dovedeste fiabilitatea atunci o sa-si merite banii dar are concurenti puternici din afara iar animozitatile fata de dacia pitesti nu o sa treaca prea ushor

Aceasta postare a fost editata de MrSpace: 13 August 2004 - 11:45 AM

0

#104 Useril este offline   MrSpace 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 13 August 2004 - 11:39 AM

si ce masini din clasa Logan stii Silfax...??? ca nu o pot bgaga decat intre Renault Clio, fiat secento si ford fiesta, mie cam jena sa o compar cu peugeot 206 , no ofence
Sa nu-mi zici ca o compari cu Toyota avensis sau peugeot 307!!?? Nu oi fi eu mare mecanic, dar nu stiu prea multi multumiti 100% de o Dacie, chiar si Solnitza. Eu cred ca tehnologia la pitesti e o porcarie si SE INTAMPLA ca una din 10 sa iasa buna, pt ca aud destui care se plag ca ba le curg radiatorul ba motorul nu merge cum vor etc
De asta dau eu, si mai multi, importanta masinilor din vest daca un tip este de o anuimita calitare.. pai toate care ies din fabrica aia au aceasi calitate
Eu cred ca sa-ti iei masina de la pitesti un un fel de LOTO(cum a mai zis cineva) o nimeresc sau nu o nimeresc.. si asta nu se face!!!
Poate gresesc dar aia la Pitesti ar tr sa faca ceva serios sa castige increderea pietei.
Adevarul e ca daca cineva isi ia dacie, nu si-o ia ca e mai buna, o ia ca e mai iefina, si "managementul" defectuos care se pare ca e la pitesti distruge si aceasta ultima "calitate" a masinilor romanesti
este? sau nu ?

(nu dau nici un MI, ca am destul caracter :D )

Aceasta postare a fost editata de MrSpace: 13 August 2004 - 11:44 AM

0

#105 Useril este offline   Vivi 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 13 August 2004 - 11:45 AM

Citeaza

La asta m-am interesat eu 8000 fara taxe e nou cu benzina si pe motorina, nou, e 9500
Pretul e de Anglia sau de Romania?

Citeaza

cat despre intretinere, ceva imi zice ca tot mai greu se strica mai greu ca o dacie.

Incearca sa intelegi ca s-a terminat epoca Dacia care tinea de fapt de epoca de aur. Traim alte vremuri. Trebuie doar sa ne deschidem putin ochii.
Si acuma o intrebare MrSpace: ai auzit ca Dacia a fost cumparata de Renault si ca liniile tehnologice sunt altele, iar managementul la fel?
0

#106 Useril este offline   MrSpace 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 13 August 2004 - 11:46 AM

da am auzit:)
dar tot aud nemultumiti de dacii
pretul e de pe www.peugeot.com.ro
Asta e problema :D

Aceasta postare a fost editata de MrSpace: 13 August 2004 - 11:48 AM

0

#107 Useril este offline   MrSpace 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 13 August 2004 - 11:47 AM

oricum cred ca imediat ce apare un cunoscut cu o logan o sa-l interoghez
am marii dubii ca reanault au adus super tehnologie in rom.
dar asta o sa se vada de abia peste mai multi ani cand o sa vad atati nemultumiti de masini "made in rom" cati nemultumiti de masini din vest.
Mentalitatea asta e a naibii de greu de schimbat, ghinion :D

Aceasta postare a fost editata de MrSpace: 13 August 2004 - 11:51 AM

0

#108 Useril este offline   Vivi 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 13 August 2004 - 11:51 AM

Citeaza

Poate gresesc dar aia la Pitesti ar tr sa faca ceva serios sa castige increderea pietei.

Piata romaneasca este deja castigata de mult timp! Asta o spune realitatea. Strazile sunt pline de Solenta, iar la Logan sunt deja 4000 de cumparatori. Ramane de vazut cum o sa reactioneze piata externa, desi nu e greu de anticipat din cauza ca Renault-ul a facut mai intai un studiu sa vada daca renteaza sau nu sa fabrice masina asta si nu cred ca s-au apucat asa de capul lor...

Citeaza

dar tot aud nemultumiti de dacii

Stii care sunt cei mai nemultumiti? Aia care NU AU super nova, solenta sau logan si nici nu au condus-o vreodata. Ori nu au masina deloc, ori au mercedesuri, VW-uri sau Audiuri si atunci normal ca nu sunt multumiti.
0

#109 Useril este offline   MrSpace 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 13 August 2004 - 11:54 AM

ma vivi ma faci sa-mi iau dacie. (ca tot planuiesc ce masina sa-mi iau cand ma intorc, de asta sunt si asa acid :D )
Daca se buleste in garantie sa vezi ce-ti fac :D
0

#110 Useril este offline   Vivi 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 13 August 2004 - 12:08 PM

Citeaza

La asta m-am interesat eu noua: 8000 fara taxe cu benzina si pe motorina, noua, e 9500

Acu m-am uitat pe site si am configurat o versiune echivalenta, adica:
motor 1400cc, 75CP (Logan - 1600cc, 90CP)
5 usi (Logan 4)
abs
airbag
radio cu CD
clima
jenti aluminiu
proiectoare ceata
In total costa 12500 de euro, nicidecum 8000 cat ziceai tu. Daca e sa o luam asa cu preturile de baza, si Loganul costa 5000 :D

Citeaza

ma vivi ma faci sa-mi iau dacie. (ca tot planuiesc ce masina sa-mi iau cand ma intorc, de asta sunt si asa acid  )
Daca se buleste in garantie sa vezi ce-ti fac  

Te rog eu sa nu-ti iei dacie. E o masina de cacao, si daca se strica o sa ma injuri de numa, asa ca prefer sa dorm linistit :D
0

#111 Useril este offline   MrSpace 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 13 August 2004 - 12:33 PM

5000... e inca e ieftina, marea calitate, e de bine
dar sa dormi linistit. Nu o sa-mi iau masina prea curand :D
Poate scot astia de la Pitesti ceva mai fain
0

#112 Useril este offline   Silfax 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 13 August 2004 - 12:36 PM

Citeaza

SE INTAMPLA ca una din 10 sa iasa buna

Dom' Space, se vede ca esti plecat demult din tzara, dar oricum cred ca te-ai straduit sa-i gasesti si pe nemultumitzii aia... Poate au Dacii 1400 sau SuperNova si tu nu stii. Uite link cu pareri intre clientzi, posesori, amatori si mecanici aici

Citeaza

si ce masini din clasa Logan stii Silfax...??? ca nu o pot bgaga decat intre Renault Clio, fiat secento si ford fiesta.

Pai la ce ghiveci faci tu intre clase, nu mai conteaza, macar asa in mare sa stii ca Logan este un sedan iar Peugeot 206 este hatchback. Iar dupa caracterizarea NCAP - Logan= large family car iar Peugeot = superminis. Pai numai volumul portbagajului te poate facae sa-ti dai seama de faptul ca sunt masini de la clase diferite...

Citeaza

La asta m-am interesat eu noua: 8000 fara taxe cu benzina si pe motorina, noua, e 9500. cat despre intretinere, ceva imi zice ca tot mai greu se strica mai greu ca o dacie.

Tu nu te lua dupa ce scrie... sunt lucruri de care ei nu pomenesc pe site-uri si dai de ele abia cand sa semnezi contractul... iti spun din experientza pt. ca m-am trezit de mai multe ori cu asa ceva (la Skoda si Peugeot)

Citeaza

De asta dau eu, si mai multi, importanta masinilor din vest daca un tip este de o anuimita calitare.. pai toate care ies din fabrica aia au aceasi calitate

In legatura cu asta uite un site pertinent, care are date si despre Solenza... si poate te va ajuta sa te decizi ce masina vei cumpara: aici

Citeaza

Eu cred ca sa-ti iei masina de la pitesti un un fel de LOTO(cum a mai zis cineva) o nimeresc sau nu o nimeresc.. si asta nu se face!!!

