Am obserrrvat si eu placerrrea si dorrrrinta unorrra de a tot corrrrecta grrreselile de exprrrimare
Le recomand cu multa caldura forum de specialitate - sau inscrierea la diferite masterate si doctorate ! .
Se uita ca nu sunt toti ca raposatul Pruteanu, ca nu toti au formatie profesionala de specialitate,
ca multi activeaza in medii cu oameni simplii ( santiere, etc) umbla prin noroaie, se urca pe schele
si coordoneza diverse activitati pana seara tarziu si franti de oboseala abia mai au timp sa i-si imbratiseze
pe cei mici cand ajung acasa , nici decum sa mai deschida carti de Noica, Petre Tutea sau Paunescu, si
aproape in vis mai pun la incarcat un pack sau fac o lipitura ca vine weekend-ul.
Dar sa revenim :
Aeromodelismul este ca si pescuitul sau vanatoarea un sport indragit doar de cei care il practica,
nu este fotbal - clar !
Vizionati 2- 3 emisiuni de genul Fir Intins , Pescarul Hoinar sau Tibanu si ala ar fi formatul si pentru
o emisiune de modelism - trebuie cineva cu multa " logoree " care sa stie sa povesteasca ce si cum.
Vezi reviste de amenajari interioare :
1 ) varianta a ) - " in aceasta camera am pus un dulap de haine, iar pe peretele opus langa fereastra cu perdele de bumbac patul .... "
sau
2 ) varianta b ) - " in acest spatiu intim, plin de mister , superba piesa de mobilier regasita intr-o simbioza perfecta
cu raza de lumina rebela filtrata prin tesatura trasperantelor de un rafinament cavarsitor aduse de propietar
la indemnul designerului tocmai in indepartatele Indii - refacandu-se astfel ca intr-un vis drumul matasii ..........
Deci : Ori un cadru didactic cu experienta in modelism si cu rabdare si pricepere in a explica corelat cu tinerii piloti
filmati in plina actiune, corelat cu prezentarea naturii insorite, innorate sau cum o mai fi ea, in amurg sau asfintit ,
cu tremurul si emotiile competitiilor, si finalizat cu picnic-urile pe campurile de zbor.
Adica e munca, satisfactie da se si mananca frate la sfarsit !
Si cameraman tata ! ca daca pierde modelul din obiectiv te ia durerea de cap dupa 20 sec.!
Aceasta postare a fost editata de REAL DESIGN: 30 June 2009 - 12:02 PM
Warn Warn Warn Warn Warn Warn .. for ever !