Modelism - RHC Forum: Ajutor! Ce pot face??? - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2

Ajutor! Ce pot face??? ``incoruptibilii`` de Pitesti mi-au facut japca!

#1 Useril este offline   AG-74-HESS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3574
  • Inregistrat: 04-February 08

Postat 06 March 2009 - 10:04 PM

Nu stiu cum sa incep, deoarece am milioane de draci... Sa incerc
Azi 17.40.
Coada la semafor. Se face verde. Inaintam in coloana. Intru pe verde plin in intersectie. In timp ce traversez intersectia, in dreptul zonei mediane a acesteia,se face galben. Stau cu ochii pe semafor si accelerez. Ies din intersectie tot pe galben, deci nu ma prinde rosu pana la iesire din intersectie. Ma opreste la cca 300m echipajul format din incoruptibilii de Pitesti (aia cu carnete date la omu` invizibil si la altii cu aceleasi calitati crepusculare ). Acum incepe:
- Sunt agentul Nicolae M., va rog sa prezentati documentele la control.
-Buna ziua, am comis vreo abatere? (INAINTE sa-i dau actele)
-NU.

Eu vazand si alte masini oprite, chiar l-am crezut, si ii dau actele, gandind ca e control.
- Stiti, ati fost luat cu camera radar..... ( a ziz dupa ce actele erau in mana lui)
- :D D-le, am avut 45Km/h. ( geamul era deschis la masina iar detectorul piuia ca dracu, el vazand asta.)
-Nu, nu, nu radar.
-Pai atunci nu mai inteleg: ba, e doar control, ba e radar, ba nu mai e?!
- Ati ``patruns in intersectie pe rosu efectiv``
- :rolleyes: :D Am intrat pe verde, si am iesit pe galben! Daca imi aratati imagine cu masina+ rosu+ intersectie, luati-mi carnetul pe 1 an. Nu fac contestatie.
-Nu, imaginea doar la contestatie.
-D-le, mie chiar imi trebuie permisul, si chiar nu sunt vinovat.
Mi-au facut PV cu 4 puncte+ 240Ron+permis suspendat pe 30zile. Mi-au dat dovada pe 15 zile.
Apoi a urmat scandal in strada. Pai daca am vazut ca nu intelege si nici nu vrea sa verifice si ma minte in fata, m-am scandalizat cu tot echipaju` ca nu mai aveam ce sa fac si eram plin de nervi.

La final, vazand ca nu apare nici o televiziune, nici un ziar, am cerut PV-ul pe care am scris ``am traversat intersectia pe culoarea verde si galben``

Ce pot face? Cum sa-mi iau carnetul de la ei? Cum sa dovedesc ca m-au fraierit pe fata? Se plateste contestatia, daca ma adresez instantei? Care e procedura? Ce alte solutii am sa-mi iau carnetul?
0

#2 Useril este offline   Al3xandru239 

• Membru somnambul
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1877
  • Inregistrat: 11-August 08

Postat 06 March 2009 - 10:10 PM

depune plangere..:rolleyes:
Associated SC8E on 4S
Hpi E-firestorm Novak on 2s MaxAmps
Membru retras!
0

#3 Useril este offline   scimitar 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 293
  • Inregistrat: 04-July 08

Postat 06 March 2009 - 10:21 PM

ceva gen a patit un coleg. Iau laut carnetu pe bai ca nu a dat prioritate la pieton. Cica aveau dovada filmata dar pe care nu i-au aratat-o (au dat ei un motiv penal si "imaginea doar la contestatie") . Si el ca si tine a dat actele pentru ca stia ca nu a facut nimic. Tot colegu povestea ca intre timp il mai oprise pe cineva iar unul dintre politisti il intreaba pe celalalt: "dece l-ai oprit pe asta? R: Are numere un pic sterse.(sau ceva de genu) " . Cam asa cu baietii.
Din pacate ca sa te certi cu ei cred ca se ajunge in instanta si pana rezolvi iti iei carnetu de mult +ca ma dai si o gramada de bani. Eu asa stiam.

