Modelism - RHC Forum: Vreau sa cumpar electronica pentru un avion - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3

Vreau sa cumpar electronica pentru un avion Ajutor..

#31 Useril este offline   andrei_me 

• Incepator
  • PipPip
  • Grup: Banned
  • Postari: 25
  • Inregistrat: 25-May 09
  • Interests:aero

Postat 27 May 2009 - 10:09 AM

Daca tu vezi un avion de la 100 m de nici de 1 m avengura ma bucur pt tine!
0

#32 Useril este offline   Maverick 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 719
  • Inregistrat: 10-October 08

Postat 27 May 2009 - 10:14 AM

Nu mai folosesc decat brushless.. deci da, ce am scris eu acolo era vb de brushless. De unde sa iti iei combo-ul iti dau pe MI.
Configuratia mea trage cam 700gr.

Verifica daca incarcatorul tau stie de balansare, altfel nu o sa te tina prea mult accumulatorii aia LiPo. E bine de citit tutorialul de pe Flightaddicted, ca sa stii cum e cu accu. Sa nu ii incarci peste 1C daca vrei sa te tina.

Statie daca nu ai bani acum sa iti iei ceva serios, mai bine nu dai banii pe prostii gen E-Fly 100c, mai bine cauti la sectiunea vanzari de pe forum si iti iei un E-Fly 100b second (pt inceput e buna; dar prima investitie serioasa pe care o faci ulterior ar trebui sa fie o statie serioasa NOUA). E-Fly 100c nu merita mai ales daca vrei sa o pastrezi si pe viitor. Cat despre simulator, daca nu am insel este tot pe interfata audio / de microfon, deci vei avea numai glitchuri prin simulatoare.

100m ca si distanta la care bate statia e putin in aer, mai ales daca esti incepator si la inceput mai mult corectezi ce face avionul decat sa il duci tu pe unde vrei..

PS. fac pariu ca dupa ce te prinde microbul nici 2 pack-uri nu o sa ti se mai para suficiente :)

Aceasta postare a fost editata de Maverick: 27 May 2009 - 10:21 AM

Both optimists and pessimists contribute to our society. The optimist invented the airplane and the pessimist the parachute. ~Gil Stern

If you can't fix it with a hammer you have an electrical problem.
0

#33 Useril este offline   Maverick 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 27 May 2009 - 10:15 AM

Vezi postareaandrei_me, la May 27 2009, 11:09 AM, a spus:

Il vezi.. ca vrei ca nu vrei.. iar daca nu il vezi il intuiesti :)
Both optimists and pessimists contribute to our society. The optimist invented the airplane and the pessimist the parachute. ~Gil Stern

0

#34 Useril este offline   ave 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1010
  • Inregistrat: 13-December 07

Postat 27 May 2009 - 10:39 AM

Vezi postareaandrei_me, la May 27 2009, 11:09 AM, a spus:

Ohoo... stii ce bine il vezi in aer? A, daca nu-l vezi bine, ti-as recomanda sa nu te apuci de aeromodele, s-ar putea sa ai probleme...

Pentru contrast poti folosi la acoperirea aparatului culori precum galben si rosu (arata exceptional), si neaparat modele diferite pe spate si pe burta. Alb, bleu si albastru sunt complet nerecomandate, desi te poti descurca si asa...
Ave
0

#35 Useril este offline   andrei_me 

• Incepator
  • PipPip

Postat 27 May 2009 - 10:41 AM

Vezi postareaMaverick, la May 27 2009, 11:14 AM, a spus:

Nu mai folosesc decat brushless.. deci da, ce am scris eu acolo era vb de brushless. De unde sa iti iei combo-ul iti dau pe MI.
Configuratia mea trage cam 700gr.

Verifica daca incarcatorul tau stie de balansare, altfel nu o sa te tina prea mult accumulatorii aia LiPo. E bine de citit tutorialul de pe Flightaddicted, ca sa stii cum e cu accu. Sa nu ii incarci peste 1C daca vrei sa te tina.

Statie daca nu ai bani acum sa iti iei ceva serios, mai bine nu dai banii pe prostii gen E-Fly 100c, mai bine cauti la sectiunea vanzari de pe forum si iti iei un E-Fly 100b second (pt inceput e buna; dar prima investitie serioasa pe care o faci ulterior ar trebui sa fie o statie serioasa NOUA). E-Fly 100c nu merita mai ales daca vrei sa o pastrezi si pe viitor. Cat despre simulator, daca nu am insel este tot pe interfata audio / de microfon, deci vei avea numai glitchuri prin simulatoare.

100m ca si distanta la care bate statia e putin in aer, mai ales daca esti incepator si la inceput mai mult corectezi ce face avionul decat sa il duci tu pe unde vrei..

PS. fac pariu ca dupa ce te prinde microbul nici 2 pack-uri nu o sa ti se mai para suficiente :)

Am si egalizor deja si sursa de la lama v3..deci nu e o problema
Pe egalizor scrie ca incarca cu 0.8A,DECI SI ASTA E 0k
Am vreo 3 microbi in mine:avioane,elicoptere si oleaca auto
0

#36 Useril este offline   ave 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 27 May 2009 - 10:54 AM

Vezi postareaandrei_me, la May 27 2009, 11:41 AM, a spus:

Am vreo 3 microbi in mine:avioane,elicoptere si oleaca auto

Vezi ca 1 si 2 sunt putin in contra, adica e destul de greu sa le inveti bine pe ambele (necesita niste reflexe usor diferite, dar prin punctele esentiale - de exemplu un avion nu zboara decat inainte, un elicopte zboara in toate directiile). Eu zic sa te dai pe un simulator ca lumea si sa faci o alegere, macar pana te familiarizezi cu o categorie de aparate. Ma refer aici la zburatoare.
Ave
0

#37 Useril este offline   andrei_me 

• Incepator
  • PipPip

Postat 27 May 2009 - 11:05 AM

Lasa simulatorul...mi-am facut ochii bulboaca de la atata calculator
0

#38 Useril este offline   ave 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 27 May 2009 - 11:11 AM

Eu stau 10-12 ore pe zi (deh, job) dar simulatorul e in continuare de baza. Cum-necum, mai strecor juma' de ora - o ora pentru el, pentru ca tot timpul mai e ceva de invatat / exersat. Asa am economisit sute (sau mii) de EUR de avioane si nu mai zic cate ore (sau cati bani) de reparatii. Dar, desigur, alegerea e a ta.
Ave
0

#39 Useril este offline   Maverick 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 27 May 2009 - 11:45 AM

Vezi postareaave, la May 27 2009, 11:39 AM, a spus:

Pentru contrast poti folosi la acoperirea aparatului culori precum galben si rosu (arata exceptional), si neaparat modele diferite pe spate si pe burta. Alb, bleu si albastru sunt complet nerecomandate, desi te poti descurca si asa...

Daca te apuci de vopsit iti recomand sa citesti inainte aici, altfel nu vad bine Cessna aia :) Mare atentie sa nu ramai doar cu electronica :D

0

#40 Useril este offline   alexvid 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1494
  • Inregistrat: 30-April 08

Postat 27 May 2009 - 01:24 PM

Am folosit statie ESKY 4 sau 6 canale fara probleme pe un parkfly-er. Nu stiu la ce distanta bate, dar nu am avut probleme de raza. Si nu l-am zburat in camp ci in tineretului (copaci, interferente etc...) nici o problema de raza.

E vorba de avion mustang art-tech...900mm anvergura.

Nu o recomand ca statie buna, dar daca banii sunt un impediment e ok. Este compatibila si cu receptoarele de futaba.
Daca la un moment dat o sa ai bani de o statie mai buna, o lasi pentru simulator pe asta. Intotdeauna mi-a fost mila sa folosesc pe simulator super statie.
Uzura aiurea....

Aceasta postare a fost editata de alexvid: 27 May 2009 - 01:24 PM

0

#41 Useril este offline   andrei_me 

• Incepator
  • PipPip

Postat 27 May 2009 - 07:04 PM

Deci e bine daca folosesc Esky 0404 telecomanda ca statie?Se ``pupa`` cu un futaba sau cu alt receptor,decat cel original?
Motor si regulator si accu lamurite.Mai am doar un receptor de gasit si apoi la zbor cu el!

Aceasta postare a fost editata de andrei_me: 27 May 2009 - 07:04 PM

0

#42 Useril este offline   Maverick 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 27 May 2009 - 08:14 PM

Pune si tu macar o poza cu statia, ca eu spre exemplu de 0404 nu am auzit ;)
E cumva asta?
http://www.rchelicoptershop.net/catalog/images/ek4-0404-02.jpg

Aceasta postare a fost editata de Maverick: 27 May 2009 - 08:17 PM

0

#43 Useril este offline   andrei_me 

• Incepator
  • PipPip

Postat 28 May 2009 - 08:10 AM

Da asta e.Cu tot cu cablu simulator.
0

#44 Useril este offline   alexroad 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 621
  • Inregistrat: 29-June 07

Postat 28 May 2009 - 08:42 AM

Vezi postareaandrei_me, la May 27 2009, 09:53 AM, a spus:

100 m tot bate semnalul

Esti plin de optimism si asta-i bine.
Oricum "bate" ceva mai mult de 100m ,dar vreau sa-ti spun ca 100 de metri iti trebuie doar sa-l ridici cit de cit si ca incepator (scuze daca gresesc!) nu stiu daca poti sa-l tii in 100 de m.
Uita-te la rubrica" vinzari" si vezi ai sa gasesti statii si mai ieftine pina iti formezi mina.Asta daca ai bugetul limitat ,ca daca dispui de mai mult , asculta sfatul celor de mai sus cu 2,4Ghz.
Asta-i dor inceputul unui luuuung sir de investitii in ale aeromodelismului.
Iti spun asta din proprie experienta si ca sa citez pe cineva de aici de pe forum : " este un microb care se trateaza cu antidot scump ,adus de peste hotare"

Aceasta postare a fost editata de alexroad: 28 May 2009 - 08:43 AM

Hodina-i ca slanina
Sa imbatrinesti e obligatoriu!
Sa te maturizezi e optional!
0

#45 Useril este offline   andrei_me 

• Incepator
  • PipPip

Postat 28 May 2009 - 10:06 AM

Vezi postareaalexroad, la May 28 2009, 09:42 AM, a spus:

Esti plin de optimism si asta-i bine.
Oricum "bate" ceva mai mult de 100m ,dar vreau sa-ti spun ca 100 de metri iti trebuie doar sa-l ridici cit de cit si ca incepator (scuze daca gresesc!) nu stiu daca poti sa-l tii in 100 de m.
Uita-te la rubrica" vinzari" si vezi ai sa gasesti statii si mai ieftine pina iti formezi mina.Asta daca ai bugetul limitat ,ca daca dispui de mai mult , asculta sfatul celor de mai sus cu 2,4Ghz.
Asta-i dor inceputul unui luuuung sir de investitii in ale aeromodelismului.
Iti spun asta din proprie experienta si ca sa citez pe cineva de aici de pe forum : " este un microb care se trateaza cu antidot scump ,adus de peste hotare"

Nu gresesti,pana acum ``m-am jucat``cu un avion cu 2 canale fara servo.Din motoare tot.
Am buget limitat,ce sa fac.O sa ma iut la vanzari sa vad ce gasesc.
Nu mai folosesc asta esky,cred ca chiar bate putin.
0

#46 Useril este offline   ave 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 28 May 2009 - 10:19 AM

Avionul ala cu 2 motoare nu prea are de-a face cu modelismul :wacko: (nu, nu vreau sa te dezamagesc doar ca e bine sa stii despre ce e vorba). "The real thing" nu prea are nimic in comun cu jucaria aia.

Si, cum a spus alexroad mai devreme, din pacate hobby-ul asta nu prea permite "buget redus" - asta nu va face decat sa iti aduca nervi si frustrari. Esky merge pe un slowfly, gen ala cu 2 motoare sau un aparat lent cu motor, directie si profundor. Pentru aeromodelism iti trebuie o statie decenta.

Ca nota de incheiere, eu am avut {tupeul | nesimtirea} sa ridic un planor cu o statie (si receptor) ca Esky-ul ala. Din fericire am putut si aduce respectiva pasare jos, si nu am inregistrat probleme de comanda (distanta maxima cred c-a fost spre 300 m, dupa spusele unora cu ochiul mai format decat mine). Dar daca ai prins o termica cu planorul si ti-a iesit din comanda... (aici intreaba-l pe porumbeu, c-a patit-o saracu' :) ).

Aceasta postare a fost editata de ave: 28 May 2009 - 10:20 AM

Ave
0

#47 Useril este offline   andrei_me 

• Incepator
  • PipPip

Postat 28 May 2009 - 10:23 AM

Nu am buget redus,limitat 800 ron e deajuns,zic eu
0

#48 Useril este offline   ave 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 28 May 2009 - 10:53 AM

Ala e destul de redus. Doar daca nu e vorba de suma alocata EXCLUSIV statiei, caz in care poti gasi niste lucruri chiar foarte bune (la noi sau p-afara).
Ave
0

#49 Useril este offline   alexvid 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 28 May 2009 - 11:54 AM

ai statia ESKY , ai un receptor oi avea un prieten ...iesi frate cu ele afara si du-te pe camp vezi cat bat. Daca la sol bate mult, in aer bate si mai mult.
Toti zic de statii super scumpe. Pentru inceput toti au inceput cu statii ieftine sau cu modele din carrefour (cu mici exceptii).
Daca ai bani, ia-ti statie ca lumea, daca nu ai, rezuma-te momentan la statia care o ai deja. Baga simulator la greu ca iti permite si apoi incearca sa zbori cu ea.

Lasa deoparte sfaturile celor care s-au nascut zburand in burta mamei si nu au bagat pic de simulator, in schimb au bagat bani in draci in reparatii sau modele dupa fiecare iesire la camp.
O telecomanda buna nu anihileaza mana proasta. Mana trebuie formata!
Sunt oameni care pot si oameni care nu pot sa zboare...nu ar fi mai bine sa nu dea o avere pe ceva care e posibil sa nu ii foloseasca niciodata ?

STATIA O ARE DEJA ....buna - proasta o are! ...DE CE SA NU INCERCE SA O FOLOSEASCA ?

TOATA LUMEA NUMAI FUTABA . SI NU ORICE FUTABA....NUMAI DE LA 7 CANALE IN SUS.
Nu uitati de unde ati plecat. Decizia de a investi bani ati luat-o pe parcurs nu din start.
Sunt atatia care zboara parkflyere cu telecomenzi de ~100ron. Si se bucura de ele.
Daca vezi ca ai talent si vrei mai mult, da treci pe o telecomanda serioasa cu mixaje pe 1000 de servo-uri cu expo cu incalzire si cu jacuzzi....
Pana una alta fa avionul ala sa zboare, pune-i receptor, iesi cu un prieten afara, sa se duca pana nu mai vezi avionul si da de radiocomanda.
Daca nu bate, iei in calcul alta telecomanda .

SAU VARIANTA PROPUSA DE TOTI :

-BAGA PESTE 700RON INTR-O TELECOMANDA IN CARE O SA ITI PRINZI URECHILE (NU O SA FOLOSESTI NICI O FUNCTIE AVANSATA DIN EA LA INCEPUT)
-CUMPARA UN MOTOR / REGULATOR / BATERIE ~200RON
-NU TE ATINGE DE SIMULATOR
-IESI AFARA LA ZBOR

SFATUL MEU, NU UITA SA IEI (DUPA PREFERINTE) SI UN FARAS SAU O BRICHETA CU TINE .
0

#50 Useril este offline   Maverick 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 28 May 2009 - 04:23 PM

Vezi postareaalexvid, la May 28 2009, 12:54 PM, a spus:

-BAGA PESTE 700RON INTR-O TELECOMANDA IN CARE O SA ITI PRINZI URECHILE (NU O SA FOLOSESTI NICI O FUNCTIE AVANSATA DIN EA LA INCEPUT)
-IESI AFARA LA ZBOR

Hai ca in afara de tine pana acum nu l-a sfatuit nimeni sa faca asa ceva :rolleyes: Pana la urma e un forum in care fiecare isi da cu parerea, andrei_me are si el minte si poate trece si singur informatiile prin filtrul gandirii in functie de ce buget are alocat pt inceput, cat de hotarat este, cat de mult isi doreste sa zboare, cat de mult doreste sa ajunga cu el acasa intr-o singura bucata..

Andrei, eu zic ca pentru inceput statia aia e suficienta. E-Fly-ul meu 100b cu care am inceput si cu care ma mai dau si acum merge, n-are taine. Asta e, mai da glitch-uri, n-are expo, n-are.. jacuzii.. dar pt inceput e foarte ok sa inveti reflexele.
Cea pe care o ai tu (cel putin din desen) pare sa stie chiar mai mult decat a mea.

Tot ce trebuie sa faci acum e sa cauti un receptor pt ea cu minim 4 canale in aceeasi frecventa ca si statia (35MHz, 40MHz.. sau cat o fi ea). Daca e cumva de la o alta jucarie mai veche poate poti sa "imprumuti" si receptorul (verifica sa aiba macar 4 canale). Pe langa asta iti mai trebuie (daca nu le ai bineinteles) si cuart-urile pt TX+RX pe acelasi canal.

Aceasta postare a fost editata de Maverick: 28 May 2009 - 04:23 PM

0

#51 Useril este offline   andrei_me 

• Incepator
  • PipPip

Postat 28 May 2009 - 06:22 PM

Vezi postareaalexvid, la May 28 2009, 12:54 PM, a spus:

ai statia ESKY , ai un receptor oi avea un prieten ...iesi frate cu ele afara si du-te pe camp vezi cat bat. Daca la sol bate mult, in aer bate si mai mult.
Toti zic de statii super scumpe. Pentru inceput toti au inceput cu statii ieftine sau cu modele din carrefour (cu mici exceptii).
Daca ai bani, ia-ti statie ca lumea, daca nu ai, rezuma-te momentan la statia care o ai deja. Baga simulator la greu ca iti permite si apoi incearca sa zbori cu ea.

Lasa deoparte sfaturile celor care s-au nascut zburand in burta mamei si nu au bagat pic de simulator, in schimb au bagat bani in draci in reparatii sau modele dupa fiecare iesire la camp.
O telecomanda buna nu anihileaza mana proasta. Mana trebuie formata!
Sunt oameni care pot si oameni care nu pot sa zboare...nu ar fi mai bine sa nu dea o avere pe ceva care e posibil sa nu ii foloseasca niciodata ?

STATIA O ARE DEJA ....buna - proasta o are! ...DE CE SA NU INCERCE SA O FOLOSEASCA ?

TOATA LUMEA NUMAI FUTABA . SI NU ORICE FUTABA....NUMAI DE LA 7 CANALE IN SUS.
Nu uitati de unde ati plecat. Decizia de a investi bani ati luat-o pe parcurs nu din start.
Sunt atatia care zboara parkflyere cu telecomenzi de ~100ron. Si se bucura de ele.
Daca vezi ca ai talent si vrei mai mult, da treci pe o telecomanda serioasa cu mixaje pe 1000 de servo-uri cu expo cu incalzire si cu jacuzzi....
Pana una alta fa avionul ala sa zboare, pune-i receptor, iesi cu un prieten afara, sa se duca pana nu mai vezi avionul si da de radiocomanda.
Daca nu bate, iei in calcul alta telecomanda .

-IESI AFARA LA ZBOR

SFATUL MEU, NU UITA SA IEI (DUPA PREFERINTE) SI UN FARAS SAU O BRICHETA CU TINE .

Drept cine ma iei?Cica nu simulator.Dca tot ai bani de dat pastreaza-tii pt tine!Azi am incercat pe realflight si in 10 secunde crash.De ar fi in realitate am fi pierdut si 250 ron
0

#52 Useril este offline   dan_mitea 

• nick anterior:Se poate si asa
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 9331
  • Inregistrat: 26-October 03

Postat 28 May 2009 - 06:26 PM

In plus sa nu uiti....Darie....ca in simulator modelul este perfect si ca noi suntem oameni. Cand creierul stie ca nu mai are butonul ''reset'' reactioneaza bizar.
Baftaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
0

#53 Useril este offline   alexvid 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 28 May 2009 - 06:31 PM

MAVERICK pune meseajul complet. Daca mai selectai putin, era :

"SFATUL MEU, NU UITA SA IEI (DUPA PREFERINTE) SI UN FARAS SAU O BRICHETA CU TINE ."

Adica eram sarcastic, sau in traducere libera ca sa inteleaga toti care nu au rabdare sa citeasca, dar sar de fund in sus imediat :

Nu il sfatuiesc sa faca asa! Adica cum scrie mai jos, este exact cea mai proasta metoda de a incepe :

-IESI AFARA LA ZBOR

Andrei inainte sa dai cu parul, citeste cu atentie ce am scris....
Toata polologhia era pentru cum trebuie facut, iar la sfarsit cum NU trebuie facut.
Pe scurt baga simulator pana nu mai poti E BINE

Dar in fine, cine are cap sa inteleaga intelege.

Aceasta postare a fost editata de alexvid: 28 May 2009 - 06:34 PM

0

#54 Useril este offline   andrei_me 

• Incepator
  • PipPip

Postat 28 May 2009 - 07:03 PM

Vezi postareaalexvid, la May 28 2009, 07:31 PM, a spus:

MAVERICK pune meseajul complet. Daca mai selectai putin, era :

"SFATUL MEU, NU UITA SA IEI (DUPA PREFERINTE) SI UN FARAS SAU O BRICHETA CU TINE ."

Adica eram sarcastic, sau in traducere libera ca sa inteleaga toti care nu au rabdare sa citeasca, dar sar de fund in sus imediat :

Nu il sfatuiesc sa faca asa! Adica cum scrie mai jos, este exact cea mai proasta metoda de a incepe :

-IESI AFARA LA ZBOR

Andrei inainte sa dai cu parul, citeste cu atentie ce am scris....
Toata polologhia era pentru cum trebuie facut, iar la sfarsit cum NU trebuie facut.
Pe scurt baga simulator pana nu mai poti E BINE

Dar in fine, cine are cap sa inteleaga intelege.

Is batut in cap ce am?In postul anterior ai spus asa:

-IESI AFARA LA ZBOR
Si acum imi spui baga simulator la greu
0

#55 Useril este offline   alexvid 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 28 May 2009 - 07:16 PM

Mea culpa daca toata lumea a inteles ce ai inteles si tu, inseamna ca nu m-am exprimat bine!

Imi cer scuze si spor la treaba in continuare.

Aceasta postare a fost editata de alexvid: 28 May 2009 - 07:19 PM

0

#56 Useril este offline   andrei_me 

• Incepator
  • PipPip

Postat 28 May 2009 - 09:52 PM

M-am hotarat.Am dat comanda.
Uitati cum am ales:
motor:FC2812 Brushless Outrunner 1534kv,
regulator ESC TowerPro 25A, cu BEC de 1.5A, pentru motoare fara perii,
si accu 3S1P 1300mAh (11.1 V) 15C-25C Zippy Flightmax LiPo.
Statie spextrum in 6 canale in 2,4 ca tot imi spuneati in 2,4.Si receptorul ei.
Multumesc pentru pareri si ajutoare;in special lui maverik,ave si yb-ybq.
As vrea sa zbor odata cu voi,dar sunteti din bucuresti sau altele si eu din galati.

Aceasta postare a fost editata de andrei_me: 28 May 2009 - 09:53 PM

0

#57 Useril este offline   Maverick 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 28 May 2009 - 10:19 PM

Vezi postareaalexvid, la May 28 2009, 07:31 PM, a spus:

MAVERICK pune meseajul complet.

Eu ti-am inteles mesajul, am inteles si sarcasmul din el :) Am dat quote la minimul necesar care mi s-a parut mie. Intentia nu era sa scot din context si ma gandesc ca cine are de citit si de dat cu parerea va citi toate posturile, nu doar pe ultimul. Deci, cine are de inteles sarcasmul il va intelege (asa cum l-am inteles si eu).

Ca atare si raspunsul meu a fost pe ton de gluma (de acolo acel smiley la sfarsit).

Vezi postareaMaverick, la May 28 2009, 05:23 PM, a spus:

Hai ca in afara de tine pana acum nu l-a sfatuit nimeni sa faca asa ceva :)

Eu nu vroiam decat sa subliniez ca nu l-a sfatuit nimeni sa faca cele spuse de tine pe un ton sarcastic :)

Off, asta e problema cu scrisul.. e interpretabil daca nu vezi si fata celui care spune ce spune.

andrei_me pana acum e bine. Simulator cat mai mult si sa te vedem la zbor

Hai, bafta la toti si alexvid sper ca nu te-ai suparat..

Aceasta postare a fost editata de Maverick: 28 May 2009 - 10:19 PM

0

#58 Useril este offline   alexroad 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 621
  • Inregistrat: 29-June 07

Postat 29 May 2009 - 07:43 AM

Cu simulatorul o fi si ea treaba buna ,dar cea mai buna e sa puna mina direct pe model pentru ca asa cum bine zice Dan Mitea ,in simulator modelul e perfect.
Eu am invatat singur sa zbor(fara simulator) si bineinteles primul model dupa ce l-am reparat si lipit de foarte multe ori, acum e piesa de muzeu ,dar a facut servici aproape un an, timp in care deja mai aveam vreo trei pe linga el.
Mai ales daca mai ai pe cineva prin preajma care sa-ti arate cit de cit ,e cel mai bine sa treci direct la zbor.

Spor la zbor.
Hodina-i ca slanina
Sa imbatrinesti e obligatoriu!
Sa te maturizezi e optional!
0

#59 Useril este offline   ave 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 29 May 2009 - 08:37 AM

Vezi postareaandrei_me, la May 28 2009, 10:52 PM, a spus:

As vrea sa zbor odata cu voi,dar sunteti din bucuresti sau altele si eu din galati.

Vezi ca sunt zburatori si pe la Braila, care e clar mai aproape de Galati decat Bucurestiul...
Ave
0

#60 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 19177
  • Inregistrat: 28-April 05

Postat 29 May 2009 - 08:49 AM

In Galati e MIG-29, din pacate cam prea superconstructor de superzburatoare si de aia superocupat.
Dar poti incerca.
... cu picioarele pe pamant ...
0

Arata acest topic

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu