Modelism - RHC Forum: Noutati la Hitec - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 5 Pagini +
  • « Prima
  • 3
  • 4
  • 5

Noutati la Hitec Aurora 9, 2.4G

#121 Useril este offline   ZOD 

• Flightaddicted member
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2766
  • Inregistrat: 12-March 03

Postat 27 August 2010 - 03:33 PM

Vezi postarearenatoa, la Aug 27 2010, 03:19 PM, a spus:

Ba cred ca am raspuns destul de clar: la Futaba intrebi si afli.
La Hitec iti spun sa trimiti statia la service, si cum produsul este in primul an de viata, pana acum s-a schimbat statia cu totul, asa au raportat mai multi pe net, nu au schimbat ecranul la nici unul, pt ca nu il aveau ca piesa de schimb, deci nici pret la el.
Nu stiam de acel touch sensor.

Cum ai raspuns clar ca nu inteleg. Cat costa la hitec in comparatie cu futaba ? "Mult" e un termen vag ... Cat e .. si de ce ma trimiti la futaba sa aflu ? Tu nu sti ? Daca nu sti de unde sti ca e mai mult la hitec decat la futaba ?

In principiu voi spuneti lucruri adevarate dar va aberati incredibil cu intrebari de genul celor din ion creanga "Prostia Omeneasca" .. moaaa ce se intampla daca se strica ...ce se intampla daca sunt nesimtit si nu pot sa ma opresc 3 secunde sa ma sterg pe mana cand pun mana pe ecranul ala? Iti dai seama ce se intampla daca ai futaba si o scapi pe scari cand pleci la camp ? Dar daca ai hitec.. sunt sigur ca e mult mai grav la hitec decat la futaba .. iti dai seama daca ai 14 MZ

Nu ma intelege gresit asa a fost sa fie .. m-am ales cu JR si Aurora dar daca era dupa mine mi-as fi luat Futaba din nou fara sa clipesc

Iar asta cu pretu insistati ca e mai mult decat ce ? Spune-ti o suma .. la hitec ecranu costa X la futaba sensorul ala costa Y ... In principiu e stupid de fel sa te feresti de ceva ce iti place doar ca exista oarecum o posibilitate sa se strice daca esti nesimtit sau neglijent.

Deci cat costa comparativ.. stiti sau va aberati ?
DT
0

#122 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 19177
  • Inregistrat: 28-April 05

Postat 27 August 2010 - 03:56 PM

http://en.wikipedia....tive_dissonance
... cu picioarele pe pamant ...
0

#123 Useril este offline   ZOD 

• Flightaddicted member
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2766
  • Inregistrat: 12-March 03

Postat 27 August 2010 - 04:25 PM

Vezi postarearenatoa, la Aug 27 2010, 04:56 PM, a spus:

Aberant linkul ... ti l-a dat prietenu tau psiholog care a analizat forumul si a zis ca suntem toti deranjati ?

Raspunzi sau nu la intrebare : Cat costa la futaba reparatia butonului ala si cat costa la hitec ... care e diferenta. Stiti sau nu ? Pt ca daca nu inseamna ca ati mintit.. si numai dramida minte dar vad ca se ia.
DT
0

#124 Useril este offline   TUROK 

• BAGA VITEZA
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3708
  • Inregistrat: 03-February 07
  • Interests:AEROMODELISM

Postat 27 August 2010 - 05:14 PM

Vezi postarearenatoa, la Aug 27 2010, 04:56 PM, a spus:

Sa inebunesc ! ..am baut si 3 beri si nu inteleg ce are vorba aia : sula cu prefectura in linkul dat aici ? ce treaba are asta cu intrebarea lui Zod?

fi frate la obiect cu ce te intreaba omul!....

Chiar cat costa ecranul ala ?...sa imi iau 3 bucati ca nu se stie?...ma imbat si scap Aurora pe jos . :lol:
ADOR VITEZA!!!
0

#125 Useril este offline   Alexandru E-ZG 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 291
  • Inregistrat: 12-September 08
  • Interests:Aviation , Aeromodelism , Electronics

Postat 27 August 2010 - 05:34 PM

Dupa voi care sunteti in domeniu mai mult decat mine care este o statie cu cel mai bun raport calitate pret , ca sa fixez un reper sa zicem ca suma in cauza ar fi intre 1000 - 1500 ron in acest interval se gaseste aurora 9 , futaba FF-7 (T-7CP) ........ si altele . Voi pe ce ati merge daca ati fi in intervalul respectiv . Vreau o statie care sa nu o schimb in urmatorii 2 ani 3,4.... . Spektrum dx 8 suna foarte interesant are si telemetrie deci ar putea fi un candidat la aurora 9 . Voi ce ziceti

Ps : cred ca treaba cu acel touch tine mai mult de noroc , poti da cu el din neatentie si se sparge , poate sta in soare si se duce scrisul , yo am un pda care de 4 ani inca mai merge nu are probleme cu ecranul... . Acum intrebare stiti cazuri de defectare a acelui ecran asa din senin fara anumite cauze ?

Aceasta postare a fost editata de Alexandru E-ZG: 27 August 2010 - 05:36 PM

Ez1,2&Fc1,xl&Cl&Trex450Sport,ZOHD Drift,ExplorerLR4,B.Mcps - H.A9xTaranis/RM/Zorro-CRSF
0

#126 Useril este offline   TUROK 

• BAGA VITEZA
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3708
  • Inregistrat: 03-February 07
  • Interests:AEROMODELISM

Postat 27 August 2010 - 05:44 PM

Salut .Eu detin aceasta statie din Martie,anul acesta .Pot sa iti spun ca sunt super multumit de ea.Nu mi-a creat inca nici un fel de probleme si te asigur ca am frecat-o pe toate partile .Aici sunt pareri pro si contra despre ea .La urma urmei ,toate sunt sa zicem consumabile, mai mult sau mai putin in timp .Statia desi pare complexa in meniu la prima vedere ,eu spun ca o sa iti placa dupa cateva intrebuintari .Eu iti recomand aceasta statie .Acum depinde si de gustul tau .Nr canalelor poate prezenta si un avantaj in viitor .

Acum trebuie sa ne intrebam!!! Trebuie sa asteptam 5 ani ca sa vedem cat rezista acel ecran?

HAI SA FIM SERIOSI DOMNILOR .....pare de-a dreptul aberant . Nu criticati aceasta statie in necunostinta de cauza!

Aceasta postare a fost editata de TUROK: 27 August 2010 - 05:51 PM

ADOR VITEZA!!!
0

#127 Useril este offline   silver arrow 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 635
  • Inregistrat: 14-July 09

Postat 27 August 2010 - 05:59 PM

Salut eu am din aprilie. O folosesc cu 3 rx-uri doua de 9 si unul de 7. Se comporta excelent si meniul este super simplu. Touch screenul este ferm in comenzi si raspunde bine. Bafta la alegere!
Cu stima, Ady.
0

#128 Useril este offline   Alexandru E-ZG 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 27 August 2010 - 06:34 PM

Inca o intrebare :

Cumva primesc un senzor de telemetrie pt tensiunea pack-ului din avion , integrat in acel receptor sau toti acesti senzori trebuie cumparati separat ???
Ez1,2&Fc1,xl&Cl&Trex450Sport,ZOHD Drift,ExplorerLR4,B.Mcps - H.A9xTaranis/RM/Zorro-CRSF
0

#129 Useril este offline   silver arrow 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 635
  • Inregistrat: 14-July 09

Postat 27 August 2010 - 06:39 PM

Singura telemetrie pe care o primesti stoc e tensiunea pe care o primeste rx-ul din BEC sau din pack-ul de receptie. Aceasta functie e integrata in fiecare receptor, iar acestea se cumpara separat.

Aceasta postare a fost editata de silver arrow: 27 August 2010 - 06:43 PM

0

#130 Useril este offline   protheus 

• 日本語
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1719
  • Inregistrat: 26-August 07
  • Interests:Cate un pic din fiecare domeniu.

Postat 27 August 2010 - 07:21 PM

Vezi postareaAlexandru E-ZG, la Aug 27 2010, 01:05 PM, a spus:

Hitec Aurora 9 ,Futaba FF-7 (T-7CP) 2.4 GHz, Spektrum dx 7

Airtronics SD 10?
 "Pai, impartim egal totul, o jumate tu, o jumate eu si o jumate Ion."  
0

#131 Useril este offline   MLGore 

• Dream Team Forever
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2332
  • Inregistrat: 08-March 04

Postat 29 August 2010 - 04:02 PM

SensorTouch-ul de la Futaba nu are cum sa se strice daca apesi sau il topesti din greseala cu letcon-ul sa zicem pt. ca e un cablaj cu 4 antene desenate pe el. E RF toata treaba nu are nimic optic sau mecanic. Am desfacut-o eu pe a mea saptamana trecuta, mi s-a dus trimul pe gaz (butonul de -). Nu stiu ce a avut, nu a mai facut contact. In rest, nu am de ce sa ma plang, se vede utilizarea microcontrolerelor de generatie noua. Softul mi-a permis sa assign-ez un slider pe post de trim de gaz si am zburat in continuare. Un alt avantaj la Futaba e maturitatea sistemului FASST, in rest nu cred ca ar fi diferente majore intre FG-8 si Aurora 9.
Modelism = 10% zbor + 90% lipici
Cand o zbura A.R.C.A.! © 2010 All rights reserved.
0

#132 Useril este offline   Dan Andrei 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 785
  • Inregistrat: 18-April 09

Postat 07 September 2010 - 08:48 PM

Despre latenta sistemului se stie ceva?Eu nu am reusit sa gasesc nici-o specificatie data de producator care sa ma lamureasca.Daca stiti ceva luminati-ma si pe mine!
Yak 54 Russian Thunder pwd by 55cc reborn!
Yak 55 EP by Telink
Heli-T-Rex 450 Sport
HK450 pro
0

#133 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 07 September 2010 - 09:05 PM

S-a discutat ceva cateva pagini in urma. Sau poate pe alt topic, nu mai stiu :)
E cea mai mare de pe piata, 55msec, masurata de un site de heli.
Hitec nu a negat, dar sustine ca in viata reala nu se simte.
Spre deosebire de fotografie, unde am invatat sa compensez cele 75msec intarziere ale camerei, care sunt consistente, la Aurora avem o intarziere de 22msec fixa, si una variabila intre 0 si 33 msec, si care, fiind aleatorie, nu se poate prevedea.
Toate astea sunt cifre, pentru unii piloti pot insemna nimic, pentru altii...
0

#134 Useril este offline   Dan Andrei 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 785
  • Inregistrat: 18-April 09

Postat 08 September 2010 - 06:05 AM

Este foarte mult dupa parerea mea....Cei de Hitec nu au publicat oficial care este latenta statiei Aurora?Sau parametri acestia sunt de obicei tainuiti de catre toti producatotii in general?
Yak 54 Russian Thunder pwd by 55cc reborn!
Yak 55 EP by Telink
Heli-T-Rex 450 Sport
HK450 pro
0

#135 Useril este offline   Alexandru E-ZG 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 30 September 2010 - 06:32 PM

Se poate conecta aurora 9 la o statie futaba t4ex prin modulul de trainer daca adaptez cablurile de trainer ???

Sau daca vreau sa beneficez de aceasta functie statia cealalta trebuie sa fie tot hitec

Inca ceva , pot conecta flapsurile de la fun cub ( servo-urile de la flapsuri sunt puse in oglinda ca si eleroanele din pacate ) pe 2 canale iar statia stie sa faca restul ??? ( ma refer daca dpdv soft stie sa inverseze un canal si apoi sa le comande simultan , ba mai mult ar putea sa le comande progresiv , sa am 15 grade...30 ....60...90 comanda flapsuri )

Doresc sa o cumpar si mai intai pun intrebari
0

#136 Useril este offline   oachidori 

• F22 Raptor Fan
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2396
  • Inregistrat: 05-August 09
  • Interests:Aeromodele, Modelare 3D

Postat 30 September 2010 - 08:50 PM

Vezi postareaAlexandru E-ZG, la Sep 30 2010, 07:32 PM, a spus:

Se poate conecta aurora 9 la o statie futaba t4ex prin modulul de trainer daca adaptez cablurile de trainer ???

Sau daca vreau sa beneficez de aceasta functie statia cealalta trebuie sa fie tot hitec

Inca ceva , pot conecta flapsurile de la fun cub ( servo-urile de la flapsuri sunt puse in oglinda ca si eleroanele din pacate ) pe 2 canale iar statia stie sa faca restul ??? ( ma refer daca dpdv soft stie sa inverseze un canal si apoi sa le comande simultan , ba mai mult ar putea sa le comande progresiv , sa am 15 grade...30 ....60...90 comanda flapsuri )

Doresc sa o cumpar si mai intai pun intrebari

Banuiesc ca da.MPX -ul meu stie sa faca asa ceva.cum sunt relativ frati s-ar putea sa stie si aurora.Cel mai bine descarci manualul si vezi acolo.Dc nu il ai ti-l trimit eu pe mail.
Olivian Diaconescu

Radio:
Multiplex Royal Pro 16 2.4GHz
Aero:
BADAN Kit - Yak55M 2.8m; MVVS116NP; Rezo RE2 MTW
EXTREME FLIGHT - Extra 300 2.3m; MVVS58 Prosport; Rezo -MVVS
MULTIPLEX - Funcub;Parkmaster;Funjet Ultra2
FREEWING - F22 Xicoy X45 Jet
ROBBE - Mistral 2.0m
F22 depron
AERONAUT - Triple RES 2.0m
Auto:
TRAXXAS - E Revo 1/16
ARRMA - Typhon 6S
0

#137 Useril este offline   Alexandru E-ZG 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 30 September 2010 - 09:39 PM

Vezi postareaoachidori, la Sep 30 2010, 09:50 PM, a spus:

Banuiesc ca da.MPX -ul meu stie sa faca asa ceva.cum sunt relativ frati s-ar putea sa stie si aurora.Cel mai bine descarci manualul si vezi acolo.Dc nu il ai ti-l trimit eu pe mail.

Ce anume stie , conectarea intre modele pe partea de trainer ( futaba - aurora - ) sau partea de flapsuri sau ambele
0

#138 Useril este offline   oachidori 

• F22 Raptor Fan
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2396
  • Inregistrat: 05-August 09
  • Interests:Aeromodele, Modelare 3D

Postat 01 October 2010 - 07:35 AM

Vezi postareaAlexandru E-ZG, la Sep 30 2010, 10:39 PM, a spus:

Ce anume stie , conectarea intre modele pe partea de trainer ( futaba - aurora - ) sau partea de flapsuri sau ambele

Scuze:de partea cu flapsurile vorbeam.Cea cu trainer nu stiu ca nu m-a interesat subiectul.
Olivian Diaconescu

Radio:
Multiplex Royal Pro 16 2.4GHz
Aero:
BADAN Kit - Yak55M 2.8m; MVVS116NP; Rezo RE2 MTW
EXTREME FLIGHT - Extra 300 2.3m; MVVS58 Prosport; Rezo -MVVS
MULTIPLEX - Funcub;Parkmaster;Funjet Ultra2
FREEWING - F22 Xicoy X45 Jet
ROBBE - Mistral 2.0m
F22 depron
AERONAUT - Triple RES 2.0m
Auto:
TRAXXAS - E Revo 1/16
ARRMA - Typhon 6S
0

#139 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 01 October 2010 - 08:16 AM

Gasesti aici totul legat de partea de trainer la Aurora:

http://www.rcgroups....d.php?t=1090598
0

#140 Useril este offline   Alexandru E-ZG 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 01 October 2010 - 09:03 AM

Vezi postarearenatoa, la Oct 1 2010, 09:16 AM, a spus:

Gasesti aici totul legat de partea de trainer la Aurora:

http://www.rcgroups....d.php?t=1090598

multumesc de link , sunt din ce in ce mai aproape de momentul cumpararii ei

Aceasta postare a fost editata de Alexandru E-ZG: 01 October 2010 - 09:04 AM

0

#141 Useril este offline   Alexandru E-ZG 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 08 October 2010 - 07:31 PM

Momentan oscilez intre aurora 9 si multiplex royal 9 dar punand tot felul de intrebari in sus si in jos am reusit sa aflu raspunsul la o intrebare pusa de voi in acest topic si anume cat costa acel ecran :

Atasez raspunsul celor de la hitec la intrebarile mele :

Hello Alexander,
Thank you for choosing Hitec products. The screen on the Aurora will not cost as much as the radio brand new. The screen should cost roughly $120 US Dollars should you need to replace it. As for the issues with the gimbals, this has been taken care of with new hardware inside of the radios.

Thank you,

Billy Tompkins
Customer Service Rep.
Hitec RCD, LLC
Multiplex USA

La partea de gimbals am intrebat in legatura cu problema cursei acelui joystick care se pare ca la unele cand este dat la maxim in stanga servomecanismul atasat nu reactioneaza ( are o plaja moarta spre pozitia maxima )
0

#142 Useril este offline   Alexandru E-ZG 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 08 October 2010 - 08:13 PM

Vezi postareaAlexandru E-ZG, la Oct 8 2010, 08:31 PM, a spus:

Momentan oscilez intre aurora 9 si multiplex royal 9 dar punand tot felul de intrebari in sus si in jos am reusit sa aflu raspunsul la o intrebare pusa de voi in acest topic si anume cat costa acel ecran :

Atasez raspunsul celor de la hitec la intrebarile mele :

Hello Alexander,
Thank you for choosing Hitec products. The screen on the Aurora will not cost as much as the radio brand new. The screen should cost roughly $120 US Dollars should you need to replace it. As for the issues with the gimbals, this has been taken care of with new hardware inside of the radios.

Thank you,

Billy Tompkins
Customer Service Rep.
Hitec RCD, LLC
Multiplex USA

La partea de gimbals am intrebat in legatura cu problema cursei acelui joystick care se pare ca la unele cand este dat la maxim in stanga servomecanismul atasat nu reactioneaza ( are o plaja moarta spre pozitia maxima )

Am mai intrebat despre service (unde anume se afla acesta ) si daca o sa apara un modul in 35 mhz pt ea :

Hello Alexander,
We have service centers all throughout the World, you would need to locate the service center nearest you. Multiplex Germany is the closest I believe to you. There will be a 35MHz Spectra PRO for Europe.

Thank you,
0

Arata acest topic

• 5 Pagini +
  • « Prima
  • 3
  • 4
  • 5

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu