as avea rugamintea sa-mi trimita cineva proiectul pe mail mentionez ca nu stiu sa lucrez cu autocadul si schitele postate apar neclare cred ca in format pdf ar fi bine multumesc anticipat tany_lexa@yahoo.com
Pagina 1 din 1
ajutor proiect catamaran allen_q30
Postat 13 May 2009 - 06:22 PM
salut ... nu trebuie sa stii sa lucrezi in autocad ca sa poti scoate schita, ea e gata facuta si la cote reale si nu trebuie decat sa mergi undeva unde pot sa i-ti scoata la plotter sau poti sa o scoti la imprimanta daca stii cum pe mai multe foi si dupa aceea sa le lipesti dar asta e varianta mai grea (cel mai simplu e plotterul)
Acolo in topicul deschis de alen in prima sau in a doua pagina poti gasi daca sitesti bine schita in mai multe formate pe care o poti descarca ... sper ca te-am putut ajuta daca nu gasesti o sa-ti trimit si eu pe email arhiva cu schita sa fiu sigur ca poti sa incepi sa lucrezi la ea
spor la lucru
Acolo in topicul deschis de alen in prima sau in a doua pagina poti gasi daca sitesti bine schita in mai multe formate pe care o poti descarca ... sper ca te-am putut ajuta daca nu gasesti o sa-ti trimit si eu pe email arhiva cu schita sa fiu sigur ca poti sa incepi sa lucrezi la ea
spor la lucru
Postat 13 May 2009 - 06:30 PM
am uitat sa-ti spui sa ai grija cum decupezi dupa aceea ca o sa te trezesti cu diferente mai mari intre unele zone ce trebuie lipite ... in special la coaste ca alea sunt cele mai importante pentru a continua mai usor ...
Aceasta postare a fost editata de emil_cj: 13 May 2009 - 06:32 PM
Arata acest topic
Pagina 1 din 1