mai 2009
Postat 16 May 2009 - 11:35 PM
Alaturi de hidrogen, prostia e cea care se gaseste in cea mai mare cantitate in univers. La fel si idiotii.
_______________________________________________________________________________________
Postat 16 May 2009 - 11:51 PM
allen_g30, la May 17 2009, 12:35 AM, a spus:
mi scuzi http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif
neted ca in palma puteti spune?

/------------------------\ |~~\_____/~~\__ | | Hash84 |______________ \______====== )-+ | | ~~~|/~~ | \------------------------/ ()
Postat 17 May 2009 - 09:44 AM
si filmul de ieri cu primul zbor singur, multzam celor care m-au impins de la spate (baaa, sa nu cititi pe la spate)
http://www.youtube.c...h?v=jkc2t2pUknA
Alaturi de hidrogen, prostia e cea care se gaseste in cea mai mare cantitate in univers. La fel si idiotii.
_______________________________________________________________________________________
Postat 17 May 2009 - 08:17 PM
http://www.youtube.c...h?v=65nH5JJ4_Uc
Postat 17 May 2009 - 08:32 PM
Ahernar, la May 17 2009, 09:17 PM, a spus:
http://www.youtube.c...h?v=65nH5JJ4_Uc
Mai explicit se poate?........Mama lor de conectori proprietari .
Postat 17 May 2009 - 09:18 PM
takeoff, la May 17 2009, 08:32 PM, a spus:
Detaliile erau in descrierea filmului... pe scurt am pus din greseala o antena cu conector SMA reverse pe Tx video , asta inseamna practic ca nu aveam antena
respectivului conector aflat pe antena ii lipsea pinul care sa intre in tx desi este identica cu celelalte .
Din WIKI
"
Reverse polarity SMA (RP-SMA or RSMA) is a proprietary variation of the SMA connector specification which reverses the gender of the interface, as shown in Figures 1 and 2.
There is much confusion caused by the terms 'male' and 'female' with reversed connectors. These terms are best avoided and the correct terms 'plug' and 'jack' should be substituted.
The RP-SMA plug connector has the same external housing as a standard or conventional SMA plug connector, which consists of an outer shell with the thread on the inside; however, the internal prong or pin is replaced by a receptacle or female inner pin. The RP-SMA jack connector as shown in Fig 2 has the same housing as a standard or conventional SMA jack connector, thread on the outside, however the female receptacle is replaced by a male prong or pin.
RP-SMA connectors are widely used by Wi-Fi equipment manufacturers to comply with specific local regulations, e.g. the FCC, which are designed to make it difficult for consumers to connect antennas with gain and thereby breach compliance. "
Am scapat ieftin din fericire :)
Postat 17 May 2009 - 09:51 PM

acromaster... buna spuma

ave si Yak-ul sau. frumoasa tinuta de zbor

focke, la o discutie amicala. interlocutor... nu mai stiu

ba da... cu asta mic vorbea focke (florin 100%)
ete ce a facut soarele si caldura din el

si uite asa se trece de la modele mari, la unele si mai mari

Postat 17 May 2009 - 09:53 PM
Postat 17 May 2009 - 09:56 PM
Postat 18 May 2009 - 11:09 AM
Red Sky, la May 18 2009, 11:44 AM, a spus:
Cu ce l-ati suspendat pe bietul om acolo??
:D
daca te gandesti la trucaj, nu e <_<
umbra e de la timpul mai mare expunere + blitz.
saritura it's all natural. m-am speriat si eu cat de sus pot sa sar....
/------------------------\ |~~\_____/~~\__ | | Hash84 |______________ \______====== )-+ | | ~~~|/~~ | \------------------------/ ()
Postat 18 May 2009 - 11:44 AM
Faza dementiala: la decolare tragea dreapta. Da' tragea URAT. 4 decolari m-am chinuit cu el. La final, la curatenie, constat ca janta rotii dreapta era blocata, iar anvelopa aluneca pe janta. Naspa.
Acum va trebui sa ma chinui sa desfac unul dintre colierele limitatoare. Partea amuzanta e ca am pus loctite pe stiftul filetat care tine colierul acolo. Sa vedem daca il mai pot desface...
Postat 18 May 2009 - 02:56 PM
allen_g30, la May 17 2009, 10:51 PM, a spus:
Mai, multumesc de aprecieri, dar ai prins doua pozitii mai potrivite ale aparatului. Saracul de el, e cuminte foc (daca nu incep sa ma sparg in figuri). Sper ca in 2-3 luni sa-i fac rost si de un pilot mai competent...
Postat 18 May 2009 - 03:33 PM
SILVIU66, la May 18 2009, 04:03 PM, a spus:
Inca nu, dar continuu sa caut. Cu multa insistenta chiar, pot spune... :D
Stofa de pilot bun se fabrica greu si, in general, se vinde pe sub mana. Mai ales in .ro. D-aia nu cred c-o sa gasesti la magazinele de profil, trebuie sa te duci direct la fabrica (eu incerc la aia de la Chitila, da' ritmul de productie e cumplit de lent...)
Aceasta postare a fost editata de ave: 18 May 2009 - 03:42 PM