shogi, la Dec 22 2008, 05:34 PM, a spus:
eu nu va inteleg ...de ce va luati voi modele la care nu gasiti piese si de care nu a auzit nimeni ?..din cauza pretului ?..mai asteptati si mai puneti bani daca asta e cauza ..nu va mai rsicati la cine stie ce branduri aparute peste noapte.
slava domnului sunt enjpe mii de topicuri cu enjpe mii de modele cunoscute de toata lumea probate/busite/trantite/tavalite/bubuite din care puteti alege.Pentru fiecare din ele uitati`va mai intai daca aveti piese la indemana pentru ele ca este aproape imposibil sa nu sticati ceva pe ele.
de ce crezi ca nu iti ofera nimeni nici un sfat ? pentru ca nimeni nu detine nici un model ca al tau.te sfatuiesc sa cauti cu incredere cu gogu` sau pe alte forumuri din afara...poate acolo ai vreo sansa sa gasesti.spor!
De gasit piese gasesc multe ... din cate observi sunt 4 firme care copiaza unu de la altu aceleasi piese inventate de habar nu am care dintre ele
Stiu ca am sasiu pe care se poate pune motor termic... stiu ca e "made in china" (ca toate sunt) dar nu ma gandeam ca toti isi cumpara numai revo, savage, si traxxas...speram ca am si eu cu cine sa discut 2-3 probleme... (fac pariu ca sunt multi care au un jamara Ripper,ca doar ii recomandat pentru toti incepatorii pe toate topicurile de pe forum, dar ma supara ca nimeni nu are curajul sa posteze despre cum merg si ce upgrade-uri se pot face care sa dea si rezultate bune)
Aceasta postare a fost editata de Tommyx: 22 December 2008 - 09:55 PM