Aceasta postare a fost editata de scimitar: 06 March 2009 - 10:23 PM

0

#4 Useril este offline   casper20 

• Lifetime Beginner
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3630
  • Inregistrat: 09-June 07

Postat 06 March 2009 - 10:22 PM

Contestatia nu se plateste, cere poza daca exista si asa ceva si poate rezolvi carnetul inapoi.
Cunosc pe cineva care a intrat pe galben in intersectie deoarece nu mai avea timp sa opresaca si garcea a iesit de dupa colt cu povestea cu rosu, a doua zi a facut contestatie si a cerut poza de la camera din intersectie si in 2 ore a avut carnetul inapoi.
Prabusirea este o aterizare necontrolata..................sau nu?

FPV is not a crime!

Hitec Optic 6 Spectra 35MHz sinteza
FrSky 2.4GHz modul
Easy Glider BL
FW 190 A8
P 51D Mustang
IAR 80
ME 163

Tel: 0741-931.767
0

#5 Useril este offline   caius71 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 348
  • Inregistrat: 22-February 07

Postat 06 March 2009 - 10:22 PM

Salut vezi ca ai MI!
0

#6 Useril este offline   Calin 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2468
  • Inregistrat: 11-June 07

Postat 06 March 2009 - 10:25 PM

depui contestatia si ceri audienta la comandant pentru urgentarea procedurii. Daca depinzi de permis si poti dovedi asta sunt obligati sa ti-l inapoieze in maxim 48 de ore daca se dovedeste ca a fost luat dintr-o greseala a dobitocilor.

In plus, daca la poza ai masina in fata nu se poate considera proba deoarece nu se vede in totalitate masina ta. Daca semaforul pietonilor era rosu si te vezi cu el in poza cere o expertiza sa vezi cum e organizata semaforizarea intersectiei. Daca intr-adevar esti pe mijlocul ei si se vad rosii, esti vinovat teoretic... Nu ai voie sa fortezi intrarea in intersectie daca este plina.

Aceasta postare a fost editata de Kriminel: 06 March 2009 - 10:27 PM

0

#7 Useril este offline   Red Sky 

• Gold Member
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 935
  • Inregistrat: 15-March 06

Postat 06 March 2009 - 10:38 PM

Daca faci contestatie, iti dau dovada de circulatie pana la terminarea procesului pe care il castigi 99,9%.
www.redsky.ro
0

#8 Useril este offline   ALLEN 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3004
  • Inregistrat: 11-May 08

Postat 06 March 2009 - 10:39 PM

contestatie. mie mi-au sters punctele acumulatesi amenda,pentru ca nu au putut demonstra cu probe ca am depasit viteza (si chiar aveam ceva viteza) plus ca si vb la telefon. nu au dovada, sau dovada e incerta... sunt obligati sa returneze carnetul in termen de 24-48 ore de la data contestatiei daca nu au dovezi "incriminatorii".
_______________________________________________________________________________________
Alaturi de hidrogen, prostia e cea care se gaseste in cea mai mare cantitate in univers. La fel si idiotii.
_______________________________________________________________________________________
0

#9 Useril este offline   AG-74-HESS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 07 March 2009 - 12:37 PM

Ce spune lumea: dupa ce nu le-au mai ajuns spagile au inceput sa se certe intre ei, sa se certe cu smecherii ca mai vor bani. Apoi a rasuflat treaba la Bucuresti. Aia de ciuda ca nu au primit partea si astia de provincie sug mai mult decat bucurestiul au facut sa rasufle butelia. S-au pus pe ei. Au cazut multe capete. Pisoii ramasi nebagati in seama au iesit acum la atac sa faca impresie si imagine in fata noilor sefi veniti in locul legatilor. De ceva vreme la Pitesti e jale: strazile se blocheaza, oamenii se dispera, iar javrele in loc sa-si faca treaba pt care boul de contribuabil da bani, ei, jigodiile dracu` stau pititi si fac japca.
http://www.fetesibai...n_la_volan.html
La astia nu le mai iau permisele, taranii basiti care au ajuns militeni de oras.
Aveti mare grija mai ales cei din alte judete care tranzitati pitestiul, ca va vace japca de nu rasuflati. Stiu ei bine ca e greu pt voi sa va plimbati pe la tribunal si pe asta se bazeaza.

Marti ma duc la tribunal iar daca dovedesc ca e ca mine nu ma las de capul lor, ii bag apoi la abuz in serviciu si excrocherie. (ca sa imi ia carnetul din buzunar m-a mintit ca nu am facut nimic).
Afacerile mele cu dl Fox Mulder oricum nu se vor sfarsi la tribunal, pt ca sa inteleaga smecheria ca in afara de legi si tribunale mai este si viata de zi cu zi, smecheria de a fi prieten cu cine trebuie, si alte chestii care nu cresteau la el la tara pe langa coada vacii.
Am uitat sa precizez: pe PV NU scrie pt ce perioada imi suspenda permisul, iar fapta e bagata la art 52/1din HG1391/06 si sanctionata conform ...si aici a scris ilizibil analfabetul. Cred ca e 199/31sau 310 sau 315, sau nu stiu ce dracu cifre a facut; oricum, din OUG 195/02.
Poate ma lamureste cineva.

Aceasta postare a fost editata de AG-74-HESS: 07 March 2009 - 12:50 PM

0

#10 Useril este offline   pavcostel 

• Membru Fumator
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1598
  • Inregistrat: 01-October 04

Postat 07 March 2009 - 07:25 PM

La modul ABSOLUT serios cauta un avocat. Nu face prostia monumentala sa te duci la tribunal fara asa ceva. Un sfat prietenesc: fa spume cat doresti, in PARTICULAR!. Nu uita ca pana una alta carnetul e la ei, si judecatorul nu e impartial deloc. "organul" pleaca cu 75% iar tu cu 0% credibilitate. Trebuie sa fii calm, si sa-i bati cu armele lor. Sunt cateva chichitze pe care un avocat le lamureste repede. Plus ca el nu se sperie de "gravitatea situatiei", sau nu se enerveaza deloc, cum probabil ai face-o tu. Din experienta proprie iti spun. Calm, si cauta un prieten avocat. E o industrie, daca nu stiai, sau un sport, treaba cu carnetele si punctele....

Bafta!
Costel
35 MHz, canal 60,62,78.
0

#11 Useril este offline   AG-74-HESS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 07 March 2009 - 07:41 PM

Nu imi trebuie avocat pt contestatia PV-ului in instanta. PV-ul contestat in instanta va fi aplicabil prin hotarare judecatoreasca daca:
1. proba video exista (asa cum scrie in coltul dreapta sus a PV-ului)
2. daca din proba video reiese clar ca ``am patruns in intersectie pe culoarea rosie a semaforului`` (asa cum s-a precizat in PV). Deci ca am patruns, nu ca ma aflam in intersectie pe rosu.
Daca pierd eu, raman 30 zile fara carnet + amenda prevazuta.
Daca voi castiga insa, urmeaza episodul 2, adica voi angaja un avocat pt a continua si pe baza rezultatului in favoarea mea a contestatiei anterioare sa-i acuz de abuz in serviciu si de incompetenta.
Astazi am fost la intersectia cu pricina si am facut filme si poze care sigur imi vor fi utile. (este semaforizata fara temporizare sau ceas, deci sansele mele cresc)

Iar la PITESTI organul pleaca cu sansa minus 90%, stie EI de ce!!!

Aceasta postare a fost editata de SILVIU66: 08 March 2009 - 05:23 AM
Motiv editare: NU MAI DA QUOTE LA MESAJUL ANTERIOR

0

#12 Useril este offline   pavcostel 

• Membru Fumator
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1598
  • Inregistrat: 01-October 04

