Modelism - RHC Forum: Jurnal de zbor Braila-Galati - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 283 Pagini +
  • « Prima
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • Ultima »

Jurnal de zbor Braila-Galati sau Galati-Braila...

#1759 Useril este offline   hype 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1280
  • Inregistrat: 05-February 11

Postat 07 June 2012 - 12:26 PM

Vezi postareamax500, la 06 June 2012 - 09:54 PM, a spus:

eu am trecut la lucruri mai serioase

Clar, nici tu nu te mai faci bine.
0

#1760 Useril este offline   tantar 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2748
  • Inregistrat: 01-November 08

Postat 07 June 2012 - 03:06 PM

Frate super misto .... TAREEEEEEEEEEEEEEE
Trex 700 V BAR
FMS P-51 D MUSTANG 1700 mm
ESM F4U CORSAIR 1900 mm SAITO FA 200 R 33
JU- 87 STUKA 1920 mm
A-10 Freewing 1700 mm EDF
FMS F 4U CORSAIR 1700 mm
FW 190 HYPE
Futaba T-8FG x 2
0

#1761 Useril este offline   myross67 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 175
  • Inregistrat: 06-July 11
  • Interests:zborul, in special pionierii nostri...Vlaicu,Vuia,Coanda

Postat 07 June 2012 - 06:58 PM

Vezi postareahype, la 07 June 2012 - 12:23 PM, a spus:

Fratioare :unsure: Cand impachetezi pentru Viorel,fa-i pereche.Nu e pacat sa fie stingher printre straini?Unde mai pui ca nici limba noastra nu o stie.
Aripioara intra la vopsit @viorel :rofl:

Salut! Maine vad cine vine saptamana asta in Italia cu transportul si sper sa fie o cunostinta de-a mea(sunt doi care se alterneaza cu aceeasi masina-la patron,sa pot trimite pachetul,pentru ca unul din ei ma taxeaza destul cand trimit cate ceva acasa asa ca am ales pe cine ma taxeaza mai putin.Daca nu,rabdare...Oricum,este foarte probabil sa vin acasa si,in cazul acesta,de ce nu si un al treilea model-sa faca pe translatorul?! De unul singur este satisfactie,in doi este mai interesant iar in trei este deja adrenalina!Daca se poate trimit saptamana asta si o sa-i dau baiatului nr tau de telefon.Ajunge in Tecuci luni pe la pranz sau ceva mai tarziu.O sa-i cer nr lui si ti-l transmit.Sanatate!
0

#1762 Useril este offline   incepatoru 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2867
  • Inregistrat: 30-May 09
  • Interests:aero

Postat 07 June 2012 - 07:27 PM

Mai stie cineva ceva de metengul de la VADENI??aaaaaaaa
0

#1763 Useril este offline   luci25gold 

• T-REX Helii
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2124
  • Inregistrat: 05-April 10
  • Interests:DOAR Elicoptere

Postat 07 June 2012 - 07:51 PM

beton armat ! acum inteleg de ce nu ai mai iesit cu elicopterele!
Ne traim viata in mare viteza, incercam sa rascumparam timpul,
insa de cele mai multe ori deciziile pe care le luam in pripa nu sunt cele mai bune!
07470130360
0

#1764 Useril este offline   max500 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 490
  • Inregistrat: 01-February 09

Postat 07 June 2012 - 08:31 PM

Vezi postarealuci25gold, la 07 June 2012 - 07:51 PM, a spus:

beton armat ! acum inteleg de ce nu ai mai iesit cu elicopterele!

cautam adrenalina prin bucuresti
Imagine atasata: IMG_5308.JPG

asa arata aerodromul de la 2000 de m
0

#1765 Useril este offline   luci25gold 

• T-REX Helii
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2124
  • Inregistrat: 05-April 10
  • Interests:DOAR Elicoptere

Postat 07 June 2012 - 08:50 PM

Vezi postareamax500, la 07 June 2012 - 08:31 PM, a spus:

cautam adrenalina prin bucuresti
Atasament IMG_5308.JPG

asa arata aerodromul de la 2000 de m

superrr!!!!!!
Ne traim viata in mare viteza, incercam sa rascumparam timpul,
insa de cele mai multe ori deciziile pe care le luam in pripa nu sunt cele mai bune!
07470130360
0

#1766 Useril este offline   hype 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 07 June 2012 - 08:53 PM

Vezi postareamyross67, la 07 June 2012 - 06:58 PM, a spus:

Salut! Maine vad cine vine saptamana asta in Italia cu transportul si sper sa fie o cunostinta de-a mea(sunt doi care se alterneaza cu aceeasi masina-la patron,sa pot trimite pachetul,pentru ca unul din ei ma taxeaza destul cand trimit cate ceva acasa asa ca am ales pe cine ma taxeaza mai putin.Daca nu,rabdare...Oricum,este foarte probabil sa vin acasa si,in cazul acesta,de ce nu si un al treilea model-sa faca pe translatorul?! De unul singur este satisfactie,in doi este mai interesant iar in trei este deja adrenalina!Daca se poate trimit saptamana asta si o sa-i dau baiatului nr tau de telefon.Ajunge in Tecuci luni pe la pranz sau ceva mai tarziu.O sa-i cer nr lui si ti-l transmit.Sanatate!

In trei este deja adrenalina!Adevarat,graiesti.Indiferent cum hotarasti,este bine.Daca te pregatesti sa vii tu,e si mai bine,oricand esti bine venit,vremea se anunta buna asa ca vom face planuri de o ieseala cu cat mai mare prezenta,asa, ca in vremurile cand nu aveam loc sa calcam de modele :drinks: :)
0

#1767 Useril este offline   dan1972 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1453
  • Inregistrat: 03-December 11

Postat 08 June 2012 - 02:55 AM

@incepatoru - Eu stiu ca intalnirea de la Vadeni a ramas batuta in cuie pt. sambata asta!!! Probabil va incepe pe la 10 AM si tine pana duminica...Teoretic nu ar fi trebuit sa intervina nimic care sa schimbe programul...Daca aflu noutati, o sa scriu aici...
...Eu vreau sa iau ceva zburatoare in masina...si daca va fi vremea calma ma bag la zbor (RC)
Veniti ????
...........................
Stiu ca se poate zbura si pe vant....Eu eram unul din cei care nu statea mult pe ganduri cand era vorba de vreme cu vant...@Farm-Fly poate sa confirme asta...Zburam indiferent de vreme, pana descarcam toti acumulatorii...
...Primul meu zbor cu FunCub-ul a fost pe vant destul de puternic...Dar m-am cam sictirit de reparat avioane, sau sa stau cu smochina stransa... :clapping:
...Si mai mult de atat...Nu stiu ce naiba a fost in aer in perioada anterioara...Au alternat momentele de acalmie, cu cele de turbulentza...cu curenti ciudati pe sus...Nici macar nu a fost vant constant dintr-o directie...Atunci e mult mai simplu!!!...Acum a fost turbat tare aerul...si imprevizibil...
...Nu stiam de ce a fost zbuciumata filmarea aia pe care ai facut-o la munte...Am crezut ca e pilotul zbuciumat, sau camera pusa pe un acrobat... :rofl: :rofl:
Acum inteleg... :pardon:
Messersmitt ME 109 G - Parkzone - 1100mm
Magister-MULTIPLEX - 1630mm
Ryan NY-P - 1600mm
Piper Cub J3- 2310 mm - 28cc benzina
Diamond 1800mm
P40-Warhawk mini (645mm)
.......................
W-Fly-Flaspeed 2,4 GHz
0

#1768 Useril este offline   dan1972 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 08 June 2012 - 03:09 AM

Vezi postareaGigiGL, la 06 June 2012 - 06:16 AM, a spus:

Dane, sa-ti zic ceva: Facut test pe Sbach 342 1000mm care are 1Kg echipat, cu un motor 3535/500W. Cu un cantar dinamometric am masurat tractiunea care se ducea la aproximativ 1.75 -1.80Kgf cu elice 10x5. Am schimbat elicea cu una de 9x5 si a scazut la..... 1.70Kgf! Ce vrei tu sa pui acolo te va duce cred pe la 2 si mai bine Kgf. Esti sigur ca nu vei pati ca unul dintre noi (nu dau nume! :clapping: ) care a vazut cum ii pleaca motorul cu tot cu panoul de foc in timp ce modelul a ramas pe loc? Si era un termic Katana solid construit!

..............................
Scuze pt. raspunsul intarziat, dar nu am mai intrat pe aici ieri...
Pai cam aceeasi va fi situatia si la mine...Eu vreau sa pun motorul acela pe un Messersmit ME 109G de 1100 mm si 1000 gr. fix. El a venit echipat din fabrica cu un motor mai mare dar mai lent (3548-720kv) cu elice 11x8-tripala.
...Motorul de care am zis, are 600 W cu 4s (14,8v)...Cu 3s are "doar" 500 W...Am vrut sa sperii adversarul...De aceea am spus 600 W... :pardon:
Probabil cu o elice 9x5...10x6 va da cam tot 1700 grTract...Nu cred sa fie probleme...mai ales ca motorul va fi mai usor cu 20-30 gr. decat cel original...
...Sper sa nu am probleme cu ESC-ul comandat pt. el...Un Turnigy Trust 55A...El consuma max. 53A ...dar cu 4s...Cu 3s stiu ca consumul de curent se reduce...Cred ca e de ajuns ESC-ul asta...Ce parere ai???
Ryan NY-P - 1600mm
Diamond 1800mm
P40-Warhawk mini (645mm)
.......................
W-Fly-Flaspeed 2,4 GHz
0

#1769 Useril este offline   dan1972 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 08 June 2012 - 03:14 AM

Vezi postareaincepatoru, la 06 June 2012 - 09:31 PM, a spus:

...REMEMBER..

........................
@incepatoru - Filmul asta e din vremurile in care exista Rascaletele... @Gunmann (salutare nenea!!! :clapping: ) si mai stiau sa zboare si @Lipitorul si @Farm-Fly... :rofl: :rofl: :rofl: ... Dar trag sperantza ca nu au uitat complet...:pardon: :rofl:
Ryan NY-P - 1600mm
Diamond 1800mm
P40-Warhawk mini (645mm)
.......................
W-Fly-Flaspeed 2,4 GHz
0

#1770 Useril este offline   dan1972 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 08 June 2012 - 03:26 AM

Dane , ai ghicit , am pus scai ( pt heli ) pe cozoroc ....

@tantar - Eu am filmat si cu telefonul infipt la bordura fesului de pe cap...atunci cand nu am avut alta varianta... :clapping: :pardon:
Ryan NY-P - 1600mm
Diamond 1800mm
P40-Warhawk mini (645mm)
.......................
W-Fly-Flaspeed 2,4 GHz
0

#1771 Useril este offline   dan1972 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 08 June 2012 - 03:40 AM

Vezi postareape3scu, la 06 June 2012 - 09:45 AM, a spus:

Uite aici cum se bobineaza. Atentie la sensul de pe fiecare pol. E indicata masurarea lungimii conductorului scos. Se taie trei bucati identice de conductor. Dupa bobinare capetele trebuie sa aiba aceeasi lungime. Daca nu, inseamna ca sunt diferente de spire. Daca nu au acelasi numar de spire motorul e un pic mai zgomotos(vibreaza). Din numarul de spire se poate schimba KV-ul. O spira in minus inseamna un KV mai mare si invers.

...................
Merci pt. schema! Am gasit si eu ceva, dar nu era asa de clara...

@GigiGL - ...Am remarcat ca la motoarele cu 12 poli se bobineaza cate 2 bobine alaturate...La cele cu 9 poli se bobineaza bobinele opuse, asezate in triunghi...
...Am un motor Roxxy 2834 care arde ESC-uri si am descoperit ca are o spira intrerupta...E exact marimea de motor care-mi lipseste...Parca imi face cu ochiul sa-l refac...dar nu stiu daca merita timpul si rabdarea sa ma apuc sa-l fac...Aceleasi rezultate se pot obtine si cu un motor chinezesc de 60-80 RON...si stiu ca merge 100% daca e nou...S-ar putea sa ma coste mai mult daca nu-l bobinez cum trebuie si arde iar ESC-uri...Ma mai gandesc...
Ryan NY-P - 1600mm
Diamond 1800mm
P40-Warhawk mini (645mm)
.......................
W-Fly-Flaspeed 2,4 GHz
0

#1772 Useril este offline   incepatoru 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 08 June 2012 - 06:13 AM

Vezi postareadan1972, la 08 June 2012 - 03:26 AM, a spus:

Dane , ai ghicit , am pus scai ( pt heli ) pe cozoroc ....

@tantar - Eu am filmat si cu telefonul infipt la bordura fesului de pe cap...atunci cand nu am avut alta varianta... :clapping: :pardon:

Iote colea varianta gopro five... :rofl:

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: Fotografie0529.jpg
  • Imagine atasata: Fotografie0530.jpg

0

#1773 Useril este offline   GigiGL 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2109
  • Inregistrat: 10-March 11
  • Interests:Aero

Postat 08 June 2012 - 06:34 AM

Vezi postareadan1972, la 08 June 2012 - 03:40 AM, a spus:

@GigiGL - ...Am remarcat ca la motoarele cu 12 poli se bobineaza cate 2 bobine alaturate...La cele cu 9 poli se bobineaza bobinele opuse, asezate in triunghi...

Merita. Problema lor, de la care probabil ti s-a tras si tie, este ca nu au firele de iesire bine fixate in orificiul din scut, iar la montaj, mai ales cand motorul este mutat de pe un model pe altul, acestea sunt deformate, fortand si legaturile interioare care cedeaza. Va recomand tuturor ca la orice motor nou sa umpleti acel orificiu din scut prin care ies firele cu rasina si veti avea mult mai putine probleme cu ele. Am intalnit si situatia in care legatura de stea din interior era prost facuta si una din bobine era practic intrerupta. Dupa refacerea lipiturii si impregnare n-au mai fost probleme. Bobinajul este trifazic si exista constructiv atat conexiunea stea cat si conexiunea triunghi a bobinelor, in functie de motor.
Gigi Sterian
Rascal 1940mm fs.61 nitro
Rascal 120 DLE 30
U Can Do .46 nitro .52, 2T
Beaver 1520
Maule 1500
Helios 2545
... Taranis X9D plus / ACCST / AFHDS
0

#1774 Useril este offline   PaunFD 

• Aeromodelist de cumetrie
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Postari: 660
  • Inregistrat: 22-November 10
  • Interests:IT, Auto engine tunning and driving, Aero - hobby.

Postat 08 June 2012 - 02:00 PM

In dimineata asta, eram pe deja obisnuitul "teren de zbor" de langa Braila (Baldovinesti - cred) si adusesem F16-le jos ca i se terminase acumulatorul, cand a trecut pe langa mine cu masina domnul Albert, proprietarul (seful/patronul/ceva) aerodromului "AERIAL" - Braila/Galati. Un om de toata isprava, m-a invitat sa nu ma mai chinui in lucerna si sa merg sa zbor pe pista aerodromului "AERIAL". Mi-am strans calabalicul si ... m-am prezentat la aerodrom unde am dat de niste oameni minunati si m-am jucat de pe la 11:30 pana pe la 14:30 cand deja nu mai aveam acumulator in statia radio.

Maine se anunta pe respectivul aerodrom un meeting aviatic sportiv, unde am inteles ca vine si un aeromodelist galatean cu un quad-copter pentru filmare aeriana (abia astept sa-l cunosc). Se pare ca si-au anuntat prezenta cca 20 de aparate de zbor 1:1. Ma uitam pe o planseta unde printre invitati erau si cei militari de la Boboc, dar se pare ca ... acestia au avut aprobarea de a participa sambata trecuta, cum insa nu s-a mai tinut ... Boboc nu mai are aprobare de zbor si ... nu mai vin sambata asta.

:D
Toata stima si respectul pentru oamenii de la AERIAL si domnul Albert!
"Pus astfel in lumina, ancorat in sinergia faptelor, recursul la mentalitate nu eludeaza meandrele concretului" - nu ma intrebati ce inseamna, ca n-am reusit inca sa inteleg ...
Ion Iliescu - Strategie si Reforma
0

#1775 Useril este offline   dan1972 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 08 June 2012 - 11:23 PM

@incepatoru - Haioasa faza cu casca!!! :) ...Pt. filmari de la sol, e mai buna camera standard, pt. ca poti vedea ce ai filmat...Cealalta (KeyCam) e misto prin faptul ca e mica si usoara si poate fi pusa pe avion, fara probleme.

@GigiGL - Am remarcat ca firele care ies din toate motoarele se misca ciudat...Dar am zis ca daca toti producatorii le lasa asa...trebuie sa functioneze...Cred ca e o idee buna imobilizarea lor...
...La motorul despre care spuneam (cu spira intrerupta...) este intrerupta o spira la intamplare...Nu este in zona de final...
...Culmea este ca am masurat cele 3 infasurari si toate au aceeasi valoare (8 Ohm)...Le-am masurat si fatza de miez si sant perfect izolate... :drinks: ...Chiar nu-mi dau seama ce se intampla cu acel motor...Doar daca spira aceea rupta ajunge sa faca contact in timpul functionarii cu alta piesa a motorului...Altfel nu-mi explic fenomenul...Totusi nu e dezlipita de la locul ei...Nu se misca...Am incercat s-o cositoresc acolo unde a fost rupta, dar lipitura nu a rezistat...
De aceea ma gandeam sa-l rebobinez...

PaunFD - Sant curios in ce stare mai e pista de zbor de la Vadeni...Anul trecut era super-denivelata...Tot locul acela era arat...Sa speram ca s-a mai nivelat intre timp...Oricum...gasim noi un loc de decolare/aterizare acolo...

VENITI MAINE LA VADENI ???
Ryan NY-P - 1600mm
Diamond 1800mm
P40-Warhawk mini (645mm)
.......................
W-Fly-Flaspeed 2,4 GHz
0

#1776 Useril este offline   GigiGL 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2109
  • Inregistrat: 10-March 11
  • Interests:Aero

Postat 09 June 2012 - 05:31 AM

Vezi postareadan1972, la 08 June 2012 - 11:23 PM, a spus:

@GigiGL - Am remarcat ca firele care ies din toate motoarele se misca ciudat...

Venim cativa din Galati. Estimativ pe la ora 10 ajungem acolo. La motor poate fi o spira in scurtcircuit din cauza emailului ros in urma vibratiilor, greu de masurat la rece. Valoarea de 8 Ohm nu are cum sa fie reala, aceste bobine avand o rezistenta mult mai mica, mult sub 1 Ohm. Probabil aparatul sau cordoanele iti joaca feste. Legea lui Ohm zice ca I=U/R, deci la 11-12V uzual la un 3S nu ai cum sa atingi zece sau mai multi amperi cu acea rezistenta electrica.
Gigi Sterian
Rascal 1940mm fs.61 nitro
Rascal 120 DLE 30
U Can Do .46 nitro .52, 2T
Beaver 1520
Maule 1500
Helios 2545
... Taranis X9D plus / ACCST / AFHDS
0

#1777 Useril este offline   incepatoru 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 09 June 2012 - 05:18 PM

Vezi postareadan1972, la 08 June 2012 - 11:23 PM, a spus:

@incepatoru - Haioasa faza cu casca!!! :rofl: ...Pt. filmari de la sol, e mai buna camera standard, pt. ca poti vedea ce ai filmat...Cealalta (KeyCam) e misto prin faptul ca e mica si usoara si poate fi pusa pe avion, fara probleme.

@GigiGL - Am remarcat ca firele care ies din toate motoarele se misca ciudat...Dar am zis ca daca toti producatorii le lasa asa...trebuie sa functioneze...Cred ca e o idee buna imobilizarea lor...
...La motorul despre care spuneam (cu spira intrerupta...) este intrerupta o spira la intamplare...Nu este in zona de final...
...Culmea este ca am masurat cele 3 infasurari si toate au aceeasi valoare (8 Ohm)...Le-am masurat si fatza de miez si sant perfect izolate... :good: ...Chiar nu-mi dau seama ce se intampla cu acel motor...Doar daca spira aceea rupta ajunge sa faca contact in timpul functionarii cu alta piesa a motorului...Altfel nu-mi explic fenomenul...Totusi nu e dezlipita de la locul ei...Nu se misca...Am incercat s-o cositoresc acolo unde a fost rupta, dar lipitura nu a rezistat...
De aceea ma gandeam sa-l rebobinez...

PaunFD - Sant curios in ce stare mai e pista de zbor de la Vadeni...Anul trecut era super-denivelata...Tot locul acela era arat...Sa speram ca s-a mai nivelat intre timp...Oricum...gasim noi un loc de decolare/aterizare acolo...

..bree da credeam ca vii si matale la Vadeni..
0

#1778 Useril este offline   myross67 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 09 June 2012 - 06:06 PM

@incepatoru-Salut! "Nene" vezi ca ti-am trimis "virusul"! Va ajunge luni,la Tecuci,la Lulu(prin bunavointa si amabilitatea lui...!).Inainte sa-l montezi fa-ti niste sabloane dupa partile componente(daca vrei).Ti l-am trimis demontat pentru ca mi-a fost teama sa nu se rupa!Daca ai nevoie de ceva explicatii,i-ti stau la dispozitie(de ex.:de la lacasul servo-ului pt elevator la lacasul bateriei este facut deja canal pt trecerea cablului!Receptorul il pui in spatele bateriei,Esc-ul in bot,dupa motor-este un lacas :special pt ESC).Depinde cu ce-l motorizezi:cu brushles mic(2400-2500Kv si elice 6/4;6/3;5,5/4,5)si baterie 2 celule 1000-1300mA si nu trebuie sa-i faci nimic altceva decat sa-l zbori.Daca ai nevoie mai vorbim! Sanatate!
0

#1779 Useril este offline   incepatoru 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 09 June 2012 - 06:09 PM

SARU"MANA... :good:
0

#1780 Useril este offline   incepatoru 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 09 June 2012 - 08:09 PM

bree ia bagati poaze de la meteng..n-ai facut??care o fost binenteles....
..urmariti aici poate mai apar....VADENI
0

#1781 Useril este offline   didip 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1502
  • Inregistrat: 28-January 09
  • Interests:Aero & Auto
    Acvaristica

Postat 09 June 2012 - 08:33 PM

Asa putine poze ? Nea Gigi , ce faci , nu pui pozele si filmul ?
Traxxas TMaxx 3.3
E Revo brushless T8
Hpi Sprint 2
Hpi E10
Extra 300
Beaver
Blade Red Bull 130x
Blade Mcpx
Carbon Cub SS
0744 562746
0740183627
0

#1782 Useril este offline   incepatoru 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 09 June 2012 - 08:50 PM

iote ce face lumea la LUICA. :yahoo: ...(banui ca recunosteti pirsonajul..) :db:

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: IMG-20120609-WA005.jpg

0

#1783 Useril este offline   incepatoru 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 09 June 2012 - 09:15 PM

iote bree pentru baetii cu QUADUL...mau
0

#1784 Useril este offline   hype 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 09 June 2012 - 09:17 PM

Vezi postareaincepatoru, la 09 June 2012 - 08:50 PM, a spus:

iote ce face lumea la LUICA. :yahoo: ...(banui ca recunosteti pirsonajul..) :db:

Dupa cum pare,Meastrul Marian se auto serveste sau,e barman sef.Un ambele cazuri am pierdut o mare ocazie :db:
0

#1785 Useril este offline   hype 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 09 June 2012 - 09:22 PM

Vezi postareamyross67, la 09 June 2012 - 06:06 PM, a spus:

@incepatoru-Salut! "Nene" vezi ca ti-am trimis "virusul"! Va ajunge luni,la Tecuci,la Lulu(prin bunavointa si amabilitatea lui...!).Inainte sa-l montezi fa-ti niste sabloane dupa partile componente(daca vrei).Ti l-am trimis demontat pentru ca mi-a fost teama sa nu se rupa!Daca ai nevoie de ceva explicatii,i-ti stau la dispozitie(de ex.:de la lacasul servo-ului pt elevator la lacasul bateriei este facut deja canal pt trecerea cablului!Receptorul il pui in spatele bateriei,Esc-ul in bot,dupa motor-este un lacas :special pt ESC).Depinde cu ce-l motorizezi:cu brushles mic(2400-2500Kv si elice 6/4;6/3;5,5/4,5)si baterie 2 celule 1000-1300mA si nu trebuie sa-i faci nimic altceva decat sa-l zbori.Daca ai nevoie mai vorbim! Sanatate!

Salut,sunt pe faza.Nu cred ca mai ai nr.meu de telefon.Pentru orice eventualitate:0764485822 sau 0757430162. :db: :yahoo:
0

#1786 Useril este offline   hype 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 09 June 2012 - 09:35 PM

Viorache,aripioara zboara suuuuuper,singurul impediment,e fragila rau.Fiecare aterizare a ciupit din bordul de atac.Maine caut pe la depozitele de mat.constructii ceva mai solid si trec la fabricatia unei surioare supra dimensionata. :yahoo:
0

#1787 Useril este offline   Zen 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1185
  • Inregistrat: 14-January 09

Postat 09 June 2012 - 09:38 PM

http://img407.imageshack.us/img407/6849/dsc3659e.jpg

romanian-spotters a spus:

Scuze ca intreb, dar ce cauta un F16 al Thunderbirds la Vadeni?

PaunFD... :yahoo:

Cat despre filme, aveti rabdare ca maine seara postez ce-am filmat din arcus.

Aceasta postare a fost editata de Zen: 09 June 2012 - 09:39 PM

It's difficult to make things simple!
0

#1788 Useril este offline   myross67 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 09 June 2012 - 10:10 PM

Vezi postareahype, la 09 June 2012 - 09:22 PM, a spus:

Salut,sunt pe faza.Nu cred ca mai ai nr.meu de telefon.Pentru orice eventualitate:0764485822 sau 0757430162. :db: :yahoo:

Salut! Tocmai i-am dat baiatului cu transportul nr de tel. pe care mi le-ai dat.Eu il aveam pe cel vechi(0784781508),te-am sunat in seara asta dar nimic.Scuza-ma ca am trimis numai un model dar n-am mai avut timp sa mai fac unul asa ca o sa ti-l aduc personal!"Aveonul" ajunge luni pana la pranz sau dupa pranz.Multa sanatate!
0

Arata acest topic

• 283 Pagini +
  • « Prima
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • Ultima »

4 useri citesc topicul
0 membri, 4 vizitatori, 0 utilizatori anonimi