Modelism - RHC Forum: MonsterTruck clasa de competitie?? - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

MonsterTruck clasa de competitie?? Discutiile din topicul "La Palat"

#31 Useril este offline   RAnet 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 511
  • Inregistrat: 19-January 06

Postat 27 May 2009 - 02:41 PM

@porcofon: bine punctat!

Primul model nitro off-road a fost un Revo stoc. Fara eleron sau alta piesa optionala. L-am cumparat special pentru a putea concura la primul concurs organizat de Auto_RC. Normal ca dupa prima mansa de calificari era "terminat". M-am prezentat la concurs fara nici o piesa de schimb (pentru ca nu aveam), habar neavand de reglajele motoarelor termice, fara sa stiu cu ce se mananca off-road-ul... Dar M-AM PREZENTAT si am cunoscut o multime de oameni, adevarati PRIETENI (la acest moment) care mi-au sarit in ajutor. Asta m-a facut sa continui, sa incerc sa evoluez atat in materie de echipamente, cat si in ceea ce priveste pilotajul.

Intr-adevar, exista o diferenta MARE intre hooby si SPORT, iar cei care au facut pasul catre sport o cunosc:
"Automodelismul este un hobby scump si un sport FOARTE scump!" (Buggy Man)
In the laws of nature, there is nothing imposible except the state of your mind!..
--------------------
Locuri de munca - Angajari - Companii: myFirstJob.ro
Publicitate aproape gratuita: tag-uri.ro
0

#32 Useril este offline   porcofon 

• -==-
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 961
  • Inregistrat: 26-October 08
  • Interests:Automodelism

Postat 27 May 2009 - 02:45 PM

Vezi postarearanet, la May 27 2009, 03:41 PM, a spus:

@porcofon: bine punctat!

Primul model nitro off-road a fost un Revo stoc. Fara eleron sau alta piesa optionala. L-am cumparat special pentru a putea concura la primul concurs organizat de Auto_RC. Normal ca dupa prima mansa de calificari era "terminat". M-am prezentat la concurs fara nici o piesa de schimb (pentru ca nu aveam), habar neavand de reglajele motoarelor termice, fara sa stiu cu ce se mananca off-road-ul... Dar M-AM PREZENTAT si am cunoscut o multime de oameni, adevarati PRIETENI (la acest moment) care mi-au sarit in ajutor. Asta m-a facut sa continui, sa incerc sa evoluez atat in materie de echipamente, cat si in ceea ce priveste pilotajul.

Intr-adevar, exista o diferenta MARE intre hooby si SPORT, iar cei care au facut pasul catre sport o cunosc:
"Automodelismul este un hobby scump si un sport FOARTE scump!" (Buggy Man)

hehe... o marca celebra de incaltaminte sport avea prin anii '90 un slogan foarte adevarat: "Daca vrei cu adevarat, poti!"

.....::i'm a joker. assume that when you read me::......
0

#33 Useril este offline   hackerash 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 125
  • Inregistrat: 09-June 08

Postat 27 May 2009 - 06:52 PM

Vezi postareaX-tra, la May 25 2009, 06:16 PM, a spus:

MT-isti de asfalt, raceri de caldaram, uniti-va .....va tavaliti prin praf ca nu aveti clasa separata, va rupeti in upgrade'uri, ne coplesiti cu cunostintele RC si nu ati aparut 1 ( unul ) la C-ta, RUSINOS.

Pare rau sa te dezamagesc X-tra dar eu am fo`.... ata ete daca ceilalti nu au aparut:(

Vezi postareacornel-b, la May 26 2009, 05:39 PM, a spus:

Din pacate n-ai cu cine sa faci o clasa de Mt la noi, majoritatea posesorilor de Mt sunt incepatori care nu au habar ce inseamna o competitie. Ar fi pacat sa dispara clasa asta, fiecare clasa are farmecul ei, mai ales ca toti au inceput cu Mt.

Concursul acesta de la CTA a fost primul la care am concurat. Imi pare foarte rau ca mi`a crapat mototul (altul nu am avut de unde sa iau sa se potriveasca pe REVO) si nu am putut sa ma prezint la finala cu masina ..... Pentru cei care au fost prezenti cu MT ... RESPECT.

Vezi postareacornel-b, la May 26 2009, 05:39 PM, a spus:

Din pacate n-ai cu cine sa faci o clasa de Mt la noi, majoritatea posesorilor de Mt sunt incepatori care nu au habar ce inseamna o competitie. Ar fi pacat sa dispara clasa asta, fiecare clasa are farmecul ei, mai ales ca toti au inceput cu Mt.

Si pe acesti "incepatori" cum ii perfectionam daca NU o sa mai existe clasa MT? O sa ramana tot la stadiul "Ma duc in parc sa ma dau pe asfalt sau sa fac bashing".? Eu am fo` chit ca habar nu aveam cu ce se mananca o competitie si uite ca am concurat. Am fost numai anul trecut tot la 23 August dar spectator ca si acolo mi`a sarit biela prin blocul motor cu o zi inainte de concurs.

Aceasta postare a fost editata de Flo234: 27 May 2009 - 07:14 PM

Cola, Ym: hackerash

Fazer Subaru Impreza WRC 4WD PureTen GP 1/10
Spektrum DX3S

"Un fleac. M-au ciuruit."
0

#34 Useril este offline   RAnet 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 27 May 2009 - 07:11 PM

Vezi postareahackerash, la May 27 2009, 08:04 PM, a spus:

Si pe acesti "incepatori" cum ii perfectionam daca NU o sa mai existe clasa MT? O sa ramana tot la stadiul "Ma duc in parc sa ma dau pe asfalt sau sa fac bashing".? Eu am fo` chit ca habar nu aveam cu ce se mananca o competitie si uite ca am concurat. Am fost numai anul trecut tot la 23 August dar spectator ca si acolo mi`a sarit biela prin blocul motor cu o zi inainte de concurs.

as putea completa semnatura ta:

Real Revos are built, not bought.
Build it, Run it, Break it, Fix it, Repeat it, Change it!
In the laws of nature, there is nothing imposible except the state of your mind!..
--------------------
0

#35 Useril este offline   X-tra 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 533
  • Inregistrat: 27-February 07

Postat 27 May 2009 - 08:16 PM

Vezi postareahackerash, la May 27 2009, 07:52 PM, a spus:

Pare rau sa te dezamagesc X-tra dar eu am fo`.... ata ete daca ceilalti nu au aparut:(

Colegu' ai inteles gresit, era vorba de cei care nu au venit, cat despre dezamagire.........

Look left =========================================================================---> LEFT u moron !
HoBao Hyper 8.5 Pro > RB WS7
HoBao Hyper ST Pro > OS V-Spec
0

#36 Useril este offline   on_off road 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 526
  • Inregistrat: 30-October 08

Postat 27 May 2009 - 08:34 PM

nu va mai plangeti degeaba , ca n-are sens . nu ati aparut si gata . dar in schimb stiti sa va laudati la sectiunea de poze cu ce masini smechere aveti ;) . si in special cei cu savage . si pentru ce bagati bani in ele ? doar ca sa va aflati in treaba ? doar de fun ? dupa cum zicea cineva , e un hobby foarte scump , si un sport si mai scump . dar , poti sa mergi si pe stock ca sa faci ceva performanta . totul e doar sa vrei , nu sa-ti tii masina de bling-bling ca asa e moda . cand am avut un buggy electric , am mers pe o mini pista de bmx cu un amic care avea un on-road , si am dat blana la masina .sarea de colo-colo , bashing la greu . si ma intrebat de ce nu am mila de masina ( frate , era off-road , daca venea la cursa isi tragea un glonte incap ).

cei care au fost au vazut savageul lui geo . aproape stock , si a mers pana si-a dat duhul (asta din cauza ca ia sarit filtrul de aer si s-a umplt de praf carburatorul ) , plus ca i s-a rupt towerul de pe fata , dar tot a mai facut cateva ture cu el in starea care era , ca sa treaca linia de finish . si daca mai erau macar 10 mt ar fi fost foarte interesant .
daca voi nu ma vreti , io oricum nu va vreu
0

#37 Useril este offline   RAnet 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 27 May 2009 - 08:43 PM

Vezi postareaon_off road, la May 27 2009, 09:34 PM, a spus:

nu va mai plangeti degeaba , ca n-are sens . nu ati aparut si gata . dar in schimb stiti sa va laudati la sectiunea de poze cu ce masini smechere aveti ;) . si in special cei cu savage . si pentru ce bagati bani in ele ? doar ca sa va aflati in treaba ? doar de fun ? dupa cum zicea cineva , e un hobby foarte scump , si un sport si mai scump . dar , poti sa mergi si pe stock ca sa faci ceva performanta . totul e doar sa vrei , nu sa-ti tii masina de bling-bling ca asa e moda . cand am avut un buggy electric , am mers pe o mini pista de bmx cu un amic care avea un on-road , si am dat blana la masina .sarea de colo-colo , bashing la greu . si ma intrebat de ce nu am mila de masina ( frate , era off-road , daca venea la cursa isi tragea un glonte incap ).

cei care au fost au vazut savageul lui geo . aproape stock , si a mers pana si-a dat duhul (asta din cauza ca ia sarit filtrul de aer si s-a umplt de praf carburatorul ) , plus ca i s-a rupt towerul de pe fata , dar tot a mai facut cateva ture cu el in starea care era , ca sa treaca linia de finish . si daca mai erau macar 10 mt ar fi fost foarte interesant .

Te chinui degeaba!... Au masini ca sa faca senzatie in parcuri, printre copii, care sa strige "mama, uite ce masinuta are nenea ala!" si sa traga liniute pe strazi pana enerveaza pe politisti... ce daca sunt de off-road, dau bine si pe asfalt si in poze... HALAL, ce sa zic?! Pierdere de timp. Daca mai credeam ca se poate face ceva in privinta acestei clase, acum sunt convins ca este o cauza pierduta!..
--------------------
0

#38 Useril este offline   Flo234 

• Administrator
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2307
  • Inregistrat: 24-February 06

Postat 27 May 2009 - 08:56 PM

Fiecare face ce vrea, cei care au sustinut clasa au fost acolo sunt putini asta este imi pare rau.Sa nu criticam,multi nici nu au vazut un concurs ce sa mai zicem sa bata kilometri pana acolo.
Poate in viitorul apropriat va uniti si faceti voi ceva dedicat MT.

Aceasta postare a fost editata de Flo234: 27 May 2009 - 08:57 PM

0

#39 Useril este offline   prisi 

• scale addicted
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1299
  • Inregistrat: 03-January 08
  • Interests:Automodelism,motociclism,parapantism,caiac,ciclism

Postat 27 May 2009 - 08:59 PM

v-ati gandit vreodata ca poate sunt oameni care au automodele si nu isi permit sa strice motoare si sa rupa piese la curse?credeti ca toti care au automodele sunt doar oameni cu bani multi?
intredavar e un hobby scump,dar asta nu inseamna ca cei care nu au multi bani nu trebuie sa detina automodele,poate sunt unii care abia isi intretin modelul si nu isi permit sa traga de ele la curse.
eu unul chiar daca fac parte din acea categorie sociala cu putini bani,am automodel,am investit bani in el destui dar nu-mi permit sa stric un motor ca e destul de scump.daca nu as fi luat amenda aceea de 5 mil si ceva as fi aparut si eu la cursa,dar cu siguranta nu trageam de model pana la extrem ca sincer imi e mila de munca mea si banii mei.
If it is to be it is up to me
0

#40 Useril este offline   porcofon 

• -==-
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 27 May 2009 - 09:34 PM

Vezi postareaprisi, la May 27 2009, 09:59 PM, a spus:

v-ati gandit vreodata ca poate sunt oameni care au automodele si nu isi permit sa strice motoare si sa rupa piese la curse?credeti ca toti care au automodele sunt doar oameni cu bani multi?
intredavar e un hobby scump,dar asta nu inseamna ca cei care nu au multi bani nu trebuie sa detina automodele,poate sunt unii care abia isi intretin modelul si nu isi permit sa traga de ele la curse.
eu unul chiar daca fac parte din acea categorie sociala cu putini bani,am automodel,am investit bani in el destui dar nu-mi permit sa stric un motor ca e destul de scump.daca nu as fi luat amenda aceea de 5 mil si ceva as fi aparut si eu la cursa,dar cu siguranta nu trageam de model pana la extrem ca sincer imi e mila de munca mea si banii mei.

Asa cum s-a mai spus: nu impinge nimeni pe nimeni de la spate si nici nu va obliga nimeni sa participati.
Discutia a fost deschisa de un posesor de buggy in speranta ca aceasta clasa nu va muri.
Acest topic nu are ca scop scuzele pentru care nu va prezentati.

0

#41 Useril este offline   cornel-b 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 276
  • Inregistrat: 04-June 08

Postat 27 May 2009 - 09:41 PM

@hackeras eu sunt unul din cei care au tot militat pentru o clasa separata de MT si inca imi doresc sa mai avem clasa separata, foarte multi posesori de MT se plangeau ca nu vin la concursuri daca nu au clasa separata.....ok.....am avut clasa.....cati au venit?
cum sa ii perfectionam daca ei se dau raniti cand vine vorba de concurs?
0

#42 Useril este offline   cornel-b 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 27 May 2009 - 09:45 PM

Vezi postarearanet, la May 27 2009, 09:43 PM, a spus:

Te chinui degeaba!... Au masini ca sa faca senzatie in parcuri, printre copii, care sa strige "mama, uite ce masinuta are nenea ala!" si sa traga liniute pe strazi pana enerveaza pe politisti... ce daca sunt de off-road, dau bine si pe asfalt si in poze... HALAL, ce sa zic?! Pierdere de timp. Daca mai credeam ca se poate face ceva in privinta acestei clase, acum sunt convins ca este o cauza pierduta!..

crezi ca numai la 1/1 se practica bling bling-ul? ;)
0

#43 Useril este offline   porcofon 

• -==-
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 27 May 2009 - 09:45 PM

Vezi postareacornel-b, la May 27 2009, 10:41 PM, a spus:

@hackeras eu sunt unul din cei care au tot militat pentru o clasa separata de MT si inca imi doresc sa mai avem clasa separata, foarte multi posesori de MT se plangeau ca nu vin la concursuri daca nu au clasa separata.....ok.....am avut clasa.....cati au venit?

Corel, eu cred ca e momentul sa scoti revoul la vanzare.
Cand ne-am intors de la Constanta eram convins ca aceasta clasa mai are o sansa. Urmarind si participand la acest topic m-am convins ca nu. Imi pare nespus de rau dar asta e adevarul.
Posesorii de MT (majoritatea) sunt "marinari de apa dulce".

0

#44 Useril este offline   ionut76 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1240
  • Inregistrat: 19-November 08
  • Interests:http://www.catia.ro

Postat 27 May 2009 - 09:47 PM

Mai...nu e asa de simplu sa vii la 23 august cu masina, sa stai doua nopti la un hotel, pensiune, ceva. Nu toti au acesti bani, sa ne gindim si la asta. Benzina + combustibil+ cazare + piese + mincare & stuff, te duc minim la 500 lei. Poate ca daca va fi un concurs in Bucuresti va veni mai multa lume.
Cursuri si carti CATIA v5 aici
0

#45 Useril este offline   hackerash 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 125
  • Inregistrat: 09-June 08

Postat 27 May 2009 - 09:57 PM

Vezi postareacornel-b, la May 27 2009, 10:41 PM, a spus:

@cornel-b sa sti ca nici mie nu mi`a fost usor sa ajung la concurs si mai ales sa concurez. Aveam inima cat un purice (oare o sa mearga masina, oare ma lasa cutia, oare se rupe ceva?)Dar AM CONCURAT. Inscrisi au fost 12 parca si au ajuns sa fie 7(unu sau doi au anuntat ca nu mai vin). Nu as dori sa se scoata MT`ul din concursuri pentru ca eu (ca si multi atii) am MT. Sa ii vezi cum o sa sara toti de partea dorsala in sus "ca de ce s-a scos clasa de MT din concurs". In parc mama, mama ce se dau si willies si toate balariile si bling bling-uri ....dar la concurs nema. S-au dat la fund. Asta e. Sa speram ca la anul o sa mai existe aceasta clasa pentru ca mi`a placut si vreau sa ma mai duc ;);) .

@ionutz76 -> deci ..... si nu`mi place sa incep cu DECI:
1. cazare se gasea ieftina pentru ca nu e sezon (si concursul s-a anuntat din timp);
2. mancarea nu e scumpa in oras (doar daca nu suntem invatati la restaurant);
3. daca veneati 3 cu o masina imparteati benzina;
4. nici pe mine nu m-a facut mama cu Isarescu sa sti;
5. hai sa nu mai gasim motive de ce nu s-a venit la MT.

Aceasta postare a fost editata de hackerash: 27 May 2009 - 10:09 PM

Cola, Ym: hackerash

Fazer Subaru Impreza WRC 4WD PureTen GP 1/10
Spektrum DX3S

"Un fleac. M-au ciuruit."
0

#46 Useril este offline   porcofon 

• -==-
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 27 May 2009 - 10:09 PM

Vezi postareaionut76, la May 27 2009, 10:47 PM, a spus:

Mai...nu e asa de simplu sa vii la 23 august cu masina, sa stai doua nopti la un hotel, pensiune, ceva. Nu toti au acesti bani, sa ne gindim si la asta. Benzina + combustibil+ cazare + piese + mincare & stuff, te duc minim la 500 lei. Poate ca daca va fi un concurs in Bucuresti va veni mai multa lume.

pe celalalt forum s-au anuntat cazarile. a fost 50 ron camera / noapte. te cuplai cu cineva si te costa 25 / noapte... combustibil, la fel. mai iei pe cineva in masina si participa la consum. mancare... sa fim seriosi.

0

#47 Useril este offline   cornel-b 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 27 May 2009 - 10:14 PM

sa mai completez si eu, la o camera cu 3 locuri cazarea a ajuns la 27 lei /persoana pentru 2 nopti
0

#48 Useril este offline   ionut76 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1240
  • Inregistrat: 19-November 08
  • Interests:http://www.catia.ro

Postat 27 May 2009 - 11:09 PM

Da' camere de 6, la priciuri cum se spune, nu existau ? Cum sunt paturile alea din vagoanele de tren de clasa a 2-a... Hai ca sunt Gica Contra. Renunt, e ca voi, lumea nu a vrut sa vina.
Cursuri si carti CATIA v5 aici
0

#49 Useril este offline   diesel1.4 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 661
  • Inregistrat: 13-March 08

Postat 27 May 2009 - 11:20 PM

Da' care e problema cu 3 paturi? Acum fara suparare Ionut, scuze si motive pentru a nu veni se pot gasi cu zecile; mai greu e cu dorinta de a veni, si interesul fata de un astfel de eveniment. Am vazut acolo baieti veniti de la Sibiu, asa ca sunt convins ca cine vroia intr-adevar sa vina, facea tot posibilul si venea.

Oricum, eu am sa imi tin si MT-ul, ca poate cine stie, o sa se mai faca, dar vand toate electricele si imi iau si un truggy, pentru ca din pacate nu prevad un viitor prea glorios MT-ului, cel putin in varianta de competitie.
MOTOSPORT RACING TEAM
XRAY XT8, GRP .28 truggy Mario Rossi tuned, Hitec HV servos, Panther Gator tires, Spektrum DX3R, Jammin Big Bores
HoBao Hyper 8.5 PRO
Traxxas Slash 4WD
0

#50 Useril este offline   porcofon 

• -==-
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 28 May 2009 - 12:00 AM

Vezi postareadiesel1.4, la May 28 2009, 12:20 AM, a spus:

Da' care e problema cu 3 paturi? Acum fara suparare Ionut, scuze si motive pentru a nu veni se pot gasi cu zecile; mai greu e cu dorinta de a veni, si interesul fata de un astfel de eveniment. Am vazut acolo baieti veniti de la Sibiu, asa ca sunt convins ca cine vroia intr-adevar sa vina, facea tot posibilul si venea.

Oricum, eu am sa imi tin si MT-ul, ca poate cine stie, o sa se mai faca, dar vand toate electricele si imi iau si un truggy, pentru ca din pacate nu prevad un viitor prea glorios MT-ului, cel putin in varianta de competitie.

Mihai, e clar ca ne batem gura de pomana. Daca nu e distanta, cazarea si mancarea o sa fie vremea folosita ca scuza... "prea mult soare dom'ne!" sau prea mult praf sau... motive se vor gasi intotdeauna.
Daca voiau competitie si pista, apreau pe pista de la pipera in loc de palat sau politehnica...
Pentru mine acest subiect este inchis.

Aceasta postare a fost editata de porcofon: 28 May 2009 - 12:00 AM

0

#51 Useril este offline   roland_fzj 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 903
  • Inregistrat: 07-November 06

Postat 28 May 2009 - 12:11 AM

Vezi postareaionut76, la May 27 2009, 11:09 PM, a spus:

Da' camere de 6, la priciuri cum se spune, nu existau ? Cum sunt paturile alea din vagoanele de tren de clasa a 2-a... Hai ca sunt Gica Contra. Renunt, e ca voi, lumea nu a vrut sa vina.

cazarea a fost la un hotel de 2stele destul de k plus ca mult nu apuci sa stai in camera.
uite la noi a stat in felul urmator cu bani(ma refer la mine in masina 3 pers)
50ron motorina
27ron cazare
50ron concurs
si mai mult de 100ron de cheltuiala eu nu am avut timp si nici unde ;) nici macar 250ron
in legatura cu paturile erea un pat dublu destul de mare si unul de o pers in care am avut onoarea sa dorm :D, acum ca vrei la 5 stele asta este alta treaba.
0

#52 Useril este offline   roland_fzj 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 903
  • Inregistrat: 07-November 06

Postat 28 May 2009 - 12:14 AM

Vezi postareaporcofon, la May 28 2009, 12:00 AM, a spus:

Mihai, e clar ca ne batem gura de pomana. Daca nu e distanta, cazarea si mancarea o sa fie vremea folosita ca scuza... "prea mult soare dom'ne!" sau prea mult praf sau... motive se vor gasi intotdeauna.
Daca voiau competitie si pista, apreau pe pista de la pipera in loc de palat sau politehnica...
Pentru mine acest subiect este inchis.

asa suparate ;)
0

#53 Useril este offline   Mamut 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 621
  • Inregistrat: 18-September 04

Postat 28 May 2009 - 01:01 AM

Data viitoare vin si cu Revo daca se scoate regula cu difu central. As fi venit cu el si acum dar nu cred ca ma descurcam cu 2 modele in aceeasi clasa ;)

Eu, unul, sustin clasa MT(si cu dif central)
Traxxas Revo 3.0, Xray XT8, Baja 5B, Trinity NOW
------------------------------------------------------------
Vrei bas? iti dau sa-ti ajunga
SoundCustoms Car Audio
0

#54 Useril este offline   on_off road 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 526
  • Inregistrat: 30-October 08

Postat 28 May 2009 - 05:38 AM

am asa o presimtire ca data viitoare nu va mai fi clasa la MT .
daca voi nu ma vreti , io oricum nu va vreu
0

#55 Useril este offline   diesel1.4 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 661
  • Inregistrat: 13-March 08

Postat 28 May 2009 - 06:02 AM

Vezi postarearoland_fzj, la May 28 2009, 01:11 AM, a spus:

cazarea a fost la un hotel de 2stele destul de k plus ca mult nu apuci sa stai in camera.
uite la noi a stat in felul urmator cu bani(ma refer la mine in masina 3 pers)
50ron motorina
27ron cazare
50ron concurs
si mai mult de 100ron de cheltuiala eu nu am avut timp si nici unde :D nici macar 250ron
in legatura cu paturile erea un pat dublu destul de mare si unul de o pers in care am avut onoarea sa dorm :D, acum ca vrei la 5 stele asta este alta treaba.

Onoarea a fost sa dormi cu mine in camera, nu sa dormi singur in pat nerecunoscatorule. ;) :D
MOTOSPORT RACING TEAM
XRAY XT8, GRP .28 truggy Mario Rossi tuned, Hitec HV servos, Panther Gator tires, Spektrum DX3R, Jammin Big Bores
HoBao Hyper 8.5 PRO
Traxxas Slash 4WD
0

#56 Useril este offline   Dani 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 308
  • Inregistrat: 20-January 09
  • Interests:RC, IT , AUTO

Postat 28 May 2009 - 09:13 AM

eu as fi vrut sa vin sa particip dar din diverse probleme restante and shit n-am putut sub nici o forma si vandusem si xl :wacko:
pt ca iubesc si-mi place offroadul mi-am cumparat un alt savage x4.6 de data asta am sa incerc sa-l fac cat mai profi posibil financiar atat cat pot si am sa adun piese pt o urmatoare cursa in cazul in care se va mai tine.

Multi sunt incepatori aici chiar si eu, asta nu ii impiedica ca in 2, 3, 4 luni sa-si dea seama si sa treaca la ceva mai de calitate gen concursuri etc dupa ce se plictisesc de asa zisele curse pe asfalt cu mt.
ar fi ok sa ramana clasa si sa-i vedem evolutia ei in timp.
HPI Sprint 2 Sport DRIFT
0

#57 Useril este offline   NiZ 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 895
  • Inregistrat: 19-November 06

Postat 28 May 2009 - 09:27 AM

Vezi postareadiesel1.4, la May 28 2009, 07:02 AM, a spus:

Onoarea a fost sa dormi cu mine in camera, nu sa dormi singur in pat nerecunoscatorule. :) :)

Ca sa destindem putin atmosfera: care a fost cel epilat? :wacko:
0

#58 Useril este offline   SwatKat 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 100
  • Inregistrat: 28-April 08

Postat 28 May 2009 - 10:48 AM

Observ aici o incrancenare a ambelor tabere: pe de o parte sustinatori ai automodelismului ca sport si pe de alta parte sustinatori ai automodelismului ca hobby. Fiecare aduce argumente, bune sau rele. Asa ca as dori sa zic si eu ceva.

Ca sa lamuresc, eu fac parte din categoria 2, careia voi continua sa ii spun hobby, in ciuda remarcilor sarcastice ale unora , gen "asfaltism" etc. Timpul liber pe care il am il impart dupa cum doresc, asa ca modelismului ii aloc timp cand se poate. Imi place sa ma dau cu masina, insa asta nu inseamna sa caut toate ocaziile. Am timp, am chef, se poate - ies cu Mt-ul. Daca nu, nu. Si probabil ca mai sunt si altii care gandesc la fel. NU inseamna ca daca detin un automodel automat trebuie sa imi curga in vene nitrometan. Asta nu inseamna insa ca nu ii respect pe cei care fac invers ca mine, fiind modelisti convinsi. Ii respect, am admiratie si le citesc sfaturile, unora le-am cerut si ajutor si am primit mult mai mult decat am cerut. Le multumesc inca o data. Pentru ca asa e normal, sa fim toti prieteni, chiar daca multi nu ne cunoastem.

Insa unele dintre remarcile din acest topic eu le vad aproape ca jigniri la adresa multora, incepatori sau nu, care nu impartasesc anumite viziuni. Exista cumva invidie ca sunt unii care isi permit sa "blinguiasca" modelele si sa stea cu ele pe raft? Eu sper ca nu, ca n-ar fi normal. Fiecare face ce vrea cu banii lui. Trebuie sa fim constienti ca sunt unii care au si bani au si talentul si daruirea pentru modelism, la fel cum trebuie sa realizam ca sunt unii care au bani dar n-au daruire sau au talent dar n-au bani. Insa nu e nevoie de "apropo"-uri...

Citesc un forum din strainatate al posesorilor de MT si ma minunez (in sens pozitiv) ca la orice intrebare, cat de stupida, a unui nou incepator, in primul rand i se ureaza bun venit si apoi se raspunde la intrebare... chiar daca mai fusese intrebarea respectiva postata pe altundeva. Nimeni nu ia pe nimeni in deradere, nimeni nu spune ca s-a saturat de intrebarile stupide ale incepatorilor, pe scurt exista intelegere, respect, deschidere intre toti membrii comunitatii. Nu am citit sa fie luata lumea la rost ca nu vine la concursuri sau ca se dau prin parcuri..

Iar despre initiativa lui ionut... cred ca se referea mai mult la un eveniment gen Rapa Rosie, ceva care sa nu implice neaparat competitia. Pot exista si manifestari de acest gen. Haideti sa nu privim automodelismul numai si numai prin perspectiva ocuparii locului X intr-o finala si denigrarii celor care nu vor/nu au chef/nu pot sa vina la concursuri. Nu cred ca doar participarea la concursuri "separa granul de neghina"...

Eu de exemplu as fi venit la C-ta daca era un eveniment de 1 zi. Insa sa stau 2 zile, calificari,finale.. prea mult pentru mine. Recunosc, oricum nu puteam veni ca eram plecat cu serviciul, insa acum vorbesc de principiu. O zi as fi alocat, era ca o excursie. Poate in viitor va exista o ocazie cand se vor intruni toate conditiile de timp si spatiu si voi putea participa la un concurs. Nu spun nu concursurilor, dar pentru mine modelismul e un hobby. Repet, am respect pentru cei care privesc modelismul in mod serios.

Sa fie clar. Nu sunt deloc impotriva organizarii concursurilor. Sa fie cat mai multe, in masura in care se poate. Nu imi plac insa aceste adjective aruncate poate fara rost... Exista intotdeauna o cale de mijloc, nu e nevoie de intransigenta..

Sper ca n-am deranjat cu lungimea sau opiniile din acest post. Cu stima.
0

#59 Useril este offline   RAnet 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 28 May 2009 - 10:53 AM

Aceasta increncenare se datoreaza faptului ca MULTE voci au sustinut ca in momentul in care va exista clasa MT intr-un concurs, vor participa. Dar nu a fost asa... Nu are nimeni ceva cu cei pentru care automodelismul este un hobby si doar atat. Fiecare face ce vrea cu banii si cu timpul sau.
--------------------
0

#60 Useril este offline   porcofon 

• -==-
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 28 May 2009 - 11:57 AM

@SwatKat: cred ca am repetat de cateva ori in acest topic: referirile sunt facute la cei care au tipat ca vor sa vina la concurs dar nu exista clasa speciala de MT. nu s-a luat nimeni de cei care privesc automodelismul doar ca pe un hobby. ar fi culmea ca doar pentru ca detin o racheta de tenis sa trebuiasca sa particip la turnee... nu e nimeni absurd.
o parte din aceasta discutie s-a purtat pe marginea afiratiilor celor care au postat, si anume: "eu as fi venit daca...." sau "eu as veni daca...."
in ceea ce priveste propunerea lui ionut, mi-am racit gura de pomana sau nu am fost pe intelesul tau?
in cazul in care e vorba de varianta 2, iti mai explic o data.
sa zicem ca tu ai savage iar eu am mini inferno. ne dam la un astfel de open propus de ionnut. eu merg corect iar tu dai in mine intentionat si imi rupi masina... ce zici tu ca se intampla in situatia asta? neexistand descalificare iti voi face masina guler :lol: scuze daca suna agresiv. exemplul este dus la extrem din toate punctele de vedere.
pe de alta parte, daca vi se pare atat de buna ideea, de ce nu va strangeti sa organizati aceasta intalnire?
sau asteptati sa o faca altii pentru voi?

sper ca de data asta sa fi fost clar pentru toata lumea iar discutia din acest topic sa devina utila si sa nu se mai invarta in jurul cozii

Aceasta postare a fost editata de porcofon: 28 May 2009 - 11:59 AM

0

Arata acest topic

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu