Postat 09 September 2012 - 03:58 PM
@Tantar - :D
T-34 - Bine ca nu e mai rau !!!...Imi era teama ca s-a shifonat...
Poti asigura sorbul cu coliere...Fa probe la sol in toate pozitiile si mult timp, neaparat, inainte de a-l mai ridica in aer !!!
...Capota poate fi intarita prin interior cu ceva
...Nu e nevoie sa schimbi bucatelele acelea din plastic puse pe post de balamale...Sant extrem de rezistente si permit apropierea suprafetzelor de control de corpul avionului, fara sa pierzi portantza pe acolo...Trebuie doar sa fie bine lipite!!! Recomandabil e sa fie gaurite, ca sa intre adezivul prin ele...Asaaa si balamalele clasice se pot desprinde daca nu sant lipite bine...N-ai vrea sa stii cat de greu e sa cureti o balama clasica de adezivul intrat in ea, in caz ca ai pus prea mult !!!
EZ2 - Ti-am zis ca motorul ala vibreaza !!!...Se aude si in filmari...Vibratiile pot proveni de la motor cu ax stramb...adaptor de elice stramb...elice dezechilibrata...Elicea se poate echilibra cu bucatzele de scotch pe dosul palei...O pui pe o tija fixa orizontala si nu trebuie sa aiba tendinta sa se opreasca mereu cu aceeasi pala in jos...Daca se intampa asa, pui pe vf. celeilalte pale 1...2...3 bucati de scotch, pana se echilibreaza.
ATENTIE !!! Nici o elice GWS (cele portocalii...) pe care le-am cumparat, nu a fost echilibrata !!!
Cu toate ca 99% din zburatori ignora echilibrarea elicei, ESTE F. IMPORTANTA !!!...Pt. ca omoara rulmentii motorului si scade mult randamentul motorului (consumul de curent creste...)
...Asa se intampla! La EZ, cand sare motorul, arunca aripile afara... :) ...Am patit si eu...dar la 30 m inaltime... :drinks: ...Fuselajul a venit ghiulea si s-a facut terci, iar aripile vin ca frunzele... :rofl:
...Poti pune o bucatzica de skai intre aripi (scobind un pic aripile...) ca sa nu mai sara din orice, dar in caz de crash, totusi skaiul se va desprinde......E mult mai sigur!!! La EZ, aripile pot iesi si fara motiv...Uneori isi si schimba pozitia in timpul zborului...
Messersmitt ME 109 G - Parkzone - 1100mm
Magister-MULTIPLEX - 1630mm
Ryan NY-P - 1600mm
Piper Cub J3- 2310 mm - 28cc benzina
Diamond 1800mm
P40-Warhawk mini (645mm)
.......................
W-Fly-Flaspeed 2,4 GHz