Modelism - RHC Forum: Rapa Rosie 2003 pentru automodelisti - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

Rapa Rosie 2003 pentru automodelisti invitatie speciala

#1 Useril este offline   Big 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1647
  • Inregistrat: 30-May 02

Postat 14 January 2003 - 12:17 AM

Tocmai am postat un anunt referitor la adunarea de la Rapa Rosie 2003. Si ma gandeam sa va fac o invitatie mai speciala ca sa nu va simtiti neglijati.
Zona ofera conditii bune si pentru o pista de off road. Eu nu am deloc experienta in domeniu dar cred ca prezenta voastra ar fi bine-venita.
Ce ziceti?

Big foot...
FROGS CAN FLY!
0

#2 Useril este offline   Buggy-man 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 1804
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 15 January 2003 - 11:02 AM

Nenea Big, eu inca astept sa vad care sunt clasele omologate de FRM.
Sunt tare curios sa vad daca cei care ocupa acele posturi de conducere din federatie si-au dat macar silinta sa verifice ce si cate tipuri de automodele au mai aparut!
Efectiv sunt stupefiat de nesimtirea cu care suntem tratati de acesti domni.Imi este greu sa inteleg de ce pana acum nimeni din aceasta conducere (mai putin Lucian) nu a avut bunul simt sa intre in contact cu noi, chiar prin intermediul acestui site!Suntem atat de neimportanti pentru ei incat suntem ignorati in totalitate.
Probabil ca asa vom proceda si noi, vom plati cu aceiasi moneda!

Cat despre participarea noastra la Rapa Rosie cu siguranta vom fi prezenti, abia astept sa dau ochii cu Manolache!!!!(si nu sunt singurul!)
RHCForum - Webmaster
0

#3 Useril este offline   Vivi 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 665
  • Inregistrat: 06-June 02

Postat 15 January 2003 - 11:15 AM

Fratilor, pai daca ne adunam cu mic, cu mare la Rapa Rosie, cred ca putem sa discutam si despre viitorul modelismului in Romania si ce-i de facut. Nu stiu ce se intampla pe la federatie, dar cred ca e ceva de genul LPF sau FRF, adica un putregai... <_< :D :D
0

#4 Useril este offline   rallyman 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 440

Postat 16 January 2003 - 03:26 PM

Gabi,nu asa raspundem Federatiei ci mult mai simplu organizind propriul nostru circuit de concursuri pina la urma tot ei o sa ne caute si atunci sa le punem noi conditii.
Ori cum ideia nu e rea cu o pista de off-roud profii
L'ennui dans ce monde, c'est que les idiots sont sûrs d'eux et les gens censés pleins de doutes
Les bons bateaux ne donnent aucune intelligence à leur propriétaire, et seul le talent permet d'être devant.
0

#5 Guest_Webmaster_*

• Grup: Guests

Postat 14 April 2003 - 08:32 AM

readucem in atentie :lol:
0

#6 Useril este offline   ikonet 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 232
  • Inregistrat: 03-December 02

Postat 14 April 2003 - 10:34 PM

daca e cineva interesat de alcatuirea unui grup in vederea deplasarii, astept semnale in acest sens.
pun la bataie 4locuri disponibile la mine in masina; e distanta cam mare si o reducere a cheltuielilor nu cred ca e o idee rea.(ma refer strict la gazolina!)
<_<
0

#7 Useril este offline   KRI 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 197
  • Inregistrat: 04-February 03

Postat 29 April 2003 - 03:49 PM

Salut.
Eu sunt nou si pe forum si intr-ale modelismului, cine pune si pentru mine pe harta Rapa Roshie, Judet, Oras .... ca sa pot sa ma orientez.
Mersi
0

#8 Useril este offline   VIPER 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 1506
  • Interests:Star Wars (colectii), Automodelism (cu si fara radiocomanda), F1, WRC, masini, calatorii...

Postat 29 April 2003 - 03:52 PM

Nene ######, pai sa vorbim pe larg de propunere...
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Flickr - pozele mele
0

#9 Useril este offline   Death 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 118
  • Inregistrat: 17-January 03

Postat 29 April 2003 - 07:37 PM

KRI, la 29 Apr 2003, 15:49, a spus:

Salut.
Eu sunt nou si pe forum si intr-ale modelismului, cine pune si pentru mine pe harta Rapa Roshie, Judet, Oras .... ca sa pot sa ma orientez.
Mersi

Kri,

Daca te duci la sectia de "aeromodelism" o sa gasesti tot ce-ti trebuie !

Salutari maxime
Vrei, nu vrei, tot la mine ajungi !!!
0

#10 Useril este offline   ikonet 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 29 April 2003 - 09:48 PM

viper pe scurt, din dat de 02.05 sunt gata sa mergem sa-i vedem si pe fratii de la aero. cu cat suntem mai multi cu atat ieshim mai ieftin. cam atat. cand plecam si cat stam asta stabilim de comun acord. nu pot de pe 01.05, da a doua zi dis de dimineatza(2-3) e ok. cam asta e.
0

#11 Useril este offline   VIPER 

• MEGA Membru
  • Interests:Star Wars (colectii), Automodelism (cu si fara radiocomanda), F1, WRC, masini, calatorii...

Postat 30 April 2003 - 08:43 AM

Pai vorbim maine la pista, ok? poate ne strangem mai multi...
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Flickr - pozele mele
0

#12 Useril este offline   ikonet 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 01 May 2003 - 01:10 AM

viper , ramane in picioare, pe 02, gata de drum. daca mai e cineva interesat de o excursie cu mine si viper e ok mai sunt cam 2locuri.
0

#13 Useril este offline   ikonet 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 03 May 2003 - 11:07 PM

nenea Big frumos , tare frumos, sper ca in 2004 sa venim pt toata perioada si cu ceva acolo de ridicat in aer, macar un zmeu ca Alexella. a fost distractiv si cu masinutele pe pasune survolate de avioane, marfa.

am plecat devreme si nu ne-am luat ramas bun(motiv de revedere), am lasat mesaj pe masina lui alexella. :rolleyes:
0

#14 Useril este offline   VIPER 

• MEGA Membru

Postat 05 May 2003 - 09:34 AM

SUPER!!! SUPER!!! SUPER!!! SUPER!!! SUPER!!!
Asta e tot ce pot sa zic acum, coplesit de impresii frumoase!!! Alta lume, Domnilor, alti Oameni!!! o atmosfera superba, campeneasca, plina de masinarii zburatoare, lipsita COMPLET de orgolii prostesti, de vulgaritati, suparari etc!!! Deci se poate!!! Asa cum zicea si ######, la anul venim CLAR pentru toata perioada!!! Si venim si cu masinutze, si macar cu un avionash de hartie!
Inca o data, felicitari, nenea BIG si salutari pline de stima tuturor celor pe care nu am apucat sa-i salut la plecare!!!
Flickr - pozele mele
0

#15 Useril este offline   bogdanut 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1663
  • Inregistrat: 05-June 02

Postat 05 May 2003 - 12:51 PM

Pei vad ca sunteti tare multumiti de ce ati vazut.Povestiti si la cei ce au vrut sa vina si nu au reusit sa apara.Niste poze Va rugam!!!!

Bog
0

#16 Useril este offline   Big 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1647
  • Inregistrat: 30-May 02

Postat 05 May 2003 - 04:03 PM

Io ma bucur ca va placut si va ashtept si la anul. ca tot ce conteaza este sa ne simtim bine, nu?

Pozele vor veni si ele ca s-au facut tone (sute), asa ca sa se inverzeasca pipota in cei ce nu au venit!

Big
FROGS CAN FLY!
0

#17 Useril este offline   ikonet 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 07 May 2003 - 12:26 AM

poza de la Rapa Rosie part.1, danke alexella!

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: victima.JPG

0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu