Modelism - RHC Forum: Jim LeRoy - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

Jim LeRoy verdict?

#1 Useril este offline   RedBaron 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1639
  • Inregistrat: 30-April 06

Postat 01 March 2009 - 09:47 PM

Stie cumva cineva , daca s-a dat un verdict oficial in cazul accidentului lui Jim LeRoy ?
eu am mai cautat pe net , dar nu am gasit nimic ...

Pentru cine nu site LeRoy era considerat cel mai bun pilot de AirShow la ora la care a decedat in tragicul accident. Facea un show adevarat :lol: chiar peste Kayris(sau cum se scrie), Veres sau Beseney...

RIP Jim...
KIT GUPPY
Ce e portanta? o floare ce se naste din viteza...
0

#2 Useril este offline   Calin 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2468
  • Inregistrat: 11-June 07

Postat 02 March 2009 - 08:32 AM

Da, cica din cauza tobei uleiul ne-ars si fumul i-au blocat fereastra inferioara fuselajului prin care ar fi vazut pamantul. Manevra a fost facuta si prea jos oricum.

Vezi raportul NTSB (sau un articol despre el) pe
http://www.whiotv.co...701/detail.html

iar raportul National Transportation Safety Board:
http://www.ntsb.gov/ntsb/brief2.asp?ev_id=...A237&akey=1

0

#3 Useril este offline   Marinaru 

• GOLD MEMBER
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2989
  • Inregistrat: 20-April 02

Postat 02 March 2009 - 11:51 AM

Cica despre morti numai de bine. Am vazut cateva filme cu el si chair ultimul sau zbor...de atunci vorbeam cu Zod ca fumul i-a pus capac cumva. Oricum, Leroy ar fi putut poate sa fie un pilot de exceptie, dar a fost doar un circar de balci si atat. A impins de multe ori situatiile dincolo de limita sigurantei si era doar o chestiune de timp sa se intample. Banul e ochiul dracului. Nu e nici o diferenta intre "panem en circenes" de pe vremea lui Nero si spectacolele actuale de aviatie impinse catre aceasta extrema!!!

Aceasta postare a fost editata de Marinaru: 02 March 2009 - 11:52 AM

Magelan,
Cu rabdare si ciocan.
0

#4 Useril este offline   Calin 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 02 March 2009 - 05:26 PM

oarecum ai dreptate, dar eu sunt pentru impingerea limitelor, risti si castigi sau pierzi lamentabil... Daca nu erau circari ca el, fratii Wright sau Vuia nu se urcau in contraptii nemaivazute de altii... si ei au facut-o pentru bani nu?

Asa e, LeRoy a fortat nota cu manevre acrobatice spectaculoase dar tot el a contribuit la imbunatatirea acelui Pitts si generatiilor urmatoare nu? Sau sunt eu prost informat?

0

#5 Useril este offline   RedBaron 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1639
  • Inregistrat: 30-April 06

Postat 02 March 2009 - 05:52 PM

EU unul pentru "circul" pe care il facea il consider un super pilot ... nu stiu cati in lume sunt in stare sa impinga limitele atat de departe...
Toti cei ce l-au vazut au plecat de la airshow cu zambetul pe buze, si pentru el cred ca asta conta cel mai mult... Daca eu as fii pilot care sa fiu in stare sa fac show, asta m-ar multumii cel mai mult, si nu o spun pentru ca e un stereotip...
El exagera muult cu fumul ala, dar fara ala, showul ar fi fost la fel de frumos ?
LeRoy a scos din biplanul ala , ce nu credea nimeni ca se poate scoate...
KIT GUPPY
Ce e portanta? o floare ce se naste din viteza...
0

#6 Useril este offline   Marinaru 

• GOLD MEMBER
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 02 March 2009 - 06:04 PM

Vezi postareaKriminel, la Mar 2 2009, 05:26 PM, a spus:

Daca nu erau circari ca el, fratii Wright sau Vuia nu se urcau in contraptii nemaivazute de altii... si ei au facut-o pentru bani nu?

Mai ai putin si spui ca a facut chiar pionierat...e patetic deja. Anii aia au apus demult. CIRC!!!

Aceasta postare a fost editata de Marinaru: 02 March 2009 - 06:05 PM

Magelan,
Cu rabdare si ciocan.
0

#7 Useril este offline   Marinaru 

• GOLD MEMBER
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 02 March 2009 - 06:20 PM

Vezi postareaRedBaron, la Mar 2 2009, 05:52 PM, a spus:

... nu stiu cati in lume sunt in stare sa impinga limitele atat de departe...

Sau inconstienta. Baiatu a gasit ce a cautat...parerea mea! E lumea plina de ei.

Aceasta postare a fost editata de Marinaru: 02 March 2009 - 06:22 PM

Magelan,
Cu rabdare si ciocan.
0

#8 Useril este offline   Calin 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 02 March 2009 - 06:37 PM

nu e chiar asa.
http://en.wikipedia.org/wiki/Jim_LeRoy
Uita-te la realizarile sale profesionale, pentru a ajunge unde a ajuns (si nu ma refer la cei 2m sub pamant) a muncit baiatul ceva... A adus acrobatia aeriana la alt nivel, cel comercial chiar, reusind sa scoata bani din asta. Putea bine mersi sa fie pilot de linie si sa moara la batranete fiind umilit de pensia statului?
Inconstienta? Nicidecum, nici o secunda nu a pus in pericol viata nimanui din public. Si-a riscat viata pentru entertainment... entertainmentul altora.

0

#9 Useril este offline   Marinaru 

• GOLD MEMBER
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 02 March 2009 - 06:40 PM

Vezi postareaKriminel, la Mar 2 2009, 06:37 PM, a spus:

nu e chiar asa... comercial chiar, reusind sa scoata bani din asta.

Ai ajuns la vorba mea: banul e ochiul dracului. In cazul lui, da, era mai buna pensia aia nasoala de zici tu...pretul a fost prea mare, dar astea sunt parerile mele doar.

Aceasta postare a fost editata de Marinaru: 02 March 2009 - 06:41 PM

Magelan,
Cu rabdare si ciocan.
0

#10 Useril este offline   Calin 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 02 March 2009 - 06:41 PM

absolut, dar prefer sa scot bani muncind real decat din manele (de exemplu). Nu e mai onorabil?

L.E. Sa argumentez putin de ce comercializarea de "acrobatii" mi se pare mai ok decat comercializarea manelelor (ca exemplul dat). Pentru a comercializa acrobatiile trebuie sa muncesti de-ti sar capacele, pentru manele? Oricine poate ragai ceva intr-un microfon si sa vanda gunoiul rezultat. Asta in ideea ca banii sunt ochiul dracului...

Aceasta postare a fost editata de Kriminel: 02 March 2009 - 06:46 PM

0

#11 Useril este offline   Marinaru 

• GOLD MEMBER
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 02 March 2009 - 06:42 PM

Vezi postareaKriminel, la Mar 2 2009, 06:41 PM, a spus:

absolut, dar prefer sa scot bani muncind real decat din manele (de exemplu). Nu e mai onorabil?

Sorry dar incepi sa patinezi.
Magelan,
Cu rabdare si ciocan.
0

#12 Useril este offline   alexvid 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1494
  • Inregistrat: 30-April 08

Postat 02 March 2009 - 07:10 PM

Ma scuzati ca intervin sper sa nu deranjez, dar "circareala" e o chestie relativa !
Ceea ce lui Marinaru i se pare circ, altora poate li se pare frumos, poezie, etc.

Tuturor ne-a placut circul la un moment dat ! Circul copilariei a fost inlocuit ulterior de filme, spectacole, divertisment...
toate astea tot circ sunt.
Toti artistii sunt circari. Eu personal il consider pe omul ala un artist cu curajul de a infrunta limitele.
Chitila este un circ. Tot respectul pentru cei ce vor sa faca mai mult decat cercuri pana la epuizarea baterieri.

Banul e ochiul dracului ????
Fiecare a facut ce a vrut cu viata lui....pentru bani mult mai putini decat probabil castiga el, eu
imi petrec viata la servici asa ca sa lasam la o parte toate grandomaniile si verticalitatea ca nu isi au sensul!

Credeti ca omului nu ii placea sa faca asta ? Nu poti sa ajungi sa faci asta doar pentru bani!
Ma indoiesc ca o facea doar pentru bani ! A fost un caz fericit care a castigat mult facand ceea ce ii placea in
aplauze!

Ayrton Sena tot circar a fost ?

Arata si tu un pic respect pentru oamenii care au incercat sa iasa din anonimat si sa atinga limitele imposibilului, asa cum ziceai
la inceputul mesajelor tale "despre morti numai de bine" !
0

#13 Useril este offline   Marinaru 

• GOLD MEMBER
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 02 March 2009 - 07:14 PM

Vezi postareaalexvid, la Mar 2 2009, 07:10 PM, a spus:

Arata si tu un pic respect pentru oamenii care au incercat sa iasa din anonimat si sa atinga limitele imposibilului, asa cum ziceai la inceputul mesajelor tale "despre morti numai de bine" !

Nu tati, nu merge cu pumn in gura....cum am scris, e parerea mea!!!....in rest, consider ca circul e o arta...dar eu m-am referit la circ de balci, reciteste.
Ca sa revin la ce spunea Kriminel referitor la manea, ce facea el era maneaua in aviatie. Si repet...e parerea mea. Poate de vina e deformatia profesionala. Am polemizat destul, de aici nu mai scriu.

Aceasta postare a fost editata de Marinaru: 02 March 2009 - 07:24 PM

Magelan,
Cu rabdare si ciocan.
0

#14 Useril este offline   ipsihi 

• TARTOR
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 4508
  • Inregistrat: 02-December 03

Postat 02 March 2009 - 09:39 PM

Vezi postareaKriminel, la Mar 2 2009, 10:32 AM, a spus:

Da, cica din cauza tobei uleiul ne-ars si fumul .....

...nears , neinceput, nevazut, neconceput, neprevazut, etc. ,se scrie intr-un cuvant!!! :rolleyes:
...tabula crasa, mortua est!
0

#15 Useril este offline   Calin 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 02 March 2009 - 09:46 PM

notat :) Rhc-u e devina... incep sa bag cratime preventiv :rolleyes:

0

#16 Useril este offline   matrics 

• Nou venit
  • Pip
  • Postari: 9
  • Inregistrat: 02-June 07

Postat 09 March 2009 - 07:32 PM

Polemica în jurul acestui subiect - "Jim LeRoy este sau nu este circar" - nu are sens. Tu, Marinare, greşeşti când îi aplici această etichetă, de circar. Sau oricare alta ... de pilot al tuturor timpurilor, de exemplu! Omul, prin ceea ce face, tinde către perfecţiune (unii mai mult decât alţii; iar "perfecţiunea" admite o doză de relativitate!!). Deşi în ochii altora el poate părea nebun, acţiunile sale sunt riguros orientate către aceasta. Din acest punct de vedere, a spune despre cineva că este aşa şi pe dincolo este incorect deoarece unica perspectivă justă din care un individ poate fi măsurat este a lui însuşi.
Dacă, din întâmplare, activitatea pe care o desfăşoară el este mai neobişnuită - să spunem zborul - atunci, practicând-o cu perseverenţă şi dăruire va atinge înalte nivele ale măiestriei care vor rezulta în manifestări foarte spectaculoase pentru toţi ceilalţi.

A se reţine: şlefuirea, progresul sunt interioare. La ce crezi că se gândeşte el când zboară aşa?

Nu, serios; la ce crezi că se gândeşte când zboară?

:wacko:)
0

#17 Useril este offline   navigator 

• Moderator RHC
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 3019
  • Inregistrat: 01-September 04

Postat 09 March 2009 - 10:23 PM

Pe unde zboara el acuma nu cred ca se mai gandeste la cele lumesti.

0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu