Salutare!
Manualul bazele parapantismului, il are cineva in format electronic?Va rog mult de tot, l-am cautat pe net , nu l-am gasit...si vreau sa invat ceva teorie pana se face cald afara sa incerc ABC-ul parapantismului.
Pagina 1 din 1
Manualul bazele parapantismului O are cineva in format electronic?
Postat 09 March 2009 - 10:53 PM
adyrex, la Mar 9 2009, 09:54 PM, a spus:
Salutare!
Manualul bazele parapantismului, il are cineva in format electronic?Va rog mult de tot, l-am cautat pe net , nu l-am gasit...si vreau sa invat ceva teorie pana se face cald afara sa incerc ABC-ul parapantismului.
sal,
daca urmezi o scoala de zbor ,instructorul tau cu siguranta are si teorie de dat pt studiu individual ,
ar trebui sa-i ceri lui.Nu-ti recomand sa incerci sa inveti de unul singur,e mult mai putin dureros daca mergi la o scoala.
vad ca esti din Cluj,Babacu ,care conduce scoala ASPAR,are un manual .
Albert Malaxa
www.aerial.ro
0723196944
www.aerial.ro
0723196944
Postat 10 March 2009 - 02:40 PM
abu, la Mar 9 2009, 10:53 PM, a spus:
daca urmezi o scoala de zbor [...]. Nu-ti recomand sa incerci sa inveti de unul singur,e mult mai putin dureros daca mergi la o scoala.
Il sustin in totalitate pe Albert!
Gandeste-te ce vrei in viata:..... o viata cu o sotie si copii alaturi sau una cu scaun cu rotile si supa prin pai..... (asta nu trebuie neaparat generalizat).
Pe curand, in aer.....
Zboruri pline si aterizari line!
"In viata nu sunt lucruri de care trebuie sa te temi, ci sunt lucruri pe care trebuie sa le intelegi." (Pavel Stratan)
"In viata nu sunt lucruri de care trebuie sa te temi, ci sunt lucruri pe care trebuie sa le intelegi." (Pavel Stratan)
Arata acest topic
Pagina 1 din 1