Modelism - RHC Forum: futaba ff9 - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

futaba ff9 help

#1 Useril este offline   steelnox 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 116
  • Inregistrat: 25-October 08

Postat 02 March 2009 - 04:33 PM

am o futaba ff9, noua. are doar vreo 2 ore de zbor.
am reusit sa fac rost de un kit aerofly, si dupa cam o luna de simulator, in timp ce jucam, am simtit miros de ars si telecomanda nu a mai raspuns la comenzi. Doar in simulator. pe camp functioneaza....
stie cineva cum pot remedia problema?

telecomanda este de vanzare, cu tot cu receptor. pentru pret, pm.

Ai incalcat regulamentul de doua ori,prin postare gresita si prin lipsa pret.De vandut, poti sa o scoti la vanzare in sectiunea corecta,postand neaparat pretul si mentionand ca a mirosit a ars, ca sa nu ajungi cumva in lista de tepari.

Aici se poate discuta partea tehnica.

Aceasta postare a fost editata de SILVIU66: 02 March 2009 - 05:07 PM
Motiv editare: off-forum,incalcare regulament

0

#2 Useril este offline   pavcostel 

• Membru Fumator
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1598
  • Inregistrat: 01-October 04

Postat 02 March 2009 - 07:10 PM

Sa spun si eu ceva:
- statiile care au mufa de trainer cu 6 pini (cea patrata) au legate semnalele intre statie si conector prin niste bobinutze. Pot fi smd sau cu cod de culori, de la caz la caz. Deasemenea mai este circuitul de excludere al emisiei (strap la pinii 4-5), care poate sa aiba elemente arse. Astea sunt cele care conduc la functionarea statiei pe camp dar NU pe simulator. Trebuie desfacuta de cineva care stie, oricum. Cum a fost folosita? A avut strap? A fost scos quarzul pe simulator?

Bafta!
Costel
35 MHz, canal 60,62,78.
0

#3 Useril este offline   steelnox 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 02 March 2009 - 10:13 PM

Vezi postareapavcostel, la Mar 2 2009, 07:10 PM, a spus:

Sa spun si eu ceva:
- statiile care au mufa de trainer cu 6 pini (cea patrata) au legate semnalele intre statie si conector prin niste bobinutze. Pot fi smd sau cu cod de culori, de la caz la caz. Deasemenea mai este circuitul de excludere al emisiei (strap la pinii 4-5), care poate sa aiba elemente arse. Astea sunt cele care conduc la functionarea statiei pe camp dar NU pe simulator. Trebuie desfacuta de cineva care stie, oricum. Cum a fost folosita? A avut strap? A fost scos quarzul pe simulator?

Bafta!
Costel

statia era exact in forma din fabrica. fara nimic modificat. cuartul a fost prezent. cine se pricepe? si sa fie din cluj...
0

#4 Useril este offline   pavcostel 

• Membru Fumator
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 03 March 2009 - 07:16 AM

Strapul se pune in mufa sau pe cablu. Nu se modifica nimic in statie, evident! Si e bine sa scoti quarzul cand esti pe simulator. Scade si consumul general si protejezi si finalul daca nu ai strap sau ai un contact imperfect, cum prrobabil a fost cazul tau. Bine ar fi sa-ti completezi profilul cu locatia, asa e corect si frumos. In Cluj sunt multi modelisti.

Bafta!
Costel
35 MHz, canal 60,62,78.
0

#5 Useril este offline   ZOD 

• Flightaddicted member
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2766
  • Inregistrat: 12-March 03

Postat 03 March 2009 - 09:49 AM

Vezi postareapavcostel, la Mar 3 2009, 07:16 AM, a spus:

Strapul se pune in mufa sau pe cablu. Nu se modifica nimic in statie, evident! Si e bine sa scoti quarzul cand esti pe simulator. Scade si consumul general si protejezi si finalul daca nu ai strap sau ai un contact imperfect, cum prrobabil a fost cazul tau. Bine ar fi sa-ti completezi profilul cu locatia, asa e corect si frumos. In Cluj sunt multi modelisti.

Bafta!
Costel

FF9 are modul .. nu scoti quartz-ul.. scoti doar modulul.
DT
0

#6 Useril este offline   pavcostel 

• Membru Fumator
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 03 March 2009 - 05:40 PM

Asa e, Stapane, :rolleyes: dar eu am spus de toate cele care au mufa aia. Mai este cazul si la T4, T6 si parca FF7. FF9 e cu modul, asa cum bine spui, dar asta nu exclude problema, mufele intra execrabil acolo si poti sa nu faci contact sa opresti emisia. Intra prost si la statii mai scumpe de fapt, cred ca de fapt mufele venite cu simulatoarele sunt ieftine-ieftine-ieftine.

Bafta!
Costel
35 MHz, canal 60,62,78.
0

#7 Useril este offline   steelnox 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 03 March 2009 - 08:44 PM

ok, multumesc pentru raspunsuri. solutie pentru rezolvare exista? se repara asa ceva?
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu