Modelism - RHC Forum: Emisiune TV Fly High - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 8 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Emisiune TV Fly High O emisiune pe care o faceti voi.

#61 Useril este offline   dramida 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Postari: 599
  • Inregistrat: 05-November 08
  • Interests:filmari si fotografie aeriana, fpv

Postat 28 June 2009 - 03:55 PM

Vezi postarearba, la Jun 28 2009, 01:37 PM, a spus:

Scuze pentur interventie dar Modelismul cuprinde mai multe domenii si ar putea tine lumea in fata micilor ecrane in situatia in care ar cuprinde toate domeniile .Ar fi si concursurile ce au avut loc si cele in desfasurare (Rapa Rosie -daca aveti inregistrari si sunteti dispusi sa i le dati omului, Deproniada , Campionatul European de Navomodelism ce se desfasoara inca in Timisoara,Feeria On Road Rally Competition 11-12 Iulie 2009 Automodelism, Rachetomodelism ,Modelism feroviar si nu in ultimul rand Machete statice -care se poate adresa si copiilor.Adunand toate aceste domenii se poate sta in fata tv.-ului chiar zile in sir, daca va exista colaborare si ajutor din partea modelistilor pentru a gazdui echipa de filmare ce poate vizita modelistii dispusi sa arate ce au in domeniu si bine intelis tine si de mobilitatea echipei de filmare.
Lumea doreste "noul" pe ecrane fiindca totul este mai plictisitor decat ceva nou.Si introducerea unui concurs co premii cat de mici care sa se adreseze si copiilor va fi de succes.
E putin dificil fiindca unii cred ca ar vrea si bani pentru a prezenta frumusetile lor din modelism dar nu toti.
Felicitari pentru initiativa si"Miscativa baieti".
Salut si numai bine domnilor.

Total de acord, azi am facut inca un pas, am filmat la Trei Drumuri. Au fost trei avioane si trei zburatori. Detalii veti vedea luni, pe blip-tv, dupa editarea materialului.
Multumesc Ana,
multumesc Dan,
multumesc Radu.

Week-endul urmator vom fi pe Chitila.
0

#62 Useril este offline   misumat 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 717
  • Inregistrat: 19-November 08

Postat 28 June 2009 - 04:20 PM

Vezi postareadramida, la Jun 28 2009, 04:55 PM, a spus:

Total de acord, azi am facut inca un pas, am filmat la Trei Drumuri. Au fost trei avioane si trei zburatori. Detalii veti vedea luni, pe blip-tv, dupa editarea materialului.
Multumesc Ana,
multumesc Dan,
multumesc Radu.

Week-endul urmator vom fi pe Chitila.

Ce e aia "blip-tv"? A fost o farsa?
ALIGN Trex 600N (in fuselaj de Bell Jet Ranger), OS 50SX-H, Futaba T10C 2,4 Ghz, GY-520/S9254, GV-1 Governor, 3xS3152
CMPro YAK-54 (1,3m) fiberglass, 100 g/dm2, OS 91 FX, 5xS3003, MA 14x8
CMPro Transall C-160 (1,85m) fiberglass, 118 g/dm2, 2 x OS 35 AX, 6xS3003, 2xAPC 10x6 cu 4 pale
CMPro Cessna 182 Skylane (1,65m) fiberglass, 109 g/dm2, OS 55 AX, 7xS3003, MA 13x6
Canadair CL-415 (2,05m) fiberglass, 2 x OS 55 AX, 9xS3003, 2 x MA 13x6
0

#63 Useril este offline   dramida 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 28 June 2009 - 06:20 PM

Vezi postareamisumat, la Jun 28 2009, 04:20 PM, a spus:

Ce e aia "blip-tv"? A fost o farsa?

blip-tv e ca un youtube mai profesional ce iti permite sa incarci fisiere video la calitatea ce ti-o doresti tu, fara recompresie, si care permite pointarea catre fisiere .mpg .mp4 sau .flv in mod direct
0

