parere despre RC WFLY FT06-C
Postat 31 January 2009 - 04:53 PM
LivexG, la Jan 31 2009, 03:18 AM, a spus:
Multumesc anticipat!
Este o statie pt. heli,dar se poate demixa si folosi si la acro fara mari pretentii,daca o iei la bani putini merita.
Postat 31 January 2009 - 04:58 PM
Postat 31 January 2009 - 06:17 PM
Multumesc!
Postat 31 January 2009 - 07:05 PM
Sunt multe mixaje posibile, poti dori sa faci directia si profundorul sa compenseze automat cand ai motorul in plin (din cauza ca elicea produce un turbion, avionul poate avea tendinta sa plece intr-o parte si in sus, de exemplu). Sau poate vrei sa miste de directie cand dai de mansa (ca sa compenseze efectul negativ al eleroanelor)
Postat 01 February 2009 - 09:03 PM
LivexG, la Jan 31 2009, 06:17 PM, a spus:
Multumesc!
400lei cam mult pt. o statie slaba si cam putin pt. una mai buna,in suma asta ar merge una SH buna,urmareste sectiunea Vanzari,dar si pe cea Tepari
numai bine
Postat 03 February 2009 - 07:30 AM
Postat 24 February 2009 - 10:31 PM
Am fost in exact aceeasi situatie ca si tine. Cu convingerea clara ca nu va fi doar o toana am ales ca sa investesc mai mult in statie si echipamente si de aceea repet sfatul lui Takeoff
Nu fi atat de categoric , este de preferat un SH de firma consacrata si de calitate (robbe-futaba,graupner,multiplex, hitec ) cu atat mai mult ca elemente de uzura sunt doar cele doua manse si le poti testa si vedea. In rest, electronica si aici calitatea si acuratetea face diferenta.
Un exemplu: Am construit un model si din grija fata de "echipamentele scumpe " am ales sa pun ceva mai "slabut" 35MHz cu receptor simpla conversie . La zbor am avut surpriza ca pe o anumita directie sa apara ,probabil, interferente radio . Cu receptor dubla conversie si statia cu microprocesor nu s-au repetat .
Oricum intre timp am schimbat modulul de emisie si receptorul pe 2,4GHz si este de preferat .
Concluzia: pagubele cumulate din vina echipament sunt frustrante si justifica investitia!
Ca exemplu incearca sa te uiti la recensamantul de aeromodelisti.
Succese si , parafrazand, sa te apleci doar cate o signgura data dupa aeromodele :rolleyes:
Postat 25 February 2009 - 08:04 AM
Acum am in lucru primul meu avion si chiar nu as vrea sa il dau de pamant ...la cata munca si suflet am pus in el!
De aceea am optat sa-mi cumpar Futaba 6tex 2,4 ghz. Ceea ce nu inteleg la acest sistem e ca atunci cand o sa-mi mai cumpar receptoare pt.aceasta RC ,cum le va recunoaste statia ,daca nu au quart. Exista vreun cod de recunoastere?
Multumesc de sfaturi!!
Aceasta postare a fost editata de LivexG: 25 February 2009 - 08:05 AM
Postat 25 February 2009 - 09:15 AM
Acel receptor va ingnora orice semnal venit de la alta statie si va ramane numai la cea de la care a invatat codul. Daca schimbi statia, repeti procesul de "binding".
Cu respect,
Catalin C.

Ajutor

Raspuns nou

Citare Multipla