buna,
am un incarcator power robbe peak Li-Po de la si***a ce incarca de la 1 pina la 4 celule ...eu am un acumulator Align de 2150 mah 11.1V , mufa de la el e mai mica decat cea din incarcator dar incarcatorul zice ca incarca si 3 celule ... cum fac sa incarc acumulatorul ...am doua poiztii unde sa bag mufa de la acumulator ... pe pinii de la 1 la 4 sau pe pinii de la 2 la 5 .... in nici o pozitie nu se incarca ... acumulatorul are 4 pini pe mufa, daca o tin cu pinii in sus culorile sunt negru, maro, alb si rosu
care ar fi problema ?
Pagina 1 din 1
problema cu incarcator Li-Po
Postat 22 June 2009 - 09:23 PM
Ai o mica sageata (triunghiul alb) in dreptul pinului numarul 1. Acolo vine firul negru al mufei (daca e la fel ca la acumulatorii ex Si.e.rra, Art Tech, Swang Hobby).
Aceasta postare a fost editata de protheus: 22 June 2009 - 09:24 PM
 "Pai, impartim egal totul, o jumate tu, o jumate eu si o jumate Ion." Â
Postat 23 June 2009 - 07:22 AM
Salutare,
Trebuie sa conectezi si mufa principala pe iesirea "out". Incarcarea se face pe acolo iar mufa de egalizare se foloseste doar la egalizare, adica incarcatorul conecteaza o retea de rezistente in paralel cu celulele cu tensiune mai mare, in functie de ce masoara acolo.
Pe linga asta, exista placute de adaptare de la mufa de egalizare tip robbe la diferitele standarde de mufe de egalizare de la packuri - HX, JST, FP - care se cumpara separat.
Succese.
Trebuie sa conectezi si mufa principala pe iesirea "out". Incarcarea se face pe acolo iar mufa de egalizare se foloseste doar la egalizare, adica incarcatorul conecteaza o retea de rezistente in paralel cu celulele cu tensiune mai mare, in functie de ce masoara acolo.
Pe linga asta, exista placute de adaptare de la mufa de egalizare tip robbe la diferitele standarde de mufe de egalizare de la packuri - HX, JST, FP - care se cumpara separat.
Succese.
Aceasta postare a fost editata de docmarius: 23 June 2009 - 07:27 AM
West Hobby Team
--------------------
Modele: Robbe Pitts S12, GL-450C, Pelikan X-treme, Ripmax Bossanova 15cc, Raptor 620SE
R/C: Futaba FF9C 35MHz/Jeti Duplex 2.4GHz, ESU ECoS II
--------------------
Modele: Robbe Pitts S12, GL-450C, Pelikan X-treme, Ripmax Bossanova 15cc, Raptor 620SE
R/C: Futaba FF9C 35MHz/Jeti Duplex 2.4GHz, ESU ECoS II
Arata acest topic
Pagina 1 din 1