tantar, la 23 October 2013 - 09:46 PM, a spus:
Esti belea , ia spune ai terminat CORSAIRUL ?
....................
Nuuu breee!... :blush: ...De 2 luni am timpul ocupat 100% cu reparatiile la masina...montat termopane...termoizolatie exterioara la apartament...hidroizolatie la acoperis...etc...
...Stii cum e...Trebuie sa stai dupa muncitori, ca altfel nu fac treaba buna...
...Iar peste toate, saptamana trecuta am fost racit rau, iar acum 2 sapt. m-a chinuit o masea de n-am putut sa mai fac nimic... :blush: ...De aceea nici nu te-am mai sunat...
...Maine iar trebuie sa ajung la Galati la service cu masina (sant programat...)si ma intorc seara acasa... :blush:
.....................
Nu e CORSAIR F4U !!!...E FW 190...E tot nazist ca al tau!!! :yahoo: ...Am facut cate ceva la el, dar nu e gata...Imi trebuie niste retract-uri servoless de la HK si n-am avut timp sa dau comanda...Probabil ca prima oara o sa-l zbor fara roti si-l aterizez pe burta...sa vad macar cum zboara...
.....................
...Mai am multe de facut...Mai am si un planor Cularis de 2,650 m care asteapta sa fie reparat/echipat...Piper-ul termic de 2,310 m asteapta tot in cutie pe shifonier...in cutie...cum a venit de la Phoenix...pt. ca nu e gata inca motorul de motocositoare Husqvarna (ma tot amana un amarat de strungar...cu bucsa de elice... =@ )
...Pur si simplu nu am mai avut timp sa ma ocup de ele...Abia daca am reusit sa mai ies la zbor...cu Magister...FunCub...P40-Micro...paramotoarele...
...ME 109 sta atarnat pe perete si asteapta sa-mi fac timp sa-i schimb retractul... :blush:
Poate ne auzim pe weekend...Sau maine seara, daca ajungi in Galati...