Poate ca ai dreptate, dar acum la Loto se castiga mult mai bine :D!!! Si fara gluma, sa stii ca defectele sunt minore, cel putin cele legate de cutie, motor sau hayon au fost eliminate inca de la SuperNova.

Citeaza

ma vivi ma faci sa-mi iau dacie.

Daca tu-ti vei lua Dacie, atunci Vivi merita sa-si deschida reprezentantza, caci 'i va convinge si p'altzii :D!!!
0

#113 Useril este offline   MrSpace 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 13 August 2004 - 12:47 PM

m-a rezolvat vivi intre timp
Dar iti multumesc pentru informatii, sun pretioase. Am zis doar: nu-s mecanic :D
0

#114 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 13 August 2004 - 02:01 PM

Silfax, la 13 Aug 2004, 12:36, a spus:

Si fara gluma, sa stii ca defectele sunt minore, cel putin cele legate de cutie, motor sau hayon au fost eliminate inca de la SuperNova.

cu cutia si motoru sunt de acord.da cu hayonu si chederele nu.
la supernova sunt jalnice.
flying is my life...
0

#115 Useril este offline   Vivi 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 13 August 2004 - 02:04 PM

Citeaza

cu cutia si motoru sunt de acord.da cu hayonu si chederele nu. la supernova sunt jalnice

Intr-adevar hayonul e facut destul de prost, iar chederele de la el sunt de proasta calitate. Am inteles ca la Solenta s-au mai facut ceva schimbari...
0

#116 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 13 August 2004 - 02:12 PM

totusi loganu break arata bine tare.
abia astept sa-l vad pe strada.(si sa vad ce chedere are :D )
flying is my life...
0

#117 Useril este offline   Silfax 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 13 August 2004 - 02:27 PM

...sorry, m-am egzprimat aiurea, spuneam ca la Solentza s-a inlaturat probl. cu hayonul pe care a avut-o SuperNova....
0

#118 Useril este offline   MrSpace 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 13 August 2004 - 03:07 PM

inca o intrebare: dealarii la dacia cum sunt?
ca am auzit in mai multe randuri ca ai de la peugeot sunt sub orice critica, culmea ca eu pusesem ochii pe 206 :(
0

#119 Useril este offline   Vivi 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 16 August 2004 - 08:29 AM

Citeaza

ca am auzit in mai multe randuri ca ai de la peugeot sunt sub orice critica, culmea ca eu pusesem ochii pe 206

Diferenta nu cred ca se face in functie de marca ci in functie de dealer. Depinde cat de interesati sunt sa-si vanda marfa si depinde de ce oameni au. Eu zic ca nu trebuie sa renunti la un Peugeot doar pentru ca ai auzit ca dealerii sunt imbecili. La fel pot fi si la Mercedes, Renault sau Dacia...
0

#120 Useril este offline   LEXXRDM 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 16 August 2004 - 09:11 AM

Vivi, la 16 Aug 2004, 09:29, a spus:

Citeaza

ca am auzit in mai multe randuri ca ai de la peugeot sunt sub orice critica, culmea ca eu pusesem ochii pe 206

Diferenta nu cred ca se face in functie de marca ci in functie de dealer. Depinde cat de interesati sunt sa-si vanda marfa si depinde de ce oameni au. Eu zic ca nu trebuie sa renunti la un Peugeot doar pentru ca ai auzit ca dealerii sunt imbecili. La fel pot fi si la Mercedes, Renault sau Dacia...

Ca sa fi dealer new cars trebuie sa ai chemare,sa mergi cu gandul cu un pas inaintea cumparatorului. :D.

0

Arata acest topic

• 5 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu