ESC-ul e cel stock de traxxas rustler 3706. Stiu ca nu e performant dar, din motive financiare, o perioada as vrea sa nu il schimb.
Problema a aparut din senin, respectiv saptamana trecuta. Masina a stat parcata vreo luna de zile. La ultima plimbare acesta a functionat fara nici o problema.
Manifestarile sunt ciudata (sau asa mi se par mie): reglez "punctul mort" si dupa nici un minut se deregleaza. indiferent daca ii dau comenzi sau nu, daca e in sarcina sau liber. Daca ma joc cu el, dupa cateva manevre ramane blocat ori pe inainte ori pe revers si nu se deblocheaza decat dupa cateva secunde dupa ce i-am suspendat rotile. Dupa nici 5 minute se incinge extraordinar de tare.
Singura schimbare adusa automodelului este radiocomanda. La ultima iesire o aveam pe cea stock iar acum am schimbat-o cu o Futaba Megatech 2PL.
Intrebarea este daca se poate repara si/sau daca merita reparatia (din punc de vedere financiar si nu al performantei aduse de acest regulator).
Multumesc!
Pagina 1 din 1
ESC problema (Traxxas XL-1) se mai poate repara sau adio?
Postat 16 February 2009 - 12:28 PM
ipman, la Feb 16 2009, 11:53 AM, a spus:
Nu poti sa schimbi radiocomanda cu cea veche pentru a vedea daca-si revine? Problema nu-i simpla deloc ...
din pacate am dat vechea telecomanda
maine sper sa ma intalnesc cu dan71 sa ii dau lui esc-ul sa il probeze cu telecomanda lui (are un tot in 27MHz AM cum era cea de traxxas )... asa macar elimin una din posibilitati

.....::i'm a joker. assume that when you read me::......
Postat 16 February 2009 - 04:10 PM
ipman, la Feb 16 2009, 01:48 PM, a spus:
Dupa ce faci si incercarea asta si daca nu iese, tinem legatura ca si eu locuiesc in zona pe care o ai la locatie. Poate-i dam de cap.
multumesc!
te anunt imediat ce am un rezultat

Postat 01 March 2009 - 12:27 AM
am dus esc-ul la un electronist... spune ca totul pare ok.
am montat azi esc-ul si nu mai face nici o figura. singura diferenta de comportament esta ca acum i-am "prins" punctul neutru destul de greu.
sper ca mine sa reusesc sa scot masina la pista sa vad cum se comporta dupa cateva ture...
am montat azi esc-ul si nu mai face nici o figura. singura diferenta de comportament esta ca acum i-am "prins" punctul neutru destul de greu.
sper ca mine sa reusesc sa scot masina la pista sa vad cum se comporta dupa cateva ture...

Arata acest topic
Pagina 1 din 1