Postat 07 March 2009 - 07:51 PM

Maitre, te rog nu face greseli ca altii. Consulta macar un avocat. Sunt hibe o gramada, de la lipsa prezentarii pana la virgule in procesul verbal. Nu te repezi ca taurul, ca o dai in bara. Esti suparat, inteleg, dar respira adanc si vezi ce vrea si tembelul asta de pe forum.... As dori sa fie cum zici, dar ei tot au 75%. Sefii vin si pleaca, ei raman. O sa treaca o luna grea si gata. Sa nu crezi mai ales ca mergi acolo ca sa gasesti dreptatea ta! Sau ca va analiza cineva ce spui tu, cu sau fara intonatie, cu sau fara dreptate. Pana la proba contrarie nu uita ca tu esti delicventul, ei nu trebuie sa dovedeasca nimic, TU trebuie sa dovedesti, iar culmea e ca dovada (foto) e la ei. Cauta un avocat. Sunt multi specializati deja pe genul asta de probleme.

Bafta! Si sa te vedem cu carnetul inapoi!
Costel
35 MHz, canal 60,62,78.
0

#13 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 19177
  • Inregistrat: 28-April 05

Postat 07 March 2009 - 09:02 PM

Ouch... si aseara am trecut razant pe langa voi, adica de pe autostrada spre Craiova. Sunt si pe acolo?
... cu picioarele pe pamant ...
0

#14 Useril este offline   ipsihi 

• TARTOR
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 4508
  • Inregistrat: 02-December 03

Postat 07 March 2009 - 10:12 PM

Vezi postareaAG-74-HESS, la Mar 7 2009, 08:41 PM, a spus:

Nu imi trebuie avocat pt contestatia PV-ului in instanta. PV-ul contestat in instanta va fi aplicabil prin hotarare judecatoreasca daca:
1. proba video exista (asa cum scrie in coltul dreapta sus a PV-ului)
2. daca din proba video reiese clar ca ``am patruns in intersectie pe culoarea rosie a semaforului`` (asa cum s-a precizat in PV). Deci ca am patruns, nu ca ma aflam in intersectie pe rosu.
Daca pierd eu, raman 30 zile fara carnet + amenda prevazuta.
Daca voi castiga insa, urmeaza episodul 2, adica voi angaja un avocat pt a continua si pe baza rezultatului in favoarea mea a contestatiei anterioare sa-i acuz de abuz in serviciu si de incompetenta.
Astazi am fost la intersectia cu pricina si am facut filme si poze care sigur imi vor fi utile. (este semaforizata fara temporizare sau ceas, deci sansele mele cresc)

Iar la PITESTI organul pleaca cu sansa minus 90%, stie EI de ce!!!
...pai daca esti atat de calare pe situatie si esti refractar la un sfat de prietenesc din partea unuia care a trecut prin asa ceva, la ce dreaq ai mai postat cu titlu asta, sa te compatimim ,sa plangem pe umaru tau , sau pur si simplu bla bla bla, ca de obicei ?!!!
...tabula crasa, mortua est!
0

#15 Useril este offline   AG-74-HESS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 08 March 2009 - 11:28 AM

Vezi postareaipsihi, la Mar 7 2009, 10:12 PM, a spus:

...pai daca esti atat de calare pe situatie si esti refractar la un sfat de prietenesc din partea unuia care a trecut prin asa ceva, la ce dreaq ai mai postat cu titlu asta, sa te compatimim ,sa plangem pe umaru tau , sau pur si simplu bla bla bla, ca de obicei ?!!!

Pai sunt calare acum, dupa ce m-am interesat, ca nu stiam. Nu am mai avut parte pana acum de capcane de genul asta. Normal ca dupa ce o patesti incepi sa te interesezi ce si cum pe la ala, pe la ala.
Iar oftica cea mai mare e ca dupa ce ca nu au dreptate si mi l-au luat degeaba, mai imi spune si ca ``poate nu esti vinovat, dar poate nu distingi rosu de galben``. Se bucura ca mi-a luat carnetul de parca ii luase fisa la facultate. Asta m-a ofticat. Deci intrebasem ca sa aflu ce solutii au gasit altii la faze din astea si au reusit sa ia permisul inapoi.
0

#16 Useril este offline   AG-74-HESS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 08 March 2009 - 11:32 AM

Vezi postarearenatoa, la Mar 7 2009, 09:02 PM, a spus:

Ouch... si aseara am trecut razant pe langa voi, adica de pe autostrada spre Craiova. Sunt si pe acolo?

La giratoriu stau cu ``cantarul`` inainte sa faci stanga spre craiova, iar uneori radar pe linia dreapta dupa autostrada pana in semaforul de la pic.
0

#17 Useril este offline   AG-74-HESS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 08 March 2009 - 12:28 PM

O intrebare vis-a vis de subiect: loganul albastru a patruns pe rosu in intersectie?
(foto consecutive. semaforul este dispus la iesirea din intersectie spre stanga. )

Aceasta postare a fost editata de AG-74-HESS: 08 March 2009 - 12:30 PM

0

#18 Useril este offline   Calin 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 08 March 2009 - 12:32 PM

nu.
Dar intersectia e ciudata... semafor pe stanga cand este contrasens? sau cum req e intersectia aia 2 sensuri unice ce se intalnesc in ea?

0

#19 Useril este offline   AG-74-HESS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 08 March 2009 - 12:38 PM

Vezi postareaKriminel, la Mar 8 2009, 12:32 PM, a spus:

nu.
Dar intersectia e ciudata... semafor pe stanga cand este contrasens? sau cum req e intersectia aia 2 sensuri unice ce se intalnesc in ea?

Loganu face stanga pe drum cu sens unic. Este intersectia rosseti cu republicii. Intersectia in cruce. De la dr spre stg (poza) e sens unic. De unde pleaga loganul, dar spre inainte este normal.

Aceasta postare a fost editata de AG-74-HESS: 08 March 2009 - 12:41 PM

0

#20 Useril este offline   morph 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 953
  • Inregistrat: 18-May 08

Postat 08 March 2009 - 08:40 PM

Vezi postareaAG-74-HESS, la Mar 8 2009, 12:28 PM, a spus:

loganul albastru a patruns pe rosu in intersectie?

Daca nu e verde...

"art.82
c) Semnalul de culoare galbena, impreuna cu cel de culoare rosie, interzic trecerea."
0

#21 Useril este offline   AG-74-HESS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 08 March 2009 - 09:14 PM

In afara de faptul ca PV-ul e o bazaconie, dar asta va stabili instanta, filmul trebuie sa dovedeasca ce e scris `` A PATRUNS`` in intersectie pe rosu, deci nu ca a fost surprins. Deasemenea, daca mergi in coloana in situatia aia ce poti face? Sa franezi sa faci zob 5 masini ?
Un cuvant poate schimba multe, ramane de vazut pana la final. Iar daca a mai trecut o masina dupa mine sunt scapat 100%. Sper sa-l iau inapoi.
Bazaconii: Agentul imi spune verbal ca mi se retine permisul pe 3 luni (!!!) In PV la sanctiuni scrie un nr de art care nu exista. Deci pe cat l-a retinut? Daca eu scriu in PV la mentiuni ca am trecut pe galben, semnez PV si scriu pe el ca am primit dovada de circulatie, de ce mai opreste un martor sa semneze PV-ul?
Deasemenea e art 16 care prevede ce date sunt obligatorii de trecut pe PV. A omis ceva. Ma voi agata si de asta.

Aceasta postare a fost editata de AG-74-HESS: 08 March 2009 - 09:22 PM

0

#22 Useril este offline   Calin 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 08 March 2009 - 10:58 PM

acuma poate nu sunt eu in tema cu legislatia si nici rabdare n-am sa caut articolul complet, dar din umilele mele cunostiinte stiu ca galbenul te ameninta ca vine rosu si intr-adevar trebuie sa incetinesti si sa te opresti doar daca reusesti asta in conditii de siguranta. Tot legislatia zice ca poti trece pe galben daca nu poti face manevra descrisa mai sus in conditii de siguranta, iar prin conditii de siguranta eu inteleg sa nu ai unu la 2m in spatele tau ce te impinge, sa nu ai peste 30 la ora la mai putin de 10m de intersectie etc. In aceste conditii nu mai poti opri (franarea e prea brusca) iar cel din spate cu siguranta te va lovi... parerea mea.

0

#23 Useril este offline   AG-74-HESS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 09 March 2009 - 09:12 PM

Asa este. Si eu i-am explicat ca nu aveam cum sa franez, fiind in coloana....
Oricum, pasul l-am facut, am depus plangere in instanta. Motivul principal a fost atitudinea aroganta si mistocara a agentului pe care am subliniat-o de mai multe ori in plangere. Pe 16.04.09 e prima infatisate la tribunalul arges, conform dovezii pe care am primit-o. Maine sau poimaine iese hartia de la grefiera si in baza careia voi avea permisul inapoi pana la hotararea instantei.
Un aspect bizar: la tribunal full de lume incepand de pe scari. Probleme multe deci. La avizierul tribunalului stupoare: 1/3 din citatii sunt impotriva ijp!!!

Aceasta postare a fost editata de AG-74-HESS: 09 March 2009 - 09:14 PM

0

#24 Useril este offline   Sir_Vaska 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1117
  • Inregistrat: 23-November 03
  • Interests:RC - utilaje agricole, de constructii , camioane , trenulete si ... drone

Postat 09 March 2009 - 10:07 PM

Salut.
Imi dau si eu putin cu parerea daca nu e cu suparare. Daca ai declarat si semnat in procesul verbal faptul ca ai trecut pe culoarea galbena e ca si cum ti-ai fi recunoscut vina. Cat despre masini8le din spate , nu trebuie sa-ti faci griji indiferent de situatie ci numai de cele din fata ta. Deci nu conteaza daca esti in coloana si franezi brusc, acela din spate trebuie sa prevada o astfel de posibilitate si sa pastreze distanta necesara pentru evitarea oricarui pericol. Parerea mea in acest caz este ca singurul mod de atac e cel legat de vicii de procedura si eventual comportamentul necorespunzator al organelor de politie daca ai cum dovedi aceasta. In astfel de situatii este bine sa-i surprinzi filmand macar cu un telefon mobil. Si inca ceva foarte important: pe organele de politie cat si pe cei din justitie ii doare undeva sa afle care e adevarul sau dreptatea , pe ei ii intereseaza exclusiv ce rezulta din hartii si este la obiect.
Oricum iti doresc sa ai mult noroc mai ales ca nu s-a intamplat nimic grav si se stie faptul ca politia face exces de zel in domeniul circulatiei (nu pentru grija ce ne poarta ci pentru a stoarce cat mai multi bani la buget) , in alte domenii sunt ignorate chiar infractiuni foarte grave.

Aceasta postare a fost editata de Sir_Vaska: 09 March 2009 - 10:20 PM

0

#25 Useril este offline   Calin 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 09 March 2009 - 10:23 PM

revin putin, legea spune ca sub nici o forma sa nu franezi brusc fara nici un motiv. Spune-mi te rog cati dintre cei care stau la 1-2m in spatele tau in coloana te vor iubi pentru faptul ca franezi brusc imediat cum vezi galbenul? De altfel de cativa anisori de cand am carnet nu am vazut pe nimeni sa decelereze la galben (poate doar eu) ce din contra s-o calce... Stiu ca nu e vina mea daca ma loveste un nenorocit din spate dar sincer prefer sa aplic conduita preventiva si sa nu ma gandesc ca poate dobitocul din spatele meu cu coaja de dacia din 1985 nici n-o avea nici macar asigurarea platita darmite itp-ul... si cui i se rupe? Lui cu o coaja de 200 dolarei sau mie cu 20.000 de euro...
Chiar si cu full casco, nu e o optiune timpii pierduti la asigurare/politie/service neavand garantia ca o scoti ca noua apoi..

0

#26 Useril este offline   Sir_Vaska 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1117
  • Inregistrat: 23-November 03
  • Interests:RC - utilaje agricole, de constructii , camioane , trenulete si ... drone

Postat 09 March 2009 - 10:45 PM

Vezi postareaKriminel, la Mar 9 2009, 10:23 PM, a spus:

revin putin, legea spune ca sub nici o forma sa nu franezi brusc fara nici un motiv....

Culoarea semaforului nu ne permite ci ne obliga sa franam chiar si brusc

Citeaza

Spune-mi te rog cati dintre cei care stau la 1-2m in spatele tau in coloana te vor iubi pentru faptul ca franezi brusc imediat cum vezi galbenul?

Iubirea celor din spate e mai putin importanta decat cea a politistului :wub:

Citeaza

dar sincer prefer sa aplic conduita preventiva si sa nu ma gandesc ca poate dobitocul din spatele meu cu coaja de dacia din 1985 nici n-o avea nici macar asigurarea platita darmite itp-ul... si cui i se rupe? Lui cu o coaja de 200 dolarei sau mie cu 20.000 de euro...

Nu e bine sa fim complexati de valoarea masinii pentru ca putem ajunge sa ezitam in trafic cand avem in fata un obstacol viu ....
Dar daca aplicam totusi conduita preventiva sunt convins ca nu o sa ne ivim in situatia de a frana brusc.

In subiectul de fata nu cred ca se doreste justificarea unor fapte in functie de corectitudinea lor ci mai degraba gasirea unor solutii de interpretare corecta a legii, mai ales ca se banuieste incalcarea ei tocmai de cei ce o aplica.
0

#27 Useril este offline   nicolas 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 697
  • Inregistrat: 06-October 06

Postat 10 March 2009 - 03:41 PM

In general legea privind circulatia auto pe drumurile publice este foarte clara.Dar cum orice lege poate fi interpretabila ramane la latitudinea celui care o aplica sa judece corect situatia.Normal patrunderea pe culoarea galbena ,in intersectie , ar trebui sa fie posibila in anumite conditii si anume atunci cand datorita vitezei nu iti permite sa opresti .Acest lucru mi s-a intaplat afara unde am trecut in aceasta situatie cu masina de politie in urma mea si nu a fost nici o problema.

PS. Am o coaja Dacie din 89 si de abia astept sa prind pe unul cu un c..r de 20.000 de euro sa i-l turtesc. :lol: :lol: :rolleyes:
Its nice to be important, but its more important to be nice ...
0

#28 Useril este offline   AG-74-HESS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 10 March 2009 - 07:20 PM

Tzi`ai dreacu de simpatici! :rolleyes: Ati luat-o si cu gramatica si cu mii de euro, dar carnetul meu e la ei :rolleyes: Pana maine, cand il voi lua inapoi.... (sper definitiv :rolleyes: ). Lasa ca e bine, mai invatam una alta, ca sa stim portitele. Cine stie, vor mai fi si altii in astfel de situatii si e bine sa stie omul ce posibilitati exista. Va tin la curent, sper sa castig abecedarul inapoi.

Aceasta postare a fost editata de AG-74-HESS: 10 March 2009 - 07:29 PM

0

#29 Useril este offline   navigator 

• Moderator RHC
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 3019
  • Inregistrat: 01-September 04

Postat 10 March 2009 - 10:28 PM

Vezi postareaAG-74-HESS, la Mar 10 2009, 08:58 PM, a spus:

... si promit ca nu mai trec nici pe VERDE macar! Stau infipt in fata semaforului pana vine noaptea, ma uit in stg, ma uit in dr, apoi, daca nu e politia urc masina pe trotuar si ocolesc semaforul calcand un pensionar care a uitat ca nu mai trebuia sa plece la schimbul 3. Daca nici pana seara nu a plecat organu`, mai am o solutie: pun afis de vanzare pe masina infipta in fata semaforului ca sa treaca noul cumparator daca o fi mai tupeist. Dupa ce trece de semafor, daca totul e OK, recumpar masina de la el...

Hessuletule, povesteste-le maine si la judecatori toate de mai sus si nu uita sa le zici si ca ai trecut pe galben pentru "binele fluiditatii" (cum imi spuneai). Sigur o sa-i umpli de lacrimi si or sa se indure de tine.

0

#30 Useril este offline   AG-74-HESS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 11 March 2009 - 08:04 PM

NU!
0

Arata acest topic

• 2 Pagini +