#64 Useril este offline   misumat 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 28 June 2009 - 06:32 PM

Vezi postareadramida, la Jun 28 2009, 07:20 PM, a spus:

blip-tv e ca un youtube mai profesional ce iti permite sa incarci fisiere video la calitatea ce ti-o doresti tu, fara recompresie, si care permite pointarea catre fisiere .mpg .mp4 sau .flv in mod direct

Mie mi se pare ca ai facut misto de oameni, ai zis ca e un post tv cu acoperire nationala, pun pariu ca toti s-au gandit la un protv, antene, etc. S-au chinuit toti sa-ti dea idei de titluri crezand ca e ceva serios. Nu vad cu ce e mai bun bip-tv-ul ala decat youtube sau vimeo unde posteaza deja toata lumea fara ajutorul nimanui. Dar asa... nu ai acoperire nationala ci mondiala, ca internetul e peste tot.... Misto.
ALIGN Trex 600N (in fuselaj de Bell Jet Ranger), OS 50SX-H, Futaba T10C 2,4 Ghz, GY-520/S9254, GV-1 Governor, 3xS3152
CMPro Transall C-160 (1,85m) fiberglass, 118 g/dm2, 2 x OS 35 AX, 6xS3003, 2xAPC 10x6 cu 4 pale
CMPro Cessna 182 Skylane (1,65m) fiberglass, 109 g/dm2, OS 55 AX, 7xS3003, MA 13x6
0

#65 Useril este offline   panseluta 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 34
  • Inregistrat: 23-April 09
  • Interests:AEROMODELISM ,AUTO-MOTO <br />

Postat 28 June 2009 - 07:32 PM

Vezi postareadramida, la Jun 25 2009, 05:08 PM, a spus:

Emisiunea va avea aproximativ 40 de minute, va fi difuzata saptamanal pe un post cu acoperire nationala si va avea urmatoarele rubrici:

youtube ! :rolleyes: nice ! cel mai tare din parcare ! ....dar unde este nationala?
ARUNCAREA CU PRIVIREA
0

#66 Useril este offline   dramida 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 28 June 2009 - 07:37 PM

Vezi postareamisumat, la Jun 28 2009, 07:32 PM, a spus:

Mie mi se pare ca ai facut misto de oameni, ai zis ca e un post tv cu acoperire nationala, pun pariu ca toti s-au gandit la un protv, antene, etc. S-au chinuit toti sa-ti dea idei de titluri crezand ca e ceva serios. Nu vad cu ce e mai bun bip-tv-ul ala decat youtube sau vimeo unde posteaza deja toata lumea fara ajutorul nimanui. Dar asa... nu ai acoperire nationala ci mondiala, ca internetul e peste tot.... Misto.

Salut, inteleg ca ma intrebi daca emisiunea se difuzeaza pe net.

Mai sus am scris:"...Detalii veti vedea luni, pe blip-tv, dupa editarea materialului...."

Daca intelegi din asta ca voi da emisiunea pe internet, imi cer scuze ca nu m-am exprimat clar: Pe internet voi posta 2 minute cu rezumatul celor intamplate azi la 3D, cu titlu informativ. Emisiunea se va difuza pe un post national si asta nu se va modifica, indiferent daca voi mai posta si alte clipuri pe net.
Daca mai ai nelamuriri, iti stau la dispozitie.
Multumesc pentru interesul tau

Aceasta postare a fost editata de dramida: 28 June 2009 - 07:45 PM

0

#67 Useril este offline   misumat 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 28 June 2009 - 07:46 PM

Vezi postareadramida, la Jun 28 2009, 08:37 PM, a spus:

Salut, inteleg ca ma intrebi daca emisiunea se difuzeaza pe net.

Mai sus am scris:"...Detalii veti vedea luni, pe blip-tv, dupa editarea materialului...."

Daca intelegi din asta ca voi da emisiunea pe internet, imi cer scuze ca nu m-am exprimat clar: Pe internet voi posta 2 minute cu rezumatul celor intamplate azi la 3D, cu titlu informativ. Emisiunea se va difuza pe un post national si asta nu se va modifica, indiferent daca voi mai posta si alte clipuri pe net.
Daca mai ai nelamuriri, iti stau la dispozitie.
Multumesc pentru interesul tau

Atunci nu pot decat sa-mi cer scuze ca am inteles gresit. Succes cu emisiunea!
0

#68 Useril este offline   dramida 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 29 June 2009 - 11:52 PM

Cateva secvente de la 3D cu Ana, Dan si Radu. Va astept in numar mai mare la zbor. Vom fi in fiecare week pe aerodrom.

Aceasta postare a fost editata de dramida: 29 June 2009 - 11:56 PM

0

#69 Useril este offline   docmarius 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 398
  • Inregistrat: 05-July 08

Postat 30 June 2009 - 06:29 AM

Un pas in directia buna!

Dar fara sa vreau sa supar pe nimeni - un pic de critica (stiu, stiu... de ce nu fac eu daca stiu asa de bine etc :blink:)

1. Domnisoara nu a prea mancat in ziua filmarii, ca nu emana nici un pic de entuziasm si energie. Sau este prima ei emisiune...

2. Daca ati evita vesnicul "dar cat de scump e?" m-i s-ar parea mult mai bine.
Nu de alta dar suna ciudat:
- Cat de scump este ?
- Destul de scump.
- Si l-ati recomanda tinerilor?
- Da!

3. Finalul cu vorbitul in fragmente mai trebuie exersat ca suna taiat cu toporul.

Si vorbiti oameni buni de frumusetea zborului, de satisfactia ridicarii unui model, de adrenalina ce ti-o da prima data, de mandria de a te duce acasa cu el intreg. Omul care nu are habar de tema asta nu stie de stabilitate si de finete. El trebuie atras prin faptul ca e frumos, excitant si berechet distractie.
Si de o gasca de nebuni cu care sa formeze o comunitate in care sa se simta bine.

Citez din celalalt hobby al meu, radioamatorismul: "Nu suntem straini, suntem prieteni ce nu ne-am cunoscut inca."

Succese!

Aceasta postare a fost editata de docmarius: 30 June 2009 - 06:34 AM

West Hobby Team
--------------------
Modele: Robbe Pitts S12, GL-450C, Pelikan X-treme, Ripmax Bossanova 15cc, Raptor 620SE
R/C: Futaba FF9C 35MHz/Jeti Duplex 2.4GHz, ESU ECoS II
0

#70 Useril este offline   Bogdan B 

• ex ad525
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 948
  • Inregistrat: 25-July 08

Postat 30 June 2009 - 09:24 AM

Felicitari dramida , acest material zic eu e destul de bunicel pentru inceput insa mai trebuie un pic retusat , cuvintele nu vin chiar fluent : " aaaaaa... Care avion va place mai mult ? aaaaa pai aaaaa , plus ca subscriu ce a zis si marius ! Insa tot raul spre bine , poate mai pe viitor va fi un mai bine , nu zic ca acesta nu e bun , insa mai trebuie un pic de retusat ! Succes si felicitari inca odata !
0

#71 Useril este offline   florin100% 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2685
  • Inregistrat: 20-June 06

Postat 30 June 2009 - 09:30 AM

Vezi postareadramida, la Jun 30 2009, 12:52 AM, a spus:

Vom fi in fiecare week pe aerodrom.

pe care aerodrom?
"Odata ce ai gustat din mirajul zborului, nu vei mai putea merge pe pamant decat cu ochii ridicati spre cer"

Team Aeropower

0

#72 Useril este offline   ALLEN 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3004
  • Inregistrat: 11-May 08

Postat 30 June 2009 - 09:46 AM

3D
_______________________________________________________________________________________
Alaturi de hidrogen, prostia e cea care se gaseste in cea mai mare cantitate in univers. La fel si idiotii.
_______________________________________________________________________________________
0

#73 Useril este offline   motzu 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 776
  • Inregistrat: 23-August 08

Postat 30 June 2009 - 09:58 AM

Am invatat de al un bun prieten de-al meu care lucreaza in televiziune de cand lumea, sa privesc emisiunile si documentarele cu sonorul inchis - asta ca sa-mi dau seama daca sunt facute fluid si cu energie in ele sau dimpotriva.

Laudabil materialul - mie imi aduce aminte de emisiunile Viata Satului cu nea Ion care vorbeste cu reporterul care are chef sa stea acolo numa numa si care isi expune vaca si productia la hectar

Totul cu capul usor aplecat si bagat intre umeri ca deh stie si el ca asta-i vaca si asta-i hectarul si mai mult nu poate

Intre timp reporterul este si el in pozitia lui Ion ca deh asta e emisiunea pe care trebuie sa o faca si mai mult nu poate si nici chef

Fara a fii strugurii acri consider ca filmele facute de prietenii nsotri la RR si HighFLy debordeaza de exuberanta si veselie in comparatie cu aceasta emisiune care trebuia sa fie in primul rand un teaser pentru a atrage noi recruti, nu emisiunea Pro Patria....

Nu ma pricep mai mult decat sa dau cu parul in acest moment - nu as sti sa montez un film si nu am alte pretentii - am doar un ochi critic astazi

Daca ati inteles punctul meu de vedere este za best

Laudabila initiativa . Succes in continuare

Acum ca am scris mesajul ma duc sa revizionez materialul SI cu sunet !

Post Vizionare cu sunet :

Era sa ma innec de ras si sa rup scaunul pe cand am auzit cuvantul HIBRID in reportaj :lol: :blink: <_<

Aceasta postare a fost editata de motzu: 30 June 2009 - 10:06 AM

0

#74 Useril este offline   lefmir 

• Chupacabra
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 724
  • Inregistrat: 14-March 09

Postat 30 June 2009 - 10:08 AM

@docmarius...nu puteai sa ai mai multa dreptate!!!

siii...domnisoara sa mai exerseze un pic gramatica <_< ...m-a cam zgariat pe creier expimarea : "unul din modelele care le aveti aici"
Si n-ar trebui sa-si prezinte modelul...de parca telespectatorul de rand stie ce-i ala motor Roxxy sau ce intensitatea ar trebui sa aiba bateria....
sa se canalizeze mai mult pe zbor, nu pe model in sine...ca de fapt asta e ideea <_<

Emisiunea cred ca va atrage decat comunitatea noastra de modelisti, nu si alti telespectatori, cel putin la stadiul prezentat mai sus...

Partea buna???nu le-a mai zis nimeni jucarii :lol:
0

#75 Useril este offline   gicosu 

• PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1849
  • Inregistrat: 08-May 03

Postat 30 June 2009 - 10:27 AM

Subscriu la ce a spus Motzu!Si saracul Evrikus parca era prins de teroristi si fortat sa vorbeasca.Sincer......ceva e ciudat rau!

P.S.Imi doresc foarte mult o emisiune pentru modelisti!!!!!!!
0

#76 Useril este offline   motzu 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 776
  • Inregistrat: 23-August 08

Postat 30 June 2009 - 10:30 AM

Lefmir iti tai limba si ti-o dizolv in metanol daca te mai aud cu 'decat' <_<

Emisiunea cred ca va atrage decat comunitatea noastra

Doar fir-ar al naibii , doar, doar ,doar, doar, doar

Doar om vorbi corect gramaticeste romaneste....

Aceasta postare a fost editata de motzu: 30 June 2009 - 10:31 AM

0

#77 Useril este offline   lefmir 

• Chupacabra
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 724
  • Inregistrat: 14-March 09

Postat 30 June 2009 - 10:38 AM

Vezi postareamotzu, la Jun 30 2009, 11:30 AM, a spus:

Lefmir iti tai limba si ti-o dizolv in metanol daca te mai aud cu 'decat' :lol:

mda...mea culpa...decat se foloseste decat in propozitii negative cu sensul ala <_<
dar eu iti sugerez sa te calmezi <_<
0

#78 Useril este offline   hash84 

• DreamTeam member
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2186
  • Inregistrat: 28-November 06

Postat 30 June 2009 - 10:47 AM

sugestie : daca vreti sa faceti ceva mishto, care sa atraga lumea, trebuie neaparat sa stati toata ziua pe camp, sa nu spuneti oamenilor ceva de genu : "vezi ca te filmezi, fa si tu nishte acrobatii ceva".va luati mancare, apa si trageti acolo cu modelistul. omul daca stie ca e filmat, se comporta altfel, se pierde, nu mai e in mediul lui natural.
lasati interviurile, surprindeti figura omului in timp ce zboara, sa vedeti cum incepe sa tremure daca pierde un pic modelul,cum se roseste la fata, etc. filmati atmosfera de pe camp... chestii din astea. ce ati facut pana acum nu o sa atraga pe nimeni, absolut nimeni din afara. emisiunea e tot pentru noi modelistii. exemplu de intrebari , cand iei un interviu : e motor electric sau cu metanol-benzina? ce autonomie de zbor are? la ce distanta zboara ? (asta e cam idioata). toate astea au fost intrebari puse de oameni "simpli" care ma vedeau in parc cu spuma.
nu sunt eu mare si tare, dar uitati-va la "chitila weekend fun", filmarile de la rapa rosie, alba. le gasiti din 2007 incoace. atmosfera, incidentele fericite sau mai putin fericite, astea trebuie surprinse.
si 40 de minute de material video....trebuie sa aveti ore si ore filmate. trebuie cameraman bun, care sa filmeze absolut tot ce se petrece pe camp. sau aproape tot. dupa un timp, incepi sa simti anumite chestii. si eventual la sfarsitul zilei de zbor luati un interviu doua.
motzu are dreptate cu viata satului...
eventual pregatiti si voi interviurile dinainte, ca nu se supara nimeni. uite, vezi ca te intreb asta asta si asta. si totul scurt, cateva replici. in rest zbor zbor si iar zbor + pregatirea modelului, strangerea modelului etc. nu oameniii sunt importanti ci "jucariile" lor.
vorbiti si cu cei de la masinute, ca si acolo aveti ce vedea. si barcagii din ior. au baietii nishte rachete formidabile. se strange material bun. dar trebuie multa multa munca si alergatura. parerea mea ca ar trebui 3 echipe de filmare intr-un weekend. unii la avioane, unii la barci si unii la masinutze. nu veti suprinde absolut nimic daca in fiecare loc veti sta 1-2 ore.

sper sa nu va suparati pentru critica, dar zic ca e foarte buna si ar trebui sa va determine sa scoateti ceva mai bun.
uite aici cum s-a facut fiecare de ras cum a putut mai bine cand e filmat. http://www.youtube.c...9SW3SgCVmY

Vezi postareamotzu, la Jun 30 2009, 11:30 AM, a spus:

Lefmir iti tai limba si ti-o dizolv in metanol daca te mai aud cu 'decat' <_<

cineva e tot pedepsit =))
    /------------------------\              |~~\_____/~~\__  |
    |        Hash84          |______________ \______====== )-+
    |                        |                      ~~~|/~~  |
    \------------------------/                         ()
0

#79 Useril este offline   Ahernar 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 739
  • Inregistrat: 20-December 08

Postat 30 June 2009 - 11:05 AM

Uff , daca o sa se poata vedea la cutie si nu doar pe net e bine .
Apropo de costuri ... e adevarat ca e scump la final , dar pt inceput se poate si ieftin . La urma urmei eu am zburat un elicopter ccpm cu 530RON si daca imi bat capul pot sa zbor un planor cu mai putini bani si sa fiu multumit .

LE
Subscriu 100% la ce a scris Hash .

Aceasta postare a fost editata de Ahernar: 30 June 2009 - 11:07 AM

HK500GT ,EZGlider twin ,Mini Tricopter
0

#80 Useril este offline   Miezu_eu 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 553
  • Inregistrat: 13-July 07
  • Interests:Aeromodelism

Postat 30 June 2009 - 11:27 AM

Referitor la material, intr-adevar ca trebuie lucrat la el si neaparat ceva spontan nu premeditat. Apreciez initiativa.
Acum pentru toti "smecherii" care sunt niste academicieni cu cate 3 doctorate la Litere, care pentru ei un interviu este un flec, abia va astept in fata microfonului si atunci sa vedem cum va sustineti discursul. De ce uitati ca de multe ori stati cate 2-3 minute sa scrieti o fraza pe forum ca sa pereti interesanti, sau de ce uitati ca nu de putine folositi "Modifica"? Eu de multe ori asa fac. In cadrul unui interviu nu ai timp de gandire si nu ai tot felul de butoane si emoticoane pentru a inveseli discursul sau al reproduce cat mai corect.
Ma lasati rece unii "destepti".....tipic anumitor romani!
BAFTA!
doar....eu
0721.798.720

0

#81 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 5482
  • Inregistrat: 24-May 08

Postat 30 June 2009 - 11:52 AM

Am obserrrvat si eu placerrrea si dorrrrinta unorrra de a tot corrrrecta grrreselile de exprrrimare
Le recomand cu multa caldura forum de specialitate - sau inscrierea la diferite masterate si doctorate ! .

Se uita ca nu sunt toti ca raposatul Pruteanu, ca nu toti au formatie profesionala de specialitate,
ca multi activeaza in medii cu oameni simplii ( santiere, etc) umbla prin noroaie, se urca pe schele
si coordoneza diverse activitati pana seara tarziu si franti de oboseala abia mai au timp sa i-si imbratiseze
pe cei mici cand ajung acasa , nici decum sa mai deschida carti de Noica, Petre Tutea sau Paunescu, si
aproape in vis mai pun la incarcat un pack sau fac o lipitura ca vine weekend-ul.

Dar sa revenim :

Aeromodelismul este ca si pescuitul sau vanatoarea un sport indragit doar de cei care il practica,
nu este fotbal - clar !

Vizionati 2- 3 emisiuni de genul Fir Intins , Pescarul Hoinar sau Tibanu si ala ar fi formatul si pentru
o emisiune de modelism - trebuie cineva cu multa " logoree " care sa stie sa povesteasca ce si cum.

Vezi reviste de amenajari interioare :

1 ) varianta a ) - " in aceasta camera am pus un dulap de haine, iar pe peretele opus langa fereastra cu perdele de bumbac patul .... "

sau

2 ) varianta b ) - " in acest spatiu intim, plin de mister , superba piesa de mobilier regasita intr-o simbioza perfecta
cu raza de lumina rebela filtrata prin tesatura trasperantelor de un rafinament cavarsitor aduse de propietar
la indemnul designerului tocmai in indepartatele Indii - refacandu-se astfel ca intr-un vis drumul matasii ..........

Deci : Ori un cadru didactic cu experienta in modelism si cu rabdare si pricepere in a explica corelat cu tinerii piloti
filmati in plina actiune, corelat cu prezentarea naturii insorite, innorate sau cum o mai fi ea, in amurg sau asfintit ,
cu tremurul si emotiile competitiilor, si finalizat cu picnic-urile pe campurile de zbor.

Adica e munca, satisfactie da se si mananca frate la sfarsit !

Si cameraman tata ! ca daca pierde modelul din obiectiv te ia durerea de cap dupa 20 sec.!

Aceasta postare a fost editata de REAL DESIGN: 30 June 2009 - 12:02 PM

Warn Warn Warn Warn Warn Warn .. for ever !
0

#82 Useril este offline   gicosu 

• PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1849
  • Inregistrat: 08-May 03

Postat 30 June 2009 - 11:56 AM

uite aici cum s-a facut fiecare de ras cum a putut mai bine cand e filmat. http://www.youtube.com/watch?zice Alex

Eu nu l-as da ca exemplu negativ,filmul este foarte reusit,incomparabil cu materialul lui Dramida.

Aceasta postare a fost editata de gicosu: 30 June 2009 - 11:59 AM

0

#83 Useril este offline   Brandy_Tdi 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 376
  • Inregistrat: 07-October 08

Postat 30 June 2009 - 12:07 PM

Nu e rau pentru inceput, intradevar cateva greseli, mai ales: " E scump?" "aaa pai e da e cam scump".. Dar oricum daca se mai filmeaza in weekend pe chitila, vin si eu
1.Tuned Easy Star
2.Multiplex Gemini

Think. Feel. Drive
0

#84 Useril este offline   dramida 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 30 June 2009 - 12:55 PM

Intrucat perfectionita e o boala care te tine pe loc, am hotarat sa mergem pe camp sa filmam, urmand sa corectam anumite aspecte pe parcurs cu ajutorul vostru.

Multumesc pentru ideile voastre:

@docmarius +++
@ad525
@florin100%
@allen_g30
@motzu +
@lefmir
@gicosu
@hash84 ++
@Ahernar
@Brandy_tdi

Irina, reporterul, s-a amuzat teribil de replica lui docmarius si a promis ca mananca data viitoare.

docmarius: "1. Domnisoara nu a prea mancat in ziua filmarii, ca nu emana nici un pic de entuziasm si energie. Sau este prima ei emisiune..."

Sambata ne vedem pe chitila la 11.
Intre timp as vrea sa facem o vizita la federatia romana de modelism. Ne ajuta cineva cu o intrare?
0

#85 Useril este offline   yr-zbg 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1128
  • Inregistrat: 25-November 08
  • Interests:Aviatia

Postat 30 June 2009 - 01:04 PM

Foarte buna initiativa si foarte pertinente parerile celor de mai sus.
Eu cred ca in primul rand trebuie stabilit ce se vrea cu aceasta emisiune. Se vrea sa atraga persoane "neinfectate" sau se vrea un fel de "jurnal de zbor" ? Evident in varianta a doua raitingul va fi limitat la cei "virusati" ...

Este evident ca pt. a atrage persoane noi ar trebui ceva gen "pescar hoinar" cu descrieri de trairi si material video cu bucuria zborului, tristetea unui crash....ambitia de a reconstrui un model etc...

O emisiune gen "ora armatei" ar fi interesanta doar pt noi...cei "virusati"....dar fie vorba intre noi daca ar trebui sa alegem intre a sta la tv si a iesi la camp cred ca toti am prefera zborul.

Deci eu zic ca emisiunea ar trebui axata pe atragerea de noi persoane... Filmulatul postat nu pot sa zic ca m-a dezamagit...dar e departe de ceva profi....ba chiar are momente penibile...sunt interviuri fortate...N-ar merge nici ca emisiune de copii ....

Propun ca la urmatoarea filmare rolul de reporter sa fie luat chiar de un modelist. Cu siguranta va stii mai bine si ce sa intrebe si cum sa descrie imaginile filmate. (e doar o parere)

Bafta.
Pacat ca Slz nu zboara.
0

#86 Useril este offline   hash84 

• DreamTeam member
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2186
  • Inregistrat: 28-November 06

Postat 30 June 2009 - 01:07 PM

Vezi postareagicosu, la Jun 30 2009, 12:56 PM, a spus:

uite aici cum s-a facut fiecare de ras cum a putut mai bine cand e filmat. http://www.youtube.com/watch?zice Alex

Eu nu l-as da ca exemplu negativ,filmul este foarte reusit,incomparabil cu materialul lui Dramida.

george, asta nu e exemplu negativ. am vrut doar sa arat cum fiecare om se intimideaza, fastaceste cand stie ca e filmat. atata tot! filmul e foarte tare!!!
    /------------------------\              |~~\_____/~~\__  |
    |        Hash84          |______________ \______====== )-+
    |                        |                      ~~~|/~~  |
    \------------------------/                         ()
0

#87 Useril este offline   shogi 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 2753
  • Inregistrat: 08-March 06
  • Interests:pussy

Postat 30 June 2009 - 01:08 PM

hai sa nu fim rautaciosi ..intradevar au fost cateva greseli dar cred ca pentru inceput e destul de ok.Bine...nu l`as difuza pe post tocmai din cauza lipsei de ceva`u ala care face un om obisnuit sa stea lipit de televizor.Oricum laudabila intentia si dramida,nu te lasa asa usor,esti cam singurul care a spus ca face ceva pentru a ajuta la dezvoltarea acestui sport/hobby difuzandu`l pe un post de televiziune si care a si reusit ceva pana acum,aparatura buna am vazut ca ai...deci e pacat <_< .Eu zic sa urmaresti cu atentie sfatul lui hash pentru ca are dreptate 100% si ti`as recomanda sa dai o fuga si pe la chitila.A`i sa vezi ca se strang si mai multi oameni si ii poti surprinde in momente de maxima intensitate.Spor si felicitari inca o data !
0

#88 Useril este offline   Flying Kettle 

• Adevaratul ceaun zburator!
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2498
  • Inregistrat: 17-December 02

Postat 30 June 2009 - 01:09 PM

Vezi postareadramida, la Jun 30 2009, 01:55 PM, a spus:

Intre timp as vrea sa facem o vizita la federatia romana de modelism. Ne ajuta cineva cu o intrare?

Te ajut eu cu o intrare, e cea din nord de la sala Polivalenta, etajul 2 parca.
Nu te duce la federatie decat daca ai cravata rosie de pionier cu tine, doar pe pitts poti sa-l provoci la o discutie din care afli multicele lucruri; eventual duceti-va cu el pe la concursuri. Oricum, nu scapati intalnirile de prin tara, daca aveti buget.

Cat despre reportaj...aveti viata si cariera inainte, totul e sa nu o luati pe urmele celor de la TVR. Eventual inchiriati-va un profesionist.

Aceasta postare a fost editata de BogdanStancu: 30 June 2009 - 01:10 PM

Nu mancati de pe jos! Dauneaza grav sanatatii !

Dragi bikeri, ingrijiti-va sanatatea! Cineva are nevoie de organele voastre.
0

#89 Useril este offline   Laur73 

• fotograf aerian
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 1855
  • Inregistrat: 26-September 06
  • Interests:Filmari si fotografie aeriana

Postat 30 June 2009 - 01:24 PM

Bravo , o iniativa laudabila din partea lui Dramida , nu trebuie sa fiti pretentiosi si atit de critici este doar primul reportaj .Sunt curios sa vad pe ce post de televiziune o sa apara reportajul <_< .Eu cind am auzit de acest proiect m-am urcat in masina si am fugit pe litoral sa fac un filmulet <_< ,dar din pacate nu cred ca filmul meu se va ridica ca pretentiile artistice ale unui post de televiziune national.Acum il incarc pe net .Pina este gata bag niste poze

Fisiere atasate

Fotografie Aeriana
0

#90 Useril este offline   pccdtk 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1747
  • Inregistrat: 09-June 02
  • Interests:Aeromodelism ; Simulatoare RC ; Modelare 3D

Postat 30 June 2009 - 01:27 PM

Un inceput promitator .....nu voi mai relua sugestiile si criticile precedentilor decat cu o exceptie : cameramanul - nu vreau sa supar pe nimeni insa pentru astfel de filmari se impune mult mai mult profesionalism. Poate a folosit ( desi nu a parut ) trepied , stabilizator ulterior de imagine ......
0

Arata acest topic

• 8 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul