Pt cei pasonati de auto rog sami zica simie din poza ce componente contine modelul si ce marime(dupa ochii) unde am gasito nu avea mai ales componentele cum este el compus!
Pagina 1 din 1
Am nevoie de ajutor va rog!!! ufffff....
Postat 21 January 2009 - 09:36 PM
Lateime are cam 1 m, lungime cam 2m si ceva, marimi rezultate din masura "ghidonului" pe care sigur proiectantul la facut pe marimea lui adica latimea umerilor sai.
Rotile seamana cu cele de la masinile de tuns iarba cu motor termic sau de la carucioarele de manipulat marfa, frana pe disc mecanica cu comanda pe tija nu pe bovden si directie gen cart nu cu cremaliera.
Atata reiese din pozele astea.
Rotile seamana cu cele de la masinile de tuns iarba cu motor termic sau de la carucioarele de manipulat marfa, frana pe disc mecanica cu comanda pe tija nu pe bovden si directie gen cart nu cu cremaliera.
Atata reiese din pozele astea.
Prabusirea este o aterizare necontrolata..................sau nu?
FPV is not a crime!
Hitec Optic 6 Spectra 35MHz sinteza
FrSky 2.4GHz modul
Easy Glider BL
FW 190 A8
P 51D Mustang
IAR 80
ME 163
Tel: 0741-931.767
FPV is not a crime!
Hitec Optic 6 Spectra 35MHz sinteza
FrSky 2.4GHz modul
Easy Glider BL
FW 190 A8
P 51D Mustang
IAR 80
ME 163
Tel: 0741-931.767
Postat 25 January 2009 - 07:06 PM
leontin93, la Jan 25 2009, 06:35 PM, a spus:
Am si eu o intrebare unde as putea sa gasesc schitele,sau planurile de constructie pentru un kart de agrement???ca pe net nu gasesc nimic bun,si dak se poate sa nu fie in engleza!!
kart nu ai ce sa faci din chestia aia chiar daca e sa te dai cu ea pe trotuar
in primu rand e prea scurt(1 metru) wtf suporrtu de coloana de directie e aproape pe mijloc si gandestete ca trebe sa pui si scaun si si motor
si cu singuranta vei pune un motor in 4Timpi care e mult mai mare ca un motor in 2T (ca LxlxH un motor de in 4T 200cc 4cp e echivalentu unui motor de 125cc 50cp)
daca vrei ceva care sa il poti folosi fa ros de ceva un pic mai mare si cauta undeva pe cineva sa iti dea niste jenti si cauciucuri de kart ca astea care sunt pe cadru ala sar putea sa aiba rulmenti prosti
parerea mea
oricum SUCCES!!!
Postat 25 January 2009 - 08:03 PM
leontin93, la Jan 25 2009, 07:12 PM, a spus:
incape ca motor am si nui mare am unu de 2 t,50 cmc,schitele ca le unu ca acesta nu gasesc imi trebe schitele da in romana sa inteleg ceva! si rotilea alea sunt ff bune ca m si eu merg ca uns!
atunci trimitemi pe mess schitele si le traduc eu
id:
ma_intitulez_banzai
Arata acest topic
Pagina 1 din 1