Modelism - RHC Forum: parere despre RC WFLY FT06-C - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

parere despre RC WFLY FT06-C

#1 Useril este offline   LivexG 

• Incepator
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 17
  • Inregistrat: 26-October 08

Postat 31 January 2009 - 03:18 AM

Cunoaste cineva WFLY FT06-C, sistem RC CCPM 6 canale? As vrea sa o cumpar pentru avioane si as vrea sa stiu daca a mai folosit-o cineva ! Functioneaza pe orice simulator (ex.:%^&&^%#$%&^ Rc ,Reflex etc.
Multumesc anticipat!
0

#2 Useril este offline   takeoff 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1029
  • Inregistrat: 25-July 08
  • Interests:Elicoptere,elicoptere,elicoptere si apoi tot ce zboara...

Postat 31 January 2009 - 04:53 PM

Vezi postareaLivexG, la Jan 31 2009, 03:18 AM, a spus:

Cunoaste cineva WFLY FT06-C, sistem RC CCPM 6 canale? As vrea sa o cumpar pentru avioane si as vrea sa stiu daca a mai folosit-o cineva ! Functioneaza pe orice simulator (ex.:%^&&^%#$%&^ Rc ,Reflex etc.
Multumesc anticipat!

Este o statie pt. heli,dar se poate demixa si folosi si la acro fara mari pretentii,daca o iei la bani putini merita.
0

#3 Useril este offline   Bogdan B 

• ex ad525
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 948

Postat 31 January 2009 - 04:58 PM

Wfly FT06-C este o statie pentru elicoptere asa cum a zis si takeoff , insa exista pe un site renumit din romania si varianta FT-06 A care are mai multe mixuri pentru avioane ! Am auzit ca nu face probleme , am sa-ti trimit site-ul pe privat daca vrei ! Da-mi un MI
0

#4 Useril este offline   LivexG 

• Incepator
  • PipPip

Postat 31 January 2009 - 06:17 PM

Sunt incepator la "zburatoare",adica pe vremuri faceam machete de avioane, de aceea doresc sa incep cu dreptul. din cate am citit pe forum telecomanda e esentiala asa ca vreau sa cumpar ceva ok ...cam pana in 400 ron.Astept sfaturi si apropo ce e aceea mixare si cum se realizeaza??? V-am mai spus sunt new si orice sfat e bine venit!
Multumesc!
0

#5 Useril este offline   Dragos Avramescu 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 528
  • Inregistrat: 01-August 08
  • Interests:Schi, aeromodelism

Postat 31 January 2009 - 07:05 PM

Mixerele fac ca un servo sa fie afectat de mai multe comenzi, de exemplu daca vrei o aripa zburatoare, elevoanele se misca simultan cand misti mansa fata-spate (efect de profundor) dar se misca in contrasens cand dai stanga-dreapta (efect de eleroane)
Sunt multe mixaje posibile, poti dori sa faci directia si profundorul sa compenseze automat cand ai motorul in plin (din cauza ca elicea produce un turbion, avionul poate avea tendinta sa plece intr-o parte si in sus, de exemplu). Sau poate vrei sa miste de directie cand dai de mansa (ca sa compenseze efectul negativ al eleroanelor)
0

#6 Useril este offline   takeoff 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1029
  • Interests:Elicoptere,elicoptere,elicoptere si apoi tot ce zboara...

Postat 01 February 2009 - 09:03 PM

Vezi postareaLivexG, la Jan 31 2009, 06:17 PM, a spus:

Sunt incepator la "zburatoare",adica pe vremuri faceam machete de avioane, de aceea doresc sa incep cu dreptul. din cate am citit pe forum telecomanda e esentiala asa ca vreau sa cumpar ceva ok ...cam pana in 400 ron.Astept sfaturi si apropo ce e aceea mixare si cum se realizeaza??? V-am mai spus sunt new si orice sfat e bine venit!
Multumesc!

400lei cam mult pt. o statie slaba si cam putin pt. una mai buna,in suma asta ar merge una SH buna,urmareste sectiunea Vanzari,dar si pe cea Tepari

numai bine
0

#7 Useril este offline   LivexG 

• Incepator
  • PipPip

Postat 03 February 2009 - 07:30 AM

Vezi postareatakeoff, la Feb 1 2009, 09:03 PM, a spus:

400lei cam mult pt. o statie slaba si cam putin pt. una mai buna,in suma asta ar merge una SH buna,urmareste sectiunea Vanzari,dar si pe cea Tepari

numai bine

Nu m-as baga la SH-uri ...ce e nou... e nou !. Multumesc de sfaturi ,baieti!
0

#8 Useril este offline   tetea 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 759
  • Inregistrat: 04-April 08

Postat 03 February 2009 - 07:57 AM

Eu am luat un FC 16 sh si nu cred ca am sa renunt la ea prea curand...........vezi ca are wabo ceva bun si ieftin parca MC10....
0

#9 Useril este offline   Horja 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1896
  • Inregistrat: 10-January 08

Postat 24 February 2009 - 10:31 PM

"pe vremuri faceam machete de avioane, de aceea doresc sa incep cu dreptul."

Am fost in exact aceeasi situatie ca si tine. Cu convingerea clara ca nu va fi doar o toana am ales ca sa investesc mai mult in statie si echipamente si de aceea repet sfatul lui Takeoff
Nu fi atat de categoric , este de preferat un SH de firma consacrata si de calitate (robbe-futaba,graupner,multiplex, hitec ) cu atat mai mult ca elemente de uzura sunt doar cele doua manse si le poti testa si vedea. In rest, electronica si aici calitatea si acuratetea face diferenta.
Un exemplu: Am construit un model si din grija fata de "echipamentele scumpe " am ales sa pun ceva mai "slabut" 35MHz cu receptor simpla conversie . La zbor am avut surpriza ca pe o anumita directie sa apara ,probabil, interferente radio . Cu receptor dubla conversie si statia cu microprocesor nu s-au repetat .
Oricum intre timp am schimbat modulul de emisie si receptorul pe 2,4GHz si este de preferat .
Concluzia: pagubele cumulate din vina echipament sunt frustrante si justifica investitia!
Ca exemplu incearca sa te uiti la recensamantul de aeromodelisti.
Succese si , parafrazand, sa te apleci doar cate o signgura data dupa aeromodele :rolleyes:
0

#10 Useril este offline   LivexG 

• Incepator
  • PipPip

Postat 25 February 2009 - 08:04 AM

Horja :"In rest, electronica si aici calitatea si acuratetea face diferenta".

Acum am in lucru primul meu avion si chiar nu as vrea sa il dau de pamant ...la cata munca si suflet am pus in el!
De aceea am optat sa-mi cumpar Futaba 6tex 2,4 ghz. Ceea ce nu inteleg la acest sistem e ca atunci cand o sa-mi mai cumpar receptoare pt.aceasta RC ,cum le va recunoaste statia ,daca nu au quart. Exista vreun cod de recunoastere?
Multumesc de sfaturi!!

Aceasta postare a fost editata de LivexG: 25 February 2009 - 08:05 AM

0

#11 Useril este offline   protheus 

• 日本語
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1719
  • Inregistrat: 26-August 07
  • Interests:Cate un pic din fiecare domeniu.

Postat 25 February 2009 - 09:15 AM

Da, fiecare statie are cod unic, care se "invata" in receptor la prima utilizare.

Acel receptor va ingnora orice semnal venit de la alta statie si va ramane numai la cea de la care a invatat codul. Daca schimbi statia, repeti procesul de "binding".

Cu respect,

Catalin C.
 "Pai, impartim egal totul, o jumate tu, o jumate eu si o jumate Ion."  
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu