theodor_gl, la 05 June 2012 - 10:26 PM, a spus:
Legat de subiectul "Assasin", am dat de multe ori cu el de pamant si pot confirma ca e destul de rezistent insa acoperirea cu folia lor s-a desprins de epp pe o aripa si acum nu mai e atat de rigida. Folia de la ei avea un fel de lipici pe o parte care se lipea de epp. Nu am idee, oracover-ul e la fel ? Ma gandesc sa desprind folia si sa-i pun o intaritura din platbanda de carbon aproape de bordul de atac.
Motorul e si el in lucru pentru ca mi s-au rupt cateva fire si trebuie sa-l rebobinez.
@tantar sunt frumoase si elicopterele, dar deocamdata nu ma simt atras mai deloc.
..............................
Nu cred ca e bine sa bagi carbon prin aripa...EPP-ul tocmai de aceea e elastic...ca sa nu crape...
Daca nu tii la aspect, poti sa o rigidizezi cu 2 benzi de scotch cu fibra pus in lungul aripii...pe fatza si pe dos...
Daca vrei sa-i pui folie, poti folosi orice folie care se lipeste la rece...Cea cu aplicare la cald cred ca va afecta EPP-ul...
...Stii pe cineva care rebobineaza (cu succes) motoare brushless ???...Am si eu unul, dar nu mi-am pus mintea cu el sa-l rebobinez...Mi-a fost frica sa nu gresesc ceva si sa ard ESC-uri cu el...Am zis ca nu merita sa risc un ESC, cand un motor nou e 60...90 RON...Dar daca as avea certitudinea ca iese OK, as incerca sa-l rebobinez...