Modelism - RHC Forum: mai 2009 - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 7 Pagini +
  • « Prima
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

mai 2009

#151 Useril este offline   pistolaSHNIKOV 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 221
  • Inregistrat: 09-March 07

Postat 25 May 2009 - 01:32 AM

Imagine atasata: IMG_3550.JPGImagine atasata: IMG_3553.JPGImagine atasata: IMG_3562.JPGIMG_3562.JPG]
"Misiunea mea este sa imi omor timpul, a lui - sa ma omoare pe mine. Ne intelegem bine, ca intre asasini."
Emil Cioran

0

#152 Useril este offline   pistolaSHNIKOV 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 25 May 2009 - 01:39 AM

Imagine atasata: IMG_3596.JPGImagine atasata: IMG_3597.jpgImagine atasata: IMG_3602.jpgIMG_3602.jpg]
"Misiunea mea este sa imi omor timpul, a lui - sa ma omoare pe mine. Ne intelegem bine, ca intre asasini."
Emil Cioran

0

#153 Useril este offline   pistolaSHNIKOV 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 25 May 2009 - 01:48 AM

Imagine atasata: IMG_3632.jpgImagine atasata: IMG_3634.jpgImagine atasata: IMG_3635.jpgIMG_3635.jpg]
Emil Cioran

0

#154 Useril este offline   pistolaSHNIKOV 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 25 May 2009 - 02:06 AM

Deci iată cum se face:

....ne deplasăm.....................verificăm..........................decolăm......
.
Imagine atasata: IMG_3642.jpgImagine atasata: IMG_3644.jpgImagine atasata: IMG_3645.jpgIMG_3645.jpg]

Aceasta postare a fost editata de pistolaSHNIKOV: 25 May 2009 - 02:07 AM

Emil Cioran

0

#155 Useril este offline   pistolaSHNIKOV 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 25 May 2009 - 02:14 AM

.....zburăm...........................zburăm...........................zburăm
Imagine atasata: IMG_3648.JPGImagine atasata: IMG_3647.JPGImagine atasata: IMG_3649.jpgIMG_3649.jpg]

Aceasta postare a fost editata de pistolaSHNIKOV: 25 May 2009 - 02:17 AM

Emil Cioran

0

#156 Useril este offline   pistolaSHNIKOV 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 25 May 2009 - 02:25 AM

şi-aici vine marea surpriză: deşi nu ne dorim, vine momentul când trebuie să aterizăm.....

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: IMG_3655.jpg

Emil Cioran

0

#157 Useril este offline   pistolaSHNIKOV 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 25 May 2009 - 02:33 AM

aaaaa, mai pun 3
Imagine atasata: IMG_3667.jpgImagine atasata: IMG_3661.jpgImagine atasata: IMG_3623.jpgIMG_3623.jpg]
Emil Cioran

0

#158 Useril este offline   ALLEN 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3004
  • Inregistrat: 11-May 08

Postat 25 May 2009 - 08:00 PM

din acest WE. sa ne vedem cu bine la A 51
_______________________________________________________________________________________
Alaturi de hidrogen, prostia e cea care se gaseste in cea mai mare cantitate in univers. La fel si idiotii.
_______________________________________________________________________________________
0

#159 Useril este offline   matei_silviu 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 243
  • Inregistrat: 04-June 07

Postat 26 May 2009 - 07:50 PM

Am uitat una din cele mai importante poze de sambata de la actiunea 3D-gratar.

Azi am zburat planorul pensionat in urma unui crash si reparat datorita lipsei de "cash flow". Zboara impecabil chiar shi cu lipici prin el.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: DSC_0051_rhc.jpg

0

#160 Useril este offline   matei_silviu 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 243
  • Inregistrat: 04-June 07

Postat 26 May 2009 - 07:56 PM

scuze calitate. telefon mpbil :)

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: Image029.jpg
  • Imagine atasata: Image038.jpg

0

#161 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 5482
  • Inregistrat: 24-May 08

Postat 27 May 2009 - 07:22 AM

Mai baieti , ati vazut ca eu am sters pozele cu " avionul tort " si nici nu erea asa " gras " ca micii vostrii.
Asta se numeste "atentat" la stomacul lui Gicosu ! si tocmai acum inainte de H.F. Alba !
Vreti sa nu poata zbura cu cel mai FAIN model pe cel mai TARE aerodrom ?
Warn Warn Warn Warn Warn Warn .. for ever !
0

#162 Useril este offline   Maverick 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 719
  • Inregistrat: 10-October 08

Postat 27 May 2009 - 02:54 PM

Bai.. stiti ce-am observat eu.. ca de la o vreme nu mai avem parte de filmuletu' cu "Chitila weekend fun".. Ma obisnuisem cu el..
Domnu' hash va rugam sa reluati initiativa ca era una buna..
Both optimists and pessimists contribute to our society. The optimist invented the airplane and the pessimist the parachute. ~Gil Stern

If you can't fix it with a hammer you have an electrical problem.
0

#163 Useril este offline   hash84 

• DreamTeam member
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2186
  • Inregistrat: 28-November 06

Postat 27 May 2009 - 02:56 PM

Vezi postareaMaverick, la May 27 2009, 03:54 PM, a spus:

Bai.. stiti ce-am observat eu.. ca de la o vreme nu mai avem parte de filmuletu' cu "Chitila weekend fun".. Ma obisnuisem cu el..
Domnu' hash va rugam sa reluati initiativa ca era una buna..

ce sa zic. in ultimul timp nu prea am avut timp. editare de dupa dureaza cateva ore bune. plus ca e mult mai bine si comod pe camp sa stau decat sa alerg sa fac poze si filme :)
LE: plus ca mai mult de 5 urari de genu bravo mah, frumos, continua, nu am pe film. deci nu am motivatie sa merg mai departe...

Aceasta postare a fost editata de hash84: 27 May 2009 - 03:00 PM

/------------------------\              |~~\_____/~~\__  |
    |        Hash84          |______________ \______====== )-+
    |                        |                      ~~~|/~~  |
    \------------------------/                         ()
0

#164 Useril este offline   Maverick 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 719
  • Inregistrat: 10-October 08

Postat 27 May 2009 - 03:25 PM

Eu sa stii ca am apreciat munca ta, chiar inainte sa ajung pe camp, sa ma apuc de aero sau sa fiu inscris pe forum. Am dat din greseala peste ele si imi spuneam chestii de genul: bah esti dilau.. ce tare.. fii atent ce face ala micu acolo, cum tine ditamai avionu'.. maaama, poze si filme din avion.. Pe vremea aia nu cunosteam pe nimeni, nu mai vazusem model in viata mea si nu aveam nici o treaba in general cu RC-ul. Pot spune ca unul dintre motivele pt care m-am apucat a fost si filmuletele editate de tine.
Cat nu am putut sa ies la camp din cauza diverselor probleme asteptam cu sufletul la gura publicarea filmului din saptamana respectiva, ma facea sa ma simt ca parca am fost si eu acolo.

Nu pup in fund, nu laud pe nimeni, dar il inteleg pe om, e o munca suplimentara pe care o face si de care ne bucuram cu totii.
Sunt sigur ca mai sunt si altii care in liniste ti-au apreciat munca si efortul depus, ca, intradevar, nu e usor.
Tocmai pe aceia ii rog "sa ridice mana" si sa isi exprime recunostiinta si poate, cand mai ai timp (acum stiu ca e nasol cu licenta & shit) sa ne mai incanti privirile si sa ne tii vizual la curent cu ce se mai intampla pe camp.

Aceasta postare a fost editata de Maverick: 27 May 2009 - 03:26 PM

Both optimists and pessimists contribute to our society. The optimist invented the airplane and the pessimist the parachute. ~Gil Stern

If you can't fix it with a hammer you have an electrical problem.
0

#165 Useril este offline   gicosu 

• PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1849
  • Inregistrat: 08-May 03

Postat 27 May 2009 - 03:44 PM

Si eu apreciez ce au facut Alex si Allen, mai ales ca au facut o munca din bunavointa , chiar daca s-ar oprii aici eu le spun multumesc !!
0

#166 Useril este offline   shogi 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 2753
  • Inregistrat: 08-March 06
  • Interests:pussy

Postat 27 May 2009 - 04:16 PM

filmele lui ales si pozele lui allen au fost cele ce m`au facut sa vin pe camp pe chitila
0

#167 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 5482
  • Inregistrat: 24-May 08

Postat 27 May 2009 - 04:32 PM

Sa nu il uitam pe Romulus. Adevarati reporteri de "razboi "

P.S.

La un moment dat , intr-un filmulet, in cel mai indepartat plan
se vede si avionul meu care in ciuda eforturilor nu mai ajunge pana la pista
si aterizeaza forta in iarba . A fost o adevarata " sarbatoare " acasa cand
cei apropiati au vazut secventa ......

Bravo lor si sa nu uitam ca adevaratele opere se nasc mai rar ! ca sa nu se treaca in banalul cotidian !
Warn Warn Warn Warn Warn Warn .. for ever !
0

#168 Useril este offline   Abburo 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1317
  • Inregistrat: 02-June 07

Postat 27 May 2009 - 04:43 PM

Desi mi-am mai exprimat parerea, o voi repeta: de' mai baieti, daca va mancara'n *** sa faceti filme si poze misto... acu' nu ne lasati cu ochii'n soare :rolleyes: ?

Cum ar zice neamtu': keep going good work http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif

Aceasta postare a fost editata de Abburo: 27 May 2009 - 04:43 PM

URGENT !!! schimb Caiet A4 cu Audi acelashi model….rog seriozitate!!!
0

#169 Useril este offline   ALLEN 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3004
  • Inregistrat: 11-May 08

Postat 27 May 2009 - 08:39 PM

bai, da cine a zis ca va lasam cu ochii-n soare?
nu degeaba mi-am schimbat aparatul. foto fac, ca-mi place. plus ca imi exersez mana. mai greu cu editare, lipsa mare de timp, asa cum a zis si hash. dar tot vot fi foto, din partea mea, atata timp cat voi veni la zbor.
si poate si filmari, daca imi conving consoarta sa vina la camp, ea are mana buna, stie ce sa filmeze si cum. deh, ne-am specializat ficare pe cate ceva.

adi, tu zici ca neamtzul, eu ca englezul: keep walking (johnnie walker) ;) continuam sa facem ceea ce facem. mergem inainte.

look at this: http://www2.johnniew...tm#root/carlyle

ps: sa nu-l uitam si pe pistolaSHNIKOV, mana buna bag de seama.

Aceasta postare a fost editata de allen_g30: 27 May 2009 - 08:42 PM

Alaturi de hidrogen, prostia e cea care se gaseste in cea mai mare cantitate in univers. La fel si idiotii.
0

#170 Useril este offline   ave 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1010
  • Inregistrat: 13-December 07

Postat 31 May 2009 - 10:41 PM

Activitate intensa si la 3 drumuri, azi. Am carat si ceva poze, dar o sa le infig maine. Pana una-alta, sa incercam un scurt rezumat:

Prezenta numeroasa: dece, Porumbeu, Abburo, evrikus, suspinatu' si Bloodhound. Pe final, cand sa bagam avioanele in masina (eu si Bloodhound, a aparut si un domn cu sotia (domn despre care am aflat ca este 'nicolas') cu un Arcus si un Twinstar. I-am lasat la un frumos apus de soare:). Abburo si Evikus au plecat primii, dar trebuie sa remarcam initierea UNEI viitoare piloate, care a zburat cu tatal ei un minimag (cred) in dubla iar dupa 7-8 minute in care s-a jucat cu comenzile stanga-dreapta ii tremurau genunchii. Bravo Ana, felicitari si baga mult-mult simulator de acum incolo - data viitoare sa vedem decolari si aterizari frumoase!

Eu mi-am facut curaj si-am dat o tura cu Yak-ul, dupa ce m-am jucat putin cu masurarea temperaturii motorului in cazul folosirii a doi combustibili diferiti (cu, respectiv fara nitro) - rezultate neconcludente, e posibil sa fi masurat eu prost dar trecem peste - si aparent lui dece i-a placut ce a vazut. Aterizarea a fost OK, prima aterizare reusita cu Yak-ul la 3 Drumuri; exercitiile de la Chitila si-au spus cuvantul. Dece s-a dat cu o Katana de vreo 1,3 m anvergura - rog corectie daca nu e asa - cu o extrema incarcare alara de 130 g/dm^2 :blink:

Porumbeu a facut misto de trenul de aterizare in toate felurile si in toate partile, iar in final a reusit sa si rupa un semiprofundor. Mane, pune tata structura de carbon la cum tragi de avionul ala :blink: Abburo s-a spart in figuri cu micutul Giles, iar ziua a fost incheiata de Bloodhound intr-un mod fulminant - LA PROPRIU - dupa ce a aterizat in dead stick un superb Katana electric de F3A caruia i-a luat foc regulatorul in zbor... Din fericire structura aparatului a scapat. Nu acelasi lucru poate fi spus despre folie si, mai ales, regulator.

Dar, una peste alta, putin vant, cateva mici necazuri - reparabile - si o atmosfera specifica. O minunata zi de zbor!

Pozele, cum spuneam, vor veni maine.
Ave
0

#171 Useril este offline   dece 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 490
  • Inregistrat: 03-September 08
  • Interests:aeromodelism

Postat 01 June 2009 - 09:12 PM

Vezi postareaave, la May 31 2009, 11:41 PM, a spus:

Activitate intensa si la 3 drumuri, azi. Am carat si ceva poze, dar o sa le infig maine. Pana una-alta, sa incercam un scurt rezumat:

Prezenta numeroasa: dece, Porumbeu, Abburo, evrikus, suspinatu' si Bloodhound. Pe final, cand sa bagam avioanele in masina (eu si Bloodhound, a aparut si un domn cu sotia (domn despre care am aflat ca este 'nicolas') cu un Arcus si un Twinstar. I-am lasat la un frumos apus de soare:). Abburo si Evikus au plecat primii, dar trebuie sa remarcam initierea UNEI viitoare piloate, care a zburat cu tatal ei un minimag (cred) in dubla iar dupa 7-8 minute in care s-a jucat cu comenzile stanga-dreapta ii tremurau genunchii. Bravo Ana, felicitari si baga mult-mult simulator de acum incolo - data viitoare sa vedem decolari si aterizari frumoase!

Eu mi-am facut curaj si-am dat o tura cu Yak-ul, dupa ce m-am jucat putin cu masurarea temperaturii motorului in cazul folosirii a doi combustibili diferiti (cu, respectiv fara nitro) - rezultate neconcludente, e posibil sa fi masurat eu prost dar trecem peste - si aparent lui dece i-a placut ce a vazut. Aterizarea a fost OK, prima aterizare reusita cu Yak-ul la 3 Drumuri; exercitiile de la Chitila si-au spus cuvantul. Dece s-a dat cu o Katana de vreo 1,3 m anvergura - rog corectie daca nu e asa - cu o extrema incarcare alara de 130 g/dm^2 ;)

Porumbeu a facut misto de trenul de aterizare in toate felurile si in toate partile, iar in final a reusit sa si rupa un semiprofundor. Mane, pune tata structura de carbon la cum tragi de avionul ala :) Abburo s-a spart in figuri cu micutul Giles, iar ziua a fost incheiata de Bloodhound intr-un mod fulminant - LA PROPRIU - dupa ce a aterizat in dead stick un superb Katana electric de F3A caruia i-a luat foc regulatorul in zbor... Din fericire structura aparatului a scapat. Nu acelasi lucru poate fi spus despre folie si, mai ales, regulator.

Dar, una peste alta, putin vant, cateva mici necazuri - reparabile - si o atmosfera specifica. O minunata zi de zbor!

Pozele, cum spuneam, vor veni maine.

frumoasa descriere Ave.
;)
rectificarea se refera la incarcarea alara a Katanei: 100g/dm2..... si ieri a fost pentru prima data cand m-am intors de la camp cu el (katana) intreg (adica cu trenul intact). ;)
Astept pozele!
0

#172 Useril este offline   ave 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 03 June 2009 - 12:36 PM

Ok, multumesc pentru aprecieri si pentru corectura. Si ma bucur c-am asistat la o premiera :lol:
Pozele vor ajunge, doar ca momentan am destule pe cap la birou si nu apuc sa le selectez si scalez pentru a le posta :D
Ave
0

#173 Useril este offline   ave 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 08 June 2009 - 02:55 PM

Dupa o intarziere generata de motive neprevazute ce nu au putut fi prevazute, vin in sfarsit cu completarea. Partea mai putin placuta a problemei e ca teleobiectivul nu prea reuseste sa mai focalizeze FOARTE bine, asa ca unele poze s-ar putea sa apara mai in "ceata". Scuzati si voi situatia putin, sper ca dupa ce fac Acromasterul sa-mi iau alt tele (eventual si cu focala putin mai mare, ar prinde bine un 300 mm...)

Dar sa trecem la fapte. Pentru inceput, dl. Purumbeu nu pare sa aiba ochi decat pentru al sau Extra, pe noi muritorii de rand tratandu-ne cu fundu'...

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: IMG_9659.JPG

Ave
0

#174 Useril este offline   ave 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 08 June 2009 - 02:58 PM

Katana lui dece, aia de 100 g/dm2:

...alaturi de propitar:

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: IMG_9660.JPG
  • Imagine atasata: IMG_9663.JPG

Ave
0

#175 Useril este offline   ave 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 08 June 2009 - 03:00 PM

Evrikus, desi i-a luat mezinei sale un MiniMag, nu s-a putut abtine sa nu se dea el primul, desigur cu ajutoarele de rigoare:

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: IMG_9664.JPG

Ave
0

#176 Useril este offline   ave 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 08 June 2009 - 03:01 PM

In acest timp, Gilesul lui Abburo se odihneste in liniste la soare, asteptandu-si stapanul sa traga de el in toate partile (v. Scufita Roz):

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: IMG_9667.JPG

Ave
0

#177 Useril este offline   ave 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 08 June 2009 - 03:03 PM

La standuri isi asteapta randul si Katana electrica a lui Bloohound, motorizare Axi, sursa 6S / 5000 mAh Zippy.

Yours truly asambland de zor aripi la Yak-ul 54...

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: IMG_9669.JPG
  • Imagine atasata: IMG_9670.JPG

Aceasta postare a fost editata de ave: 08 June 2009 - 03:04 PM

Ave
0

#178 Useril este offline   ave 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 08 June 2009 - 03:04 PM

Sa inceapa zborurile! Deschizator de drumuri - dece, cu Katana sa termica, un zbor foarte frumos...

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: IMG_9677.JPG

Ave
0

#179 Useril este offline   ave 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 08 June 2009 - 03:07 PM

Cum spuneam, Evrikus i-a pus junioarei sale - Ana - la dispozitie un MiniMag de la Multiplex. Dupa zborul inaugural de trimare etc., a venit si randul junioarei sa treaca prin emotiile primuli zbor. Si deoarece tehnica prezenta la camp oferea aceasta posibilitate, de ce sa nu evolueze in dubla comanda, alaturi de tata, cu atat mai mult cu cat nici nu pusese mana pe simulator pana atunci?

Au avut si helper, dupa cum se poate vede in partea dreapta jos a pozei...

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: IMG_9680.JPG

Aceasta postare a fost editata de ave: 08 June 2009 - 03:11 PM

Ave
0

#180 Useril este offline   ave 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 08 June 2009 - 03:09 PM

Lipsa reflexelor minime este vizibila, Ana cautand destul de des stick-urile pe statia proprie. Eh, se va dezvata repede de aceest obicei dupa 3-4 ore de zbor...

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: IMG_9681.JPG

Ave
0

Arata acest topic

• 7 Pagini +
  • « Prima
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

1 useri citesc topicul