myross67, la 01 June 2012 - 07:22 PM, a spus:
Virus 6:modelul asamblat provizoriu. Se poate colora dupa placere cu vopsele pe baza de apa sau ulei. Daca cineva mai doreste,pot sa mai "dau" si alti" virusi...asa ca...vaccinati-va si multa bafta!
Sal.Mitica,sarecia aia a ta ma viruseaza sa dau aripioara jos din portbagaj.Antivirusul ma atentioneaza ca, devin "bulangiu" daca ma infectez cu electrice.Frumos modelul,mi-am dat frau liber imaginatiei si am o gama de culori asimetrice,distincte si usor de retinut in memoria vizuala,insa,foarte greu de realizat prin sablonare.@incepatorul a fost primul,daca hotarasti sa ajunga la el,ma angajez cu promisiune, sa arate asa:

Mai am varianta care mi-a inspirat numele pe forum (hype) si pe care o voi prezenta spre toamna cand va ajunge acasa ca un bibelou.Va suporta cu japca un 15cmc.4tp.Pe urma ma cumintesc,vand tot si trec la benzinare cu un yak 3d.sau un biplan,mare.PS.Mama DANUTA stie ce fac si,ce vreau sa fac.Este de acord. :) condite,in concediu la mare,doar aripioara.Asta e conditia,nu s-au pus, barele de pe cupola, :) Dupa aia asa voi face,pe sarma daca e nevoie :)