Asta am inteles, dar toata lumea vorbeste la modul general, iar generalizarile de felul asta nu fac bine nimanui, ci doar incranceneaza in sustinerea propriilor idei. Eu de exemplu nu stiu cine sunt cei care au sustinut inexistenta clasa MT la concursuri si acum, odata cu introducerea ei, n-au aparut... Insa discutiile au fost de la inceput la modul general, asa ca m-am simtit si eu inclus.
Cu asta s-a inceput:
X-tra, la May 25 2009, 06:16 PM, a spus:
MT-isti de asfalt, raceri de caldaram, uniti-va .....va tavaliti prin praf ca nu aveti clasa separata, va rupeti in upgrade'uri, ne coplesiti cu cunostintele RC si nu ati aparut 1 ( unul ) la C-ta, RUSINOS.
Iar, nu inteleg de unde asta? E invidie sau ce? Ca n-ar fi frumos...
on_off road, la May 27 2009, 09:34 PM, a spus:
nu va mai plangeti degeaba , ca n-are sens . nu ati aparut si gata . dar in schimb stiti sa va laudati la sectiunea de poze cu ce masini smechere aveti :lol: . si in special cei cu savage . si pentru ce bagati bani in ele ? doar ca sa va aflati in treaba ? doar de fun ? dupa cum zicea cineva , e un hobby foarte scump , si un sport si mai scump . dar , poti sa mergi si pe stock ca sa faci ceva performanta . totul e doar sa vrei , nu sa-ti tii masina de bling-bling ca asa e moda . cand am avut un buggy electric , am mers pe o mini pista de bmx cu un amic care avea un on-road , si am dat blana la masina .sarea de colo-colo , bashing la greu . si ma intrebat de ce nu am mila de masina ( frate , era off-road , daca venea la cursa isi tragea un glonte incap ). [...].
La fel si asta...
ranet, la May 27 2009, 09:43 PM, a spus:
Te chinui degeaba!... Au masini ca sa faca senzatie in parcuri, printre copii, care sa strige "mama, uite ce masinuta are nenea ala!" si sa traga liniute pe strazi pana enerveaza pe politisti... ce daca sunt de off-road, dau bine si pe asfalt si in poze... HALAL, ce sa zic?! Pierdere de timp. Daca mai credeam ca se poate face ceva in privinta acestei clase, acum sunt convins ca este o cauza pierduta!..
Nu vreau sa le iau apararea celor care au sustinut inexistenta clasa MT la concursuri, dar, repet nu stiu cine sunt, iar prin aceste postari m-am simtit si eu afectat. Normal ca intr-o anumita masura va inteleg, ca organizatori, sa va ofticati ca unii au stat cu gura ca nu faceti clasa separata MT si acum cand ati facut tocmai aia n-au venit.
Pe mine ma deranjeaza ca in acest topic i-ati amestecat pe acestia (si poate unii dintre ei chiar au avut motive justificate sa nu vina, dar asta nu-i treaba mea) cu restul (printre care ma numar si eu) care privesc modelismul ca hobby... Cred ca daca sunt "hobby-ist" am dreptul sa fac cate upgrade-uri doresc fara a mi se bate obrazul ca investesc mai mult doar asa, sa ma aflu in treaba. Si voi continua, la fel ca pana acum, cu bun stimt, sa cer voua sfaturi unde nu ma pricep...
Repet, e punctul meu de vedere, pentru ca m-am simtit si eu inclus in acest topic. Stima.