Modelism - RHC Forum: Ajutor! Ce pot face??? - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2

Ajutor! Ce pot face??? ``incoruptibilii`` de Pitesti mi-au facut japca!

#31 Useril este offline   navigator 

• Moderator RHC
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 3019
  • Inregistrat: 01-September 04

Postat 11 March 2009 - 09:01 PM

Vezi postareaAG-74-HESS, la Mar 11 2009, 08:04 PM, a spus:

NU!

Ei? Hai, nu ne mai tine in suspans! Ti-ai recuperat sau nu carnetul? Ziceai ieri ca azi il iei la loc, sperand ca definitiv. "Azi" a cam trecut.

Aceasta postare a fost editata de navigator: 11 March 2009 - 09:02 PM

0

#32 Useril este offline   AG-74-HESS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3574
  • Inregistrat: 04-February 08

Postat 12 March 2009 - 07:58 PM

Trebuia sa-l iau de ieri, dar am avut treaba si nu am mai avut timp sa dau pe la grefiera...
Azi mi-am recuperat permisul de la o politista tare misto :blink: si amabila de la ijp. Trebuie sa-mi mai fac drum pe la ea, dar nu prea mai vreau in conditii similare. M-a pus sa semnez ca daca in situatia in care hotararea judecatoreasca nu imi va fi favorabila, in 15 zile maxim de la pronuntare, eu ma oblig sa duc singurel carnetul inapoi la politie. In caz contrar, retinerea se va prelungi cu inca 30 zile.
Tot azi am aflat ca era retinut pe 30 zile, NU pe 3 luni, cum mi-a spus handicapatul ala, desi i-am spus ca nu are cum, ca nu am produs accident. Prima infatisare e pe 16.04.09, a doua probabil va fi in mai..... Tare sunt curios sa vad care e de fapt infractorul. Eu, care zice-se trec pe rosu, sau copoiul e mincinos.
Plec de la ijp, si asez permisul cu mare grija in locul sau in portofelul care inca pastra forma dislocata de prezenta neintrerupta a sa, apoi inapoi, in drum spre job bag un CD cu Parazitii, gandindu-ma la ce le-as da de ziua lor....a agentilor aroganti. :blink:

Aceasta postare a fost editata de AG-74-HESS: 12 March 2009 - 08:04 PM

0

#33 Useril este offline   manolo 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3555
  • Inregistrat: 25-May 08
  • Interests:Navo

Postat 12 March 2009 - 08:04 PM

Bafta la proces ,si neaparat un avocat pe felie cu treburile astea.
Barcute intinse!
Tel. 0744915775
0

#34 Useril este offline   iony 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2347
  • Inregistrat: 06-April 07

Postat 16 March 2009 - 10:11 AM

si ca sa va spun si eu ce am patit ca tot este vorba despre copoi
eram pe dn 1 inspre ploiesti pe undeva pe la paralela si mergeam eu si cu sotia mea uite asa de bine pe banda a 2 era drumul liber nici o masina din contra sens nici in spatele meu nici pe banda 1 si dintro data sare in fata mea un politist kkcios si imi face semn sa opresc pe dreapta
mentionez ca la volan era sotia mea deci mergea corect :lol:
si in conditiile prevazute de lege adica centura pusa lumini aprinse tot tacamul aveam toate actele la zi
deci totul era perfect si ne intrebam de ca nea oprit
in gandul meu vrea sa fim martori la vreunu care a depasit viteza legala ca trecusem si de un radar
stam noi vreo 3minute pe merginea drumului politistul tot pe mijlocul drumului astepta pe altcineva
iata ca vine si acel altcineva il trage pe dreapta dupa care vine la noi se recomanda si ne cere actele
eu care stiam ca nu avea de ce sa ne apreasca il intreb dar dece neati oprit domnule politist
la care el ce credeti ca imi spune : de ce mergeam pe banda a 2-a ?: ca nu avem voie sa mergem pe banda a 2 ca aceasta este doar pt devansare adica pt depasire si ca ne da amenda si ca ne m,ai da si puncte . eu de obicei sunt mai acid asa si am incercat sa stau linistit si sa nu spun nimic am lasato pe sotia mea ca doar el a fost sofer
dupa cateva replici schimbate dragul de politai ne adus codul rutier in care era un articol care sunstinea cele spuse de el deci legea era mai avea sa o aplice deci ce sa gandit el ia sa mai fac si eu ceva azi
norma adica , vazand ca nu iesim la nici o intelegere
am dat si eu cate un tel si pana la urma si dupa indelungi rugaminti sotia mea a primit doar avertisment iar eu am primit un alt avertisment ca :daca te prind data viitore tot te fac eu ai grija : deci iata ce pot face politai nostri scumpi si dragi DACA VOR EI TOT TE PRIND EI CU CEVA nu cred ca ar putea sa fie totul ca la carte gasesc ei ceva si te taxeaza
dupa cela intamplate am vorbit si eu cu niste prieteni care sunt si ei tot la circulatie care mi-au spus ca asa fac cand vor sa isi faca norma si ca asta era o JAPCA dar care este legala http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/laugh.gif
0

