Modelism - RHC Forum: SA NE FIE RUSINE - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

SA NE FIE RUSINE RUSINE

#1 Useril este offline   rallyman 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 440
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 26 April 2003 - 12:12 PM

Am sa incep spunind ca ce sa intimplat la pista nu ne scuza pe nici unul dintre participanti cu toti sintem vinovati pt. ce sa intimplat si ca pe viitor ar fi bine sa invatam din greselile noastre .:
asa vroiam sa incep dar uitindu-ma pe site mi-au venit toti nervii si vreau sa spun cite va lucruri pe care in alte conditii nu-le as fi spus :
Echipa de la CSTA a alergat cu masini de RHC (inprumutate am inteles ) oare RHC prin reprezentantul sau la pista nu avea nici un cuvint de spus ? ca Andrei da sfaturi pe site dar educatie la sportivii sponsorizati ioc.
Viper tu si cu ###### sa nu va aud , cind v-am rugat sa arbitrati v-ati dat loviti si acum faceti pe moralistii?

Nu stiu cine sint ZOD,VIVI,DEATH,CATAWRC dar la pista cind strigam dupa arbitrii unde erau? ca nu e mare filozofie sa numeri ture si sa fii corect.

Stefane la prima manse ai pus bot pt. o asa zisa neregularitate de numarare cind tu ai fi iesit dupa opinia ta pe primul loc in calificari dar acum la mansa a doua cind nu concurai de ce nu ai venit sa numeri?

Gabi , nu ori ce fel de iesire in decor a masinii trebuie sa fie insotita de "pune in p........... mea masina mai repede pe pista "

Uitati ca e un joc o distractie, nu un motiv de invrajbire si daca lasam sa iasa mizeria la suprafata placerea dispare .

Am lasat la urma gestul lui Sorin pt vreau sa spun pe aceasta cale ca nimic dar absolut nimic nu-l indreptateste sa -i injure familia lui Lucian cu atit mai mult cu cit erau de fata atit sotia cit si tatal sau.

MIHAELA , DL. HIRT va rog sa primiti scuzele noastre pe acesta cale si va asiguram ca ne pare teribil de rau de ce sa intimplat la pista.
Luciane daca continui sint alaturi de tine si te poti baza pe ajutorul meu .

SARBATORI FERICITE LA TOTI MODELISTII
"CRISTOS A INVIAT"
L'ennui dans ce monde, c'est que les idiots sont sûrs d'eux et les gens censés pleins de doutes
Les bons bateaux ne donnent aucune intelligence à leur propriétaire, et seul le talent permet d'être devant.
0

#2 Useril este offline   bogdanut 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1663
  • Inregistrat: 05-June 02

Postat 26 April 2003 - 01:28 PM

Asa e. Cind rugam pe cineva sa faca pe arbitru se fereau de parca ar fi trebuit sa sterga un wc-u plin de rahat.

Pe Gabi,lasa-l ca a avansat si nu a mai injurat si a mers mult mai bine decit data trecuta.

Chstia aia cu injuratul familiei e deplasata rau,si tot timpul se lega de mine ca data trecuta a fost neidreptatit de clasarea pe aceasi loc cu mine(concursul RHC).

Oricum acuma tre sa il comvingem pe Lucian sa nu renunte sau daca nu mai vrea sa organizeze el, sa predea stafeta la cineva care vrea sa orgnizeze.

Bog
0

#3 Useril este offline   Death 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 118
  • Inregistrat: 17-January 03

Postat 26 April 2003 - 01:42 PM

Eu unul am ajuns pe pista pe la ora 11.30. Nu stiam ca s-a pus problema arbitrilor. Scuze. Si oricum, dupa cum bine se poate observa, acolo nimeni nu face cunostinta cu nimeni......:D Poate cei care au masini deja au prea multa treaba de facut si de aia nu se uita in jur....
Vrei, nu vrei, tot la mine ajungi !!!
0

#4 Useril este offline   ZOD 

• Flightaddicted member
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2766
  • Inregistrat: 12-March 03

Postat 27 April 2003 - 10:19 AM

Eu sunt un spectator si sincer daca imi cerea cineva sa fiu arbitru o faceam.Am stat pe margine si cand imi venea o masinuta in cap o puneam pe pista .Atat am putut sa fac . Necunoscand pe nimeni la pista nu m-am bagat. Incercati sa vedeti din punctul meu de vedere .O gramada de oameni care vorbesc intre ei se cunosc si se injura si vin io " Stiti nu e bine .. nu vreti sa va ajut ...". Daca va mai fi o data viitoare o sa incerc sa ma bag. La cat de tare striga Sorin ... parea totul sub controlul lui absolut. ...si vad ca este in continuare .
Adevarat a inviat .
DT
0

#5 Useril este offline   ikonet 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 232
  • Inregistrat: 03-December 02

Postat 27 April 2003 - 04:16 PM

bogdanut, la 26 Apr 2003, 13:28, a spus:

Asa e. Cind rugam pe cineva sa faca pe arbitru se fereau de parca ar fi trebuit sa sterga un wc-u plin de rahat.

bogdanele: te rog si te sfatuiesc ca pe viitor sa nu mai arunci vorbe aiurea...daca ai ceva de zis spune pe fata. citeste ce am scris vis-a-vis de arbitraj si pe urma zi ce ai de zis, da pe bune, nu te mai ascunde atata in spatele la primul gasit.

razvan: ai dreptate, partial; eu unul am incercat sa inteleg pe toata lumea si sa-mi gasesc locul in aceasta comunitate. sunt, din pacate cam multe orgolii si un soi(rau) de invidie care nu cred ca pot lasa lucrurile sa mearga intr-o directie dorita de marea majoritate. pacat de aceia care si-au investit in aceasta pasiune atat de mult timp si de cele mai multe ori si o groaza de bani. si aici ca si in viata de zi cu zi toata lumea are o singura problema: 'cand moare capra vecinului?'...vin din iarna la pista, cred ca am scapat max2 duminici fara sa-mi fac aparitia, si asta din perioada cand nu aveam decat un nikko vai mama lui, am filmat in iarna, si tot nu aveam inca de ce sa vin pe acolo decat daca ma interesa, si ma intereseaza, da asta nu inseamna ca tre sa particip la discutii fara sens stropite intens cu vorbe urate si injuri.
imi pare tare rau pt ca lucrurile au degenerat. pacat de munca si timpul depus de Lucian pt a organiza concursul.
e un episod nedorit, da asta e, hai sa vedem ce putem face!

Paste fericit pt toti modelisti!!!
0

#6 Useril este offline   cataWRC 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1486
  • Inregistrat: 27-December 02

Postat 28 April 2003 - 01:13 AM

Sincer sa fiu nu am auzit pe nimeni sa-mi ceara sa fiu arbitru...Nu m-ar fi deranjat deloc sa fiu de folos!

:D
0

#7 Useril este offline   alexella 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 431
  • Inregistrat: 21-May 02

Postat 28 April 2003 - 04:04 PM

salutare modelisti...

propun o chestie, ca tot vad ca avem in continuare (dupa mai bine de... cate luni? multe de tot...) probleme in a ne cunoaste. De fapt, in a face identificarea "nickname"-"persoana". Ma refer la situatia pe pista.

Eu propun sa ne facem niste sepci (in curand o sa fie suficient de cald si pentru tricouri) cu numele noastre. In felul asta, o sa fie mai usor sa ne recunoastem. Ca vorba aia, vorbesc cu unu zeci de mesaje pe forum, vine la pista si.. nici macar nu stiu cine e si-l mai si injur.... Penibil, nu?

Cum ma-ntorc in Bucuresti, o sa-mi fac o chestie d-asta....

In ceea ce priveste celelalte probleme, eu ma stradui sa-mi pastrez o conduita corespunzatoare si injuraturi cu amortizor, in felul asta putand convietui cu toti. Si bine ar fi sa facem toti asa... Unii fac, alti nu inca... Mai tre' sa treaca ceva timp. Eu cred ca lucrurile se vor rezolva pana la urma....

hai, sa fiti sanatosi
alexella
Oriunde vei merge, acolo vei ajunge............
0

#8 Useril este offline   VIPER 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 1506
  • Interests:Star Wars (colectii), Automodelism (cu si fara radiocomanda), F1, WRC, masini, calatorii...

Postat 29 April 2003 - 09:04 AM

Nene Rallyman, ai si nu ai dreptate... La prima etapa atat ###### cat si eu am fost arbitrii. Am fost SUPER corecti. Drept urmare ne-am luat injuraturi... Nu am primit scuze, nici multumiri (nu ca tineam neaparat sa primesc multumiri...). Iata de ce, in mod oarecum firesc, la Etapa 2 NU am mai arbitrat, ba mai mult, am stat retrasi... Cum bine spuneam si mai demult, am mai adus si alti prieteni iar unul dintre ei, la prima etapa, si-a luat numai p**i pentru ca "se misca lent cand punea masina la loc pe pista"... Nene, omul venise sa se uite!!! Si atat!!! Cu toate astea, a fost "punator" benevol si la etapa 2... Ceva multumiri??? Zero... Si a promis ca o sa vina in continuare, dar FARA sa mai puna mana pe ceva!!! E de blamat??? Nu cred...

Bogdanel, tata, nu arunca cu vorbe aiurea ca ramane murdar in urma lor, si zau ca nu e bine... Ai deja o varsta la care ar trebui sa gandesti de 3 ori inainte sa te arunci printre vorbe...

Lucian, ti-am zis si live, iti zic si acum: te ajut cum pot, sper sa nu renunti, iar la Etapa 3, uite, o sa fiu de care arbitru vrei tu, dar il ia Mama stiu-eu-cui pe ala care injura macar 1 secunda, ca il descalific cu suturi in fund, ORICINE AR FI EL!!!

Cugetati, frati automodelisti, inainte sa dati cu piatra...

HRISTOS A INVIAT!!!

Aceasta postare a fost editata de VIPER: 29 April 2003 - 09:05 AM

"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Flickr - pozele mele
0

#9 Useril este offline   Duf 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 233

Postat 30 April 2003 - 03:40 PM

Daca tot nu o sa mearga treaba ,propun ca cine iese de pe pista, acolo sa ramana.In felul asta se termina cursa mai repede si nu mai injura nimeni, decat pe el insusi, ca-i bou si a derapat.
Nu tot ce zboara se mananca!
0

#10 Useril este offline   acalcan 

• Nou venit
  • Pip
  • Postari: 1
  • Inregistrat: 11-April 03

Postat 02 May 2003 - 08:38 AM

:rolleyes:

Aceasta postare a fost editata de acalcan: 02 May 2003 - 08:39 AM

0