#35 Useril este offline   AG-74-HESS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 17 March 2009 - 07:26 PM

I-au prins si la Cluj si parca si prin Covasna cu permise date aiurea!!! Cred ca in curand se va umfla buba rau de tot.
0

#36 Useril este offline   zola 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 377
  • Inregistrat: 21-July 07

Postat 18 March 2009 - 03:52 PM

Stai linistit ca nu rezolvi nimic eu am primit 500lei + suspendare 3 luni pentru ca am condus masina firmei cu numere expirate (livram pizza cu matizu ') dute la politie .. la procuratura unde eram singurul care nu aveam catuse plus ca imi incomisera tovaresii un dosar de parca eram hot de masini traficant de droguri si spargator de banci la un loc ... asa ca zambeste ! poate fi mai rau !
Oto si crevetii lui..
0

#37 Useril este offline   AG-74-HESS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 18 March 2009 - 08:16 PM

Numere expirate = numere false! Deci??? Oricum, merci de incurajare, ramane de vazut. Oricum fara carnet sau cu el expirat nu voi umbla.
0

#38 Useril este offline   Romulus 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1190
  • Inregistrat: 02-June 08

Postat 18 March 2009 - 09:40 PM

Vezi postareaiony, la Mar 16 2009, 10:11 AM, a spus:

[...] de ce mergeam pe banda a 2-a ?: ca nu avem voie sa mergem pe banda a 2 ca aceasta este doar pt devansare adica pt depasire si ca ne da amenda si ca ne m,ai da si puncte . [...]

Da' chiar asa, de ce mergeati pe banda 2? Eu unul nu va iertam. Unii adorm pe banda 2. Ce are banda 1? E pentru fraieri?
0

#39 Useril este offline   iony 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2347
  • Inregistrat: 06-April 07

Postat 19 March 2009 - 08:39 AM

:blink: nop dar facusem o depasire si am ramas acolo fara sa vrem
adica pe a 2a banda
0

#40 Useril este offline   AG-74-HESS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 17 April 2009 - 07:59 PM

06.03.09 Repriza 1: balauru` imi ia permisul 1-0.
09.03.09 Repriza 2: ma vaicaresc la tribunal (nedecis, tot 1-0).
11.03.09 Repriza 3: balaurul im da permisul inapoi 1-1.
16.04.09 Repriza 3: balauru` nu se prezinta la tribunal (nedecis, tot 1-1)
28.05.09 Repriza 4: balauru` e somat, daca nu, pierde la ``masa verde``

Va veni, ca este orgolios. :D

Oricum, pentru maxim de siguranta, pe data de 27.05.09, adica inainte cu o zi de meciul de departajare, il voi da la ziar la rubrica ``obiecte pierdute``. :D Problema va fi ca nu mai pot conduce timp de o luna.....aceeasi masina! :D :D

Aceasta postare a fost editata de AG-74-HESS: 17 April 2009 - 08:01 PM

0

#41 Useril este offline   manolo 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3555
  • Inregistrat: 25-May 08
  • Interests:Navo

Postat 18 April 2009 - 02:18 PM

Da-i la gioale ca merita :)
Barcute intinse!
Tel. 0744915775
0

#42 Useril este offline   andriu 

• Membru
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 884
  • Inregistrat: 06-March 07

Postat 18 April 2009 - 03:20 PM

Vezi postareaAG-74-HESS, la Apr 17 2009, 08:59 PM, a spus:

Va veni, ca este orgolios. :D

Oricum, pentru maxim de siguranta, pe data de 27.05.09, adica inainte cu o zi de meciul de departajare, il voi da la ziar la rubrica ``obiecte pierdute``. :D Problema va fi ca nu mai pot conduce timp de o luna.....aceeasi masina! :) :D

27.02.2009: balauru` imi ia permisul 1-0.
03.03.2009: depun cerere la tribunal si i-mi iau permisul inapoi 1-1
14.14.2009: nu intra sub juristictia tribunalului bacau deci mai merg o luna 1-1
.... astept citatie de la tribunal buhusi...
cand o veni ....

ps: sorry de plagiat dar chiar mi-a placut.
eu chiar sper sa il castig atata timp cat eu spun ca NU ma aflam in localitate. ( 104 km/h)
bafta in continuare. la mine e cam nashpa ca astia de la bacau cica i-si fac "bine" treaba.

"That's sooo oshemmm !!!!!"
0

#43 Useril este offline   Zeus 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2455
  • Inregistrat: 15-January 09

Postat 20 April 2009 - 11:47 PM

Ca pe un sfat il puteti lua daca.
Daca nu sunteti in orasul de bashtina si mai si stiti ca ati incalcat catushi de putzin legea, sfatul meu este sa nu dati permisul (l-ati uitat acasa), mai bine o amenda de 2 puncte decat sa te plimbi dupa toti ptr al tau permis.
probat, incercat si sfatuit de alti agenti de circulatie (prieteni).
Why Drink and Drive,When you can Smoke and Fly?
0

#44 Useril este offline   nuclearul-vio 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 200
  • Inregistrat: 07-March 09

Postat 21 April 2009 - 11:04 AM

Zeus ai dreptate si eu sunt de aceeasi parere.

Si acum sa va povestesc o intamplare asemanatoare in privinta locatiei adika in Pitesti.
Eu sunt din Pitesti am crescut acolo , etc...acum m am stabilit la Ploiesti.
Pe vremea aceea :unsure:) ...in Pitesti intr -o zi ma indreptam spre casa pe varianata Prundu Craiovei (cine stie) si depasesc o coloana de masini 4-5 la numar si cand sa ma bag in fata lor hopa curba , vine masina din fata ...si mai mult prima masina era o solenza in care era un echipaj ...haha zic eu sa vezi acum. Hopa baietii ma depasesc se baga in fata actele , opresc , ii dau actele si eu prost asta e. ma gandeam ca o sa o dau la pace cu ei . Nimik frate ... De obicei nu ma grabesc decat cu motive plauzibile..dar de data asta chiar trebuia sa ajung la BUDA ..nu mai puteam ...Militienii : de ce te grabesti ?? si l e zic problema ..ei incep sa rada ..si incep sa scrie la PV ..dupa vreo catvea minute vad nu e rost de pace cu ei si astept linistit si fara miscari bruste ca nu se stie in pantaloni ce poate sa fie :unsure:))..Deci chiar nu ma interesa de carnet la ora aceea ( si vorba aceea eram taximetrist atunci ..chiar imi lua painea de la gura ...eram in masina de taxi chiar ). Ati depasit linia continua , stare de pericol ,bla bla ...semnez recunosc fapta si plec.
Ma duc acasa si analizez problema pe BUDA ca aveam destul timp . Apoi am sunat avocata ( nu va ganditi ca eram cine stie ce bastan dar aveam o prietena fff buna avocata ...tot mi a luat bani ) am fost la politie am facut contestatie unde am scris ca eu nu am depasit decat o masina solenza adika masina lor si ca am depasit o regulamentar . Pe vremea aia nu se restituia carnetul , iti prelungea dovada pana se rezolva cazul . Apoi la tribunal am venit cu un amic pe care l am pus mator . Si acum intrebarile judecatoarei :
- de unde cunoasteti martorul? am raspuns ca era client in masina de taxi --dar eu eram singur si asta vazusera su militienii.
- de ce ati semnat PV ? am raspuns ca am fost intimidat de catre militieni si mai mult aveam o nevoie urgenta si nu m am mai gandit la consecinte deoarece oricum se facea un abuz asupra mea si stiam de la inceput sa o sa contest PV...am semnat ca voiam sa plec cat mai repede de acolo .
Avocatul politiei nu a avut nici o intrebare .

Sentinta am castigat , mi au restituit carnetul .
Inca ceva : dupa vreo 2 ani ma gasesc la finante cu amenda de atunci ...si ma duc cu sentinta de tribunal sa mi anuleze datoria. Si stupoare pe sentinta nu scria clar ca PV se anuleaza ....scria mai pe ocolite de PV ...m am zbatut vreo 2 zile sa scap si de amenda cu juristul de la finante si telefoane la politie . Am scapat intr un final .

Scuza ti greselile de scriere.
0

#45 Useril este offline   AG-74-HESS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 02 July 2009 - 10:18 PM

Vezi postareaAG-74-HESS, la Apr 17 2009, 08:59 PM, a spus:

Va veni, ca este orgolios. :)

Oricum, pentru maxim de siguranta, pe data de 27.05.09, adica inainte cu o zi de meciul de departajare, il voi da la ziar la rubrica ``obiecte pierdute``. :D Problema va fi ca nu mai pot conduce timp de o luna.....aceeasi masina! :) B)

Am uitat sa va mai tin la curent...
S-a mai ``tinut`` o infatisare dar nu m-am mai prezentat nici eu si nici nu ma mai duc. Pana la urma, permisul e tot la mine.
Probe foto, video, nicaieri! Pe 07 iulie, iar! Nici eu nu ma mai duc, ii las de capu` lor. Daca nici acum nu baga nimic pe tzeava, in sept se va pronunta in favoarea mea.
Am doar un sfat pt toti cei care o patiti: Nu va lasati! 80% dintre cazuri e vrajala si minciuna. NU AU NICI O DOVADA! Totul e o cacialma! Si chiar daca in restul de 20% din cazuri au poza, semaforul nu e ALB/NEGRU, vaide camerele si dotarea organului. Deci si daca esti in fapt, un avocat tot te scapa. Sunt mai multe portite....
Nu merg pe jos; e prea sanatos! :D

Aceasta postare a fost editata de AG-74-HESS: 02 July 2009 - 10:19 PM

0

#46 Useril este offline   andriu 

• Membru
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 884
  • Inregistrat: 06-March 07

Postat 02 July 2009 - 11:25 PM

eu am in august infatisare.
cred ca va fi decisiva.

"That's sooo oshemmm !!!!!"
0

#47 Useril este offline   Sir_Vaska 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1117
  • Inregistrat: 23-November 03
  • Interests:RC - utilaje agricole, de constructii , camioane , trenulete si ... drone

Postat 03 July 2009 - 03:21 PM

Vezi postareaAG-74-HESS, la Jul 2 2009, 11:18 PM, a spus:

....S-a mai ``tinut`` o infatisare dar nu m-am mai prezentat nici eu si nici nu ma mai duc. Pana la urma, permisul e tot la mine.
...

Vezi ca prin neprezentare pierzi procesu chiar si cu dreptatea in mana, e la moda.
Cat despre cartonas , nu conteaza ca e la tine sau nu , mai tragic e sa descoperi ca e suspendat/anulat si tu sa nu ai habar, asta nu te poate absolvi de inca o infractiune.
Oricum eu iti doresc bafta si parerea mea este ca nu trebuie neglijat nimic in acest sens pentru ca pixu scrie iar efectele isi urmeaza cursul incet si sigur ....

Aceasta postare a fost editata de Sir_Vaska: 03 July 2009 - 03:25 PM

0

#48 Useril este offline   AG-74-HESS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 03 July 2009 - 06:41 PM

Pai in afara de permis mai am si dovada, care zice ca mi s-a inapoiat permisul pana la terminarea procesului (chiar si pana in 2020, deci fara limita). Cat timp am dovada aia si permisul, am drept de circulatie. Hai ma, ce dracu, ca la pedale tot nu dau ori ce ar face ei, ca nu am cum pur si simplu! Depind prea mult de permis si la job, si in rest, deci nu exista varianta militzenilor; sunt obligat sa-l am prin orice metode.
Si inca ceva: daca nu era cacialma si erau ei tare-n cioace, aduceau proba aia video cu care se spargeau in figuri ca mai are putzin si se face juma` de an. Unde este ``proba video`` specificata in PV? Hai, ca e larga si oricum,asa procedeaza cu toti, adica fac clantza mare cu ``probe``ca sa sperie soferul, iar la tribunal se poarta ca scobitoarea-n cana din lipsa de probe.

Bafta Andriu, vei castiga!
0

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu